Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nogmaals, KPN of Imtech?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

20 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 juli 2013 13:16
    Imtech of kpn beide goed voor een verdere stijging alleen de vraag wanneer,kijk nou klm geen noemenswaardige stijging zou ik het gaan geven, het blijft dus kwakkelen en verliezen maken op de eerdere praatjes die eurlings geeft vanmorgen.Het zijn allemaal mooie beloftes maar daar meestal niet veel van terecht.
  2. [verwijderd] 26 juli 2013 13:36
    Onderstaand bericht van 20 juni j.l. wekt geen vertrouwen daarom KPN:

    AMSTERDAM (AFN) -
    Imtech krijgt zijn schuldpositie niet voldoende op orde met de aangekondigde claimemissie van 500 miljoen euro. Daarvoor waarschuwt analist Teun Teeuwisse van ABN Amro donderdag in De Telegraaf.


    De analist wijst erop dat Imtech met de opbrengst van de claimemissie een overbruggingskrediet van 500 miljoen euro moet aflossen, terwijl de kosten door de fraude in Duitsland en Polen en de reorganisatie danig zijn opgelopen. Volgens Teeuwisse blijft Imtech daarom eind dit jaar met een schuld van 1 miljard euro zitten.
  3. opa uil 26 juli 2013 17:21
    Ik verwacht dat IMTECH failliet gaat en dat daarna de winstgevende delen eruit worden gelicht Jammer voor de aandeelhouder en het personeel Maar zo gaat het Kijk maar naar Free Record Shop
    Aandeelhouders geld kwijt, personeel werk en inkomen weg
    De resten worden voor een habbekrats opgekocht en ze gaan lekker door
  4. [verwijderd] 26 juli 2013 18:14
    Hopelijk gaat KPN mijn papier verlies van Imtech goed maken. KPN is in betere bositie en in staat zijn om hele grote sprongen te doen in de markt(met de hulp van Carlos anders...tja...kijk wat er is gebeurt al die jaren)

    Wat Imtech betreft...als ze die kl*te criminelen die de boel hebben verziekt en Imtech zo enorm hebben vernield , de cel in zijn en hun bonus terug gestort word, dan blijf ik af. Ben gelukkig mijn claims verkocht en in KPN gestoken.
    Imtech wil mijn vertrouwen EN mijn kapitaal. Nou...ik vertrouwde Imtech daarom had ik mijn kapitaal in Imtech belegd en ze hebben misbruik van gemaakt.
    You want my trust back ? I want my investment back... zo gaat het.
  5. De fiets 29 juli 2013 07:36
    Imtech vergelijken met Free Record Shop....dat gaat wel heel ver. De business van Free Record Shop is in de loop der tijd redelijk opgedroogd terwijl Imtech nog altijd met een goed gevulde orderportefeuille zit. Er heeft zich een zeer groot incident voorgedaan wat m.i. ruimschoots in de koers verdisconteerd zit. Het is nu voor Imtech en de aandeelhouders wel hopen dat de frauduleuze medewerkers niet nog meer vernielingen hebben aangebracht.

    KPN vs. Imtech speelt vooral om sentiment. KPN is reeds uit het dal geklommen qua aandeelhouderswaarde. Onderliggende omzet en vooruitzichten zijn ronduit slecht met de toenemende concurrentie en tarieven die alsmaar meer onder druk gaan komen. Mocht Carlos er nog eens geld in willen steken dan zal hij zeker niet met absurde bedragen gaan strooien. Op korte termijn hoef je sowiezo geen bod te verwachten anders had hij dat bij een koers van € 1,40 wel gedaan!

    Samenvatting:
    ik zou voor Imtech gaan voor beleggers met een horizon voor de middellange termijn. Korte termijn beleggers zijn beter uit bij KPN. Alles is relatief bij dit soort Casino aandelen. Eén nieuwsbericht kan het geheel volledig doen keren. Succes met uw keuze!
  6. [verwijderd] 29 juli 2013 09:44
    KPN krijgt ca 1,50 per aandeel voor de verkoop van E plus de rest is echt wel meer waard dan 50 ct. Denk alleen maar aan de 4G licenties.

    Bij 3 euro ruil ik ze om voor Imtech die dan waarschijnlijk op 1,50 staat.Staan er nog steeds belabberd voor en zullen tafelzilver moeten gaan verkopen.

    Dus de vraag KPN of Imtech lijkt me ook gezien de koersontwikkeling van vandaag steeds duidelijker.

20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links