Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX opent vlak

Lees over dit aandeel ook

  1. 09:25 AEX voor het eerst boven 900 punten in recordweek 2
  2. 10 mei Beursupdate: AEX op Wall Street

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 november 2016 11:03
    rivalen van opec's dumpen hun stash in landen far far away(grinnik grinnik). het hoeft volgens bp(balles in your mouth! met zijn allen!) niet 'like a g6'. het mag gewoon te paard (gangnam style).

    oftewel, schaak. jij bent aan zet.

    ik ben niet zo van het hersenspinselen. neuh, daar heb ik andere mensen voor....neuh echt niet...okay ik doe er ook een. rusland zit daar gewoon weg om de hoek, het grenst aan zuid korea, china, japan etc. noorwegen zit in principe ook dichter bij, schotland.

    als opec nu de output verminderd. ze worden wel gedwongen om hun economieën niet teveel van olie af te laten hangen op den duur. de prijs gaat omhoog, hier met die futures zal ik zeggen. lijkt me gewoon geinig als door een bootje van de amerikaanse kust. de inrichting van grote opec landen kan doen veranderen. lekker tookie, lekker chill. en daar plukt u de vruchten van.

    ik mis zelf nog cijfers wat al die recycling doet, en die schonere energie gebruikers met de olie prijs? is dat al een soort van bekend? zijn daar al mensen mee bezig? dat moet zo gaande weg toch effect hebben? ik bedoel andere landen liepen daar al mee voorop, denk aan groot brittannië.

    wou wat sigaretten kopen(slechte gewoonte) bij de jumbo. op eigen initiatief hebben ze de sigaretten ook achter gesloten ruimtes liggen. dus niet in het zicht. net zoals op veel plekken in groot brittannië. behalve dacht ik in tabaks zaakjes.

2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AEX

910,59 10 mei
+6,38 +0,71%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links