Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ministers: alles om Griekenland te redden

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. frank2you 30 oktober 2012 13:53
    Mooie woorden in het artikel........zoals........

    Macht....Moscovici.........redden.....hahahahahaha....wat een symboliek voor de ondergang van het westerse kapitalistische systeem. Zelfs een ongeletterd kind van slechts een paar jaar oud begrijpt dat onbeperkte groei een utopie is.
  2. frank2you 30 oktober 2012 14:33
    quote:

    cpeijk36 schreef op 30 oktober 2012 14:08:

    @frank2you: onbeperkte groei neem pas af pas als de wereldpopulatie afneemt en een ieder een zekere welstand heeft bereikt, zover is het nog lang niet!
    Uw antwoord is duidelijk een economisch antwoord terwijl ik het holistisch probeer te benaderen. Oneindige groei is een utopie....alles transformeert....ook wij....onze economie....onze welvaart.....enz. Zover is het nog lang niet? In het bestaan van de mensheid is het momenteel 5 voor 12.
  3. [verwijderd] 30 oktober 2012 15:01
    @frank2you: bedoel je deze stelling:
    Holisme (Grieks: holon: het geheel) is het idee dat de eigenschappen van een systeem (fysiek, biologisch, technisch, chemisch, economisch, enz.) niet kunnen worden verklaard door de som van alleen zijn componenten te nemen.

    of:
    Oorsprong
    Het woord, samen met het bijvoeglijke naamwoord holistisch, werd ingevoerd door Jan Smuts[1] in de vroege jaren 1920. De Zuid-Afrikaanse militair en staatsman Smuts definieerde holisme als "De tendens in de natuur gehelen te vormen die groter zijn dan de som der delen door creatieve evolutie". In zijn wereldbeeld, inclusief holisme, diende er een nieuwe wereldorde te komen met onder meer het blanke ras in het Britse Rijk dat daarin de dienst uitmaakte
  4. [verwijderd] 30 oktober 2012 18:31
    Ministers: alles om Griekenland te redden : Eigenlijk is dit best goed nieuws , met hun staat van dienst wat betreft hun uitspraken versus daden van deze generatie politici . Is griekenland zo goed als zeker naar de vaantjes en onhoudbaar in EUROvarkensmartelkamer .

    Op naar de volgende te redden EUROprovinie so ik so segge heren ministers .
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links