Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Markten in de startblokken

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 25 apr Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 104
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 51
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

165 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 maart 2019 10:06
    Het handelsconflict tussen China en de VS gaat nooit opgelost worden. Dit conflict gaat veel verder dan de handel alleen het gaat om de wereld dominantie. Amerika ziet zijn leidende rol langzaam teruglopen dus Amerika zal China dwars gaan zitten op allerlei fronten dus met het sluiten van een deal in dit handelsconflict zijn we er echt niet.
  2. forum rang 6 ttroo 4 maart 2019 10:14
    Wie belt u als u met Europa een trade war wilt starten? Ghost Busters. Nee natuurlijk. Dan belt u Trump. Die deal ziet er niet heel geweldig uit. Positief is dat het niet verder escaleert. Maar om meteen heel enthousiast te worden. Nee. Dat zeker niet. Inmiddels staat de schuld bijna op $22.06 triljoen. Hoppa. $60 miljard erbij. Dat is in AEX termen gewoon een AEX-fonds. Eeuwig durend. Tja. Trumpie gaat nog wel een haircut doen. Het kan niet anders. Dollar. Lastig. De dollar index future staat op uitbreken maar ook op breken. Die 96.50 moet uitgenomen worden, maar bij het breken van de 96 wordt de middele lange uptrend gesloopt. Oftewel er gaat daar wat gebeuren. Eerst een stilte voor de storm. Daarna de storm. Fransen blijven lopen op zaterdag. Al wordt de aanhang wat kleiner. Brexit wordt het dan toch een soft Brexit? Zilver stortte in elkaar op vrijdag. Ze moeten boven de $15 blijven. Goud gaat de $1.280 testen. Er kan dus nog tien dollar vanaf. Fugro test en vecht met de 10. ING ging duidelijk over de elf. Twaalf is de nieuwe weerstand. Inmiddels zitten we al weer in maart. Komen er nog winstwaarschuwingen over 2 a 3 weken? Maar eerst het optimisme naar vrijdag. Amerikaanse Pay Roll Report.
  3. [verwijderd] 4 maart 2019 10:20
    Op zowel de AMX als de AEX is een Head & Shoulder patroon ontstaan. Beetje technisch analist doet daar iets mee, en laat economische groei, inflatie, maar zeker ECB, achterwege, want die houdt het bij wat ie ziet… Hij ziet het niet, of past z'n TA aan aan bovengenoemde zaken.. Slecht.., zo krijg je nooit een zuiver beeld van de index zelf!
  4. [verwijderd] 4 maart 2019 10:46
    quote:

    Henk Snaph schreef op 4 maart 2019 09:43:

    Angst voor einde tweede notering Europa bij no-dealbrexit
    Bedrijven met een dubbele notering in Londen en het Europese vasteland, zoals Shell, Unilever en RELX, zullen hun beursnotering in de EU staken bij een no-deal Brexit. Dat vrezen vermogensbeheerders. Als aandelen aan meerdere beurzen zijn genoteerd, zijn vermogensbeheerders uit de EU volgens Europese regels verplicht om te handelen op platforms die door de EU zijn erkend. Bij een Brexit zonder akkoord verliest Londen deze erkenning. Handel in aandelen met een dubbele notering kan dan alleen nog maar plaatsvinden in Amsterdam. De verhandelbaarheid op de Londense beurs is echter veel groter. Om dit probleem te omzeilen, kunnen bedrijven ervoor kiezen om hun tweede notering op het Europese vasteland te schrappen. In totaal 500 bedrijven hebben zo’n dubbele n
    Hallo Henk,
    Geen carnaval ? huize opa een klein beetje , maar niet zuipen .
    Maar even in de tijd met Black Fooss .:)

    www.youtube.com/watch?v=0NgaGWWTHNU

  5. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 4 maart 2019 10:48
    AMSTERDAM - RTL stopt met RTL Late Night. Dat maakte RTL maandag bekend. Maandagavond zal de laatste aflevering van de talkshow worden uitgezonden.

    Dit overschaduwd het "optimisme over een evt handelsakkoord"

    Beleggers zijn duidelijk onder de indruk..;))

    Toegevoegd:

    DrAXhi al in het Rood..

    kon niet uitblijven dan natuurlijk..
165 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links