Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Saudi's en Russen bespreken oliemarkt'

Lees over dit aandeel ook

  1. 08 mei Saxo ziet beleggersvertrouwen verder dalen
  2. 03 mei Hoe houdbaar is het hoge dividend van Shell als de olieprijs gaat dalen?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Twijfels 15 februari 2016 23:30
    Maar hoe dan ook met dat gezeik hier over die dictators: Saudi's hebben productie verhoogd omdat ze niet met minder miljarden uit de voeten kunnen en willen alleen praten over minder als Iran nu al gaat reduceren. En Iran gaat het pompen opvoeren cq x3 proberen te krijgen. Dus alleen gelul. En daarbij willen beide heren niets liever dan de yanks een poot uitdraaien. Zouden gek zijn om die overeind te houden!
  2. Twijfels 15 februari 2016 23:36
    quote:

    Twijfels schreef op 15 februari 2016 23:30:

    Maar hoe dan ook met dat gezeik hier over die dictators: Saudi's hebben productie verhoogd omdat ze niet met minder miljarden uit de voeten kunnen en willen alleen praten over minder als Iran nu al gaat reduceren. En Iran gaat het pompen opvoeren cq x3 proberen te krijgen. Dus alleen gelul. En daarbij willen beide heren niets liever dan de yanks een poot uitdraaien. Zouden gek zijn om die overeind te houden!
    En wat ik nog vergeten was: Alleen door deze en nog vele andere afspraken te maken stroomt er toch al gauw $5,- per vat meer binnen, want de gekken zorgen ervoor dat de prijs omhoog vliegt.

    Laten we hopen dat Poetin niet wat goud wil verkopen. Waarschijnlijk stappen er dan weer een paar in een of andere tank en gaan ergens langs een grens rijden. Oefening. Dag of twee later goud verkopen. Zo werkt dat.
  3. WA1985 16 februari 2016 09:06
    quote:

    JacobusJW schreef op 15 februari 2016 22:04:

    [...]
    Ik weet het, de Russen zijn nog kerels in tegenstelling tot de meeste westerse mannen. Russen hebben een andere mentaliteit dan Fransen, so what? Dat is hun eeuwenoude cultuur en die heb ik te respecteren.

    En als je nu even heel erg diep gaat nadenken dan kom je misschien tot de conclusie dat de persoonlijke vrijheid in oa China en Rusland groter is dan oa in Nederland.

    Dat het dan in jouw belevingswereld alleen draait om vrije journalistiek en homo's kan ik niet helpen.

    Wat ik wel weet is dat het overgrote merendeel van de Russen achter Poetin staat. Noem eens een westerse president waarbij dit ook het geval is.
    AB van mij.
  4. [verwijderd] 16 februari 2016 20:17
    quote:

    Berk schreef op 15 februari 2016 22:23:

    [...]

    Echte kerels en mannen? Het volk is compleet geïndoctrineerd en ontvangt dag in dag uit desinformatie om het leidercultus van Poetin in stand te houden en het westen te demoniseren. heeft geen bal te maken met echt man zijn! Elk tegen geluid wordt vanuit elke hoek de kop ingedrukt geheel volgens de blauwdruk "hoe run in een dictatoriaal regime". Alleen gevoelige mensen met een minderwaardigheidscomplex kunnen vanuit westersperspectief hier voor vallen.

    Natuurlijk is het overgrote deel van de Russen pro Poetin, dat is nu JUIST het resultaat van een dictatoriaal regime (kijk naar noord Korea bijvoorbeeld) zolang ze de leidercultus in stand kunnen houden. In een democratie met miljoenen verschillende mensen die allemaal andere wensen, meningen en gedachten hebben die allemaal vrij mogen denken en zich laten horen is het onmogelijk dat 99% voor 100% achter hun leider staan. Dat is de vrijheid waar onze voorouders namelijk voor gevochten hebben.

    En nee, het draait voor mij helemaal niet om alleen vrije journalistiek of homo's, als je daar het grote plaatje niet van kunt zien dan heeft deze discussie geen zin. Ik zou zeggen ga de wereld bekijken, ik hoop dat je nog jong ben en de mogelijkheid hebt om het echt te bekijken want dat heb je overduidelijk nog nooit gedaan!

    Ik ben oud en ervaren genoeg om te schrijven wat ik schreef, en ook ervaren genoeg om te kunnen beoordelen of iemand bij de kerels of bij de watjes hoort.

    Jij weet dus erg weinig over Rusland en de Russen, in tegenstelling tot mij.
    Je baseert je mening op basis van onze westerse ideologie. Je moet eens leren te begrijpen dat onze ideologie verre van ideaal/perfect is en dat wij dit andere volkeren niet mogen en niet kunnen opleggen. Daar hebben wij het recht niet toe. Wie denken wij wie we eigenlijk zijn? Stelletje betweters, zonder inhoud.

    Ik denk dat het gros van de wereld (inclusief velen uit het westen) steeds meer verbaasd staat over de watjes mentaliteit van het eens zo sterke West-Europa.
    In een onlangs gehouden polls in Oostenrijk en Duitsland was de roep om een sterke leider meer dan 80%. Dus ook de vrouwen zijn inmiddels de slapjanussen beu.
    Maar we hebben pech, west Europa heeft geen sterke leiders in de politiek meer. Oost Europa wel.

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

SHELL PLC

33,960 09 mei
+0,190 +0,56%
Premium

Hoe houdbaar is het hoge dividend van Shell als de olieprijs gaat dalen?

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links