Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rajoy ziet herstel in 2014

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 april 2013 15:40
    Hahaha! Geweldig! Wel twee dagen te laat met deze 1-aprilgrap.

    * Meer dan 30 Spaanse politici blijven op hun plaats zitten terwijl ze verdachte zijn in corruptieschandalen.
    * Vandaag is ook de dochter van de koning als verdachte door de rechtbank opgeroepen in een corruptieschandaal.
    * De penningmeester (Barcenas) van de partij van Rajoy maakt overuren met het verduisteren van zo´n 60 miljoen euro aan steekpenningen terwijl hij door justitie wordt onderzocht.
    * De mogelijke toekomstige vervanger van Rajoy (Feijoo) is in de problemen geraakt omdat foto's van hem naar buiten zijn gekomen waarop hij te zien is op vakantie met een grote drugsdealer, desgevraagd zegt hij dat hij zich niet herinnert wie die vakantie betaald had, en dat hij niet wist dat hij een drugsdealer was.
    * Een van de laatste maatregelen van Spanje was het aftrekbaar maken van gokverliezen (tsja, als je geld witwast door het als gokwinst op te geven moet je natuurlijk wel wat kunnen aftrekken om te voorkomen dat je door het witwassen belasting moet betalen!).
    * Vandaag heeft de overheid ook een burgerinitiatief rondom uithuiszettingen door banken verworpen. Uithuiszettingen zijn door de Europese justitie teruggefloten, maar de politici blijven trouw aan de banken. Vorige week werd bekend dat een bank de woning heeft onteigend van iemand die helemaal bij is met het betalen van de hypotheek, omdat die persoon geen sociale premies heeft afgedragen.

    Ja, het komt goed in 2014. Sinds 2007 roept de Spaanse politiek dat het herstel "volgend jaar" komt, maar deze keer is het vast echt... Je kunt zien dat de pseudopolitici anno nu werkelijk wereldvreemd zijn.

    Zolang al deze boeven niet achter slot en grendel zitten zal er geen herstel optreden. En deze boeven, zoals Berlusconi, hebben geld en macht waardoor we als Europese burger echt met een probleem zitten met deze lui.
  2. Joost358 3 april 2013 22:10
    Lol, ook gewoon twee leugens in één zin. Kon ook niets anders verwachten:

    Rajoy wees erop dat zijn regering erin is geslaagd om de economische neergang tot stilstand te brengen, zonder een beroep te hoeven doen op Europese financiële steun.

    1. Neergang zeker niet tot stilstand;
    werkloosheid: stijgt met een snelheid als nooit tevoren, juist sinds Rajoy´s aantreden.
    Begrotingstekort: Blijft constant teveel. Zit zeer weinig verbetering in, enkele procentpunten, maar ruim buiten de 3 %. 2012 was het excl. bankensteun rond de 7 %.

    2. Dit jaar geen beroep gedaan op Europese financiële steun, echter in 2012 wel een miljardje of 100 om de banken op te schonen. Via allerlei constructies is dat misschien geen directe steun. Maar dat is eigenlijk nog erger, want het wordt er allemaal niet transparanter op. Tja, zo kan ik het ook.

    En die roept dat terwijl het aantal huisuitzettingen maar blijft doorgaan....en beginnend de zelfmoorden die hieruit resulteren. Ongelooflijk.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links