Getronics « Terug naar discussie overzicht

Verklaring groep van 11

82 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
Thijs K.
17


Geachte forumgasten,

Terecht wordt er opgemerkt dat we afwezig zijn. Dit heeft echter niets te maken met afgelopen zaterdag. Integendeel. Wat ons stoort zijn de berichten op het forum. Soms tegen personen persoonlijk gericht, somsberichten die nergens op slaan. Wij gaan daar hier niet dieper op in. De groep van 11 heeft na rustig overleg en kalm beraad besloten om ons even afzijdig te houden zodat de rust weer kan keren op het forum. Ook hebben wij onze bezorgdheid uitgesproken bij Koos Burema moderator van debeurs.nl en onze standpunt duidelijk gemaakt in de vorm van een brief.
De volgende brief is hedenavond 26 februari 2004 verstuurd:

“Graag vraag ik, mede namens ondergetekenden, uw aandacht voor de teruglopende kwaliteit van het Getronics-forum. Ik doe dit met volle respect en acceptatie van de door u recentelijk aangescherpte forumreglementen.

Het aantal onbeargumenteerde en nietszeggende postings is de afgelopen weken door de koersexplosie van GTN exponentieel toegenomen.
Hierbij doel ik op al die one-liners, het veelvuldig hanteren van hoofdletters en het massaal gebruik van uitroeptekens. Tevens is duidelijk zichtbaar de wederzijdse verharding in taalgebruik, daar waar de meningen tegenover elkaar staan. Het trieste hoogtepunt vormde toch wel de posting van Gkck (Fraude bij Getronics d.d. 24 feb jl.), die naar mijn inschatting zeer manipulatief van aard was (al kun je erover redetwisten of betrokkene dit zelf doorhad; gezien zijn latere correctie waarschijnlijk niet, maar dit doet niets af aan het feit als zodanig).
Deze constateringen zijn een korte samenvatting van een ellenlange reeks onbeargumenteerde rotzooi, hetgeen een ieder kan lezen, die het forum bezoekt.

Onverlet bovenstaande besef ik me terdege dat wij van een lolletje houden en gretig gebruik maken van de mogelijkheden, die uw medium ons daartoe biedt. Daar hebt u ons vorig jaar terecht over aangesproken. In onderling overleg zijn we toen overeengekomen dat we voor dergelijke berichten [OT] zouden plaatsen, bargoens voor “off topic”, zodat het voor iedere bezoeker duidelijk is dat het onderstaande niet noodzakelijkerwijs GTN als onderwerp heeft. Wij menen te kunnen stellen dat wij ons daaraan houden.
Dit gezegd hebbende wil ik er – wellicht ten overvloede – op wijzen dat wij uw forum niet uitsluitend ge- dan wel misbruiken voor [OT]-verhalen, maar dat van dezelfde personen regelmatig kwalitatief goede berichten over de beurs in het algemeen en GTN in het bijzonder verschijnen.

Al met al zijn wij onderling tot de slotsom gekomen dat het zo niet verder kan; de lol en de zin om door te gaan is sterk tanende. Er wordt over gedacht massaal de IEX de IEX te laten voor wat het is. Echter, we menen ons niet zo snel gewonnen te moeten geven. Bovendien zouden we u daarbij voor een voldongen feit plaatsen, hetgeen wij (nog) niet opportuun achten.
Wat we wel zouden willen zien is dat u meer aandacht aan “ons” forum gaat geven en ingrijpen daar waar noodzakelijk en/of wenselijk.
Ik hecht eraan te stellen dat wij niets meer en niets minder beogen dan een terugkeer naar een forum met goede postings, gelardeerd met grappig bedoelde “off topics”. Want ondanks vorenstaande waarderen wij de mogelijkheden, die u ons biedt, ten zeerste.

In afwachting van uw reaktie,
John Cleese, voorheen HvdH

Mede namens en met instemming van Zwelgje, 888-ie, Dollie, Roos68, Ro:bie, Hummetje51, Declan, Alquin1954, Dremans en Kathreen.

Hopende U zo voldoende te hebben geinformeerd
Met vriendelijke groet,
De groep van 11:
Zwelgje, 888-ie, Dollie, Roos68, Ro:bie, Hummetje51, Declan, Alquin1954, Dremans en Kathreen, John Cleese”
U zult allen begrijpen dat we op deze brief nog geen reactie hebben ontvangen, daarvoor is het nog te kortdag.
Toch hebben we gemeend er goed aan te doen een ieder op de hoogte te brengen van de situatie.

Mvrgr

11 GTN-vrienden

[verwijderd]
1
Ondanks het feit dat ik het eens ben met de door jullie aan IEX gezonden brief stel ik toch mijn kanttekeningen bij jullie voornemen je een poosje afzijdig te houden.

Mijns inziens bereik je daar niet mee dat het rustiger wordt op het forum. Juist de postings waar jullie en velen met jullie vraagtekens bij zetten zullen hierdoor extra op blijven vallen en allicht de overhand blijven voeren..

