Getronics « Terug naar discussie overzicht

Getronicsforum: Soap of reality (week 44)

30 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Thijs K.
20

Inleiding

Ik leg me zelf iedere week een grotere druk/last op de schouders. Iedereen verwacht een spetterend stuk. Dit eist veel energie en tijd. En daar zit juist de kneep: tijd. In deze gejaagde maatschappij heeft iedereen tijd te kort. Geen tijd voor de kinderen. Geen tijd voor de partner. Geen tijd voor elkaar. Geen tijd om het forum te lezen. Iedere dag wel een vraag over de Q3 cijfers. Straks staan de Feestdagen weer voor de deur. Laten we ze buiten staan of nemen we de tijd ervoor? Ik ben ik een gelukkige positie dat ik zelf over mijn tijd kan beschikken.De baas past zich aan. Waar zie je dat nog tegenwoordig. Dus neem even de tijd om te lezen, neem de tijd voor elkaar. Je zult zien dat alles dan veel zonniger wordt.

Wacht even met verder lezen. Laat de woorden even bezinken. Anders lees je de onderstaande tekst verkeerd.

Week 44

Vrijdag(rest)
Ik dacht vorige week dat er bijna niets meer te melden was. Toch nog een paar puntjes. Voortaan moeten we een aanwezigheid poll tekenen. Waarom? Om te zien we er zijn. Ook kwam er een schreeuwlelijk langs die had het over wie had er nu een grote mond over nog verder dalen. En zelfs RTLZ(wak) was onderste boven van Getronics. Ze melden de slotkoers van maandag. Ach, het zijn ook maar mensen. En wat de verwachtingen zijn voor volgende week? Dat is net zo onvoorspelbaar als het weer. En waar is Blue? Vraag een forumlid zich af. Hij kijkt en leest echt wel mee. Helaas heeft Getronics nog geen tijd gehad om een antwoord te sturen naar Blue. Werd er vrijdag laat een onthulling gedaan? Volgens ( een niet nader te noemen roddelblad) zou Jesse Livermore ene Royco Tostrams zijn. Zou het waar zijn? Ik denk dat we de reactie van Jesse maar even moeten afwachten. Zwelgje vond het nodig om nog even wat huiswerk te uitdelen. Dus iedereen is braaf dit aan het doen. Geen tijd meer voor het forum dit weekend.

Zaterdag
Zo als gewoonlijk rust iedereen uit. Het is daarom nog stil op het forum. Ik ben alweer druk bezig om een verslag te maken. Er zijn alleen wat schermutselingen waargenomen bij BER 20 en bij iedereen bedankt! Van Versatel kwam een grote koper overlopen. 150 000 stuks bezit deze belegger. Hem maar even weg wijs gemaakt op de web-log van Blue. Zaterdagmiddag even voor zessen was het zover: met stip binnen op de tweede plaats. Dan zijn er ook nog mensen die van GTN naar Versatel overstappen.

Zondag
Iedereen heeft kunnen genieten van een uurtje extra deze dag. Roos68 mochten we als nieuwkomer verwelkomen op het forum.Ga we deze week up of down. En wat vinden jullie van deze: Ik stap te vroeg uit en te laat in. Ik zou dit niet proberen bij een rijdende trein. Want het is dan wel auw.

Maandag
Toen ik thuis kwam vandaag en de computer opstartte zag ik dat er niet veel te schrijven was. Ik zal het toch proberen. Logica heeft nog een kantoorpandje in de aanbieding. Iets voor Getronics? Maar goed even terug naar de feiten. Gaat Getronics van daag door de 2 euro barrière heen? Niet door Alex want die is weer eens uit de lucht. Vandaag kreeg Getronics een mega biedorder. In het programma van RTLZ was weer eens een analist die verkondigde dat Getronics in de verkoop hoek staat. Waar haalt die man zijn wijsheid vandaan? In ieder geval niet van het forum. En tegen het einde liep de koers nog even verder op naar de 1,94. Voor sommigen ging het allemaal veel te snel en hebben maar verkocht. De optimisten blijven nog even zitten. Iedereen is te positief in mijn ogen. Hou gewoon rekening met een daling. Dan komt de klap ook niet zo hard aan.

Dinsdag
Feest! Hoera! Eindelijk raken we even na 9.00 uur de 2 euro grens aan. Een impressie. Getronics staat op het punt om gelanceerd te worden.Leuker nieuws was Getronics passeert Versatel! Het tweede feestje. Ook werden er vrijwilligers gezocht om de blokken van twee euro weg te happen. Zwelgje nam even een aanloop en dan…? Iemand was het met deze uitspraak niet eens. Wat is dit voor gehannes? De top werd gezet, we kunnen weer terug. Wat denken jullie van de echte winst cijfers. Nou, nee laat maar dat zien we 5 november wel. Is de jackpot er al uit vandaag? Let op! Sein staat op groen ook in VS. En de positieveren onder ons hadden een mandje klaar gezet voor de 1,80 euro. Dat geloof je niet.. ga je even fietsen zijn er 10000 aandelen weg. De voorspelde baksteen kwam ook nog even langs. Ook hadden we vandaag last van Kuddegedrag. ’s Avonds werd B€R-21 gelanceerd.

Woensdag
Ik had een ADV-dag vandaag, dus lekker achter de computer. Jesse kwam met het bericht over een vacature bij Getronics. Blueman werd getipt om de baas van Sytske te worden. Komen ze misschien ook sneller met antwoorden. Och, en op het hoofdkantoor van Getronics is ook niet veel te beleven.Een beetje internetten. Gelukkig kwamen er ’s middags een paar grote kopers.De koers naar 1,93. Blue komt met een officieel persbericht naar buiten.Hij wacht op een uitnodiging van Getronics. Uit verveling waren enkele forumleden druk aan het oefenen met het maken van gedichten. Hoewel het nog 5 december is was het een geslaagde actie. De achterstand op Hagemeyer is nog maar 0,36 cent. En laat ik de dag maar afsluiten met Wauw, wat een mannenpagina. Morgen weer een dag. Hopelijk.

Donderdag
Vandaag een cursus BHV gehad. Beleggen: Hoger Vermogen. Wat gaat deze dag brengen? Ja, dat is een goede vraag. Er is onduidelijkheid waarneer GTN met de cijfers komt. Vooruit voor de laatste keer dan: woensdag 5 november 2003!!! Op een gegeven moment is Logica even duur als GTN. 2 euro voor een aandeel vindt men onbelangrijk. Eindelijk komt GTN met de antwoorden. Lang gewacht en toch gekregen. Volgens mij hebben we een kous op de kop gekregen met de antwoorden. Een manwijf begint te kikken(lees Kicken) met de opening op 1,95 euro. En een ander neemt een hap en weg is de 1,94. Toch neemt de koopdruk toe. Dat belooft wat voor morgen. De banken hebben macht! Dat is toch al jaren zo. Wie een vooruit ziende blik heeft mag een gokje wagen. Ik wil hier eigenlijk niks schrijven over de discussie: mannen vs vrouwen. Toch doe ik het. Mannen en zeker de vrouwen zijn welkom op het forum. Als iedereen nu iedereen in zijn of haar waarde laat( waar heb ik dat eerder gehoord) dan wordt het hier nog een gezellige boel. Morgen de hele dag weg.De meerderheid wil graag zaterdag het complete verslag. Dus nog 2 daagjes wachten.

Vrijdag
Waarom komt Getronics nu al met een update? Dat was de eerste vraag vandaag. Ook de man met de vraagtekens kwam vandaag weer langs. Zijnde cijfers positief te noemen? In ieder geval gaat de koers weer omhoog. Ook ome Klaas liet van zich horen.(ome Klaas is dhr Wagenaar) de winstgevendheid loopt nauwelijks terug bij een lage omzet. Volgens de diehards is er vertrouwen genoeg bij de belegger(s). Getronics volgt een stand-alone strategie. Dus van een overnam is zeker geen sprake. Een tip: laat alle informatie even op u inwerken. Ook konden we een kort verslag lezen over de Dag van het Aandeel. Ik zou zo zeggen kort maar krachtig. Vrijdagmiddag kwam een ver familielid van onze Jesse even een draadje open. Wat is de koers op 5 november. U kunt uw voorspelling kwijt dat het draadje. Ik laat het hier maar bij. Is dat goed?

Ik wens jullie verder een fijn weekend en tot volgende week

Thijs
verslaggever Getronicsforum soap of reality
[verwijderd]
0
thijs dat heb ik deze week moeten missen gelukkig[lol]een aanbeveling en vooral doorgaan!!!!!!!!

vg.harry.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
We maken er een sammenvatting in December van, van al jou S&R en dan lezen we dat voor onder het genot van een glas cognac op eerste kerstdag.
Lijkt je dat nou geen goed idee thijs verder weer een prima stukje Helaas kan ik je maar een punt geven.;-)

Ruud..
[verwijderd]
0
He Thujs,

ik lees nu al drie weken met veel belang je weekverslagen en moet toegeven dat je het zeer goed doet.

Ik weet hoeveel tijd in zoiets kruipt als je origineel uit de hoek wil komen, maar de apreciatie (of is het appreciatie) die je krijgt van Forum-genoten maakt wel veel goed neem ik aan.

Enfin, doe zo voort en nog eens wreed bedankt,

Michael AKA Fred en Barney.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Thijs K.
1
Bertus S
0
Thijs K.
1
Voor iedereen die het nog niet gelezen heeft. En bedankt voor de vele niewe postings!
30 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
909,62  -1,89  -0,21%  16:58
 Germany40^ 18.683,90 -0,23%
 BEL 20 3.995,43 +0,11%
 Europe50^ 5.024,91 -0,44%
 US30^ 39.865,40 -0,04%
 Nasd100^ 18.743,20 +0,14%
 US500^ 5.321,67 -0,02%
 Japan225^ 38.651,80 -0,56%
 Gold spot 2.387,53 -1,42%
 EUR/USD 1,0833 -0,21%
 WTI 78,20 -0,53%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

NX FILTRATION +11,00%
HEIJMANS KON +8,78%
Alfen N.V. +5,62%
Avantium +5,60%
VIVORYON THER... +3,75%

Dalers

AALBERTS NV -3,58%
SBM Offshore -2,46%
RENEWI -2,38%
Aperam -2,32%
INPOST -1,62%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront