Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Bod reflecteert waarde TenCate onvoldoende'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ger 02490 12 januari 2016 11:39
    Nou nou, ze hebben best al wel eens een klein succesje gehad. Heel veel ondernemingen worden bang als ze de naam VEB horen.???!!!??? Ben nu echt benieuwd of er een hoger bod komt. Als je overtuigd bent van jou gelijk dan MOET dat hoger bod er snel zijn. Nee ik ben geen aandeelhouder Ten Cate maar volg de VEB de laatste tijd met grote belangstelling.
  2. [verwijderd] 12 januari 2016 12:34
    Als bod kun je misschien wel denken dat het te weinig is maar het alternatief is dat je kijkt naar een koers van pakweg 18 euro en dan ben ik nog vriendelijk want voor het bod stond de koers daar zelfs iets onder en toen stond de AEX bijna 10% hoger dan nu dus een koers van 16 kan ook.
    Kijk maar eens hoe een TNT uit een mislukte overname kwam tov de koers voor de overname en daar had je echte synergy effecten en dergelijke die je kon meewegen in de hoogte van het bod, dit is private equity, die zien meer in de som der delen en knippen alles kapot of proppen het vol met schulden na alle gezonde dingen er uit te hebben gehaald.
    Bereken jij maar eens wat ze daar van kunnen maken.

    Als je dat echt zou kunnen, zit je niet bij de VEB.

    Ik zou zeggen, snel accepteren en shoppen op de beurs naar nieuwe kansen met de aandelen die wel flink mee zijn gezakt met de daling van de beurs ipv deze overname premie.

    Geen positie.
  3. HK77 12 januari 2016 15:31
    Heb geen bijster hoge pet op van Gilde, niet echt eredivisie private equity. Wat financial engineering of de tent aan stukken knippen op basis van buedings indicaties die ze al op zak hebben.
    Niets aan waardecreatie dat management zelf niet zou kunnen. (Gek dat RvB dat straks als nieuwe mede eigenaar wel opeens kan doen)

    Blijf lekker zitten en meld niet aan. Gaat het niet door, prima. Al zakt de koers naar 20, op basis van betere cijfers kan het oude 0.75 dividend wel weer ingesteld worden. Zolang de besmette heren lekker afscheid nemen en een frisse bestuurslaag het over kan nemen.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links