Hopelijk dat de afzijdigheid mede daarom van korte duur zal zijn.

[verwijderd]
1
Beste forumleden,

Ik kan me vinden in hetgeen jullie in de brief meedelen. Niets is erger dan op grove wijze te worden aangesproken of afgeze..n omdat je iets vraagt wat andere allang weten. Maar goed dat staat natuurlijk los van de one liners en gillers...

Waarom zie je van die one liners en onzinnige postings? Omdat het de laatste tijd nogal stil is als het gaat om beleggerstechniek,tactiek, GTN. Bovendien is het ook de schuld van de forumleden zelf door iedere keer te reageren op dat soort halve garen. Niet meer doen dus. Niets is erger dan een posting te doen waar niemand op reageert. Daarnaast zie ik graag dat er op dit forum weer gesproken wordt over beleggen in het algemeen en GTN in het bijzonder.

Ik heb grote respect voor jullie actie en zal deze ondersteunen. Maar ik vind dat wij als forumleden ook ons steentje moeten bijdragen door neit meer op vreemde posting te reageren,.

Veel succes en ik hoop dat we in de toekomst weer over leuke, interessante en belangrijke onderwerpen kunnen "praten" .

P.
[verwijderd]
1
John,
Mooie verstandige woorden. Al het bull shit wat er bij komt bah. Het is en blijft een topic (s) om te discussieren over getronics of versatel. Mensen, blijf dat dan ook doen. Ga aub niet gooie ne failliet, overname, of fraude kreten. Wat heb je daar aan Stemmingmakerij.

Bezint eer ge begint.

Een nuchtere grunneger.

groet'n uut grunn

Robert
[verwijderd]
0
Geachte Forumleden,

ik stel jullie bijdragen reeds lang zeer op prijs. Ik respecteer niettemin jullie actie. Maar hoop toch werkelijk dat jullie snel weer aanwezig zijn. David Suikerbos te W.
[verwijderd]
1
Een begrijpelijke en terechte actie voor wat betreft de onzin die op dit forum geplaatst. Ook het fatsoen laat vaak de wensen over, maar die OT's van jullie vind ik ook niet echt gepast op dit forum. Als jullie graag samen met elkaar zaken willen bespreken, kunnen jullie toch ook een eigen, intern forum oprichten? Waarom moet dat via dit forum? Op die manier kunnen bejaarde vrouwtjes hier ook wel een theekransje opzetten en gaan bomen over breiwerkjes?
[verwijderd]
5
deze draad vind ik eigenlijk wel very [off-topic]
de raad van 11 in mijn dorp heeft zijn maskers alweer afgedaan en dopt zijn boontjes als vanouds ..
[verwijderd]
0
Ik ben er blij om dat jullie deze brief hier publiceren. Voor mij betekent het dat jullie door zouden willen gaan met het blijven delen van jullie vakkundige kennis, commentaar en analyses op dit forum. Daar is naar mijn mening dit forum voor bedoeld. Ik heb daar veel baat bij gehad. En een ieder hier op dit forum zou daar zijn voordeel mee kunnen doen.

Alleeen al de stijl en de vorm waarin de brief is opgesteld verraadt de klasse van jullie. Ik zou willen zeggen: "Welcome back!"

Fietser
[verwijderd]
0
Ik sluit mij voledig aan bij het schrijven wat "fietser" gepost heeft.
En hoop jullie inderdaad weer vaker op het forum tegen te komen.
Hopelijk zit er op korte termijn wederom een samenzaam in (lees feestje)
bij het volgende koersdoel.
MvrG G-J
[verwijderd]
0
Kan nu pas de diverse mailings listen, was aan het sporten en daarna stappen met mijn maatjes en na het drinken van een aantal duvels meen ik te moeten opmerken dat ik volledig met jullie standpunt eens ben en dit ook voor 100% onderschrijf. Ook ik was van mening dat de postings niet zo langer konden en al die irritante postings roepen steeds meer negatieve reacties op. Ook al ben ik pas zeer kort bezoeker van oa dit forum, respect dient er altijd te zijn voor anderen, ook al ben je niet met zijn/haar mening eens. Hopenlijk blijven jullie je mening plaatsen, want we kunnen er veel van leren.

Tot horens,

Sjaakie
[verwijderd]
0
Ik ben het volledig eens met de groep van 11. Ik lees sinds oktober vorig jaar hun postings en heb er veel baat bij gehad. Vaak kom ik de de groep 11 ook tegen in het Versatel en Sopheon forum. Zou het heel triest vinden als deze groep niet maar zou posten want zeker voor een beginnend belegger als ik kan je er veel van opsteken. Misschien is een gesloten Getronics forum toegangelijk voor een beperkte groep een idee?
[verwijderd]
0
Gezien het tijdstip van wegblijven van dit forum leek het er verdacht veel op dat e.e.a besloten was op afgelopen zaterdag. Ik heb respect voor jullie opvattingen en bevindingen over het GTNforum maar hoop wel dat we jullie binnen niet al te lange tijd weer op dit forum kunnen verwelkomen enwel vanwege het feit dat er bij jullie, zogenoemde club van 11, personen zitten die op zeer adequate wijze berichten m.b.t. tot GTN onder de aandacht van de GTNbelegger weten te brengen.
We zijn met z,n allen volwassen mensen die toch moeten weten wat wel en niet kan op dit forum, ook ik heb me wel eens mateloos geergerd en mijn gal gespuugt.
Tenslotte het punt OT was mij eerlijk gezegd niet bekend.

M.vr.gr.

Getronics/Getroalles
[verwijderd]
0
Goede morgen,
In de (ja ik weet het) Telegraaf In de F.T.pagina ,onderhandelaren
hebben het over geruchten dat een groot automatiseringconsern 3 miljard wil betalen dat is € 7.- per aandeel.!!!!!
Waar of niet waar. gr Henk.
[verwijderd]
0
Goeiemorgen allen, heb een beetje gemengde gevoelens bij het lezen van de 11 brief. Ben het wel eens met het verhaal, maar door weg te blijven laat je je m.i. een beetje kennen. Beter lijkt het me zoals iemand al opmerkte, de "onzin" schrijvers te negeren, geen aandacht geven is pijnlijker dan een discussie met deze mensen aan te gaan. (gaat een vergelijking op met het geweld met voetbalsupporters?). Maar kan me tegelijkertijd ook heel goed de reactie voorstellen als het persoonlijk wordt, vandaar mijn gemengde geveoelens. Hoop van harte dat we op zeer korte termijn weer van jullie bijdragen kunnen genieten, ben zoals al in een eerdere posting opgemerkt een trouwe meelezer en als beginnend belegger een vragensteller, maar heb zeker baat bij jullie postings. Kom op Getronicers, laat je niet kisten, laat zien dat je sterk bent en boven bepaalde personen staat en ga weer posten. Iedereen alvast een sterk en begripvol weekend, Groetsels, Johan (een gelukkig Heerenveen supporter)
[verwijderd]
0
Beste 11,

Jullie brief met aandacht gelezen, inhoudelijk ben ik eens. Het tijdstip roept wel direct de associatie met zaterdag jl. op. Ik denk ook dat het geen oplossing is dan maar niet meer te posten. De bedoelde berichten kun je ook negeren m.i. Betekent dit ook dat ik enkelen die ik tegen kom op andere forums daar ook niet meer posten?
Ik hoop dat het iets uithaalt.
H.groet Dalfsen
[verwijderd]
0
beste 11, ik schrijf niet zo dikwijls iets in dit forum, maar ik kan in deze voor de volle 100% met jullie brief meegaan. Het was me wel opgevallen dat veel van deze onzin, beledigingen, aanvallen, koersmanipulatie, gedaan werd door nogal wat onbekende forumleden, die in het verleden nooit aanwezig waren. Sta op het punt om naar Polen te vertrekken voor een paar dagen, en dan met dit weer.
prettig weekend en ik hoop binnenkort weer van jullie te kunnen lezen.
Jan
[verwijderd]
1
zo een aktie komt M.I een beetje demigrerend over tegen de GEHELE bezoekerskring van dit forum.daar hou ik niet zo van.het standpunt van dat er zo veel zinloze postings zijn en dergelijke dat ben ik met je eens........maar Ik heb nog nooit een organisatie cq forum cq bedrijf en ga zo maar door meegemaakt zonder ROTTE appels... DAs nu eenmaal de realiteit van het leven!!weglopen ervan heeft geen zin.

maxx
[verwijderd]
0
Goedemorgen mede-bewoners van dit forum,

Dank voor alle reakties tot nut toe.

Een algemene opmerking nog. Een aantal van u associeert e.e.a. aan de bijeenkomst van afgelopen zaterdag. Niets is minder waar; dit berust puur op toeval. Bovendien was de samenstelling van de "elf" op zaterdag een andere dan de samenstelling van de "elf" van de brief.
Die bijeenkomst was ons 2-euri feessie, waarvoor iedereen van dit forum zich kon opgeven.

Onze enige intentie van de brief staat vermeld in de laatste alinea. Wij wachten op een reaktie van dhr Burema.

Greetz, JC
82 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
910,44  -1,07  -0,12%  14:26
 Germany40^ 18.669,40 -0,31%
 BEL 20 3.975,95 -0,38%
 Europe50^ 5.026,96 -0,40%
 US30^ 39.813,20 -0,17%
 Nasd100^ 18.718,70 +0,01%
 US500^ 5.314,84 -0,15%
 Japan225^ 38.550,30 -0,82%
 Gold spot 2.413,41 -0,36%
 EUR/USD 1,0828 -0,26%
 WTI 77,86 -0,97%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

HEIJMANS KON +10,90%
NX FILTRATION +7,50%
Alfen N.V. +7,06%
Avantium +5,02%
VIVORYON THER... +3,00%

Dalers

AALBERTS NV -3,20%
RENEWI -3,04%
Aperam -2,54%
ArcelorMittal -1,37%
Galapagos -1,36%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront