Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Opwaartse gap

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

112 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 maart 2017 12:06
    Volgens mij is pvv echt de grootste geweest als er met stem cvomputers gestemd worden.
    Alles wordt gemanipuleerd.
    Volgens mij geven de tellers aan ieamd alle cijfers door en onderling moet er anders gezegt worden als eerlijkheid. pvv wat stemmen eraf, zo dat rutte kan winnen. Net als turbos'je koopt en zou mega kunnen verdienen, nee ze doen gam gam omdat abnkiers en banken moeten winnen, in normale omstandigheden zonder centrale banken en dat staatskas gevuld moet worden
  2. [verwijderd] 16 maart 2017 12:07
    Volgens mij is pvv echt de grootste geweest als er met stem cvomputers gestemd worden.
    Alles wordt gemanipuleerd.
    Volgens mij geven de tellers aan ieamd alle cijfers door en onderling moet er anders gezegt worden als eerlijkheid. pvv wat stemmen eraf, zo dat rutte kan winnen. Net als turbos'je koopt en zou mega kunnen verdienen, nee ze doen gam gam omdat bankiers en banken moeten winnen, in normale omstandigheden zonder centrale banken en dat staatskas gevuld moet worden.

    Allemaal shorts de boot te laten missen omdat ath er staat en iedereen wil mee genieten.
  3. [verwijderd] 16 maart 2017 13:25
    heerlijk long inleggen en achter over leunen hoe makkelijk bankiers zich verrijken door centrale banken, hoe middel ooit is uitgevonden onbeperkt opkopen wat niks waard is als je het moet inruilen.
    Geen valkeulen meer en alles aan zeikant schuiven niet aan denken wat voor schulden lasten er nog zijn, doe maar naar de generatie erop die betalen het wel.

    Zelfde gedrag als internet hype bubbel ze worden hype als centrale banken en fed woordje komen doen.
  4. [verwijderd] 16 maart 2017 13:52
    Is dit sluip crash, laten sh kopen in de avond en volgende ochtend gam, en duur maken, en in de avond laten kopen en volgende dag weer gam of dag erop.
    dit gaat al maanden zo.

    Rutte deal, boel sussen en turkey dreijgt en wij pakken dan de vluchtelingen alsnog op voor straf om bang te worden van ergohan.
  5. [verwijderd] 16 maart 2017 14:04
    De keuze is duidelijk.jullie willen er niet minder maar meer. Nu de temperatuur wat stijgt zullen de bootjes opnieuw beginnen varen vanuit libie en turkije. Ik denk niet dat het probleem opgelost is met effe straffe taal te spreken tegen turkije. Europa zal eens eindelijk eens iets moeten doen.als er geen daadkrachtig emigratiebeleid komt staan we voor de zomer opnieuw aan de vooravond van een nieuwe crisis. turkije heeft de poorten maar te openen en griekenland zit vol azielzoekers. nog van de win for livezoekers vanuit noord africa te zwijgen.In portugal wordt er geen asiel aangevraagd.Enkel waar de sociale zekerheid meteen in voege treed. Ik denk dat hier de kern van het probleem binnen europa ligt. Wij zijn gedoemd om het ocmw van afrika te worden omdat we er zo dicht bijliggen.de rest van de wereld steekt zijn kop in 't zand. Probeer maar eens in australie binnen te komen. Of denken jullie echt dat deze mensen naar 't noorden komen wegens de opwarming van het klimaat?
  6. [verwijderd] 16 maart 2017 14:31
    de 20 zetels van Wilders gaan opnieuw voor 4 jaar in het tuinhuis ongebruikt en de rest van europese politiekers kunnen ongestoord hun postjes blijven bemannen. dat is europa.Dan sta je versteld dat er politieke partijen opduiken die worden uitgesloten.de socialisten worden afgestraft omdat ze er blijkbaar wat te veel eieren onder leggen en bepamperen om kiesvee te winnen.
  7. [verwijderd] 16 maart 2017 14:38
    Een fotocopie van wat er in belgie gebeurd.alleen zijn wij wat jaren verder en worden er al punten van t'vlaams belang overgenomen en moeten wij wallonie en brussel ook nog eens bevoorraden.Madre Mia.En de beurs blijft maar stijgen na de trumph rally de anti wilders rally.Wie gaat dat feestje hier betalen? ik niet in ieder geval. Tijdig wegwezen voor de schulden moeten afgelost worden bij stijgende rente.
112 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links