Getronics « Terug naar discussie overzicht

Getronicsforum: Soap of reality (week 42)

27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Thijs K.
22
U zult begrijpen dat ik niet alle berichten gebruikt heb deze week.

Zaterdag

Iedereen moest bijkomen van de vrijdagavond. Zo rond half elf zijn de eerste bewegingen zichtbaar op het forum. Er werd even een voorbeschouwing gedaan van Nederland – Moldavië en Turkije - Engeland.

Zondag

Toen was het vreemd genoeg drukker op het forum. Jesse plaatste zijn wekelijkse update. Een ander vond zondag gtn maar een saai aandeel. Er schijnt op het forum een strijd te zijn ontbrand tussen SBS(Hart van Getronics) en de HMG(RTL/JLEMK) wie toch maar de meeste aanbeveling krijgt. De redactie van Hart van Getronics laat weten dat dit absoluut niet het geval is. En betreurd daarom ook de gedane uitspraken. De HMG heeft nog niets van zich laten horen. Bij B€R-18vraagt een lid zich af: Heb ik mij de toch vergist. Nee, iedereen is gewoon druk bezig met andere dingen.

Maandag

De zon scheen. De beurs ging open. Al gauw licht hoger. Plotseling schiet het aandeel GTN als een komeet omhoog. Zondag werd gemeld dat Magnus het aandeel van de week zou worden. Maandag bleek het toch even anders te zijn. Waarschijnlijk heeft de schrijver zich vergist. Door de hogere koersen nam de berichtgeving op het forum ook toe. 1.18, 1,19, 1.20 enz. Toch is er nog steeds onder de beleggers niet duidelijk wanneer de Q3 cijfers komen. Vanavond waar even naar Hart van Getronics kijken.”De koers is vrijgelaten” Zat hij gevangen? Cellen te kort? Ook kwam WOW nog even langs. Voor de liefhebbers is er donderdag een boottocht uitgeschreven. Kaarten kosten in de voorverkoop € 1.20. Aan de kassa bij de boot kosten ze € 1.50. Wil je een verkooporder intrekken dan kan dat niet bij de ABN. Toch een ouderwetse de bank. Er werd driftig gegokt op de slotstand . De hoogste bieder bod € 1.28. Verkocht! Wat zou er loos zijn? Niemand heeft een duidelijk aantoonbare reden. Als zo eens rond kijk dan verwacht ik deze week toch wel B€R-19(!).
Slotstand AEX: 328.67 GTN: 1.23
Dinsdag
Het leek een mooie dag te worden. Hogere opening, hogere koersen. Helaas gooide Philips roet in het eten. Wat koop je tegenwoordig nog voor 1 euro? 1 kilogram bananen bij de c1000. 3 aandelen Corus is een andere optie. Toch bruist er wat. Is de reorganisatie al afgerond? Ome Klaas is een gastspreker bij: De dag van aandelen.
GTN: 1:24 + 1 cent
WOENSDAG
Wat gaan we doen als we vandaag door de weerstand schieten? Niemand weet het antwoord. Afwachten maar. Onverwacht komt Getronics met cijfers naar buiten. Is dit het gevolg van de actie van Blueman? Worden nu veel vragen beantwoord? De koers gaat in ieder geval recht omhoog. De 1.33 (weerstand) wordt getest. De ABN zegt: buy. Er is een gevecht gaande om de koers. Dat is wel duidelijk. Er is een nieuwe kans op een klim. Wat nu? Toch is een waarschuwing op zijn plaats. Vandaag werd wel duidelijk dat GTN weer winst maakt. En de beleggers natuurlijk ook. Men maakt zich nu al zorgen over de dag van morgen. Een ander dacht dat er een stop op de handel was. Er is veel belangstelling voor Getronics. Men maakt zich op voor een gokje op de slotstand. Getronics meldt dat de emissie geslaagd is. Onze ziekenhuis expert meldt dat Blue een zenuwinzinking nabij is ivm alle berichten. Ook ik kreeg kramp van alle berichten. Wat moet je wel opschrijven en wat niet. Nog steeds geen typmiep van het uitzendbureau. Om 14:00 uur waren er ruim 32.000.000 aandelen verhandeld. De aanval werd geopend op de 1.37!! Daarom was het ministerie van defensie laatst op de site van mister Blue! Ongelofelijk we gaan maar door. 1,41 Wow. Is dit nu de verdiende correctie? Naar boven wel te verstaan. Mensen die nu willen verkopen vragen zich af of het wel een goed moment is. Waar ligt de grens vandaag? Een andere wilde kopen en vroeg af of hij nu te laat is. De roep om niet te verkopen wordt steeds groter. Nu gaan de mensen achterover leunen nu ze winst hebben genomen. En de handel gaat maar door verhandelde stukken nu ruim 45.000.000(!) Maar een analist wist te melden dat de koers morgen net zo hard weer naar beneden gaat. Alle DIE HARDS worden bedankt voor alle info die in moeilijke tijden hier op het scherm verschenen. Zijn we allemaal aan het nagenieten of heeft iedereen spontaal last van RSI. Om 17:00 uur vroeg men zich af of het nog de moeite waard was om in te stappen. Ssssst.Ik ga jullie een geheimpje verklappen! In de koffiekamer wordt ook steeds meer over Getronics gesproken. Niet verder vertellen hoor. Getronics volle kracht vooruit!!!!!
GTN: 1,44 + 20 cent
Donderdag
Iedereen was vandaag nog aan het nagenieten van de prachtige dag gisteren. Terecht werd opgemerkt dat de banken weer een te laat zijn met hun adviezen. Ze zijn niet te vertrouwen. Een ander gratis advies was om GTN te verkopen en in Versatel te stappen. Zwelgje wenst iedereen een goede morgen. Getronics verkocht Pluz. Ook de serene rust op het forum was een opvallend detail. Een andere leuke bijkomstigheid was met men wel of niet belasting betalen over de winst die gisteren behaald is? Tip vraag de belastingdienst even. Of kijk op de website. www.belastingdienst.nl. Leuker kunnen ze het niet maken wel makkelijker. Tjonge jong de voorspelde koersdaling kwam nog uit ook. Wel een hele cent eraf. Gelukkig is er vandaag ook nog plaats voor een mopje. Ach en die 2,06 moet ik eerst nog maar eens zien.
GTN: 1,43 – 1cent!
Vrijdag
De berichtgeving begon met 1,84 dat dat best mogelijk was vandaag. Ook werd er een onafhankelijk ta advies gegeven. Er zijn ook mensen die het niet snappen dat er op 1,51 verkocht wordt. Getronics spot vandaag met iedereen. Ja en dan het bericht 888-ie !!!!!!!!. Helaas moest ik vandaag werken en was om 16:00 uur thuis. Even alle berichten lezen en typen maar.Men is verbaasd maar toch voorzichtig. Maar van winst nemen is nog nooit iemand armer geworden. Nee dat klopt maar het kan nog steeds meer worden. Iedereen opgepast de wind komt eraan! Waarneer is de expiratie voorbij? Om 16:00 uur! Och een sluiting op 1,56 zou mooi zijn. De strijd met de koffiekamer is beslecht. Getronics staat al dagen op de EERSTE plek in het klassement. Ja en dan die fatale computer crash. Had ik iedereen mooi bij de poot. Vrijdag kwam Getronics met een persbericht over Digitalnet. De verkoop is rond. Op het einde van de handelsdag trekken we nog even een sprintje.Op voorhand een waarschuwing geplaatst ivm de benodigde ruimte. Zo nu eerst een DE. Gelukkig hebben we een gelukkig man in ons midden. Hij woont in het ABE Lenstra-dorp. Zijn ene aandeel is behoorlijk gestegen deze week. Als hij nu verkoopt kan hij 2 PD-ers ophalen.
GTN 1,55 +12 cent

Tip van de week: Koop Getronicsaandelen!
[verwijderd]
0
En dit was weer een mooie samenvatting.
Groeten uit Breskens en niet uit Éremuujen,(Arnemuiden)
Vind dat dat er eigenlijk bij gemoeten had dat er één was die Arnemuiden in Zeeuws-Vlaanderen zocht.(LOL)
[verwijderd]
1
En dit was weer een mooie samenvatting.
Groeten uit Breskens en niet uit Éremuujen,(Arnemuiden)
Vind dat dat er eigenlijk bij gemoeten had dat er één was die Arnemuiden in Zeeuws-Vlaanderen zocht.(LOL)
[verwijderd]
1
dank voor deze mooie worden....zou één ding willen veranderen :

Tip van de week : koop méér Getronics
[verwijderd]
1
Kijk laten we wel zijn dit is dus wel "Het Forum", en zal dat tot in lengte van dagen blijven.
Ik wil je via deze weg weer bedanken voor je "Excellent JOB well done".
En we zien elkaar op het feest te zeeuws vlaandere .
Zal me'ne Fleskes ureum toch ergens moeten slijten niewar.

Ruud..
Bertus S
1
Sterker nóg: Druiloor!!

Ongelooflijk hè!!

Ben benieuwd wie dát geweest is!!

Jij toch óók, Thijs????????????

Bertus S.
Bertus S
1
[verwijderd]
1
[verwijderd]
1
Nee Bertus wat ik jou voorzet zal je een genot zijn,dat gaat goed komen amigo.
Je zegt het me maar.

Ruud..
Bertus S
1
Ja Thijs,

Op het CORUS-forum worden ze al een beetje veel jaloers op GTN:

"corus moet echt gaan presteren en hopelijk is die 35 cent nu eens een zetje in de goede richting!!

getronics is wel gewoon super en corus krijg ik een beetje genoeg van.

mijn vraag is dan ook, zou corus die richting ook eens uitgaan!?????"

Vemoedelijk krijg je dus binnenkort een nóg groter publiek.

Bertus S.
Bertus S
1
Ruud??

Als het dan maar niet die "Fleskes ureum" zijn, want die naam geeft mij toch een bepaalde asociatie met iets onsmakelijks. (lol)

Bertus S.
[verwijderd]
1
Bertus ik hoop het wel want ik zeg daar niks maar bezit er zat van haha.
En gekocht op het hele lage punt van, dat is nou beleggers geheim dat fluister ik je in je oor als we genieten van een glas.
Het is dat ik niet van club vorming hou maar anders :-)
Er zijn er hier een paar waar ik wel een belegdingetje mee wil doen ;-)

Ruud..
Bertus S
1
[verwijderd]
1
Thijs,

Humor!!!!!!!! Zat zal ik er niet van worden nee, koppijn wel!!!!

Kijk nu sta je al op 18 (leedvermaak scoort).

Ronny
27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
910,52  -0,99  -0,11%  18:05
 Germany40^ 18.624,40 -0,55%
 BEL 20 3.996,70 +0,14%
 Europe50^ 5.012,59 -0,68%
 US30^ 39.736,80 -0,36%
 Nasd100^ 18.684,70 -0,17%
 US500^ 5.307,52 -0,29%
 Japan225^ 38.630,50 -0,61%
 Gold spot 2.388,47 -1,39%
 EUR/USD 1,0838 -0,17%
 WTI 77,77 -1,08%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

NX FILTRATION +11,63%
HEIJMANS KON +7,98%
Alfen N.V. +5,96%
Avantium +5,41%
Pharming +3,56%

Dalers

AALBERTS NV -3,66%
SBM Offshore -2,89%
INPOST -2,14%
RENEWI -1,98%
Aperam -1,87%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront