Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nieuwe aanval Europese beurzen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 08:00 Vangnet voor ASML op €777: is het al tijd om kooporders in te leggen? 8
  2. 25 apr Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 104
  3. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 51

Reacties

583 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 25 mei 2020 09:24
    quote:

    fred optie schreef op 25 mei 2020 09:11:

    dit is dus het gekloot met stijgende markten je kan er weinig mee.. geen mispricings of dingen die gebeuren met opties.. premie steeds tikkie lager of stabiel... en dat is het dan... kan er alweer weinig mee.. als alleen een scalp... wachten e maar op extremiteiten dit is alweer weinig soeps... denk ff terug naar bed... zit al meer dan halve dag op voor mij...
    youtu.be/fJmBFtWNlTg?t=50
  2. forum rang 5 an12 25 mei 2020 09:27
    Tostrams weet het nog steeds niet.
    Na eerst een paar weken te hebben verkondigd dat de beurs omlaag moet (maar hij ging omhoog), is het nu plotseling een draai naar dat de beurs omhoog gaat.
    Hij noemt ‘de beurs lijkt een nieuwe aanval op de weerstand voor te bereiden’. Hoe komt u daarbij? Waar leidt u dat uit af?
    Zonder onderbouwing kun je hier toch niets mee?
  3. forum rang 6 b.west.invest 25 mei 2020 09:35
    In mijn ogen zitten we aan het einde van de zijdelingse bewegingen , als je de omzetten ziet , die worden steeds lager , adyen stijgt 3 % op een omzet van 5000 stukjes , zoland er nieuw geld de markt instroomt wil de hand de beurs hooghouden , echter de markt droogt op , Randstad 1.3 % hoger , omzet 4000 stukjes ... tja .

    Black Rock die Warren Buffet uitdaagt en schreeuwt dat hij het kwijt is , zodat de laatste particulieren hun centjes gaan inzetten ( die denken dat het zo is ) .

    Als er niets meer te verkopen valt voor de hand , houd het op , ik verwacht deze week een daling , en om zo weinig mensen te laten profiteren , gaat dat met barstens geweld , bij opening meteen een procent of 7 eraf , waardoor de beurs word stil gelegd .

    Gevolg short gaan gaat niet , zo word de koers bijna gratis weer lager gezet , en verdient men weer . De hoeveelheden uitstaande opties zijn ook niet gegroeid , integendeel .

    Ook de shorters zijn weer begonnen met posities in te nemen en te ruilen .

    Vandaag ligt de Dow stil , mooie dag om te beginnen met de correctie .

    Fijne dag ,

    Ben
  4. Mis/Raak 25 mei 2020 09:38
    quote:

    JoostVLS schreef op 25 mei 2020 09:11:

    Dagputs 520 gesloten op 0.10, porto wel verder omhoog :)
    Zo is het ook! Had nou even geduld gehad, had je er 1,5 punt lager uit kunnen stappen.

    Is wel raar dat als je jouw short wel met winst sluit, er nooit achteraan komt: Porto helaas ook verder omlaag...

    Wat is het resultaat van jouw gokpotje dit jaar eigenlijk?
  5. forum rang 6 d' Aandelen ' 25 mei 2020 09:49
    Optimisme is mooi maar realisme beter, dat er al in september een vaccin beschikbaar zou zijn is optimisme, wanneer ik de verhalen lees van de deskundigen op dit gebied is het onmogelijk om binnen een heel korte tijd een betrouwbaar en goed werkend vaccin te ontwikkelen.
    Daarvoor weet men nog veel te weinig van het corona virus en de mutaties die het ondergaat en men verwacht minsten anderhalf tot twee jaar nodig te hebben.

    Ik vermoed dat de meeste forumbezoekers hier een redelijk vaste baan hebben en misschien wel een dubbel inkomen dat iedere maand netjes gestort wordt.

    Maar hoe langer het duurt voordat er echt een werkend en betrouwbaar vaccin is , zal de werkloosheid door de corona maatregelen behoorlijk toenemen en je ziet nu al dat zzp'ers, uitzendkrachten en flexwerkers als eerste hun baan verliezen, maar dat nu ook veel mensen met een vaste baan moeten vrezen om ontslagen te worden omdat er minder wordt omgezet en de Overheidssteun niet tot in einde van dagen kan worden gegeven.

    Kijk alleen maar naar Europa gehuisvest in megalomane gebouwen, een enorm ambtenaren korps , hoge functionarissen met dito inkomen en onkostenvergoedingen, de miljoenen kostende verhuizingen tussen Brussel en Straatsburg en continue meer geld nodig en wat zien wij daar als burger voor terug, een dure euro die de zuidelijke landen in de problemen heeft gebracht, enorme subsidies die worden verstrekt zonder deugdelijke controle wat er met het geld gebeurt, geen eenheid binnen Europa, geen gezamenlijk en doeltreffende aanpak rond het corona virus, geen aanpak van China dat met staatssteun havens en industrieën opkoopt, zijn politieke invloed uitbreidt in Europa, geen goede gezamenlijke afspraken met farmaceuten over medicijnprijzen etc. etc.

    Ik ben niet zo optimistisch maar meer realistisch en voorzie grote sociale onrust omdat de kloof in inkomen tussen hoogopgeleiden en vakmensen op allerlei gebied, schoonmakers en allerlei andere laagbetaalde beroepen, steeds groter wordt.

    Boodschappen, energie, zorgkosten, belastingen en diensten zullen steeds duurder worden terwijl het inkomen van de laatst genoemde groep steeds achterblijft.
  6. Mis/Raak 25 mei 2020 09:58
    [quote alias=The Short Caller id=12437032 date=202005250943]
    [...]

    Klopt helemaal!

    Net zoals de Post van Beer hierover..

    Hij is een Dubieus figuur..!!;)

    Een MoraalRidder met een RoepToeter in zijn Hand..;))

    [/quote
    Hij maakt €. 129,- per put verlies (excl kosten). Kon maximaal €. 139,- per put worden, maar omdat hij verwacht dat het niet veel lager gaat vandaag, pakt hij dat ene tientje per put nog mee. Is hem blijkbaar veel waard.
583 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links