Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Brussel akkoord met Frans steunpakket voor coronacrisis

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. akroma 21 maart 2020 19:59
    quote:

    Rienkkamer schreef op 21 maart 2020 18:52:

    Tuurlijk ze kunnen ook niet anders. Ongelimiteerd geld beschikbaar stellen om de boel overeind te houden, je hoeft geen jarenlange studie economie gevolgd te hebben om te weten dat dit helemaal fout gaat aflopen.
    Helemaal mee eens. Iedereen die er toe doet is bang om de beslissingen te nemen die gaan leiden tot pijn. Probleem is alleen dat hierdoor de pijn uiteindelijk alleen maar groter wordt.
  2. FairValue 21 maart 2020 21:23
    Zolang de rente laag blijft er geen hyperinflatie ontstaat en er geen enorme bubbels ontstaan is de huidige weg de enige juiste om de schade van corona op de economie zo veel mogelijk te verkleinen.
    Aandeelhouders daarentegen zullen als eigenaren van de bedrijven ook een duit in de zak moeten doen en flinke afname van de koersen is gezond.
  3. [verwijderd] 21 maart 2020 23:46
    Er komt een tijd dat het virus niet meer het nieuws blijft domineren, dan word de schade opgenomen in de wereld. En komt men tot de realisatie dat we aan de vooravond van onze financiële ondergang staan wereldwijd.
    Eerst komt er in een snel tempo inflatie gevolgt door hyperinflatie,daarna volgt de grote meltdown van het gehele financiële systeem. Wat dan nog rest, is een diepe langdurige depressie.
  4. z0n0p 22 maart 2020 09:36
    Let op wat er in Spanje gaande is. Daar gaat het een stuk slechter dan in Italie met het aantal besmettingen en doden als je kijkt naar de aantallen vanaf de dag met de eerste 100 besmettingen. Komen daar nagenoeg tot stilstand. Behalve de mensen aan de beademing, gaan daar de economieën de komende maanden (jaren?) aan het financiele infuus van de ECB.

    Zal volgens mij onvermijdelijk leiden tot een herschikking van de euro. Anders sleuren Spanje en Italie, eerst Frankrijk mee het ravijn in en daarna de rest van de eurozone. Hoe worden we wakker op 1 januari 2021?
  5. Rubicon 22 maart 2020 12:23
    Ik weet niet hoe jullie hier naar kijken, maar als de "Grote Reset" gaat plaatsvinden zit ik liever in bedrijven dan in cash. Dat vermogen op de bank kon wel eens niet veel meer waard zijn.
    Bedrijven blijven wel winst maken, want mensen en overheden zijn en blijven vleesgeworden consumerende entiteiten, competitief, met de drang zich te onderscheiden, etc.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links