Sopheon « Terug naar discussie overzicht

AC. Colade

95 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
[verwijderd]
9
Omdat sommigen de berichtgeving omtrend Sopheon lastig en moeilijk vinden om te lezen en vooral om te begrijpen dacht ik, kom laat ik het eens in de vorm van een simpel spannend verhaaltje gooien, misschien dat het dan wel aankomt:

Lang, lang geleden waren er een Nederlander (Huub) en en Amerikaanse (Barrylene) die elkaar op een feestje tegenkwamen. Bij het bitterballenbuffet raakten ze met elkaar in gesprek.
Ze wilden iets doen voor alle bedrijven ter wereld, iets revolutionairs, iets waardoor alle bedrijven beter gingen presteren. Tot diep in de nacht zaten ze daar te discussieren over wat ze zouden kunnen doen en er werd ook flink bij gedronken.
Van het 1 kwam het ander en voordat ze het wisten lagen ze bij elkaar in bed en kwamen er tot de volgende middag niet meer uit.
Twee dagen later namen ze afscheid van elkaar en zij vertrok weer naar de States.
9 maanden later kreeg de nederlander die woonde in Maastricht een brief, deze was van haar. Hij had blijkbaar zo zijn best gedaan die nacht, dat zij bevallen was van een beeldschoon meisje, Sophie. Ze schreef dat ze er geen spijt van had en graag contact wilde houden, maar dat het beter was dat ze wel gescheiden bleven wonen.

Sophie ontwikkelde zich razendsnel en had op jonge leeftijd al een enorme interesse in nieuwe producten en hun levensfases. Het begon met haar teddybeer, eerst ging ze er ruw mee om en sleet de beer ontzettend snel, maar toen ze rustiger aan met hem deed zag je geen verval en had ze er jaren plezier van. Ze was ook enorm handig en knutselde de mooiste dingen. Op een dag nam Barrylene haar mee naar haar werk, een grote papierfabriek.
In de productiehal aangekomen rende Sophie direct naar diverse machines toe, ze was dol op alles dat elektronisch was en waar geluid uitkwam.
Ze liet Sophie even alleen om iets te drinken te halen en toen ze terugkwam viel haar mond open. Alles ging in 1 keer veel sneller, het papier had in 1 keer diverse kleuren en afmetingen en de machines gebruikten veel minder stroom.
"Hoe heb je dat gedaan?", vroeg ze.
"Simpel" zij Sophie, "gewoon een paar processen omgooien en zie hier het resultaat!"
Het was een wonderkind en ging elke fabriek & productiehal in Amerika af om het beter te laten functioneren, van frisdrank tot peterselie, van auto tot vliegtuig, alles wat ze aanraakte werkte of proefde beter en de productie werd veel goedkoper. Het ging zo goed dat ze zich moest laten registreren bij de KVK, ze wilden er namelijk wel iets aan verdienen. Het werd AC. Colade, omdat ze zo van Cola hield.

Twee keer per jaar zocht ze Huub in Nederland op en waarneer zij bij elkaar waren maakten ze altijd enorme trektochten door Europa, waarbij ze ook bij europese fabrieken langsgingen om daar de boel beter te laten werken.
Sophie heeft tegenwoordig een autotje en rijd de hele wereld af, op zoek naar slechtlopende bedrijven die ze kan helpen. Op haar uniformpje staat in blauwe letters de naam van haar bedrijfje AC. Colade. Misschien zie je haar binnenkort wel bij jou in de buurt????
Dachthetwelhe
11
(vervolg... vrolijk reed Sophie in haar autootje verder en ging pinnen want haar geld was inmiddels op; wat vreemd ?? ze kon niet meer pinnen?? Het kon niet aan het pinautomaatje liggen want apparaatjes, daar weet ze wel mee om te gaan. De bank gebeld en wat bleek nou... alle centjes waren op, alles opgemaakt en er kwamen geen nieuwe centjes meer binnen. Wat nu?? Ze bedacht een plannetje en maakte een apparaatje waarmee ze aandeeltjes kon drukken, kon ze die lekker weer verkopen aan "domme beleggers" zodat ze weer verder in haar autootje kon rijden; maarja ook dat geld raakte op... Sophie weet zich geen raad meer, nog meer aandelen uitgeven zou wel argwaan gaan wekken dus verkocht ze maar haar auto om nog centjes te kunnen krijgen.

Hoe het eindigde ?? Sophie wordt momenteel gesignaleerd in de rosse buurt van Amsterdam waar schijnbaar de hoerenlopers zelfs hun neus nog ophaalde om er een keer overeen te accoladen voor een prikkie. Voor het laatst gezien met een dikke spuit in haar arm enerzijds en een geaccoleerde arm anderzijds... helaas jongens en meisjes; dit sprookje heeft geen happy end en is niet geschikt voor jeugdige lezertjes onder ons...
[verwijderd]
0
Caramba, wat een brok frustratie!!
Wel goed te lezen dat je wel mee kan praten als we een simpel verhaalvormpje schrijven, excuses, had ik je toch te laag ingeschat.
peter_36
0
Hij is goed Dachtetwelhe en Stevenfa :-))

Beide verhaaltjes zijn ter afsluiting van de week met genoegen gelezen.
Ik moet er wel bij vertellen dat ik me in het eerste verhaaltje wel wat meer kan vinden maar ook het 2de stukkie heeft een smile op mijn gezicht gezet.

Chapeau voor beide gedachtespinsels

mvg
Dachthetwelhe
1
quote:

stevenfa schreef:

Caramba, wat een brok frustratie!!
Wel goed te lezen dat je wel mee kan praten als we een simpel verhaalvormpje schrijven, excuses, had ik je toch te laag ingeschat.
Tja, ik pas me altijd aan het aangegeven niveau aan hé; intergreren noemen ze dat tegenwoordig...
[verwijderd]
0
quote:

Dachthetwelhe schreef:

Tja, mijn niveau is niet al te best; niet al te slim noemen ze dat tegenwoordig...

ik kan het alleen maar met je eens zijn! Kop op, ieder heeft wel zijn/ haar zwakke punt!
Dachthetwelhe
2
quote:

stevenfa schreef:

Ik ben ontsnapt uit een tbs-kliniek en ben 's-avonds rond parkeerplaatsen bezig om in leven te blijven; daarbij heb ik alle mogelijke geslachtziektes
Kop op Steven; maakt niet uit joh; zelfs voor jou hebben we een plekkie in onze samenleving !
[verwijderd]
0
Het draadje begon leuk, maar de rest vind ik wel weer jammer.

Fijn weekend, Frank
[verwijderd]
0
tja , je ziet er de lol van in
( het leven is al zo kort )
of;
je bent een zeurpiet
of
je hebt stress
of ; je wijfelt
and last but not laest;
(gratis tip )
je bent er zeker van,
en lacht om de kritiek,
en je vindt reactie overbodig ,
dus 100% zeker van je zaak,
en maakt je verder nergens druk om
[verwijderd]
0
Laten we dit draadje maar weer sluiten. Jammer dat dhw erop in moest gaan en ook ik heb me WEER laten kennen door daarop te reageren.
Ik wilde wat positieve afleiding creeren door zo'n fictief iets te schrijven, helaas (mede door mijn eigen reageren) resulteerd het weer in een draadje bagger.

Krijgt toch weer iemand zijn zin, ik zal wel meekijken, maar uit zelfbescherming even niets meer posten tot de jaarcijfers.

MVG, Steven
[verwijderd]
0
Bertus S
0
quote:

Dezoeker schreef:

Waarom draadje sluiten stevenfa ,ben je bang dat dhwh gelijk krijgt ?
Één ding moge onderhand duidelijk zijn, DIE krijgt iig géén gelijk..............{:<)))))

Bertus S.
vreemdvermogen
0
Helaas zitten DIE boys/girls op het vinkentouw. Ze weten als geen ander wat er te halen valt en zullen zo hun graantje meepikken.
Bertus S
0
Tja Jan, is gewoon onderdeel van het beleggen..............tóch??

Bertus S., Borne, lichte sneeuwval bij 2.2º
Dachthetwelhe
1
quote:

stevenfa schreef:

Laten we dit draadje maar weer sluiten. Jammer dat dhw erop in moest gaan en ook ik heb me WEER laten kennen door daarop te reageren.
Ik wilde wat positieve afleiding creeren door zo'n fictief iets te schrijven, helaas (mede door mijn eigen reageren) resulteerd het weer in een draadje bagger.

Krijgt toch weer iemand zijn zin, ik zal wel meekijken, maar uit zelfbescherming even niets meer posten tot de jaarcijfers.

MVG, Steven
Luister; het draadje begon leuk, ook mijn vervolg werd gewaardeerd gezien de aanbevelingen. Dan begin jij mij te quoten met je eigen woorden.. tja, die kop ik dan uiteraard keihard in.

Dus wie begon het draadje te verneuken?; jij dus steven;

Was leuker geweest als je je sprookje weer een positieve draai had gegeven als vervolg waar ik dan weer een negatiever vervolg had kunnen geven.
Ibolyka-1
0
Zelden zie ik zo leuk verhaaltje op een side van een uitgesproken geldbeleggers forum. Ik vraag me af wat zoekt die schrijver bij de aandelenmarkt? Als hij besluit om weer eens wat te schrijven dan ben ik bereid te investeren in een wat langere verhaal, want succes is verzekerd! Dus druk maar een paarduizend aandelen, voor de centjes, en voor de aandeelhouders in spee, dan nog een uigever te vinden, en dan kunnen de aandeelhouders ZEKER in een duurdere autootje rondrijden. Sinterklaas is toch in de aantocht!!
95 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
903,12  +3,52  +0,39%  13:01
 Germany40^ 18.569,00 +0,38%
 BEL 20 3.965,69 -1,24%
 Europe50^ 5.025,27 -0,26%
 US30^ 38.999,60 -0,13%
 Nasd100^ 18.046,30 -0,15%
 US500^ 5.177,55 -0,18%
 Japan225^ 38.063,20 -0,95%
 Gold spot 2.311,43 +0,10%
 EUR/USD 1,0731 -0,16%
 WTI 79,75 +0,73%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

ForFarmers +3,27%
BESI +3,20%
INPOST +2,14%
Nedap N.V. +1,93%
Accsys +1,52%

Dalers

TKH -3,34%
AMG Critical ... -2,06%
DSM FIRMENICH AG -2,05%
VIVORYON THER... -2,05%
CTP -2,01%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront