Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Consolideren op hoog niveau

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

397 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 bezinteergebelegt 19 januari 2017 08:43
    Het blijft simpel, Yanks niet down, wij niet down. Yanks staan vrijwel BE in 2017. Kunnen ze gerust een jaartje volhouden. Staan we a.s. Kerst gewoon nog op 485. Dan moeten we voor wat reuring hopen dat Donald Trompet het Witte Huis bv gaat gebruiken voor wat showerfeestjes.
  2. [verwijderd] 19 januari 2017 09:29
    quote:

    fred optie schreef op 19 januari 2017 09:26:

    @daarna beginnen aan appartement.. ook dat nog.. ben er maar druk mee. kan beter stoppen met "handelen" en mij meer gaan bezig houden met andere dingen. maar ik haat winters.. dus van de zomer maar.
    Haat winters en dan in centraal Rusland gaan wonen. Liefde overwint alles zou Hopi zeggen. Of all you need is love of nog iets zoeters.
  3. Gastone 19 januari 2017 09:29
    " Maar zoals we vaker zien, duurt het vormen van een top vaak aanzienlijk langer dan de vorming van een bodem. "

    Goedemorgen Bas, ik vroeg me af of je deze uitspraak op gevoel hebt gedaan of dat je hier onderzoek naar hebt gedaan. Paniekbodems zijn snelle bodems, maar je hebt ook "saucer" bodems, die langzaam gaan. Vanaf december lijken we een ronde top te vormen. Vaak wordt dit proces abrubt afgebroken (mijn stelling: als je in TA iets moois ziet, dan is het weg). Afgelopen jaar ook zo'n ronde top in S&P in de maanden voor de verkiezing.
  4. [verwijderd] 19 januari 2017 09:41
    Omzet Manchester United 689 miljoen Euro...
    Meer dan de omzet van alle clubs in het Nederlands betaald voetbal tezamen.
    Dat noem ik dan oneerlijk..
    www.telegraaf.nl/telesport/27461803/_...

    AEX staat nu op de maandag voorspelde expiratie koers 485-490. Fred? Komt er nog een meteoor of kan ik deze al bijschrijven?
  5. [verwijderd] 19 januari 2017 09:43
    quote:

    Alex XNL schreef op 19 januari 2017 09:29:

    [...]

    Haat winters en dan in centraal Rusland gaan wonen. Liefde overwint alles zou Hopi zeggen. Of all you need is love of nog iets zoeters.
    hahahahaha klopt ja.. nu wel mooi weer trouwens.. veel zon.. geen wolk aan de lucht. Anders ga ik ook altijd een maand naar thailand of zoiets. maar nu niet ivm huis. wil het zo snel mogelijk af hebben.. ben er klaar mee.
  6. [verwijderd] 19 januari 2017 09:46
    @alex.. laatste keer toen ik in thailand was dacht ik en besprak ik met mijn vrouw of ze in thailand zou kunnen wonen... beide waren we het er over eens... alhoewel het daar natuurlijk super is...wilden we het beiden niet.. het is te anders.. heb ook tijdje in barcelona gewoond.. ook mooi in sitges ook tijdje maar toch vond ik het niets. geen contact met de bewoners.. weet niet.. nee doe mij maar texel.. maar ik haat regen nog meer dan koude winters. in nederland is het altijd zo grijs.. weinig zon.. das niet goed voor de psyche. verder ok land hoor. maar het klimaat is nog rger dan hier.. hier heb je iig zomers en winters. alleen de winters duren te lang.
397 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links