Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

luchtschip
0


De wet om het steunpakket te regelen voor COVID 19 gedupeerden.

Nancy Pelosi krijgt een inkoppertje en die buit ze volledig uit.

De Democraten hebben herhaaldelijk aan Mitch McConnell gevraagd tot welk bedrag Trump wilde gaan om gedupeerden van de Corona Pandemie tegemoet te komen.

Mitch McConnell heeft nooit een bedrag genoemd, welk de President ou accepteren.
In de onderhandeling had Mitch McConnell zelfs moeite met $ 600 en wilde liever $ 500.

Uiteindelijk is er wets gekomen met overgrote meerderheid in Huis en Senaat om $ 600 te geven.

Trump weigert de wet te tekenen omdat hij nu zegt dat hij eist dat de Amerikanen $ 2.000 moeten krijgen, in plaats van $ 600.

Trump zette hiermede Mitch McConnell voor het blok.
Houdt McConnell vast aan de $ 600 dan krijgt hij het Amerikaanse volk over zich heen en is het gevaar dat de Republikeinse Senaatskandidaten voor de re-run in Georgia op 5 januari op zeker verliezen.

Gaat McConnell akkoord met $ 2000 dan heeft hij ook een probleem :
> hij heeft dan gelogen omdat hij eerder gezegd had, dat Trump geen bedrag had genoemd waar Trump mee akkoord zou kunnen gaan
>hij een onbetrouwbaar onderhandel partner blijkt
> hij zeker weet dat veel Republikeinse senatoren niet akkoord zullen gaan met $ 2000 en de stemming hoogstwaarschijnlijk mislukt.

Nancy Pelosi buit de zaak nu in haar voordeel uit :

Zij stuurt een memo naar haar Democratische collega's.

Zij stelt voor een Stand Alone Bill in te voeren die enkel en alleen het steunbedrag verhoogt naar $ 2000.
23 december zal er een zitting zijn in het Huis en zij vraagt de Republikeinen akkoord te gaan met deze $ 2000 Bill.

Zij beëindigt de memo :

Het hele land weet dat het urgent is voor de President de Bill te tekenen, zowel vanwege de financiele corona steun aan de mensen als de noodzaak om de regering open te houden ( er dreigt immers een Government shut down).

memo Nancy Pelosi :

pbs.twimg.com/media/Ep7tNd-W8AQdTuQ?f...

twitter.com/JakeSherman/status/134177...

En nu zitten Mitch McConnell en de Republikeinse senators in Senaat en Huis in een lastig parket.

Dit spelletje van Trump heeft alles te maken met het feit dat Moscow Mitch McConnell heeft toegeven dat Biden de verkiezing heeft gewonnen.
De narcist Trump is daar laaiend over en gaat McConnell voor schut zetten. Het interesseert Trump helemaal niets dat de Republikeinen daardoor hun meerderheid in de senaat kunnen verliezen op 5 januari, wanneer Georgia naar de stembus gaat voor de re-run voor 2 senaatszetels.

luchtschip
0

Trump heeft ook een Nederlander Presidentieel Pardon gegeven.

Trump also pardoned Alex van der Zwaan, the Dutch son-in-law of Russian billionaire German Khan, who was sentenced to 30 days in prison and fined $20,000 for lying to U.S. Special Counsel Robert Mueller’s investigators

twitter.com/lauferlaw/status/13417706...

www.reuters.com/article/us-usa-trump-...

Andrew Laufer, Civil Rights Attorney :

This is an important fact. Alex van der Zwaan is the son-in-law of Russian Oligarch German Khan
Willempie3
0
De Amerikaanse staatsschuld is in 1 jaar opgelopen van 23087 miljard Dollar op 20-12-2019 naar 27513 miljard Dollar nu. Een toename van 4426 miljard ! Op een BNP van 21000 Miljard is dat een tekort van 21 procent. En dan moet Biden nog gaan beginnen met MMT. De Dollar zou volgend jaar flink moeten dalen , zou je zeggen.
Ijsbeer
0
quote:

Willempie3 schreef op 23 december 2020 19:38:

De Amerikaanse staatsschuld is in 1 jaar opgelopen van 23087 miljard Dollar op 20-12-2019 naar 27513 miljard Dollar nu. Een toename van 4426 miljard ! Op een BNP van 21000 Miljard is dat een tekort van 21 procent. En dan moet Biden nog gaan beginnen met MMT. De Dollar zou volgend jaar flink moeten dalen , zou je zeggen.
Europa dan eigenlijk elk land wat zwaar getroffen is.

gnocchi.
0
Voor Donald zou dat geen probleem geweest zijn, hij zou gewoon 27513 miljard Dollar nieuw laten persen en drukken.
luchtschip
1
quote:

gnocchi. schreef op 23 december 2020 17:05:

Ik zou hier niet op reageren, hij of zij is gewoon een relnicht.
Nee, niet iedereen is zo maar een rel nicht.

In dit geval is het een IEX forum lid op diverse IEX forums aanwezig gedurende vele jaren, in de regel over beleggingen.

Een politiek standpunt innemen is lovenswaardig en niets mis mee.
Wanneer deze mening op dit Trump forum wordt geplaatsts, zou het alleen geapprecieerd kunnen worden dat deze mening onderbouwd wordt.

gnocchi.
0
Link Engels.
hillreporter.com/twitter-to-delete-do...

Twitter om de @POTUS-volgers van Donald Trump te verwijderen nadat hij het kantoor heeft verlaten
DOOR Brandon Gage 23 december 2020

Twitter heeft aangekondigd dat het al zijn gebruikers zal verwijderen die de officiële accounts van het Witte Huis volgen, vertelde een woordvoerder van de sociale mediasite dinsdag aan The Wall Street Journal.
(Foto-illustratie door Omar Marques / SOPA Images / LightRocket via Getty Images)

De beslissing is van toepassing op @WhiteHouse, @POTUS, @VP, @FLOTUS, @Cabinet en @LaCasaBlanca, die allemaal een nieuwe Twitter-volgers moeten opbouwen zodra de verkozen president Joe Biden wordt ingehuldigd.

Rob Flaherty, de digitale regisseur van de Biden-campagne, beschuldigde Twitter dinsdag van een dubbele standaard.

"In 2016 nam de Trump-beheerder alle Twitter-volgers van president Obama op via @POTUS en @WhiteHouse - op aandringen van Team 44. In 2020 heeft Twitter ons laten weten dat de Biden-administratie vanaf nu vanaf nul zal moeten beginnen, ”schreef Flaherty.

Een vertegenwoordiger van het gigantische digitale platform merkte later tegen The New York Post op dat mensen die het cluster van presidentiële miniblogs willen volgen, de mogelijkheid krijgen om dat te doen.

"Twitter zal volgers van deze accounts op de hoogte stellen om context te bieden dat de inhoud zal worden gearchiveerd en hen de keuze te geven om de nieuwe accounts van de Biden-administratie te volgen," zei de persoon. "Mensen die @WhiteHouse volgen, krijgen bijvoorbeeld een melding dat het account is gearchiveerd als @ WhiteHouse45 en krijgen de mogelijkheid om het nieuwe @WhiteHouse-account te volgen."

Twitter heeft echter niet duidelijk gemaakt waarom het hiervoor heeft gekozen.

"Net als in 2017 werkt Twitter actief samen met de Amerikaanse regering om de overgang van Twitter-accounts tussen administraties te ondersteunen, zodat de inkomende Biden-administratie toegang heeft tot institutionele Twitter-accounts van het Witte Huis", zei de woordvoerder in een e-mail aan The Post.

Twitter legde The Verge ook uit dat het "in voortdurende besprekingen is met het Biden-transitieteam over een aantal aspecten die verband houden met het overboeken van accounts in het Witte Huis."

Het persoonlijke account van Biden wordt niet beïnvloed. Dat geldt ook voor die van president Donald Trump. Zijn presidentiële account, @POTUS, wordt hernoemd en gearchiveerd als @ POTUS45. Het presidentiële account van Biden is @ POTUS46.

Maar Twitter heeft onlangs verklaard dat als Trump nepnieuws en complottheorieën blijft plaatsen, hij het risico loopt te worden geconfronteerd met een persoonlijke ban van de site.

Op 3 december vertelde een woordvoerder van Twitter aan Forbes dat Trump op dun ijs schaatst wanneer hij terugkeert naar zijn privéleven en dat als hij doorgaat met het posten van ontkrachte complottheorieën en frauduleuze beweringen over de verkiezingen van 2020 en de COVID-19-pandemie op de site. platform, zijn persoonlijke account, @realDonaldTrump, wordt verbannen. Het zou waarschijnlijk verstandig zijn als hij niet opnieuw een nucleair armageddon zou bedreigen.

Als president wordt Trump afgeschermd door het 'World Leaders Policy' van Twitter, waardoor tweets van politici zichtbaar blijven, zelfs als ze de normale servicevoorwaarden schenden. Evenzo zal Biden genieten van dezelfde demping, hoe lang hij ook in het Witte Huis dient.

"Als een Tweet van een wereldleider de Twitter-regels schendt, maar het is duidelijk dat het belangrijk is om de Tweet op de service te houden, kunnen we deze achter een melding plaatsen die context geeft over de overtreding en mensen in staat stellen door te klikken als ze de inhoud willen zien ”, stelt het World Leaders Policy.
luchtschip
0
quote:

Opentop schreef op 21 december 2020 18:26:

Over H Biden gesproken, ik vroeg me hardop af , of mensen zomaar het recht hebben van alles te roepen. Je kan denken , ja het zijn politici, die hebben meer vrijheid. Maar de persoon die ze van allerlei zaken betichten, die is geen politicus.
Intussen heeft Joe Biden zicht wel al uitgelaten over de lopende onderzoeken naar zijn zoon.
www.independent.co.uk/arts-entertainm...

Ik merkte dat anderen zoals de makers van de stemmachines ook terugvechten. Of je klaagt de bedrijven aan, of je stopt met het verspreiden van zaken die niet bewijsbaar zijn.

En of de makers van stemmachines terug vechten.

A defamation law firm representing Dominion Voting Systems has sent letters to White House counsel Pat Cipollone and President Trump's personal attorney Rudy Giuliani instructing them to preserve all records related to the company

twitter.com/CNN/status/13418188645864...

edition.cnn.com/2020/12/23/politics/d...

Dit is de eerste aanzet ter voorbereiding van een rechtszaak.
Het Witte Huis en Giuliani worden gemaand geen documenten weg te gooien die betrekking hebben op Dominion Voting Machines.

Dominion heeft aangegeven economische schade te hebben gelopen door de smaad van Trump en Giuliani.
Bovendien zijn een aantal werknemers bedreigd.
Mocht er een losbol in de US rondlopen die de dreigingen omzet in daden, dan kunnen Trump en Giuliani hiervoor verantwoordelijk worden gesteld wegens opruiende taal.

Nog 28 dagen en dan is Trump zijn Presidentiele immuniteit kwijt.
gnocchi.
0
De stafmedewerkers van Trump White House ontvangen tegenstrijdige berichten over hun vertrek

De stafmedewerkers kregen voor het eerst te horen dat ze “zullen vertrekken” in de week van 4 januari. Later werd hen verteld de memo te negeren.

twitter.com/gtconway3dg/status/134183...

www.politico.com/news/2020/12/23/trum...
ff_relativeren
1
Breaking News : Donald Trump spreekt VETO uit over Defensie-budget : www.cnbc.com/2020/12/23/trump-vetoes-... .

Dat wordt ofwel een herstemming in beide kamers van het Congres -om het VETO op te heffen ;
Ofwel wordt het een aanpassing van de wet door de Republikeinse meerderheid in de Senaat, om Trump tegemoet te komen .. maar het is niet duidelijk of de Democraten daar mee akkoord gaan.
luchtschip
0


Noel Casler is een New York Stand up Comedian.

In het eerste decennium van 2000 heeft hij gewerkt op de set van The Apprentcice, met Trump in de hoofdrol.
Hij is goed bekend met Putin Ivanka en doet hier verslag hoe belangrijk de Russen ook al in die tijd waren voor Trump.
De Russen kochten en verkochten toen veel condo's in de Trump Tower van Trump. Het betrof voornamelijk het witwassen van geld.

video 2:07 minuut.

twitter.com/ZevShalev/status/13417328...
gnocchi.
0
quote:

ff_relativeren schreef op 23 december 2020 21:32:

Breaking News : Donald Trump spreekt VETO uit over Defensie-budget : www.cnbc.com/2020/12/23/trump-vetoes-... .

Dat wordt ofwel een herstemming in beide kamers van het Congres -om het VETO op te heffen ;
Ofwel wordt het een aanpassing van de wet door de Republikeinse meerderheid in de Senaat, om Trump tegemoet te komen .. maar het is niet duidelijk of de Democraten daar mee akkoord gaan.

Ik ben benieuwd wie dit alles voor hem verzonnen en opgeschreven heeft.
ff_relativeren
1
Hoi @ gnocchi,

helaas past het in een patroon om zoveel mogelijk kapot te maken en in chaos achter te laten na 20 januari. Een afgekeurd Defensiebudget (welke landen hebben daar baat bij ?) ; Een geweigerd jaarbudget (dat a.s. maandag voor een Government Shutdown kan zorgen) ; Een geweigerd Corona-hulpfonds ;

Het past allemaal in het patroon van zo veel mogelijk ontwrichting tussen nu en 20 januari.
gnocchi.
0
quote:

ff_relativeren schreef op 23 december 2020 22:05:

Hoi @ gnocchi,

helaas past het in een patroon om zoveel mogelijk kapot te maken en in chaos achter te laten na 20 januari. Een afgekeurd Defensiebudget (welke landen hebben daar baat bij ?) ; Een geweigerd jaarbudget (dat a.s. maandag voor een Government Shutdown kan zorgen) ; Een geweigerd Corona-hulpfonds ;

Het past allemaal in het patroon van zo veel mogelijk ontwrichting tussen nu en 20 januari.
Hij is gewoon een pestkop, een kwaadaardige narcistisch kind. Hij wil iedereen straffen die tegen hem is in zijn regering, ipv een land te goede trouw regeren.
gnocchi.
0
Zij is net een vrouwelijke Donald. Leugenachtig en narcistisch. Al die mensen die door Donald zijn afgezet of onder de bus zijn gegooid, zullen wel gaan fluiten als ze ooit ondervraagt worden door een juridisch team.
gnocchi.
1
Link Engels.
hillreporter.com/new-york-attorney-ge...

New York procureur-generaal Letitia James beschuldigt Donald Trump van opruiing
DOOR Brandon Gage 23 december 2020

Volgens de democratische procureur-generaal Letitia James van New York zijn de pogingen van president Donald Trump om de resultaten van de verkiezingen van 2020 ongedaan te maken, zoals het hosten van een Oval Office-bijeenkomst met voormalig National Security Adviser en verrader Michael Flynn om te mijmeren over het afkondigen van de staat van beleg. .
Foto door Tasos Katopodis / Getty Images

Merriam-Webster definieert opruiing als een "aanzetten tot verzet tegen of opstand tegen de wettige autoriteit".

Op de editie van The Dean Obeidallah Show afgelopen vrijdag op SiriusXM-radio legde James aan Dean Obeidallah uit dat Trump een "loser" is die opruiing pleegt om zijn kreupele ego te pluizen.

