Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vooruitblik: Krach & bubbelseizoen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. zpd 27 augustus 2017 20:32
    Alle acties van Trump hebben tot doel:
    Devaluatie van de dollar.
    Dit lukt met groot succes !!!
    Want hoe lager de dollar, hoe beter hun export,
    dus dat is het gevolg van: America First.
    Makkelijk te begrijpen, want zo simpel is Trump.
    Al de acties van Trump hebben tot doel de dollar te devalueren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Vergist u niet, doorlopend werkt Trump hieraan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. DerksVisie 27 augustus 2017 22:33
    quote:

    k2es schreef op 27 augustus 2017 21:29:

    @zpd:
    Nog even en bedrijven in Amerika zijn daardoor vrijwel niets meer waard en worden gekocht door hun grootste schuldeiser: China. Zou dat ook de bedoeling van Trump zijn?
    Pfft bedrijven in Amerika niets meer waard? Zijn juist belachelijk hoog gewaardeerd vergeleken met NL.
  3. [verwijderd] 28 augustus 2017 02:34
    ik ben zelf niet echt met een crisis bezig, maar hou mij bezig met babyboomers, mensen met kinderen, en boeren. ben helaas geboren en opgevoed met een soort gelijkheidsbeginsel die erin geramt is, voor zover hij nog niet aanwezig was. dus loop over van begrip voor mensen. ik wil zo graag zeuren en zeiken.

    aangezien ik zelf geen ene rooie rot cent heb, is het wel leuk een aandeel te kiezen waar ik mij emotioneel mee kan conformeren.

    50 euro verloren op betsafe. waarom zo irrationele bet? ik zo hooguit 50 euro kwijt zijn. of 50 euro houden en 17 euro winnen. voor de rest is het een verschrikkelijk lang verhaal. ik negeerde bewust mijn boerenverstand zullen we maar zo zeggen.

    de wedstrijd was voor boks liefhebbers waarschijnlijk een complete hel. ik heb de wedstrijd volledig afgezien, ik vond het werklijkwaar fantastisch. goede drama, comedie, actie alles wat een goede film zou moeten hebben zat erin.

    nogmaals het gaat mij niet alleen om het geld aspect, of om de ego's van de vechters. het gaat ook om de ego's erom heen. iedereen, noujah iedereen, veel mensen profileren zich bewust of onbewust via dit gevecht. alleen dat al vond ik erg interessant om naar te kijken.

    sylvester stalone(acteur fictief karakter rocky balboa, en schrijverr van de rocky films) leek bij zijn huis opgewacht te worden door een private journalist. en moest ook zijn mening geven. sommige worden er met tegenzin misschien bij betrokken.

    wat is de exacte definitie van een bubbel? daar zijn de meningen toch over verdeeld? was het ook niet zo dat je een bubbel pas herkent als ie implodeert. anyway. genoeg ontspanning, chop chop aan het werk.

    het was een week van vallen en opstaan. lachen en huilen. passiviteit en activiteit. geven en nemen. uitdelen en ontvangen. een week zoals alle anderen.

    morgen maar een beginnetje maken aan zo'n principle dingetjes boekje over macro economie.

  4. [verwijderd] 28 augustus 2017 03:13
    zag nog op foxsports voor de wedstrijd maymac, iets over conor mcgregor, quote: "als iemand zegt dat je iets niet moet doen of kan doen, dan moet je het gewoon doen." ik kom hier later nog op terug. mensen(ik ben ook een mens) weten het altijd beter. heel erg goed, bravo, petje af! maar mensen bepalen voor een groot deel hoe ze hun eigen koers willen varen. inspirerend genoeg.

    www.youtube.com/watch?v=2kMswKahYug inspirerend verhaal.

    www.youtube.com/watch?v=XyQLKimaLpk we moeten elkaar en onzelf niet zo serieus nemen. maar er zijn momenten dat het wel moet. is dit het moment? we moeten ons vooral aan de feiten houden. dat is wat iedereen wel wil. maar tegelijk kan dat een zwakten zijn. is dit het moment?

    vooral niet wenselijk in sociale omgang(en in de politiek eigenlijk ook niet). toch vind ik mensen die iets uiten, verbaal, altijd hoger in aanzien dan mensen die iets vinden, niks zeggen, en er naar handelen. begrijpelijk? zelf voor die mensen zou ik eventueel begrip kunnen opbrengen in een bepaald geval. vind mensen met een slavenmoraal over het algemeen de mindere partij. maar goed, daar staat dan trump tegenover.

    als je iets heel erg graag wilt, er naar toe streeft, en alles geeft, kan dat ook een zwakten zijn. als je altijd maar begrip voor iedereen opbrengt, echt over een ander zijn woorden nadenkt, bereid bent een ander zijn woorden te wegen, dan is dat voor jezelf een negatieve karakter eigenschap.

    hebben de nationale centralen banken helemaal geen invloed op het beleid van de ecb?

    als iemand veel geld maakt met een gevecht, of voetbal is dat slecht? of is het slecht dat we mensen, die elke dag voor ons klaar staan, brandweerlieden, ziekenhuispersoneel, politie, leger, leraren en ga zo maar door, zo verschrikkelijk weinig uitbetalen? het is in ieder geval opmerkelijk te noemen. zonder direct een oordeel te vellen.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links