Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ECB herstelt financiering aan Griekse banken

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. nestel 22 juni 2016 20:58

    De ECB merkt op dat in Griekenland inmiddels hard gewerkt wordt aan hervormingen en bezuinigingen....

    Maar de echte vraagt is:

    Leidt deze nijvere ijver ook tot iets tastbaar aantoonbaars?

    Je kunt wel 100 jaar hard werken om een lekke zak zand te vullen... En druk dat je dan bent! Leidt tot niks.
  2. Traveler@repair 23 juni 2016 00:34
    Er is maar één doel : totale slavenplantage.
    Hoe bereik je dat ?
    Allereerst moet je alles pikken, niet meer in opstand komen, stap voor stap maak je het steeds gekker, meer schulden op ieders schouder, slim gespeeld, niet alleen opd e schouders van de Grieken en andere schuldenlanden zoals NL, nee allemaal !
    Slaaf moet gij worden en de vakbonden spelen het spelletje gewoon mee.
    Hoe kan het dat een ZZPér meerdere opdrachtgevers moet hebben, allerhande sluitende contracten, maar bij PostNL en TNT niet.
    Dat is een hele grote groep.
    Bij V&D werden nog redelijke salarissen betaald.
    Ook voorbij, wordt straks deels overgenomen door ...
    Alweer zo'n keten erbij die betaald aan de onderkant, daarvan hebben we er al genoeg. Kijk maar naar de kledingwinkels, de goed betaalde baantjes, ze sluiten stuk voor stuk en een goedkope, inclusief goedkope krachten neemt het over.
    Straks hebben we allemaal niets meer te besteden en gaan ook daarvan een aantal ketens die het nog redelijk netjes houden..over de kop !
    Slaaf moeten we zijn en wie het nog neit is: u wordt het, schuldenberg op alle schouders, chip in de kop, eerst in je arm, het gebeurd al en we laten het toe.
    Op afstand kan dan die chip eenvoudig worden geblokkeerd, je belastingen worden dan zeker automatisch afgeschreven als tie het nog doet...overheidje weet alles wat je doet, waar je bent, total control. Heel eng allemaal.

    Schulden maken, vanuit de ECB en alle banken, allemaal op uw schouders ! Het is maar één van de vele slimme manieren om je tot slaaf te maken. Alleen de elite regeerd, een Bilderberggroep, helaas met veel Nederlandse bewindslieden en invloedrijke mensen aan boord.
    Dacht u nou echt dat er met deze mensen iets op te bouwen valt ?
    Het enigste doel is: u bent hun slaaf.
    Zodra u het hoofd boven de slavenplantage uit steekt als "leider" bent u de klos, u doet mee met hun of uw chip staat "per ongeluk" uitgeschakeld. En als u er achter heen gaat waarom krijgt u, als u geluk heeft, nog zo'n goedkope callcenter medewerker aan de lijn..die is gedrild om u gerust te stellen, maar kan niets voor u doen.

  3. Traveler@repair 23 juni 2016 00:45
    Er was eens een tijd dat je gereden werd per taxi naar het zikenhuis en je kon de kosten declareren bij je ziektekostenverzekeraar.
    De elite had dit bedacht, gingen de kosten voord e samenleving goed omhoog en de premie voor iedereen werd hoger en hoger, ging goed.
    Totdat er eentje wakker werd en zag dat die taxibedrijven en die busjes met gehandicaptenvervoer naar scholen toe geld verdienden.
    Dat was fout. Want je moet slaven maken.
    Eerste oplossing: inschijvingen doen door bedrijven, wie het laagst inschrijft, die krijgt voor een jaar het contract.
    Als je dan een aardige lokale grote wisselt, dan is tie kapot.
    Geen leuke salraissen meer en een zelfstandig ondernemer naar de gloria.
    mmm..het werkte nog niet echt, er bleven toch nog ondernemers bestaan.
    mmm...de Gemeente moet het maar doen middels de inzet van "vrijwillegers" bijstandsuitkeringsgerechtigden aan het zelfde loket.
    Dat werkte ! Het werd verkocht als goedkoper voor de gemeenschap, de Gemeente, vrijwilligers bevolkten de busjes en nog een estra rij van werkloze en failliete ondernemers en ontslagen personeel ook de bijstand in. Je werd gewoon aangeboden om ook vrijwillerswerk te doen, hetzelfde werk waar je voorheen een salaris voor kreeg --> nog een collega de bijstand inwerken. Velen hebben geweigerd, maar de media negeerde hen totaal !
    Er zijn vele slimme manieren, bovenstaande is er eentje van om U tot slaaf te maken, al was het maar dat uw omgeving niets meer te besteden heeft. Dan bent u vroeg of laat ook aan de beurt !
  4. $euri 23 juni 2016 06:39
    tja traveler, een mak schaap mekkert niet, maak het volk moe en mat ze af, en ze doen gedwee met je wat ze maar willen, waar is de tijd dat we op een kistje gingen staan op het malieveld?
    Die tijd is voorbij, we zijn moe en lam geslagen, door de rotshields ,bilderberggroep, en vergeet de janken niet, deze hebben er alles voor over om Europa bij elkaar te houden zodat zij onze schit niet krijgen
  5. forum rang 7 Kaviaar 23 juni 2016 07:44
    Ik mag aannemen dat EU het zeer goed in de gaten houdt en Griekenland zich financieel nu niet nog verder in de al torenhoge schulden steekt.

    Als Griekenland niet hard bezig is, krijgen ze ook wel het geld, want anders zijn alle landen hun geld letterlijk kwijt. Nu in feite ook al, maar ooooooooit kan het goedkomen als ze flink hervormen, uiteraard naar wens en eis van de EU/Brussel.

    De EU burgers zijn de redders van Griekenland.

9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links