Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Even een kijkje naar het koersverloop van : VAN HEEK - TWEKA

21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
[verwijderd]
0
Heren en Dames,

Na dit persbericht : www.iex.nl/nieuws/nieuws_artikel.asp?...
heb ik Van Heek Tweka de afgelopen dagen gevolgd en het koersverloop hiervan.

Vanaf de bodem op 0,09 centen is dit fonds alleen maar gelijk gebleven of omhoog gegaan iedere dag.
Van 9 cent => 10 cent => 11 cent => 12 cent dit gaat per cent omhoog.
Dit is toch circa 10 % per dag dat dit fonds aan het stijgen is.

Mocht van Van Heek - Tweka nu over een maand op 30 centen staan moeten jullie niet zeggen dat ik jullie er niet op gewezen heb ;-).

Let wel dit is een veilingfonds :
Mocht je willen aankopen dan wordt op dit fonds alleen gehandeld tussen
10:30 en 11:00
16:30 en 17:00
Dus niet heel de dag stressen en naar de koers kijken, maar rustig 2 x per dag. Ook een rustgevende gedachte voor sommigen onder ons ;-).

Succes allen.

P.S.: Ik heb zelf een positie in Van Heek op 10 cent ingenomen.

[verwijderd]
0
Van Heek-Tweka

Als ondersteuning van mijn artikel over Van Heek - Tweka hier nog een bericht uit de Twentsche Courant :

LOSSER/GEESTEREN – Er ligt een keurig bod van de Steinmeijer Groep op tafel om ondergoedfabrikant L. ten Cate in Geesteren over te nemen. Dat laat bewindvoerder N. Hijmans van Van Heek-Tweka doorschemeren. Dat concern heeft surseance van betaling. Het Geesterense bedrijf is net als het failliet verklaarde Iduna in het Brabantse Nuenen een dochter van Van Heek-Tweka. Volgens Hijmans betekent het bod voor de praktijk alleen dat er een andere aandeelhouder komt. Bovendien probeert Steinmeijer met het bod delen van de productie van Iduna te behouden. Er liggen meer biedingen op tafel. De afspraak is dat morgen een beslissing over de biedingen wordt genomen.

Bron: Twentsche Courant Tubantia donderdag 3 juli 2003
[verwijderd]
0
Jij hebt lef...!!!
Heek is in surseance...
Je had de koersontwikkeling/omzetvolume in mei eens moeten beijken...
Baronsengir
0
Dat pers bericht waarom staat het niet in de telegraaf of in het Fd?/
Rt 0.13 advies prijs.

[verwijderd]
0
Toppers,

Ik zeg ook niet dat je je hele vermogen er op in moeten zetten.
Het is gewoon een fonds wat kan KNALLEN.
Dat is in zowel de goede als slechte zin.

Ik heb al in het verleden kleine fondsen zien knallen.
Kijk eens een Pharming die toen destijds uit surceance kwam.
Ik heb toen een rit gemaakt van 0,61 > 1,60...

Wil niet zeggen dat dit ook gaat gebeuren bij Heek, maar het is wel mogelijk. Ik heb ook geen glazen bol maar met een beetje ballen kun je wel geld verdienen.

Succes met je beslissingen,
Moneyinthepocket
[verwijderd]
0
Romon,

Onderbouw je mening even.
Anders hou je afzijdig bij een dergelijke discussie a.u.b.

B.V.D.
Moneyinthepocket
[verwijderd]
0
Moneyinthepocket...HEEK is. v.v.t...... het beetje resterende productie zal ook binnenkort zijn weg vinden naar het Verre Oosten en dan is het defintief schluss, uit, finito voor Europa.
PHARMING is o.t.t. dat is de (verre) toekomst....
Dat is het wezenlijke verschil tussen die twee, dus je had beter je geld in de zak kunnen houden in dit geval....dus m.i. get rid of it asap!!!
[verwijderd]
0
Realistische bijdrage van moneyinthepocket, die niets meer of minder doet dan de aandacht vestigen op Van Heek-Tweka en haar KANSEN beschrijven.
Inderdaad is dit weer eens zo'n fonds dat gerust een speculatief 'pareltje' genoemd kan worden, zie de grote omzetten van de laatste dagen en koersbeweging upstairs.
Irritant zijn daarom altijd weer de reacties van types als toppers, die met feitelijke onwaarheden gaan strooien c.q. de koers naar beneden schreeuwen.
V. Heek- Tweka is in ieder geval zeker NIET voltooid verleden tijd en de komende 4 weken zal er hoe dan ook flink gespeculeerd gaan worden in dit fonds.
Pietpaaltjes77
0
NUENEN (Dow Jones)--De kans op een doorstart van het in surseance verkerende Van Heek-Tweka is niet al te groot, zo zegt bewindvoerder Hijmans vrijdag tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

"Er zijn geen activiteiten meer, de holding is leeg", aldus Hijmans. De aandelen van het nog gezonde onderdeel L. Ten Cate uit Geesteren, dat een atelier heeft in Tunesie, zijn inmiddels verpand aan de banken.

Van Heek-Tweka maakte vrijdagmiddag bekend dat de onderdelen Dommeltex Beheer en Tweka faillissement hebben aangevraagd. Het bedrijf verkeert sinds 25 juni 2003 in surseance, nadat eerder die maand dochteronderneming Iduna failliet was verklaard. Hijmans verwacht binnen vier weken duidelijkheid te verschaffen over het lot van Van Heek-Tweka. Van Heek-Tweka werd op 20 juni jongstleden door Euronext Amsterdam op het zogenaamde strafbankje geplaatst. Bij dochteronderneming Iduna (lingerie) werd begin juni 2003 al door huisbankier ABN Amro de geldkraan dichtgedraaid.

Van Heek-Tweka is specialist in lingerie, ondermode en badkleding. Het bedrijf zag het verlies in de eerste helft van het gebroken boekjaar 2002-2003 oplopen tot 2,3 miljoen euro door buitengewone lasten.

Hhmmmm lijkt er op dat de aandeelhouder het nakijken heeft. Maar ja failliete fondsen als kpnqwest en lci laten af en toe ook flinke stijgingen zien (meer dan 1000%). Realiseer je wel dat je uiteindelijke waarschijnlijk wel met lege handen zit.
[verwijderd]
0
Van Heek-Tweka is nog lang niet failliet, het 'spel' gaat nu pas beginnen... en voor ons tenminste 4 weken lang speculatiefeest.

Waarvan akte
[verwijderd]
0
Ik zie dr niks in ik vind het te zielig voor al die mensen zonder werk.mvrgr jo jo
[verwijderd]
0
Hi Polderlander (één van de laatsten zeker..) wat is er feitelijk onjuist in mijn postings????
Moneyinthepocket heeft het over lauwkansen...
Ik bedoelde eigenlijk dat de totale textielindustrie zijn finale einde in West-Europa heeft bereikt, (niet alleen van Heek, die nu in een sterfhuisconstructie zit...)
De teloorgang van de West-Europese textielindustrie begon al eind jaren vijftig...... met Ankersmit's Textielfabrieken in Deventer (batikstoffen..oude/overcomplete machines waren al eerder aan Indonesië verkocht die prompt de productie veeel goedkoper overnam...) En kijk maar wat er daarna met onze textielsteden Enschede, Tilburg etc etc. is gebeurd....
[verwijderd]
0
Toppers, maar als je goed leest, dan lees je ook dat Van Heek-Tweka samenwerkingsverband(en) onderhoudt met goedkope derdewereldland(en) en aldus is in principe prima te overleven.
Wat ik al zei: Van Heek-Tweka is nog lang niet failliet.
[verwijderd]
0
Beste Moneyinthepocket,

De eninge waarde die Van Heek-Tweka nog heeft is:
a. Compensabele verliezen.
b. de beursnotering .
Ziet er inderdaad niet best uit!! Ik zelf durf er geen geld op te zetten.
Ben bang dat het outofthepocket wordt.

Echter wens je veel succes met je speculatieve aankoop.

m vr gr ,
Ed.
[verwijderd]
0
Pietpaaltjes77
0
helemaal mee eens ssssttttt.

Ik begrijp niet dat er bij sommige mensen geen belletje gaat rinkelen als me woorden leest als een lege holing (dus van heek heeft dus GEEN relaties meer met oa Bangladesh) en sterfhuisconstructies. Het enige wat ik lees is van heek is nog niet failliet. Geloof me dit komt vanzelf wel. Vraag me onderhand af of sommmige mensen wel weten wat een sterfhuisconstructie is.
[verwijderd]
0
In de Financiele Telegraaf van vandaag staat dat bewindvoerder Hijmans van Tweka B.V. heeft toegegeven dat de informatie die zij naar buiten hebben laten komen allemaal een beetje onduidelijk is. Er is door hem gezegd dat er maandag een persbericht wordt uitgestuurd en hij verwacht binnen vier weken meer duidelijkheid te kunnen verschaffen over het lot van Van Heek Tweka.
[verwijderd]
0
Van Heek-Tweka/Steinmeier -2: 29 oktober surseance zitting

maandag 7 juli 2003 12:48
Categorie: LIQUIDATIES, WETTEN, REGELS

NUENEN (Dow Jones)--Geert Steinmeijer, statutair directeur van Van Heek Tweka, behoort tot e e n van de partijen die mogelijk Van Heek Tweka-onderdeel L. Ten Cate Enterprises bv zal overnemen, aldus het noodlijdende bedrijf maandag.

Van Heek Tweka, dat momenteel in voorlopige surseance verkeert, tracht het onderdeel te behoeden voor faillissement door het te verkopen aan een derde partij, 'wellicht in combinatie met eerdergenoemde activa van het reeds failliet verklaarde Iduna.'

Eerder gaf bewindvoerder N. Hijmans van Van Heek-Tweka tegenover Dow Jones Nieuwsdienst al aan dat binnen uiterlijk vier weken duidelijkheid wordt verschaft over de kwestie of de surseance van Van Heek-Tweka wordt omgezet in een faillissement.

Hij verwacht dat de kans op een doorstart van Heek-Tweka 'niet al te groot' is.

Mocht de vennootschap in surseance blijven, dan zal op 29 oktober aanstaande een zitting plaatsvinden voor het mogelijk verstrekken van definitieve surseance, aldus Van Heek-Tweka.
21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
923,71  +0,35  +0,04%  07 jun
 Germany40^ 18.547,30 -0,05%
 BEL 20 3.900,39 -0,42%
 EURO50 5.042,41 0,00%
 US30^ 38.783,90 0,00%
 Nasd100^ 18.997,40 0,00%
 US500^ 5.344,04 0,00%
 Japan225^ 38.664,30 0,00%
 Gold spot 2.298,76 +0,22%
 EUR/USD 1,0772 -0,01%
 WTI 75,26 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

BESI +2,85%
Nedap N.V. +2,60%
Alfen N.V. +2,55%
Sligro +2,36%
HEIJMANS KON +1,83%

Dalers

Arcadis -5,00%
CTP -2,50%
WDP -2,48%
SIGNIFY NV -2,07%
NX FILTRATION -2,05%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront