Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Dow Jones vanavond (deel 11)

2.639 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 128 129 130 131 132 » | Laatste
voda
0
Amerikaanse beurzen nauwelijks in beweging
30 mrt 2010, 21:14 uur

NEW YORK (AFN) - De belangrijkste beursgraadmeters op Wall Street schommelden dinsdag rond de slotstanden van maandag. Positieve cijfers over het consumentenvertrouwen en de woningmarkt werden overschaduwd door zorgen over de slechte financiële positie van landen als Griekenland.

De Dow-Jonesindex van dertig grote Amerikaanse bedrijven stond een uur voor sluiting van de beurs 0,1 procent hoger, op 10.911 punten. De breder samengestelde S&P 500 steeg dinsdag eveneens met 0,1 procent, naar 1174 punten. De technologie-index Nasdaq steeg met 0,2 procent naar 2409 punten.

Positieve cijfers over het consumentenvertrouwen wezen dinsdag op een herstellende economie, wat op zijn beurt de beleggers optimistisch stemde. Het vertrouwen van Amerikaanse consumenten in de economische situatie veerde in maart wat op. Consumenten werden vooral iets optimistischer over de arbeidsmarkt.

Kooplust

De koersdaling van aandelen van financiële dienstverleners en energiebedrijven gooiden een rem op de kooplust onder beleggers. ExxonMobil zag zijn aandelen met 0,4 procent dalen. Het energiebedrijf behoorde maandag nog tot de grootste stijgers op Wall Street. De koers van bank JP Morgan Chase zakte met 0,4 procent. Bankgroep Citigroup was met een koersdaling van 1,4 procent de grootste verliezer.

Apple zat in de lift. Dinsdag sijpelde naar buiten dat het technologieconcern deze zomer een nieuwe versie van de iPhone op de markt brengt. Apple werd daarvoor beloond en zag zijn aandelen met 1,5 procent stijgen naar ruim 235 dollar.

Op de valutamarkt noteerde de euro 1,3413 dollar tegen 1,3410 dollar bij het slot van de Europese beurzen dinsdag.

[verwijderd]
1
"Positieve cijfers over het consumentenvertrouwen en de woningmarkt werden overschaduwd door zorgen over de slechte financiële positie van landen als Griekenland"

Daar geloof ik geen moer van dit soort redeneringen!

WTF is Griekenland dat de Amerikaanse belegger daar zich zorgen om zal maken ??

De koersen zijn gewoon te hoog we zitten alweer op een luchtbel!
voda
0
Wall Street weet geen richting te vinden
31 maart 2010, 19:26 | ANP
NEW YORK (ANP) - De effectenbeurzen in New York wisten woensdag slecht richting te vinden. Tegenvallende werkgelegenheidscijfers drukten de sfeer op Wall Street. ,,De beurzen zijn de afgelopen anderhalve maand bijna voortdurend gestegen. Nu is het tijd voor een pas op de plaats'', zei een Amerikaanse analist.

De toonaangevende Dow-Jonesindex stond halverwege de handelsdag 0,2 procent lager op 10.890 punten. De breed samengestelde S&P 500-index bleef op hetzelfde niveau als de dag ervoor: 1173 punten. Ook schermenbeurs Nasdaq vertoonde geen verschil en bleef steken op 2410 punten.

Beleggers reageerden teleurgesteld op een rapport van salarisstrookverwerker ADP, waaruit bleek dat in het Amerikaanse bedrijfsleven deze maand 23.000 banen verdwijnen. Analisten gingen juist uit van een groei van 40.000 banen. Het rapport van ADP loopt vooruit op de cijfers over de gehele arbeidsmarkt (afgezien van de agrarische sector), die de overheid vrijdag presenteert.

Energiesector

De energiesector deed het woensdag goed. Scherpere olieprijzen dreven de aandelen omhoog. Olieconcern Chevron was met een koersstijging van 0,9 procent de grootste stijger.

Ook industrieel producent Honeywell werd meer waard. De aandelen gingen met 1,6 procent omhoog. Het bedrijf verhoogde dinsdag nabeurs zijn verwachting voor het eerste kwartaal van 2010. Bij de presentatie van de jaarcijfers was het bedrijf nog voorzichtig over de verwachtingen.

Vliegtuigfabrikant Boeing bungelde onderaan de lijst op de Dow Jones. De koers zakte met 1,4 procent. De fabrikant is daarmee weer terug op het niveau van begin deze week.
voda
0
Banencijfer drukt Wall Street
31 mrt 2010, 21:28 uur

NEW YORK (AFN) - Tegenvallende werkgelegenheidscijfers drukten woensdag de sfeer op Wall Street. De effectenbeurzen in New York schoten in de min. ,,De beurzen zijn de afgelopen anderhalve maand bijna voortdurend gestegen. Nu is het tijd voor een pas op de plaats'', zei een Amerikaanse analist.

De toonaangevende Dow-Jonesindex stond een uur voor sluiting van de beurs 0,5 procent lager op 10.853 punten. De breed samengestelde S&P 500-index daalde met 0,3 procent naar 1170 punten. Schermenbeurs Nasdaq moest eveneens 0,3 procent inleveren en kwam op 2404 punten uit.

Beleggers reageerden teleurgesteld op een rapport van salarisstrookverwerker ADP, waaruit bleek dat in het Amerikaanse bedrijfsleven deze maand 23.000 banen verdwijnen. Analisten gingen juist uit van een groei van 40.000 banen. Het rapport van ADP loopt vooruit op de cijfers over de gehele arbeidsmarkt (afgezien van de agrarische sector), die de overheid vrijdag presenteert.

Energiesector

De energiesector profiteerde woensdag van de olieprijs, die een sprong maakte naar 83,5 dollar per vat. Ook plannen van president Barack Obama om voor de Amerikaanse kust naar olie en gas te boren, deden de sector goed. Olieconcern Chevron was met een koersstijging van 0,6 procent de grootste stijger.

Ook industrieel producent Honeywell werd meer waard. De aandelen gingen met 0,6 procent omhoog. Het bedrijf verhoogde dinsdag nabeurs zijn verwachting voor het eerste kwartaal van 2010. Bij de presentatie van de jaarcijfers was het bedrijf nog voorzichtig over de verwachtingen.

Boeing

Vliegtuigfabrikant Boeing bungelde bijna onderaan de lijst op de Dow Jones. De koers zakte met 1,5 procent. De fabrikant is daarmee weer terug op het niveau van begin deze week.

De euro kostte op de New Yorkse valutamarkt 1,3510 dollar. In Europa ging de munteenheid op 1,3410 dollar de beurshandel uit.

[verwijderd]
0
Heeft iemand enig idee wat een stijgende euro met de europese koersen gaat doen?
voda
0
quote:

leuke gast schreef:

Heeft iemand enig idee wat een stijgende euro met de europese koersen gaat doen?
Een goede vraag, die echter maar door zeer weinig personen goed beantwoord kan worden.

Het probleem is de complexiteit, die er meer samenhangt. Enorm aantal variabelen, derhalve zeer lastig een afdoend antwoord te geven.

Zelfs complexe computer modellen kunnen er lelijk naast zitten.

voda
0
Hoop op herstel stuwt Wall Street
1 apr 2010, 15:38 uur

NEW YORK (ANP) - Wall Street is donderdag met winst geopend dankzij een meevallend aantal uitkeringsaanvragen en een aanzwellende orderinstroom voor de industriële sectoren in China en de eurozone. Daaruit putten beleggers hoop dat economisch herstel voet aan de grond krijgt. Daarnaast namen ze alvast een voorschot op een rapport over de banenmarkt dat vrijdag naar buiten komt.

Kort na de opening noteerde de Dow-Jonesindex van dertig toonaangevende fondsen 0,7 procent hoger op 10.933,04 punten. De breder georiënteerde S&P 500-index won 0,8 procent op 1179,09 punten en de technologiebeurs Nasdaq steeg 0,7 procent tot 2416,18 punten.

Het aantal uitkeringsaanvragen dat vorige week werd ingediend, 439.000, was een fractie lager dan de 440.000 waarop analisten in doorsnee rekenden. Toch suste het cijfer zorgen onder beleggers over de arbeidsmarkt die veroorzaakt werden door een rapport van loonstrookverwerker ADP op woensdag. ADP meldde dat er in de Amerikaanse private sector 23.000 banen verdwenen in maart, waar marktkenners rekenden op de creatie van 40.000 banen.

Research in Motion

Vrijdag is Wall Street gesloten, maar komt toch een belangrijk cijfer naar buiten. Het gaat om de banengroei exclusief de agrarische sector. Analisten rekenden op een toename met 190.000 arbeidsplaatsen na het verlies van 36.000 banen in februari.

Beleggers keken ook naar Research in Motion, de maker van de Blackberry. Het bedrijf maakte een hogere winst en omzet over het vierde kwartaal bekend, maar de resultaten vielen toch lager uit dan verwacht. Het aandeel verloor bijna 5 procent.

voda
0
Hoop op economisch herstel stuwt Wall Street
1 april 2010, 19:29 | ANP
NEW YORK (AFN) - De koersen op Wall Street toonden donderdag een stijgende lijn. Gunstige cijfers over sociale uitkeringen en een aanzwellende orderinstroom voor de industriële sectoren in China en de eurozone gaven de beleggers op de effectenbeurzen in New York hoop op verder economisch herstel.

Halverwege de handelsdag kwam de Dow-Jonesindex van dertig toonaangevende fondsen 0,6 procent hoger uit op 10.925 punten. De breder georiënteerde S&P 500-index won 0,7 procent en kwam uit op 1178 punten en de technologiebeurs Nasdaq steeg 0,3 procent tot 2404 punten.

Het aantal uitkeringsaanvragen dat vorige week werd ingediend, 439.000, was een fractie lager dan de 440.000 waarop analisten in doorsnee rekenden. Toch suste het cijfer zorgen onder beleggers over de arbeidsmarkt die veroorzaakt werden door een rapport van loonstrookverwerker ADP, woensdag. ADP meldde dat er in de Amerikaanse private sector 23.000 banen verdwenen in maart, waar marktkenners rekenden op de creatie van 40.000 banen.

Research In Motion

Beleggers keken ook naar Research In Motion, de maker van de Blackberry. Het bedrijf maakte een hogere winst en omzet over het vierde kwartaal bekend, maar de resultaten vielen toch lager uit dan verwacht. Het aandeel verloor bijna 6 procent.

Beleggers namen alvast een voorschot op een rapport over de banenmarkt dat vrijdag naar buiten komt. Vrijdag is Wall Street gesloten. Toch komt een belangrijk cijfer naar buiten. Het gaat om de banengroei exclusief de agrarische sector. Analisten rekenden op een toename met 190.000 arbeidsplaatsen na een verlies van 36.000 banen in februari.
COUPEJET
0
voda je schrijft:Beleggers namen alvast een voorschot op een rapport over de banenmarkt dat vrijdag naar buiten komt.

Wat voor voorschot zou je daar op moeten nemen als je de cijfers niet eens kent? (wat ik overigens wens te bestwijfelen) maar daar gaat het nu even niet om.

Groet CJ
voda
0
quote:

Coupejet schreef:

voda je schrijft:Beleggers namen alvast een voorschot op een rapport over de banenmarkt dat vrijdag naar buiten komt.

Wat voor voorschot zou je daar op moeten nemen als je de cijfers niet eens kent? (wat ik overigens wens te bestwijfelen) maar daar gaat het nu even niet om.

Groet CJ
Beste CJ, dit is analist/commentator, whatever die dit schrijft.
Ik ben het niet, derhalve, is het onmogelijk te beantwoorden, op de gedachten van deze persoon.

Uiteraard, kan je wel je om een eigen visie vragen.
Nu heb ik daar even geen behoefte aan...

Groet,

Hans
COUPEJET
0
quote:

voda schreef:

[quote=Coupejet ]
voda je schrijft:Beleggers namen alvast een voorschot op een rapport over de banenmarkt dat vrijdag naar buiten komt.

Wat voor voorschot zou je daar op moeten nemen als je de cijfers niet eens kent? (wat ik overigens wens te bestwijfelen) maar daar gaat het nu even niet om.

Groet CJ
[/quote]
Beste CJ, dit is analist/commentator, whatever die dit schrijft.
Ik ben het niet, derhalve, is het onmogelijk te beantwoorden, op de gedachten van deze persoon.

Uiteraard, kan je wel je om een eigen visie vragen.
Nu heb ik daar even geen behoefte aan...

Groet,

Hans
Okee Hans,

Leuke uitleg en no hard feelings.

Prettig weekend.

CJ
voda
0
BlackBerry drukt Nasdaq in de min
1 apr 2010, 21:17 uur

NEW YORK (AFN) - Tegenvallende resultaten van de maker van BlackBerry, Research in Motion, haalden donderdag de koers van technologiebeurs Nasdaq naar beneden. Op de twee andere effectenbeurzen op Wall Street was de stemming positief. Gunstige cijfers over sociale uitkeringen en een aanzwellende orderinstroom gaven de beleggers hoop op verder economisch herstel.

De Dow-Jonesindex van dertig grote Amerikaanse bedrijven stond in het laatste handelsuur 0,2 procent hoger, op 10.882 punten. De breder samengestelde S&P 500 steeg met 0,3 procent, naar 1173 punten. De technologie-index Nasdaq moest 0,3 procent inleveren en kwam uit op 2391 punten.

Het aantal uitkeringsaanvragen dat vorige week werd ingediend, 439.000, was een fractie lager dan de 440.000 waarop analisten in doorsnee rekenden. Toch suste het cijfer zorgen onder beleggers over de arbeidsmarkt die veroorzaakt werden door een rapport van loonstrookverwerker ADP, woensdag. ADP meldde dat er in de Amerikaanse private sector 23.000 banen verdwenen in maart, waar marktkenners rekenden op de creatie van 40.000 banen.

Research In Motion

Beleggers keken ook naar Research In Motion, de maker van de Blackberry. Het bedrijf maakte een hogere winst en omzet over het vierde kwartaal bekend, maar de resultaten vielen toch lager uit dan verwacht. Het aandeel verloor bijna 7 procent.

Beleggers namen alvast een voorschot op een rapport over de banenmarkt dat vrijdag naar buiten komt. Vrijdag is Wall Street gesloten. Toch komt een belangrijk cijfer naar buiten. Het gaat om de banengroei exclusief de agrarische sector. Analisten rekenden op een toename met 190.000 arbeidsplaatsen na een verlies van 36.000 banen in februari.

voda
0
Hoop op economisch herstel stuwt Wall Street
1 apr 2010, 22:23 uur

NEW YORK (AFN) - De koersen op Wall Street toonden donderdag een fors stijgende lijn. Gunstige cijfers over sociale uitkeringen en een aanzwellende orderinstroom voor de industriële sectoren in China en de eurozone gaven de beleggers op de effectenbeurzen in New York hoop op verder economisch herstel.

De Dow-Jonesindex van dertig grote Amerikaanse bedrijven sloot donderdag 0,7 procent hoger, op 10.927,07 punten. De breder samengestelde S&P 500 steeg eveneens met 0,7 procent, naar 1178,10 punten. De technologie-index Nasdaq kreeg er 0,2 procent bij en kwam uit op 2402,58 punten.

Het aantal uitkeringsaanvragen dat vorige week werd ingediend, 439.000, was een fractie lager dan de 440.000 waarop analisten in doorsnee rekenden. Toch suste het cijfer zorgen onder beleggers over de arbeidsmarkt die veroorzaakt werden door een rapport van loonstrookverwerker ADP, woensdag. ADP meldde dat er in de Amerikaanse private sector 23.000 banen verdwenen in maart, waar marktkenners rekenden op de creatie van 40.000 banen.

Research in Motion

Research in Motion, de maker van de mobiele telefoon BlackBerry was verreweg de grootste daler op de Nasdaq. Het bedrijf maakte weliswaar een hogere winst en omzet over het vierde kwartaal bekend, maar de resultaten vielen toch lager uit dan verwacht. Het aandeel verloor meer dan 7 procent.

De euro kostte op de New Yorkse valutamarkt 1,3480 dollar. In Europa ging de munteenheid op 1,3580 dollar de beurshandel uit.

Op Goede Vrijdag is Wall Street gesloten. Toch komt dan een belangrijk cijfer naar buiten. Het gaat om de banengroei exclusief de agrarische sector. Analisten rekenden op een toename met 190.000 arbeidsplaatsen na een verlies van 36.000 banen in februari.

voda
0
VS VANDAAG: Wall Street sluit hoger


AMSTERDAM (Dow Jones)--Wall Street is maandag hoger gesloten doordat goede macrodata voor een positieve stemming op de beurzen zorgden.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,4% hoger op 10.973,5 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg 0,8% tot 1.187,4 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 1,1% won tot 2.429,5 punten.

De 11.000 puntengrens lijkt voor de Dow Jones index een grens die de "gewone" burger vertrouwen geeft. Professionals lijken er wat minder van onder de indruk.

"Het is een belangrijke mijlpaal voor degenen die de markt niet de hele tijd in de gaten houden. Het is geen gebeurtenis voor Wall Street, maar wel een voor Main Street", vat Art Hogan, hoofd marktstrategie bij Jefferies & Co, samen.

De laatste keer dat de Dow Jones index boven 11.000 punten kwam, was op 29 september 2008. Drie dagen daarvoor sloot de index voor het laatst boven 11.000.

Na het positieve banenrapport van vrijdag zorgden ook de macrocijfers van maandag voor een goede stemming op de beurs. Zo steeg de Amerikaanse inkoopmanagersindex voor de dienstensector in maart harder dan verwacht. De index noteerde over de afgelopen maand maart 55,4, tegen 53,0 in februari. Vooraf werd gemiddeld gerekend op een stijging tot 53,5 punten.

Ook de huizenmarkt liet maandag tekenen van verbetering zien. De aanstaande huizenverkopen in de Verenigde Staten stegen in februari, waar een lichte daling werd voorspeld.

Op maandbasis stegen de aanstaande huizenverkopen met 8,2%, tegenover een daling van 7,6% een maand eerder. Vooraf werd gerekend op een daling van de huizenverkopen met 0,5% ten opzichte van een maand eerder.

Op jaarbasis was in februari sprake van een stijging van 17,3%, in vergelijking tot een stijging van 12,3% een maand eerder.

Computerfabrikant Apple (+1,1%) en elektronicaketen Best Buy (+1,9%) hadden maandag een goede dag. Beide bedrijven profiteerden van de verkoop van de iPad die dit weekend begon. Dit weekend werden meer dan 300.000 iPads verkocht.



Door Maarten Kolsloot, Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 201, maarten.kolsloot@dowjones.com



voda
0
Wall Street in de min
7 apr 2010, 19:07 uur

NEW YORK (AFN) - Zorgen over Griekenland beheersten woensdag opnieuw Wall Street, waar de koersen overwegend omlaaggingen.

Beleggers eisen een flinke risicopremie als ze Griekse staatsleningen kopen. De effectieve rente op die leningen liep woensdag verder op naar 7,2 procent, en dat is maar liefst ruim 4 procent meer dan bij Duitse staatsleningen. Sinds de introductie van de euro was dat verschil nog nooit zo groot. Wall Street was halverwege de dag nog in afwachting van de uitgifte van Amerikaanse staatsleningen.

Na bijna vier uur handel stond de Dow-Jonesindex 0,4 procent lager op 10.930 punten,. De S&P 500-index was toen 0,3 procent lager op 1186 punten. De Nasdaq-index maakte pas op de plaats bij een stand van 2436 punten.

Aangewakkerd

De zorgen over Griekenland werden aangewakkerd door het bericht dat Griekse banken de regering gevraagd zouden hebben om meer overheidssteun.

De koers van de euro viel wat terug ten opzichte van de dollar. De olieprijzen daalden met 0,7 procent.

voda
0
'Amerikaanse economie niet uit gevarenzone'
7 april 2010, 20:35 | ANP
DALLAS (AFN) - De Amerikaanse economie is nog niet uit de gevarenzone, zei Ben Bernanke, de voorzitter van het stelsel van centrale banken in de Verenigde Staten (Fed) , woensdag. Hij zei in een toespraak in Dallas dat de werkloosheid en de huizenmarkt nog steeds zorgen baren.

Bernanke maakt zich daarentegen geen zorgen over het gevaar van inflatie.

Zijn uitspraken lagen in lijn met de notulen van een vergadering van de Fed in maart, die dinsdag werden vrijgegeven voor publicatie. Analisten leidden daaruit af dat de Fed nog een tijd blijft vasthouden aan een extreem lage rentestand.

Vergrijzing

Bernanke wees in zijn toespraak ook op de vergrijzing van de Amerikaanse samenleving, die hoge kosten met zich zal brengen. De Verenigde Staten kunnen volgens hem niet ontkomen aan moeilijke keuzes. Onhoudbaar grote tekorten in de begroting moeten bestreden worden, met hoge belastingen of door minder uit te geven. Bij dat laatste kan het gaan om versobering van de sociale uitgaven en de medische zorg of om bezuinigingen op andere uitgaven, van onderwijs tot defensie.

Bernanke denkt dat ook een combinatie van dit soort maatregelen het tekort zou kunnen bestrijden. De Fed-topman benadrukte dat haast bij het bestrijden van het tekort het broze economisch herstel zou ondermijnen, maar een samenhangend beleid voor de langere termijn zou wel kunnen leiden tot een groei van de economie op korte termijn.
voda
0
Grote vraag naar Amerikaanse staatsobligaties
7 apr 2010, 20:50 uur

NEW YORK (AFN) - De koersen van de Amerikaanse staatsleningen zijn woensdag gestegen toen er grote vraag bleek te bestaan bij een veiling van 21 miljard dollar (15,7 miljard euro) aan 10-jarige staatsobligaties.

De grote belangstelling verminderde bij beleggers de angst voor een stijging van de lange rente. Analisten wezen er wel op dat zorgen over Griekenland de euro minder aantrekkelijk hebben gemaakt. Dat leidde volgens hen tot meer belangstelling voor leningen in dollars.

De effectieve rente van 10-jarige staatsobligaties was na de veiling 3,88 procent. Maandag was dat nog 4,01 procent, de hoogste rente sinds maanden.

Direct na de veiling lieten de aandelenkoersen in Wall Street een lichte stijging zien, maar lang duurde dat niet. De koersdaling van de aandelen zette later op de dag door.

voda
0
Wall Street in de min
7 apr 2010, 21:09 uur

NEW YORK (AFN) - Zorgen over Griekenland beheersten woensdag opnieuw Wall Street, waar de aandelenkoersen overwegend omlaaggingen.

Beleggers eisen een flinke risicopremie als ze Griekse staatsleningen kopen. De effectieve rente op die leningen liep woensdag verder op naar 7,2 procent, en dat is maar liefst ruim 4 procent meer dan bij Duitse staatsleningen. Sinds de introductie van de euro was dat verschil nog nooit zo groot.

Een veiling van 10-jarige Amerikaanse staatsobligaties zette even een rem op de koersdalingen, maar daarna gingen ze onverminderd door. Sterke vraag naar de staatsleningen leidde tot lagere effectieve rente op dit soort leningen. Dat leek de vrees voor hoge rente op lange leningen, waaronder hypotheken, weg te nemen. Analisten schreven de grote belangstelling voor de veiling ook toe aan de zorgen over Griekenland. Die zorgen zetten de koers van euro onder druk en maken daarmee staatsleningen in dollars relatief veilig.

Laatste uur

In het laatste uur van de handel stond de Dow-Jonesindex 0,8 procent lager op 10.885 punten. De S&P 500-index was toen 0,6 procent lager op 1182 punten. De Nasdaq-index ging 0,2 procent omlaag naar 2431 punten.

De zorgen over Griekenland werden aangewakkerd door het bericht dat Griekse banken de regering gevraagd zouden hebben om meer overheidssteun.

Olieprijzen

De olieprijzen daalden, met als gevolg lagere koersen voor de oliemaatschappijen.

De euro noteerde 1,3371 dollar, tegenover 1,3360 dollar bij het sluiten van de beurzen in Europa.

[verwijderd]
0
MARKET COMMENT: Wall Street daalt na uitspraken Fed-bestuurder
07-04-2010 21:01:00
AMSTERDAM (Dow Jones)--Wall Street gaat woensdag omlaag nadat Thomas Hoenig, voorzitter van Kansas City-Fed, heeft gezegd dat de Federal Reserve zijn beleid van lage rentetarieven binnenkort moet beeindigen om het gevaar van inflatie tegen te gaan. Hoenig stelde voor om het belangrijkste rentetarief te verhogen naar 1% van het huidige niveau tussen de 0% en 0,25%. Tijdens de afgelopen twee vergaderingen van het Federal Open Market Committee (FOMC) heeft Hoenig ook al gezegd dat de FOMC niet moest beloven om de rentetarieven voor een 'langere periode' laag te houden. De Dow Jones index ging met 70 punten omlaag nadat Hoenig had gesproken. Omstreeks 21.00 noteert de index 0,7% lager op 10.885 punten. (LDF)

Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

2.639 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 128 129 130 131 132 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
910,59  +6,38  +0,71%  10 mei
 Germany40^ 18.773,50 +0,47%
 BEL 20 4.013,33 +0,70%
 Europe50^ 5.084,27 -0,02%
 US30^ 39.507,00 0,00%
 Nasd100^ 18.156,80 0,00%
 US500^ 5.221,51 0,00%
 Japan225^ 38.190,30 0,00%
 Gold spot 2.360,72 0,00%
 EUR/USD 1,0771 -0,10%
 WTI 78,28 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Accsys +5,43%
CM.COM +2,92%
NX FILTRATION +2,63%
RANDSTAD NV +2,61%
ForFarmers +2,43%

Dalers

Kendrion -2,99%
UMG -2,95%
Alfen N.V. -2,63%
EBUSCO HOLDING -2,29%
VIVORYON THER... -1,85%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront