Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Voorbeurs: Tot 16:00 uur?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 februari 2012 08:40
    De DOW gaat naar 13000 en hoger om weer iets te corrigeren en vervolgens op naar all time high. Economie en beurzen zijn nu eenmaal niet 1 op 1 gekoppeld. Meer een negatieve correlatie, lijkt het wel. Voor mijn gevoel heb ik dit eerder meegemaakt. Helaas, mijn shorts weer inleveren. De AEX gaat ook richting 500, DAX richting 9000.
  2. jaban 17 februari 2012 08:58
    goedemorgen

    Naast expiratie gemoffel was er ook een verhaal dat de ECB Griekse obligaties gaat omwisselen van a naar b ( FD ) en verder dat de Grieken Duitse en Nederlandse produkten gaan boycotten . Prima zo , een goede reden om eindelijk te stoppen met al deze onzin.
    Laat de grieken het lekker zelf uitzoeken , ze hebben kennelijk vergeten dat ze het ook zelf hebben veroorzaakt.
  3. [verwijderd] 17 februari 2012 09:19
    quote:

    Topper42 schreef op 17 februari 2012 08:43:

    Korbe,wanneer??????????
    Die 13000 had ik al langer in gedachten. Neem de olympische spelen als uitgangspunt. Stijgen tot rondom olympische spelen en daarna dalen. Voor Peking destijds gold dat in ieder geval. Rondom 2002, de eerste klap omlaag, had ik hetzelfde gevoel als nu: alleen maar stijgen met korte 'correcties' tot de ballon 'knapt'. Voor Lehmann wist ik dat het verkeerd zou gaan, las dat op amerikaanse websites en gek genoeg klopte het. Daar naar handelen is moeilijker, in ieder geval voor mij. Ik heb liever wild op en neer gaande beurzen, weet je tenminste wat te doen. Ik zie wel wat er gebeurt maar houd rekening met enorme stijgingen want het grote geld moet ergens naar toevloeien en dat heeft niets met economie te maken maar weten waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Lage rendementen is voor het klootjesvolk en ik heb alleen klein geld.
  4. [verwijderd] 17 februari 2012 09:57
    klopt dit heb je gezien in 2003/2004
    Binnen nu en 5 jaar bereiken we absurde ATH's.
    AEX 800
    DOW 20000

    quote:

    korbe007 schreef op 17 februari 2012 08:40:

    De DOW gaat naar 13000 en hoger om weer iets te corrigeren en vervolgens op naar all time high. Economie en beurzen zijn nu eenmaal niet 1 op 1 gekoppeld. Meer een negatieve correlatie, lijkt het wel. Voor mijn gevoel heb ik dit eerder meegemaakt. Helaas, mijn shorts weer inleveren. De AEX gaat ook richting 500, DAX richting 9000.
  5. [verwijderd] 17 februari 2012 09:58
    Tot de ballon knapt?
    haha, word eens wakker de ballon is al geknapt, langzaamaan blazen we hem weer op. Maar wanneer het knapt? 2020?

    quote:

    korbe007 schreef op 17 februari 2012 09:19:

    [...]Die 13000 had ik al langer in gedachten. Neem de olympische spelen als uitgangspunt. Stijgen tot rondom olympische spelen en daarna dalen. Voor Peking destijds gold dat in ieder geval. Rondom 2002, de eerste klap omlaag, had ik hetzelfde gevoel als nu: alleen maar stijgen met korte 'correcties' tot de ballon 'knapt'. Voor Lehmann wist ik dat het verkeerd zou gaan, las dat op amerikaanse websites en gek genoeg klopte het. Daar naar handelen is moeilijker, in ieder geval voor mij. Ik heb liever wild op en neer gaande beurzen, weet je tenminste wat te doen. Ik zie wel wat er gebeurt maar houd rekening met enorme stijgingen want het grote geld moet ergens naar toevloeien en dat heeft niets met economie te maken maar weten waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Lage rendementen is voor het klootjesvolk en ik heb alleen klein geld.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links