USG People « Terug naar discussie overzicht

Week 18. Groei !

785 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 » | Laatste
[verwijderd]
0
Brunel 2 dagen:

Vandaag na een lichte min vanmorgen en bagger cijfers rond drie uur vanmiddag een herstel wat doorzet!?! Staan nu zelf in het groen, bizar!!
Bijlage:
Orginal
0
Nico PR Bakker @TheDailyTurbo
#AEXID De beren nog even actief tot uiterlijk 486, dan donderdagsprintje richting krap 491..wie doet mee? nu 487,44
Xavdet
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 30 april 2015 16:28:

Dankzij de Amerikanen 25 cent omlaag en deze daling van 25 cent is met bijzonder weinig volume gerealiseerd.
gelukkig met even weinig volume terug up
[verwijderd]
0
quote:

RickBreda schreef op 30 april 2015 16:29:

USG 2 dagen:

Na de daling van vanmorgen een mooi herstel om ineens bij de day-high van €12,25 zonder reden en als enige in de sector met zo weinig mogelijk volume weer rond de €12,00 te worden gezet, bizar, crimineel, ongegrond, niet in verhouding, oplichting, manipulatie.

AFM, niets aan de hand zeker?
Rob, wakker worden, kom eens in actie man!
hoezo niet in verhouding? Randstad staat nog steeds -2,50%

Brunel , andere kwestie. Reageert eerst en vooral al veel minder fel en ja oke blijkbaar gelooft de markt wel in Brunel ondanks povere resultaten.

Als we van -5% naar groen gaan (ook zonder reden) waarom zeggen je dan niets? als het naar beneden gaat is het oplichting maar andersom kan het allemaal perfect, toch?

trouwens ondertussen staat USG al op -0,5. misschien moet je niet bij elke swing direct posten hoe erg het is om -1% of -1,5% te gaan. zo crimineel hé, ongelofelijk... zucht !
[verwijderd]
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 30 april 2015 16:28:

Dankzij de Amerikanen 25 cent omlaag en deze daling van 25 cent is met bijzonder weinig volume gerealiseerd.
kan me voorstellen dat de market maker hier wellicht een rol in speelt? Valt me vaker op dit parallel meespringen op dipjes met de index(en). In USG zitten mogelijk ook andere marketmakers dan in Randstad, volgens mij vier stuks die in de continue bied/laat voorzien.
nr36
0
FD

Uitzendbureaus doen goede zaken

Hans Verbraeken

Vandaag, 15:33
Update: vandaag, 16:44

De beursgenoteerde uitzendbureaus Randstad Holding en USG People hebben in het eerste kwartaal voordeel gehad van de aantrekkende economie. Dat blijkt uit hun donderdag gepubliceerde cijfers.

Randstad Holding vergrootte zijn omzet met 6% tot €4,4 mrd. Dat is zonder meerekening van overnames. Het onderliggende operationeel resultaat (ebit) nam autonoom toe met 19,4% om uit te komen op €153,1 mln.

'Europa herstelt'

Randstad-topman Jacques van den Broek stelde in een toelichting dat de resultaten van zijn bedrijf laten zien dat Europa langzaam herstellende is. Die mening is ook bestuursvoorzitter Rob Zandbergen van USG toegedaan. De groei bij USG verschilde dan ook niet veel van die van Randstad.

USG (Unique en Start People) zag zijn omzet met 5,1% oplopen naar €570,7 mln bij een nettowinst die met 34% steeg tot €9,1 mln. USG is buiten Nederland nog actief in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk.

Optimistisch over 2015

'We zien de positieve ontwikkelingen in alle landen aanhouden. In Nederland krijgt het herstel op de arbeidsmarkt steeds meer vaart', aldus Zandbergen donderdag in een persbericht. 'Gezien de aangehouden verbreding van het herstel verwachten wij dat de onderliggende positieve ontwikkeling zich zal blijven voorzetten.'

Randstad is ook actief buiten Europa, namelijk in Noord-Amerika en in Japan, Australië en Latijns-Amerika. Bij Randstad lieten de drie belangrijkste markten – de Verenigde Staten, Frankrijk en Nederland – elk een andere ontwikkeling zien. In de VS zag het concern zijn omzet organisch groeien met 5%, terwijl groei in Frankrijk uitbleef (0%).

In Nederland bedroeg de omzetgroei in het eerste kwartaal 10%. De Nederlandse uitzenddochters Randstad en Tempo-Team lieten daarbij een groei zien in lijn met de rest van de markt. Dochteronderneming Yacht, dat zich specifiek richt op hoogopgeleiden, zag haar omzet 19% groeien.

ABU-cijfers

De betere scores hingen in de lucht. De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), de brancheorganisatie van uitzendbedrijven, gaf in zijn maandelijkse marktbulletin al telkens aan dat de bedrijvigheid in de sector aantrok. Het aantal zenduren en de omzet namen in de eerste twaalf weken met circa 11% toe in vergelijking met dezelfde periode van het vorig jaar.

Brunel uitzondering

De specialistische detacheerder Brunel International daarentegen heeft de resultaten in het eerste kwartaal van 2015 stevig onder druk zien staan. Vooral de divisie Energie gooide roet in het eten als gevolg van de lagere olieprijs.

De omzet daalde afgelopen kwartaal met 2% tot €333,7 mln. De achteruitgang was beperkt dankzij de valutaire meewind. Tegen constante wisselkoersen daalde de omzet met 11%. De brutowinst ging met 4% omlaag naar €59,3 mln en het bedrijfsresultaat (ebit) met 32% naar €14,3 mln.
[verwijderd]
0
Ik geloof dat de eigenaar/ oprichter daar nog iets meer betekent voor zijn toko.
[verwijderd]
0
Redding komt te laat denk ik.....US spelbederver voor de index.....na sluitingstijd heeft US de kans en een extra handelsdag...volgende week nieuwe kansen......
tatje
0
Als het volgende inderdaad dit weekend gaat gebeuren, kan volgende week de zon weer schijnen.

De onderhandelaars van Griekenland en de eurolanden zouden ernaar streven zondag een voorlopig akkoord te sluiten.

Het kan verkeren zei Bredero !

Ik had het al geplaatst.

Maar ik vind het leuk, om ermee het weekend in te gaan :-)

do 30 apr 2015, 15:44

'Schot in Griekse onderhandelingen'


ATHENE (AFN) - Er lijkt schot te zitten in de onderhandelingen tussen Griekenland en de andere eurolanden, die tot een akkoord over de verdere verstrekking van noodleningen aan Griekenland moeten leiden. Dat meldden diverse media donderdag.



De onderhandelaars van Griekenland en de eurolanden zouden ernaar streven zondag een voorlopig akkoord te sluiten. Dat zou vervolgens door de ministers van Financiën van de eurolanden bij hun bijeenkomst van 11 mei moeten worden bekrachtigd. In dit kader zou de Griekse regering later op woensdagmiddag haar lijst met voorstellen voor economische hervormingen afmaken.

Die voorstellen moeten de weg vrijmaken voor de hervatting van de kredieten van de eurolanden en het IMF. Zonder die leningen dreigt Griekenland af te stevenen op een faillissement.

Hoop dat zorba de griek ( en ) nu weten wat ze moeten doen.
[verwijderd]
0
BlackRock Institutional Trust Company, National Association Netto shortpositie 1,1% 29/04/2015
bartvde
0
bartvde
0
pete67
0
we zagen vandaag tijdens de stijging richting dayhigh 12,25 euro even kortstondig hetzelfde patroon als toen de koers de afgelopen weken opliep van 12 naar 14 euro.
Er is een partij aan het drukken maar de partij die aan het oppompen is wint het daar gemakkelijk van, of dit aan het volume of aan een beter computerprogramma ligt is verder niet zichtbaar.
pete67
3
quote:

Bullisch schreef op 30 april 2015 11:19:

[...]

Pete al gezien?
Ja wat is er jongen? heb je de luier alweer vol? ga nu maar een keer naar je moeder toe.

Pete was ff lekker met een paar chickies naar de stad, moet ook gebeuren.
Daarna heb ik lekker kippetjes gemarineerd (andere chickies dus) en daarna zijn we lekker snooker op de BBC gaan kijken en heb ik nog een DJ-setje samengesteld voor een optreden later.

Pete heeft dit soort dagen namelijk al meer meegemaakt en weet dat je dan absoluut niet de hele dag naar de koers moet gaan zitten koekeloeren of naar dit forum, want dan erger je je rot aan allerlei snitchen die zich alleen komen melden als het slecht gaat met het geld van een ander, want dat vinden zij namelijk leuk, want ze zijn zelf egoïstische einzelgängers zonder vrienden en hebben verder niets anders om op te kicken.

Aangezien ik dus voorkennis had dat er hier gezeur zou komen heb ik dus gisteren al een voorschot genomen op het afzeiken van de bashers zodat ik dat vandaag niet hoefde te doen, omdat iedereen inmiddels wel weet dat het zielige volk zich hier alleen komt melden op slechte dagen en op de goede zie je ze niet. Verder liegen ze alles bij elkaar en als je daar dan ff om 1000 euro om wilt wedden dan hoor je ze niet meer en druipen ze af, waarvan akte.

Ik hoop dat er vandaag niet teveel mensen in het pak genaaid zijn en angstig hun aandelen rond het laagste niveau hebben verkocht, er was namelijk ook duidelijk zichtbaar dat iemand ze wel graag wilde hebben
en op de weg omhoog flink aan het inslaan was.
Op dit soort dagen nog de aandelen hebben betekent dat je op dit soort dagen niet in paniek moet verkopen want dat is juist het sfeertje dat gekweekt wordt om jouw met veel verlies van je aandelen af te helpen, of de cijfers nu goed of slecht zijn maakt niet uit er is bij bedrijven waar het goed mee gaat altijd van tevoren al een plan gesmeed en die kant gaat het dan op en altijd gaat het daarna dan weer de tegenovergestelde kant op. Ik heb het zo vaak meegemaakt en angst is een slechte raadgever. Dus stap van tevoren uit of blijf op dit soort dagen stil zitten en let wel : UBS heeft niet op hogere niveaus dan het huidige gekocht om geschoren te worden en Templeton ook niet.

Ik wens iedereen het beste toe en hopelijk kunnen de verliezers de komende weken weer wat van hun verlies goed maken.
tatje
0
Bij USG Professionals gingen we van 38 naar 39 miljoen omzet.

Ebita van 0,6 miljoen naar 1,3 miljoen de marge ging van 1,5% naar 3,3 %

Daar zitten dus nog heel veel mensen op de bench !

Lopen we achter, is het de mix !

Is er stront aan de knikker !

OP een vraag bij Q1 2015 of een gemiddelde ebitamarge voor professionals van 10% ( Ja je leest het goed 10% gemiddeld door de cyclus heen ) nog realistisch was, antwoordde Rob, IK zou niet weten waarom niet.

Ik geloof Rob nog steeds op zijn woord tot het tegendeel is bewezen.

Dus moet het dadelijk hard gaan met die Professionals.

In Q1 2015 3,3% en we moeten naar een gemiddelde van 10% ebitamarge door de cyclus heen.
Dus in toptijden in de cyclus misschien 14% ebitamarge bij de professionals en in slechte tijden misschien 6 a7 % ebitamarge.

Als 6 a 7% ebitamarge bij professionals de onderkant gaat worden, dan is het resultaat in Q1 dus baar en boos, of te wel nog kloten.

Denk dat er nog veel mensen op de Bench zitten, die klaar staan.

Als je naar die cijfers kijkt, dan kan het toch niet anders, dan dat, als het begint te lopen, het storm moet gaan lopen.

Want je wilt met die Professionals naar een ebitamarge van 10% gemiddeld door de cyclus heen.

Wat denk je dan , dat er met de marge van USG PEOPLE gebeurt !

Dan is het allemaal vasthouden, riemen vast want Jetzt Geht's Los

We staan met USG PEOPLE omdat ze laat zijn, aan het begin van het begin !

Maar gaat het gebeuren, dan heb je ook wat :-)

Hopelijk zie ik het goed.

We kunnen goud in handen hebben.

Is het een klomp of alleen bladgoud.

Momenteel is het bladgoud, maar we moeten nog naar de kern kijken :-)
785 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
912,19  +1,60  +0,18%  16:34
 Germany40^ 18.742,30 -0,16%
 BEL 20 3.975,99 -0,93%
 Europe50^ 5.077,91 -0,14%
 US30^ 39.587,10 +0,20%
 Nasd100^ 18.200,60 +0,24%
 US500^ 5.227,16 +0,11%
 Japan225^ 38.172,60 -0,05%
 Gold spot 2.343,34 -0,74%
 EUR/USD 1,0801 +0,28%
 WTI 79,39 +1,42%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Air France-KLM +3,52%
NX FILTRATION +2,85%
JUST EAT TAKE... +2,81%
Akzo Nobel +2,31%
EBUSCO HOLDING +2,21%

Dalers

VIVORYON THER... -4,40%
FASTNED -2,14%
RENEWI -1,99%
BESI -1,54%
Flow Traders -1,40%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront