Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Inflatie zakt naar 2,6 procent

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Nuchter 7 mei 2013 10:52
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 7 mei 2013 10:12:

    En de miljoenen vliegen de deur maar uit, koningsdag 5 miljoen, Nu wederom in nog geen 1 week 3 miljoen naar Somalië weer.
    Besteed dat geld toch een keer aan dingen die aangepakt moeten worden.
    Die 5 miljoen is al dubbel en dwars terugverdiend, doordat er meer aankopen zijn gedaan door consumenten (denk aan horeca, supermarkten, kleding e.d.).

    Bovendien, met alle respect: waar praten we over? We geven 20 miljard te veel uit, een paar miljoen doet dan toch geen pijn?
  2. [verwijderd] 7 mei 2013 13:12
    Ja en dan denken ze in Den haag ach ze zijn die verhogingen gewend dus laten we de accijns of dergelijke maar weer wat verhogen.
    Al met al in dit shit landje is nog nooit de prijs op een prijskaartje gedaald als de regering dat prijskaartje in handen heeft.

    Zo is de denkwijze in dit land, als een bedrijf 10% minder afzet denkt men niet van hey mensen willen of kunnen in deze tijd deze prijs niet betalen dus als we het nu verlagen verkopen we weer meer en komt de verkoop weer beter op gang.

    Nee men denk hier ach we verkopen 10% minder laten we de prijs 12% verhogen met wat we nu nog afzetten houden maken we ook weer meer winst.
    Uiteindelijk worden het steeds minder mensen die nog geïnteresseerd zijn in dat product dan denkt het bedrijf van hey als we de productie eens verplaatsen naar Polen of misschien wel China dan maken we nog meer winst, en hoeven we er nog maar 30% per jaar te verkopen om onze kop boven water te houden.

    Zo gaan de bedrijven in dit EU gat langzaam maar zeker naar de kloten.

    Een paar miljoen doet dan geen pijn? Zo denken al die mensen die niet de contanten hebben en bij de Wehkamp op de pof bestellen ook.
    Onder het motto GRAAF UW EIGEN GRAF en als u niet meer betalen kan komt er wel ergens in dit land een geitenwollensok te voorschijn die al uw financiële zorgen verlicht.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links