Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Misleiding kost grootste banken miljarden

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 28 maart 2016 14:46
    Ook de nederlandse banken konden er een houtje van,zelf heb ik meegedaan aan de toen allom door de banken aangeprezen produkten: een appeltje voor de dorst voor je oude dag,ze beloofden je superhoge rendementen van zomaar 10-20%,daar is nul komma niks van terecht gekomen,wel torenhoge beheerskosten,die niet vermeld waren waardoor je rendement daalde naar nul,van mij moeten ze al deze banken verplichten alsnog hun klanten(slachtoffers)schadeloos te stellen,al had ik toen voor het zelfde bedrag shelletjes gekocht,dan was mijn rendement 10 maal hoger geweest en mijn kosten 10 maal lager,helaas was ik toen nog zo dom dat ik me ook liet misleiden!!!
  2. [verwijderd] 28 maart 2016 14:49
    Bizar. Want geen enkele manager of directeur heeft celstraf gekregen voor dit soort financiële misdaad. Afkopen van zware misdaden straffen = klassenjustitie.

    De miljarden zijn ook voor het grootste deel bij de USA overheid terecht gekomen en NIET bij de echte benadeelden. Ook bizar.

    Dit is geen werkende justitie meer maar een officieel afkoop- en omkoopsysteem geworden. Met als grootste afperser de USA overheid.
  3. klokken35 28 maart 2016 21:42
    Als het om MIS..LEIDING gaat, maakt het niet uit of het de grootste of de kleintjes zijn, mis..leiding dan hoort in ieder geval "BINCK" daarbij te staan. Want wat horen we dadelijk weer op de Jaarvergadering omtrent de Klanttevredenheidspercentages ?
    Er is nog niets opgelost !! De AFM kent zijn pappenheimers!
    Binck is [b]"BINGO".[/b]
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links