Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slot: Niet veel soeps

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. FFVa 14 november 2018 19:20
    De aandelen die ik zelf momenteel interessant vind zijn: Nio, General Electrics, Nvidia, Weir, Amazon, Tripadvisor, Booking, Fitbit, Square, Netflix, Tesla, Infineon, Wirecard, ASML, Ripple, Bitcoin, 21st Century Fox en Fiat chrysler. Allemaal op stijgen.
    Vind iemand dat ik er nog wat mis of zijn jullie het daar wel mee eens?
  2. forum rang 6 jonas 14 november 2018 21:00
    Arend Jan,

    Het is inderdaad weinig soeps. We zullen als arme beleggers de broekriem moeten aanhalen. We nemen maar een lekker Uiensoepje. Goedkoop en toch lekker.

    "40 gram boter.
    11/4 liter bouillon.
    peper en zout.
    100 gram graspte kaas.
    stokbrood.

    Voorbereiding
    Verwarm de boter in een pan en voeg de uien en de knoflook toe.
    fruit het tot het lichtgeel is.
    voeg dan de bloem toe en laat deze ook kleuren.verwarm het geheel goed door.
    verwarm intussen de oven voor op 200 graden.

    Bereidingswijze
    Schenk nu geleidelijk de bouillon erbij onder voortdurend roeren en laat hem 20 min zachtjes pruttelen.Voeg peper en zout naar smaak toe.

    Snijd van het stokbrood plakjes en rooster deze.
    schep de soep in de kommen leg op iedere kom een sneetje brood en strooi er de geraspte kaas op.
    Laat ze dan in de oven gratineren.

    Groet, Jonas
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links