Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Lagere opening beurzen Europa

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mick75 13 juni 2016 09:56
    "Beleggers blijven bezorgd over de wereldeconomie en een mogelijke Brexit."

    Deze sentiment creatie duurt nu al dagen. Opeens zullen de koersen omhoog schieten. Ik volg al het nieuws op de voet. Maar er is niemand die heeft kunnen uitleggen wat nu die "zorgen" over de wereld economie zijn. Wat precies is dan die grote desastreuze impact op de handel met GB in geval van een Brexit? De banken in Londen kunnen misschien de Europese markten niet meer zo gemakkelijk met hun hypertrading computers bestelen... maar of dat zo erg is.
  2. be2007 13 juni 2016 11:12
    Zorgen zijn China.... Daar koelt het af. Uiteindelijk zal mogelijk de 0% groei al in zicht zijn, maar de overheid stimuleert. En aangezien de overheid een grote hoeveelheid bedrijven in bezit heeft en joint ventures met buitenlandse ondernemingen kunnen ze de zaak nog even camoufleren. Maar hoe lang nog?? Verwacht dat begin juli een dram-bericht komt, terwijl er nu al sussende berichten worden afgeschoten. Denk dat good old George gelijk krijgt. Go Soros go!
  3. Maan Arkenbosch 13 juni 2016 11:58
    In november 2015 heb ik deze slechte beurs al voorspeld. Alleen goud en zilver acht ik stabiel.Het drukpersen loopt de spuigaten uit en dat wekt wantrouwen.Alles is dik in de koersen verdisconteerd. De idiote lage rente zorgt voor een climax.Blijf jezelf maar moed in spreken, dan krijg je nog grotere klappen.Die het eerste met verlies verkoopt heeft het meeste verdiend!!!!!!!!!!
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links