Vastgoed « Terug naar discussie overzicht

Vastned Offices

67 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
[verwijderd]
0
Koers gaan in 2/3 handelsdagen van de Euro 9.50 naar de Euro 11.60!!
Wat is het verhaal hier achter buiten het feit dat de markt hersteld en andere vastgoedfondsen ook omhoog gaan, maar niet zo hard als Vastned Off.?????

Eeen stijging van een 22%...wat speelt hier???
voda
0
PREVIEW: VastNed O/I boekt 23% lager direct resultaat H1 '10


AMSTERDAM (Dow Jones)--VastNed Offices/Industrial publiceert vrijdag voorbeurs een daling van het direct resultaat over het eerste halfjaar van 2010 van 22,6%. De daling wordt veroorzaakt door een afname in de huuropbrengsten vanwege de toenemende leegstand, huurkortingen en andere tegemoetkomingen, in vergelijking tot dezelfde periode een jaar eerder. Het direct resultaat, bestaande uit de huuropbrengsten, verminderd met de exploitatiekosten, beheerskosten, algemene kosten en financieringskosten, kwam in de eerste helft van 2010 uit op EUR13,00 miljoen, van EUR16,8 miljoen een jaar eerder. Dat is de gemiddelde verwachting van twee analisten vooraf geraadpleegd door Dow Jones Nieuwsdienst. Het indirect resultaat, waar de fluctuerende herwaarderingen voor vastgoed inzitten, komt volgens de analisten uit op EUR16,45 miljoen negatief, in vergelijking tot EUR53,7 miljoen negatief over de eerste zes maanden van 2009. De bezettingsgraad komt volgens een analist eind juni 2010 uit op 83,6%, van 89,3% een jaar eerder en 83,9% ultimo maart 2010. Wederom wordt door analisten met name uitgekeken naar details over de plannen van het vastgoedfonds om iets aan de toenemende leegstand te doen. Omstreeks 11.45 uur noteert het aandeel 1,8% lager op EUR11,04, terwijl de ASX met 0,9% daalt. (PBU)



Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
VastNed Offices +5%, onderliggend zwak - RBS


AMSTERDAM (Dow Jones)--De tweedekwartaalcijfers van VastNed Offices/Industrial zijn hoger dan de verwachting van analist Jaap Kuin van Royal Bank of Scotland (RBS), maar dat is het gevolg van een eenmalige meevaller in de operationele kosten. De vergelijkbare huurinkomsten daalden met 7%, wat ook zwak is, aldus RBS. De leegstand daalde licht tot 15,6% van 16,1%, door vernieuwing van enkele huurcontracten, maar de analist houdt rekening met een verdere omzetstijging tot 18%. RBS handhaaft het hold-advies en een koersdoel van EUR12,10. Het aandeel staat maandag rond 11.30 uur 3,8% hoger op EUR11,27. De ASX-index stijgt 1%. (AVR)



Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Kantorenleed
10 augustus 2010 | Het Financieele Dagblad
Door: Schiffers, M.

Mathijs Schiffers

'Denkend aan Holland, zie ik lege kantoren, als rijen populieren aan de einder staan.' Zo zou de dichter Hendrik Marsman, die leefde in de eerste helft van de twintigste eeuw, het Nederland van nu beschreven kunnen hebben.

De laatste jaren zijn er veel kantoren bij gezet in ons land, terwijl er door de oprukkende werkloosheid steeds minder vraag naar is. Het resultaat: vele lege panden op verlaten terreintjes. Dat is slecht nieuws voor liefhebbers van Hollandse vergezichten, maar ook voor beleggers die hun geld erin staken. Zoals beleggers in het beursgenoteerde kantorenfonds VastNed O/I. Stijgende leegstand betekent minder huurinkomsten en dus minder dividend.

Wat dat betreft had VastNed O/I afgelopen vrijdag opnieuw slecht nieuws. De bezettingsgraad in de kantoren van het fonds was in de eerste helft van dit jaar teruggelopen tot 83,4%. Twaalf maanden eerder was die nog 89,3%. Nieuwe huurders konden slechts verleid worden met kortingen, die 4,4% bedroegen van de brutohuurinkomsten, tegen 3,9% vorig jaar.

etc.

www.fd.nl/artikel/19467774/kantorenleed
voda
0
VastNed OI omlaag naar underweight - JPMorgan


AMSTERDAM (Dow Jones)--JP Morgan verlaagt het advies voor het aandeel VastNed Offices/Industrial naar underweight van neutral, in een rapport over de vastgoedsector. De analisten van JPM verwachten geen gunstige nieuwsstroom op de korte termijn voor de sector, onder meer vanwege teleurstellende huurprijzen. Tot september 2011 zien de analisten zowel opwaarts als neerwaarts 20% potentieel. Het aandeel sloot dinsdag op EUR11,35. (EHI)



Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
PREVIEW: VastNed O/I resultaat licht hoger in KW3


AMSTERDAM (Dow Jones)--VastNed Offices/Industrial (VNOI.AE) zal donderdag nabeurs een licht hoger direct beleggingsresultaat over het derde kwartaal bekendmaken, ondanks een toenemende leegstand die de huurinkomsten onder druk zet. Dat is de gemiddelde verwachting van twee analisten, geraadpleegd door Dow Jones Nieuwsdienst. Zij rekenen op een stijging tot EUR7,0 miljoen, van EUR6,8 miljoen een jaar eerder. Over de eerste negen maanden betekent dat een daling met 15% tot EUR20,1 miljoen van EUR23,6 miljoen. Het indirect resultaat, waar de herwaarderingen van het vastgoed inzitten, blijft volgens de analisten beperkt tot EUR3,7 miljoen negatief in het derde kwartaal, wat het totaal over de eerste drie kwartalen op EUR20,7 miljoen negatief brengt, tegen EUR64,8 miljoen negatief een jaar eerder. De bezettingsgraad daalt volgens een analist naar 83,2%, van 84,4% bij de halfjaarcijfers. De analisten zijn benieuwd naar plannen van het vastgoedfonds om iets te doen aan de toenemende leegstand en mogelijke desinvesteringen. Omstreeks 10.00 uur noteert het aandeel 0,7% lager op EUR12,00, terwijl de ASX met 0,1% daalt. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
VastNed O/I en NSI praten over mogelijke fusie


Door Patrick Buis

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


AMSTERDAM (Dow Jones)--VastNed Offices/Industrial (VNOI.AE) maakt vrijdag bekend met vastgoedfonds Nieuwe Steen Investment nv (NISTI.AE) het gesprek aan te gaan over een mogelijke fusie tussen de twee ondernemingen.

Na door NSI benaderd te zijn, meldt VastNed O/I het concern uitgenodigd te hebben voor een gesprek op maandag 13 december 2010.

NSI heeft volgens VastNed O/I aangegeven een eventuele juridische fusie mogelijk te willen maken via een ruil van aandelen.

VastNed O/I noemt daarbij de waardering van NSI voor het concern en andersom van groot belang, waarbij, benadrukt het vastgoedfonds, het belang van aandeelhouders en overige stakeholders zwaar zal wegen en ook kwesties als het aandeel van VastNed O/I in dochtermaatschappij Intervest Offices nv (INTV.BT) en de financiele onderbouwing besproken zullen moeten worden.

Tot slot benadrukt VastNed O/I dat de initiele gesprekken nog in een zeer verkennende fase zijn.

Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com

voda
0
UPDATE:VastNed O/I en NSI praten over mogelijke fusie


(Dit is een update van het eerder gepubliceerde bericht 'VastNed O/I en NSI praten over mogelijke fusie' om extra informatie toe te voegen, waaronder commentaar van VastNed O/I directeur investor relations Arnaud du Pont.)


Door Patrick Buis

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


AMSTERDAM (Dow Jones)--VastNed Offices/Industrial (VNOI.AE) maakt vrijdag bekend met vastgoedfonds Nieuwe Steen Investment nv (NISTI.AE) het gesprek aan te gaan over een mogelijke fusie tussen de twee ondernemingen.

Na door NSI benaderd te zijn, meldt VastNed O/I het concern uitgenodigd te hebben voor een gesprek op maandag 13 december 2010.

"Blind instappen is echter geen optie", stelt VastNed O/I directeur investor relations Arnaud du Pont in reactie op een vraag over de reden van de 'lauwe' ondertoon in het persbericht.

Het persbericht leest dat de Raad van Commissarissen (RvC) en de directie in lijn met hun fudiciaire verantwoordelijkheden het gesprek zullen aangaan met NSI en tevens alle mogelijke alternatieven zullen onderzoeken. "Het is een standaardverplichting in het belang van de aandeelhouders om alle andere alternatieven te onderzoeken", aldus Du Punt. In detail wil Du Pont niet treden over de mogelijke andere alternatieven die het vastgoedfonds ziet.

"Uiteindelijk gaat het om de euro's", stelt de bestuurder, daarmee refererend naar de waardering van NSI voor VastNed O/I en andersom.

NSI heeft volgens VastNed O/I aangegeven een eventuele juridische fusie mogelijk te willen maken via een ruil van aandelen.

Een ander belangrijk element in de gesprekken tot een mogelijke fusie is volgens Du Pont de waardering van het aandeel van VastNed O/I door NSI in dochtermaatschappij Intervest Offices nv (INTV.BT). Het Belgische fonds is in Brussel genoteerd, waarbij de waardering van het aandeel de waarde van het belang in de boeken van VastNed O/I overtreft.

Een derde element van belang is de financiele onderbouwing van een mogelijke fusie, meldt het concern.

Tot slot benadrukt VastNed O/I dat de initiele gesprekken nog in een zeer verkennende fase zijn.

Nieuwe Steen Investments was niet bereikbaar voor commentaar.


Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com

voda
0
Fusiegesprekken VNOI en NSI in 1e fase boekenonderzoek


AMSTERDAM (Dow Jones)--VastNed Offices/Industrial nv (VNOI.AE) meldt vrijdag dat de orientatiegesprekken met Nieuwe Steen Investments nv (NISTI.AE) over een mogelijke fusie tussen de twee Nederlandse vastgoedfondsen in een eerste fase van een boekenonderzoek verkeert.

Het concern meldt middels een boekenonderzoek elkaar in staat te stellen om meer inzicht te krijgen in de wederzijdse waardering.

Reeds tien december maakte VastNed O/I bekend in gesprek te zijn met het in Hoorn gevestigde Nieuwe Steen (NSI) over een eventuele fusie.

Op basis van de slotkoers van het aandeel van 10 december biedt NSI met een premie van 15% EUR12,72 per aandeel VastNed O/I, waarbij sprake is van een gesloten transactie en NSI nieuwe aandelen zal uitgeven om de voorgestelde ruil in aandelen, tegen een ratio van 0,85 NSI-aandelen voor een aandeel VastNed O/I, te bekrachtigen.

VastNed O/I herhaalt vrijdag dat bij de voortgaande gesprekken en het boekenonderzoek de nadruk zal liggen op de waardering van VastNed O/I door Nieuwe Steen (NSI) en andersom, en de mogelijke obstakels omtrent het 55%-belang van VastNed O/I in dochtermaatschappij Intervest Offices nv (INTV.BT).

Halverwege december maakten de twee vastgoedfondsen bekend de gesprekken medio januari voort te zullen zetten.


Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com

voda
0
VastNed vindt bod NSI 'buitengewoon karig'
14 januari 2011, 19:30 | ANP
AMSTERDAM (AFN) - VastNed Offices/Industrial vindt het huidige bod van Nieuwe Steen Investments (NSI) te laag. Begin december meldde NSI dat het VastNed O/I wilde overnemen middels een aandelenruil. NSI biedt voor een VastNed O/I-aandeel 0,85 NSI-aandelen. Een woordvoerder van VastNed O/I zei vrijdag desgevraagd tegenover persbureau ANP-Reuters dat het bod ,,buitengewoon karig'' is.

De zegsman bevestigde dat de twee bedrijven bezig zijn met de eerste fase van een boekenonderzoek. ,,We kijken naar de waardering van deze deal.'' De woordvoerder zei dat VastNed O/I met zijn perspectief zal komen over de juiste ruilverhouding na afronding van dit deel van het boekenonderzoek. ,,Maar het zou mij hooglijk verbazen als uit de due dilligence blijkt dat de voorgestelde ruilverhouding terecht is.''

NSI wees er vrijdag op dat de koersen van de aandelen VastNed O/I en NSI ,,zijn blijven bewegen rond de door NSI geïndiceerde ruilverhouding''. Volgens het bedrijf is dit een teken dat ,,niet alleen de business rationale maar ook de financiële aspecten van het voorstel door de markt goed begrepen en gewaardeerd worden''.

Managementsmaatschappij

Het boekenonderzoek vordert gestaag, aldus NSI. Het bedrijf mist nog informatie. NSI kijkt met name naar de managementsmaatschappij die het beheer voert over VastNed O/I en VastNed Retail. ,,Wij willen de mensen die zich bezig houden met Offices overnemen en over de mensen die beiden doen, moet worden gepraat'', aldus Frank Gerards van NSI. Volgens een woordvoerder van VastNed O/I gaat het hier om een afkoopsom tussen de 10 en 25 miljoen euro.

VastNed O/I meldde vrijdag dat het verwacht voor het einde van de maand tot een afronding van deze fase van het boekenonderzoek te komen. Het bedrijf waarschuwde dat er geen garantie is dat er een overeenkomst wordt bereikt.

voda
0
VastNed O/I en Nieuwe Steen beginnen onderhandelingen fusie


AMSTERDAM (Dow Jones)--VastNed Offices/Industrial (VNOI.AE) en Nieuwe Steen Investments nv (NISTI.AE) beginnen de onderhandelingen over een mogelijke juridische fusie, maakt VastNed O/I vrijdag bekend.

Beide bedrijven hebben de afgelopen tijd gebruikt voor een due diligence en zijn nu klaar om de gesprekken voort te zetten.

VastNed O/I maakt duidelijk dat het niet vaststaat dat de fusie doorgang zal vinden en maakt ook geen specifieke tijdslijn bekend.

Vrijdag 10 december maakte VastNed O/I bekend met NSI het gesprek aan te gaan over een mogelijke fusie tussen de twee ondernemingen. Met de fusie voorziet NSI onder andere voordelen op het gebied van financieringsmogelijkheden en synergie qua kosten en inkomsten.

In het geval de gesprekken tot succes leiden ontstaat een Nederlands vastgoedfonds met een portefeuille ter waarde van zo'n EUR2,4 miljard.


Door Levien de Feijter Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, levien.defeijter@dowjones.com

ariebak
0
Dat bericht van 14 Januari is niet helemaal compleet. Is later aangepast en ziet er dan zo uit.

-------------------------------------------------------------------------
(Update van het eerder gepubliceerde bericht 'Fusiegesprekken VNOI en NSI in 1e fase boekenonderzoek' om extra commentaar toe te voegen van VastNed O/I directeur investor relations Arnaud du Pont.)



AMSTERDAM (Dow Jones)--VastNed Offices/Industrial nv (VNOI.AE) meldt vrijdag dat de orientatiegesprekken met Nieuwe Steen Investments nv (NISTI.AE) over een mogelijke fusie tussen de twee Nederlandse vastgoedfondsen in een eerste fase van een boekenonderzoek verkeert.

Het concern meldt middels een boekenonderzoek elkaar in staat te stellen om meer inzicht te krijgen in de wederzijdse waardering.

Naar verwachting zal het boekenonderzoek eind januari 2011 afgerond zijn, waarna de daadwerkelijke fusiegesprekken hervat zullen worden. Wat volgens VastNed O/I directeur investor relations Arnaud du Pont overigens niet betekent dat er tussendoor geen contact is. "Dit contact beperkt zich voornamelijk tot afsluiting van het boekenonderzoek tot het uitwisselen van commerciele relevante cijfers", aldus Du Pont.

Reeds tien december maakte VastNed O/I bekend in gesprek te zijn met het in Hoorn gevestigde Nieuwe Steen (NSI) over een eventuele fusie.

Halverwege december maakten de twee vastgoedfondsen bekend de gesprekken medio januari voort te zullen zetten.

Op basis van de slotkoers van het aandeel van 10 december biedt NSI met een premie van 15% EUR12,72 per aandeel VastNed O/I, waarbij sprake is van een gesloten transactie en NSI nieuwe aandelen zal uitgeven om de voorgestelde ruil in aandelen, tegen een ratio van 0,85 NSI-aandelen voor een aandeel VastNed O/I, te bekrachtigen.

In het geval het nog uit te keren direct resultaat over de eerste drie kwartalen van 2010 van EUR0,61 per aandeel in rekening wordt genomen, ontvangt de aandeelhouder in het geval van een fusie EUR13,33 per aandeel.

VastNed O/I herhaalt vrijdag dat bij de voortgaande gesprekken en het boekenonderzoek de nadruk zal liggen op de waardering van VastNed O/I door Nieuwe Steen (NSI) en andersom en de mogelijke obstakels omtrent het 55%-belang van VastNed O/I in dochtermaatschappij Intervest Offices nv (INTV.BT). "Na afronding van het boekenonderzoek zullen wij op basis van onze bevindingen daarover de discussie voortzetten", meldt Du Pont. De bestuurder gaf reeds eerder aan een ratio van 0,85 NSI-aandelen voor een aandeel VastNed O/I aan de lage kant te vinden.

Daarnaast is er de kwestie, in het geval van een fusie, over de ontbinding van het managementcontract van het bestuur van VastNed O/I, tevens het bestuur van zusterbedrijf VastNed Retail (VASTN.AE). "Aangezien de kosten nu worden gedeeld tussen de twee vastgoedfondsen ziet VastNed Retail zich in het geval van een fusie plotseling geconfronteerd met dubbele kosten", legt Du Pont uit. "Omdat dit niet te verkopen is aan de aandeelhouders van VastNed Retail en deze kosten gedekt moeten worden komt het concern op een afkoopsom uit van EUR10 miljoen, waarover overigens niet onderhandeld kan worden", aldus De Pont.



Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com



(END) Dow Jones Newswires

January 14, 2011 13:33 ET (18:33 GMT)

Copyright (c) 2011 Dow Jones & Company, Inc.
-------------------------------------------------------------------------

Dat extraatje van €0,61 betekent dat de waarde van het bod ongeveer (afhankelijk van de koers van NSI) zo'n 12,72 + 0,61 = 13,33 is. Vandaag blijft de koers weer rond 12,72 hangen. Snap ik het niet helemaal of klopt dit.
Graag reactie.
voda
0
Vastned fondsen krijgen beide eigen management


Door Robin van Daalen

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


AMSTERDAM (Dow Jones)--Vastned Offices/Industrial nv (VNOI.AE) en VastNed Retail nv (VASTN.AE) krijgen beide een eigen management, meldt het vastgoedfonds vrijdag nabeurs.

Momenteel worden beide vastgoedfondsen bestuurd door VastNed Management bv. De samenwerking wordt per 1 januari 2012 beeindigd.

De beeidiging moet leiden tot meer focus, aldus Vastned in een persbericht. Het besluit is genomen na overleg van de Raad van Commissarissen met de directie.

Het personeel en de activiteiten van VastNed Management zullen zoveel mogelijk door de fondsen worden overgenomen. Van de kosten, die op EUR5 miljoen zijn begroot, zal EUR2,3 miljoen voor VastNed O/I en EUR2,7 miljoen voor VastNed Retail ten laste van het boekjaar 2011 worden gebracht.

Onlangs liepen fusiegesprekken tussen Vastned O/I en Nieuwe Steen Investments nv (NISTI.AE) op niets uit.

Na afronding van het boekenonderzoek gaf VastNed O/I aan op 4 februari de gesprekken te hervatten, waarmee volgens NSI de onderhandelingen in de laatste fase waren beland en de laatste uitstaande punten, waaronder de ontbinding van het VastNed O/I-managementcontract, nader besproken zouden worden.


Door Robin van Daalen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, robin.vandaalen@dowjones.com

voda
0
VastNed plaatst tweede obligatielening
Gepubliceerd op 18 jan 2012 om 08:02 | Views: 198

AMSTERDAM (AFN) - VastNed heeft een tweede langlopende obligatielening geplaatst voor een totaalbedrag van 50 miljoen euro. Dat maakte het winkelvastgoedfonds woensdag bekend.

De lening is geplaatst bij de Amerikaanse institutionele belegger Pricoa Capital Group in twee gelijke tranches van 25 miljoen euro met een looptijd van respectievelijk 7 en 8 jaar tegen een vaste coupon van respectievelijk 4,88 en 5,06 procent. De opbrengst van de plaatsing zal voornamelijk worden gebruikt om kortlopende bankleningen af te lossen.
voda
0
VastNed advies naar hold van buy - Rabo


AMSTERDAM (Dow Jones)--Rabobank heeft het advies op VastNed Retail (VASTN.AE) verlaagd naar hold van buy met een koersdoel op EUR37,00. Ondanks dat het aandeel redelijk aantrekkelijk geprijsd is, scoort het bedrijf laag wat betreft de risicobeoordeling op huurdersgebied en kent VastNed een hoge risicoblootstelling met betrekking tot de landen waar het fonds actief is, met name dankzij de relatief grote blootstelling in Spanje. Het aantrekkelijke dividendrendement en de veerkracht van de retailpanden op toplocaties zijn de meest positieve aspecten van het bedrijf. Daarentegen is de liquiditeit van het aandeel relatief laag. Omstreeks 12.30 uur noteert het aandeel 1,5% lager op EUR34,20, terwijl de Midkap met 2,1% daalt. (EVG)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
voda
0
VastNed Retail koersdoel omlaag naar EUR45,90 -ING


AMSTERDAM (Dow Jones)--ING heeft het koersdoel van VastNed Retail (VASTN.AE) verlaagd naar EUR 45,90 van EUR51,70, als onderdeel van de bredere aanpassing van Nederlandse vastgoedfondsen gericht op retail. ING noemt drie redenen voor de verlagingen: de potentiele stijging van Spaanse en Italiaanse rendementen; iets lager dan verwachte like-for-like huurgroei als gevolg van bezuinigingsmaatregelen; en om het gewicht van de voedselprijzen in te prijzen. VastNed Retail heeft daarbij te maken met een zwakker investeringsklimaat voor winkelvastgoed dat niet op toplocaties is gelegen, wat nog steeds een groot deel van de portefeuille beslaat. Doordat VastNed de slag aan het maken is van vastgoed met een hoog risico, en hoger rendement, naar vastgoed met een laag risico, en dus lager rendement, zal de winstgroei gedempt zijn. Mocht VastNed echter aan de beloftes blijven voldoen dan voorziet ING een potentiele herwaardering. ING handhaaft het buy-advies. Omstreeks 9.55 uur noteert het aandeel 1,3% lager op EUR35,18, terwijl de Midkap met 0,9% daalt. (EVG)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


voda
0
Vastned tekent huurcontracten in Roermond
Gepubliceerd op 27 feb 2012 om 08:31 | Views: 315

ROTTERDAM (AFN) - Vastned heeft twee huurcontracten getekend in Retail Park Roermond. Dat maakte het vastgoedbedrijf maandag bekend.

De landelijk opererende formule Big Bazar tekende voor een periode van 5 jaar voor een winkelunit van ruim 1000 vierkante meter. Daarnaast huurde Timmermans Tuinmeubelen een winkelunit van ruim 1000 vierkante meter ook voor 5 jaar.

In december tekende beddenspeciaalzaak Swiss Sense al voor een winkelruimte in Retail Park Roermond. De bezettingsgraad van het 35.000 vierkante meter grote Retail Park Roermond is verbeterd tot 91 procent, aldus Vastned.
voda
0
Vastned koopt 2 winkelpanden in Bordeaux voor EUR7,5 mln


AMSTERDAM (Dow Jones)--Vastned Retail nv (VASTN.AE) heeft twee winkelpanden gekocht in het centrum van Bordeaux voor EUR7,5 miljoen, maakt het vastgoedfonds donderdag voorbeurs bekend.

De aankopen passen in de strategie waarbij het vastgoedfonds een verschuiving beoogt naar een groter aandeel van 'high street' winkelvastgoed.


- Door Elco van Groningen; Dow Jones Newswires; +31 20 571 52 00; elco.vangroningen@dowjones.com
67 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
914,66  +1,41  +0,15%  17:24
 Germany40^ 18.761,10 +0,30%
 BEL 20 4.001,31 -0,09%
 Europe50^ 5.072,00 +0,16%
 US30^ 40.065,60 +0,18%
 Nasd100^ 18.664,70 +0,67%
 US500^ 5.323,62 +0,40%
 Japan225^ 39.239,80 +1,31%
 Gold spot 2.425,47 +0,42%
 EUR/USD 1,0863 -0,06%
 WTI 79,44 -0,09%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

BESI +2,92%
VIVORYON THER... +2,88%
Alfen N.V. +2,71%
Sif Holding +2,25%
Fugro +1,56%

Dalers

Brunel -3,15%
JUST EAT TAKE... -3,14%
Galapagos -2,18%
Philips Konin... -2,09%
PROSUS -1,44%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront