uniQure « Terug naar discussie overzicht

Wat is de waarde van uniQure?

7.807 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
Tex Mex
0
quote:

El Gaucho schreef op 31 maart 2014 15:44:

Beste Mensen, Klop klop,
Is er nog iemand wakker op dit forum? Mag ik de aandacht voor slide 10 van Antoni's link?
HONDERD PROCENT reductie door Glybera van aantal dagen op de Intensive Care Unit en aantal aanvallen van ERNSTIGE PANCREATITIS. HONDERD PROCENT. Ik herhaal HONDERD PROCENT.
94,2% reductie in het aantal aanvallen van matige ernstige pancreatits en een 95,1% reductie in het aantal pancreatitis gerelateerde dagen in het ziekenhuis. Dat zij nog eens resultaten!
Methodologisch is dit geen ideale studie omdat je voor en na met elkaar vergelijkt in dezelfde patient, maar als je 6 JAAR voor en 6 JAAR na Glybera met elkaar vergelijkt dan is het voor mij wel heel veel zeggend.....Als patient zou ik het wel weten. Een ernstige pancreatitis geeft bijna de ergste buikpijnen die we kennen in de geneeskunde.
Ik heb al veel klinische studies gelezen in mijn leven, maar dergelijke daverende therapeutisch resulaten heb ik zelden gezien. Het klopt ook helemaal met de QURE gedachte. Het enige dat je nog kan verbeteren is de mate van klinische expressie, want ook onder Glybera moet je nog dieet houden. Als je de dosis verder zou verhogen zoals nu met Hemofilie B nu gebeurt, zie je warschijnlijk dat de patienten zelfs meer vet kunnen gaan eten.
Ach dit is zo mooi & elegant, ik kan het nog steeds bijna niet geloven. Maar op de een of andere manier wordt het nog niet opgepikt. Toch het not invented here syndroom vrees ik. Daarom is het zo belangrijk dat Glybera door de FDA komt.....
Ondanks de kritiek die je inderdaad kunt hebben op de methodologie (die denk ik ook een gevolg is van vooraf niet voorziene vragen in het goedkeuringsproces van Glybera) deel ik je enthousiasme over de reductiepercentages. Dat zijn getallen die je zelden ziet in klinische studies. En de kracht zit hem natuurlijk ook in de duur van de follow up. En, by the way, een ernstige pancreatitis geeft niet alleen veel buikpijn, maar kent helaas ook nog regelmatig een dodelijke afloop. Als patient zou ik ook mijn heil zoeken in een preventieve behandeling zonder bijwerkingen (althans, in de follow up van 6 (!) jaar).
[verwijderd]
0
leuek presentatie en heb me niet in heel veel detail verdiept maar zie dat St Jude werkt met mammalian expression systems waar Uniqure Baculo virus gebruikt. Weet iemand hoe zit met rechten St jude studie en betere (?) zoogdier exporessie systeem? Kan zelf wel gaan graven maar wie weet iemand dit zo?
Prof. Dollar
0
quote:

bilbo3 schreef op 2 april 2014 10:52:

weer een nieuw onderzoeksveld in samenwerking met uniqure!!

www.newswise.com/articles/2-5-million...
Hoewel z'n traject lang duurt en de commerciële aspecten onbekend zijn (ligt er een exclusieve licentie voor uniQure in het verschiet?), is dit om twee redenen zeer positief nieuws. 1) uniQure is eerste keus in partnerselectie (hopelijk volgen er meer!). 2) de ziekte is (de gevolgen zijn) waarneembaar en zal bij genezing veel media-aandacht genieten.

Buiten uniQure om hoop ik van ganser harte dat er een oplossing voor deze ziekte komt: de ziekte is letterlijk en figuurlijk verlammend!

Dank voor het delen!
[verwijderd]
0
Baculovirus is meer scalable dan mammalian. Dat is ook 1 van de andere ijzers die uniqure in het vuur heeft. Als ze de niet als eertste op de markt komen met hun research programmas, dan kunnen ze altijd nog geld verdienen met fabriceren. Vandaar ook de fabriek inde USA.
[verwijderd]
0
ALS is een van de meest dramatische ziektebeelden die er zijn! Prachtige toevoeging.
[verwijderd]
0
ik heb van dichtbij iemand gekend die ALS had en eraan is overleden (inmiddels al tijdje terug). Hij werd ook voor een TV-programma geinterviewd waarin ALS onder de aandacht werd gebracht.

Helaas zijn er meer dan genoeg targets om aan te werken...genoeg werk aan de winkel! (ook tegen de gevestigde orde)
Prof. Dollar
0
"QURE is rated BUY, based on 3 Wall Street analysts' reports. Analysts have an average $28.00 Target Price on QURE, implying 93.1% Upside to its current price of $14.50."

Toch jammer dat we naar beneden bewegen.
[verwijderd]
0
quote:

Prof. Dollar schreef op 7 april 2014 21:07:

"QURE is rated BUY, based on 3 Wall Street analysts' reports. Analysts have an average $28.00 Target Price on QURE, implying 93.1% Upside to its current price of $14.50."

Toch jammer dat we naar beneden bewegen.
die analisten zijn doorgaans van de machtigste instellingen die zo'n piepaandeel als Uniqure zonder moeite het op eigen kracht naar hun targets kunnen bewegen als ze in hun eigen koersdoelen geloofden.

Iedereen die kocht t.t.v. de IPO maakt verlies en een ieder die nu verkoopt zit op verlies of tegen verlies aan.

Analisten zijn volkomen nutteloos om te volgen...'leuk' voor luie beleggers.

Het meest valt te verdienen aan het ongelijk van de massa....en die massa behaalt haar ongelijk op advies van analisten.

Achter de schermen tellen andere belangen.

ejvdheuvel
0
Hoi IVET,

We kennen de hoge bergen en diepe dalen voor beleggers in de biotech nog vanuit het aandeel Crucell, en we wisten ook toen dat er altijd partijen bezig zijn 'Nervous Nellies' uit het aandeel te drukken. Dat lijkt me hier ook weer het geval. Rustig blijven volgen wat er gebeurt in het bedrijf, en op enig moment zal dat zich vertalen in een hogere koers. Met een prima potentieel naar behoorlijk hoger, totdat iemand Qure ook weer wil overnemen en dat vroegtijdig in de kiem smoort..

Groet!

EJ

Hunter300
0
weet iemand nog iets van die parkinson studie in San FRancisco? Zou die eerste patient in de studie niet al effect moeten hebben van de behandeling? Volgens mij heeft de arts zelfs ergens gezegd dat de eerste merkbare effecten in het najaar van 2013 naar boven moeten komen.
pommeraie
0
Iemand enig idee of dit de koers van afgelopen dagen heeft beinvloed ??

Financieel topman UniQure weg
Gepubliceerd op 9 apr 2014 om 13:17 | Views: 127
ArtikelReacties
AMSTERDAM (AFN) - Financieel topman Piers Morgan stopt per 20 mei bij het Nederlandse biotechnologiebedrijf UniQure. Dat maakte de onderneming, met een notering aan de Amerikaanse beurs Nasdaq, woensdag bekend.
Morgan gaat terug naar het Verenigd Koninkrijk om daar ,,andere interesses na te streven''. Het bedrijf gaat op zoek naar een nieuwe financieel bestuurder.
UniQure maakte ook bekend dat het Eric Goossens heeft benoemd als operationeel directeur.
UniQure nam in februari 2012 Amsterdam Molecular Therapeutics (AMT) over. Het bedrijf kreeg in november van dat jaar goedkeuring van de Europese Commissie voor zijn geneesmiddel Glybera.
[verwijderd]
0
Sorry voor het dubbel plaatsen in het andere draadje, ik had je bericht nog niet gezien in dit draadje.
Prof. Dollar
0
Wat niet in het bericht staat is de aanstelling van mevrouw Deya Corzo in de positie van Vice President, Medical Affairs for the United States.

De twee aanvullingen, Eric Goossens en Deya Corzo, zijn positief. Ze nemen beide veel bagage mee. En zien een overstap naar uniQure als een vooruitgang. Hopelijk zijn ze snel ingewerkt en kunnen snel progressie boeken.

Het vertrek van Piers Morgan betreur ik. Hij kwam mij over als een bekwaam persoon en aangename persoonlijkheid. Competenties zijn te vervangen, maar persoonlijkheden niet... het is afwachten wie er voor in de plaats komt.
[verwijderd]
0
In het boekje 'De rebellen van Crucell' van Mark Blaisse is te belezen dat concullega's in de biotech elkaar nog wel eens het leven zuur willen maken t.t.v. IPO's en noteringen.

Ook begeleidende banken spelen een soms bedenkelijke rol en het vooruitzicht op het einde vd lock-up periode geeft niet zelden koersdruk.
Goldman Sachs verkocht meer aandelen dan Crucell toen uitgaf (Green-shoe) en kocht later alles voor een appel en een ei weer terug. Het is niet moeilijk te raden welk advies zij meegaven aan Crucell indertijd (anders dan t.t.v. de IPO!).

Politiek, machtsspelletjes en handelsbelangen wegen niet zelden zwaarder dan de fundamenten en/of kansen van het bedrijf zelf.

Nu zijn Crucell en Uniqure niet echt met elkaar te vergelijken, maar wel de wereld/branche waarin ze opereren.

Leerzaam boekje!!!
QLVT
0
De grote jongens hebben vandaag verloren.
wij als verplichte day hards moeten gewoon
geduld hebben ..........
7.807 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
918,72  -5,89  -0,64%  14 jun
 Germany40^ 18.004,30 -1,43%
 BEL 20 3.833,37 -0,92%
 EURO50 4.840,53 0,00%
 US30^ 38.584,80 0,00%
 Nasd100^ 19.665,00 0,00%
 US500^ 5.432,55 0,00%
 Japan225^ 38.512,90 0,00%
 Gold spot 2.332,68 0,00%
 EUR/USD 1,0706 0,00%
 WTI 78,03 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +0,76%
KPN +0,75%
DSM FIRMENICH AG +0,73%
NSI +0,72%
Vastned +0,65%

Dalers

EBUSCO HOLDING -6,53%
Avantium -4,28%
SIGNIFY NV -3,78%
ALLFUNDS GROUP -3,55%
BESI -3,52%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront