Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nieuwe aanloop

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 26 apr Vangnet voor ASML op €777: is het al tijd om kooporders in te leggen? 53
  2. 25 apr Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 104
  3. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 51

Reacties

597 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 augustus 2017 14:04
    quote:

    John H schreef op 20 augustus 2017 13:58:

    ik bedoel nog geen paniek zodat er een 40% correctie plaats zal vinden in de nabije toekomst. geen trigger. onderliggend brouwt er al tijden iets. een bubbel die helemaal van de realiteit onttrokken is. maar er is geen alternatief.
    Dat zou kunnen gebeuren als de banken daadwerkelijk cash nodig hebben en op een stapel aandelen zitten. Als ze terug moeten ruilen zeg maar.

    Weet het verder ook niet. Lastig. Maar gezien Argentinië zou het even makkelijk 40% omhoog kunnen. Zie Argentinië toen daar de valuta viel. Lastig. Bedenk wel ...we gaan niet uit van een gezond financieel stelsel. Was dat er wel geweest dan had de beurs ook niet op deze nivos gestaan en de rente had dan ook veeeeeeeellll hoger gestaan. Er kloppen gewoonweg dingen niet. Alles is uit zijn verband getrokken door de angst voor het vallen van het systeem. Echter met asndeelyjes ga je het echt niet redden hoor. Wel meer kans dan cash maar niet veel meer dan dat. Rente verhogingen zijn m.i. alleen symbolisch om vertrouwen bij de mensen terug te brengen. Echte rente verhoging kan je m.i. absoluut vergeten.
  2. [verwijderd] 20 augustus 2017 14:07
    quote:

    John H schreef op 20 augustus 2017 14:01:

    vastgoed zal ook een knaller krijgen bij de volgende recessie.
    Geloof er niks van. Banken donderen dan in elkaar. Nog meer slechte leningen. Beter nu huis kopen met volledige hypotheek en als de boel valt...toedeledokie... Liever een huis dan een waardeloze spaarrekening.
  3. forum rang 4 Smurf In het Smurfenbos 20 augustus 2017 14:09
    quote:

    fred optie schreef op 20 augustus 2017 13:41:

    [...]

    Ik moet zeggen dat je waarschijnlijk denk ik volledig gelijk hebt. Dus waarschijnlijk mm isschien zal er geen tapering of opbouwen van de Fed posities zijn. Daar de gevolgen waarschijnlijk nogal sterk negatief op de beurs gaan werken. Niet eens zozeer hogere rentes maar het afbouwen ofwel terug ptoberebn te draaien van qe. Het gaat m.i. allemaal nogal lastig worden. Heb ik er vertrouwen in?? Nou op korte termijn zullen ze wel iets bedenken. Maar ondanks dat Yellen gezegd heeft dat er binnen ons levens in een gezond financieel stelsel zullen leven v...vrees .ik met grote vrezen.

    Persoonlijk zal er een soort nieuwe ruilhandel gaan ontstaan zonder het geld systeem wat we nu kennen. Denk ik dan.
    Goedemiddag Fred,

    Het meest voor de handliggende is een devaluatie van de Yuan. Ik geloof nooit dat het bijdrukken van de ene partij niet gevolgd gaat worden door de andere partij. Hey grote creëren is begonnen.

    Willem Middelkoop beschrijft dit mooi in "de big reset" samen met zijn war on gold gaat hij gelijk krijgen. De volgende stap is China, daarna de rest van de BRIC. Daarbij heeft India al de eerste stap gezet met goud import heffingen en het bannen van cash.

    In theorie kan het nog decennia duren voor al het fiat geld in de reële economie komt. Maar denk dat het voorbeeld van India aanheeft dat dit niet zonder stress zal gaan.

    Gr
  4. [verwijderd] 20 augustus 2017 14:10
    dus piets ongeluk en instorten en doden geen piet paniek beurs.
    vreemd, vrijdag ook al, alle aanslagen alleen in de avond 1 % daling maar wordt in de nacht al up gezet. oneerlijk. voorheen altijd -3 % volgende ochtend.

    dax 0,12 al up en is al heel de vrijdag up gegaan vanaf opening
    men wist meer donderdag shorts lokken donderdag.
    morgen ochtend iedereen dumping shorts denk ik wederom net al;s vorige week, staan ver in de plus en nu stuk minder al sinds vrijdag.
  5. [verwijderd] 20 augustus 2017 14:23
    quote:

    Ole Elliottwave schreef op 20 augustus 2017 14:09:

    [...]

    Goedemiddag Fred,

    Het meest voor de handliggende is een devaluatie van de Yuan. Ik geloof nooit dat het bijdrukken van de ene partij niet gevolgd gaat worden door de andere partij. Hey grote creëren is begonnen.

    Willem Middelkoop beschrijft dit mooi in "de big reset" samen met zijn war on gold gaat hij gelijk krijgen. De volgende stap is China, daarna de rest van de BRIC. Daarbij heeft India al de eerste stap gezet met goud import heffingen en het bannen van cash.

    In theorie kan het nog decennia duren voor al het fiat geld in de reële economie komt. Maar denk dat het voorbeeld van India aanheeft dat dit niet zonder stress zal gaan.

    Gr
    Ja denk ik ook.zpiets zal het wel worden ja.

    Soort vicieuze cirkel is het geworden
    Systeem vereist meer leningen anders gaat het systeem nog sneller kapot. Economie draait goed door goedkoop geld. Hetgeen dus veel verkeerde leningen zijn. En mensen kopen met geleend geld autos .Echter dat geld Zal voor een groot deel nooit worden afbetaald. Waardoor de banken zwakker worden. Dus moeten die banken meer leningen verstrekken..etc etc. Puinhoop beetje. Economie groeit door nepgeld. Echter lonen stijgen niet echt. Tja. Ik weet het verder ook niet maar moeilijk verhaal. Maar eens kijken hoe lang het nog gast duren.

    Uiteindelijk is geld slechts bedoeld om ruilen van goederen makkelijk te maken. Echter ontaard in een puinhoop.
  6. [verwijderd] 20 augustus 2017 15:02
    quote:

    fred optie schreef op 20 augustus 2017 14:18:

    [...]

    Klopt.maar alle nieuwe leningen zullen ook verkeerd zijn. Echter het systeem vereist meer schulden anders werkt het niet. Das het kromme. Dus meer verkeerde leningen .
    klopt idd. veroorzaakt door de CB's. ik zeg: well done.

    en ooit komt die deja vu. en de bijbehorenden hamer.
  7. [verwijderd] 20 augustus 2017 15:03
    word nacht posten om te kijken of alles op rollletjes gaat, oil zal wel gam doen zoals altijd. de clown uit hangen met rode feest neus op en muts.

    wie stuurt die oil nauw allemaal allemaal met nep geld of computers die snelle acties maken en geld opsporen. oil niet te veel handel erin, max 300 euro p ritje.
597 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links