De wil van de mensen heeft gesproken. De dagen van president Trump lopen ten einde. En de realiteit is dat dit een daad van opruiing is, weet je? Deze president houdt zich bezig met illegaliteit, en het feit dat hij zelfs de staat van beleg zou overwegen, is een belediging voor onze waarden en voor de grondwet.

James scheurde vervolgens in de pogingen van Trump om de democratie te dwarsbomen, door ze te hameren als een 'afleiding' van zijn mislukkingen, zoals de pandemie van het coronavirus:

De mensen hebben gesproken, en hij zou de uitkomst van de verkiezingen moeten accepteren, in plaats van te proberen fraude te vinden waar die niet bestaat. En dus is het helaas niet voorbij, en ik denk dat het niets meer is dan een afleiding - een afleiding weg van het feit dat duizenden, zo niet miljoenen individuen ... meer dan 300.000 New Yorkers zijn gestorven aan COVID-19, miljoenen in ons land ... het is een afleiding van onze economie. Het leidt af van het feit dat Amerikanen werkloos of onderbezet zijn. Het is een afleiding dat zo veel mensen, zoveel Amerikanen helaas vanavond geen eten op tafel hebben. Ze maken zich zorgen over waar hun volgende maaltijd is. Miljoenen Amerikanen worden geconfronteerd met de mogelijkheid van uitzetting.

James zei dat het uiteindelijke doel van Trump niet is om in het Witte Huis te blijven, maar om zijn aanhangers op te lichten over meer geld.

“De realiteit is dat dit niets meer is dan een poging van president Trump om geld in te zamelen. Het is fondsenwerving. Dat is alles wat dit is. Fondsenwerving. En dat is alles waar hij om geeft, 'zei James. "Hij is in het Witte Huis, en hij denkt dat hij een verliezer is, en hij heeft deze verkiezing verloren, en helaas vindt hij het moeilijk om te accepteren."

James rommelde ook leden van de Republikeinse Partij vanwege hun medeplichtigheid aan het plan van Trump, en merkte op dat niets wat ze doen zal verhinderen dat president-elect Joe Biden en vice-president-elect Kamala Harris aantreden:

Hij verloor, en er zijn Republikeinen in het Congres die in feite dit gedrag van deze president valideren, die opnieuw nauw betrokken is bij een opruiende daad, en er komt nog meer aan. We weten dat het Congres binnenkort bijeenkomt om de stembiljetten van de kiezers te tellen, wat normaal gesproken niet meer is dan een ministeriële handeling. Maar we weten wel dat de leden van het Congres naar alle waarschijnlijkheid opnieuw zullen proberen de wil van het volk te omzeilen, onze democratie te ondermijnen en het feit dat vicepresident Biden en vicepresident Harris binnenkort beëdigd zullen worden, vertragen of proberen te vertragen. 20 januari.

Kijk / luister hieronder:
gnocchi.
0
Link Engels.
hillreporter.com/lindsey-graham-wont-...

Lindsey Graham zal niet stemmen om Trump's Veto - Will Congress?
DOOR Steph Bazzle 23 december 2020

Het wetsvoorstel werd aangeprezen als ‘veto-proof’ - met voldoende tweeledige steun dat als Donald Trump, zoals bedreigd, zijn veto uitsprak, het Congres het gemakkelijk zou negeren en zonder hem zou slagen. Nu de president zijn dreigement heeft opgevolgd, begint het erop te lijken dat die ‘vetobestendige meerderheid’ een verkeerde benaming was.
Lindsey Graham verkiest Trump boven land als het gaat om defensie-uitgaven
[Foto door Tom Williams / CQ-Roll Call, Inc via Getty Images]

Donald Trump dreigde bijna een week geleden dat hij een veto zou uitspreken over een wetsvoorstel voor defensie-uitgaven, tenzij deze werd gewijzigd om ook een deel van de Communications Decency Act in te trekken en de zuidelijke namen aan militaire bases te behouden. De intrekking waartoe hij pleit, van sectie 230, is een reactie op het feit dat sociale medianetwerken disclaimers corrigeren of toevoegen aan valse informatie die hij hun platforms gebruikt om te verspreiden.

Het congres heeft niet besloten om speciale op Trump gerichte Twitter-beschermingen toe te voegen aan een defensiewet, en Trump heeft, zoals bedreigd, zijn veto uitgesproken. Volgens NPR was er tweeledige steun voor een vetorecht, dat wil zeggen voordat het veto daadwerkelijk plaatsvond. Zowel Republikeinen als Democraten verzekerden verslaggevers en hun kiezers dat ze dachten dat een veto zou worden opgeheven en dat de National Defense Authorization Act zou worden aangenomen.

Nu Trump echter daadwerkelijk gevolg heeft gegeven aan zijn dreigementen en een onderdrukking zou betekenen dat hij tegen de president ingaat, lijken sommige Republikeinen daar terughoudend in te zijn. Senator Lindsey Graham uit South Carolina sprak zich snel uit na het veto en verklaarde dat hij niet voor opheffing zou stemmen tenzij Sectie 230 te maken kreeg met een 'afbouw'.

Senatoren Mitch McConnell (R) en Chuck Schumer (D) hebben al afgesproken om na Kerstmis opnieuw bijeen te komen om te stemmen over het negeren, en Schumer zegt dat Democraten zullen stemmen om het veto te negeren.

Democraten vormen momenteel echter iets minder dan de helft van de Senaat, en een meerderheid van 2/3 is nodig om een ??veto op te heffen. Dit betekent dat als genoeg Republikeinse senatoren het voorbeeld van Linsey Graham volgen, de opheffing zou kunnen mislukken.
ff_relativeren
0
Het loopt nog niet soepel tussen Defensie en het team van Joe Biden : Defensie verwijst door naar een loket dat buiten Defensie valt, terwijl het team van Biden informatie wil van Defensie zelf. Bron : edition.cnn.com/2020/12/23/politics/p... .
luchtschip
0


Trump gaat Kerst vieren in Mar a Lago, Florida

Trump ignored reporters’ shouted questions as he boarded Marine One and departed the White House for Mar-a-Lago

video 0:45 minuut

twitter.com/atrupar/status/1341862032...

Maar of hij nu Melania bij zich heeft of haar body double is onduidelijk.
Zie commentaren.
Zij glimlacht en zwaait wel veel, niet Melania's stijl.

Hier een foto vergelijking van een vorig optreden van haar body double.
links de body double , rechts Melania

pbs.twimg.com/media/Ep9M_pyXMAM20Mo?f...

ff_relativeren
0
quote:

luchtschip schreef op 24 december 2020 00:24:

(..)

Maar of hij nu Melania bij zich heeft of haar body double is onduidelijk.
Zie commentaren.
Zij glimlacht en zwaait wel veel, niet Melania's stijl.

Hier een foto vergelijking van een vorig optreden van haar body double.
links de body double , rechts Melania

pbs.twimg.com/media/Ep9M_pyXMAM20Mo?f...

Schijn kan bedriegen, maar de dame naast Trump lijkt me een jongere variant. Misschien Hope Hicks met vermomming ? Dat zou iig verklaren waarom het zoontje van Melania er niet bij is ! (alleen Donald en Melania naar Florida, en zoontje niet ?) Me dunkt, dat Melania haar zoontje niet alleen laat tijdens de eindejaars feestdagen.

Ik denk dus dat de dame naast Donald een dubbelgangster is. Een jongere versie met vermomming.
70.821 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2514 2515 2516 2517 2518 2519 2520 2521 2522 2523 2524 ... 3538 3539 3540 3541 3542 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
888,17  +5,54  +0,63%  13:24
 Germany40^ 18.149,30 -0,06%
 BEL 20 3.870,67 -0,11%
 Europe50^ 4.995,82 -0,22%
 US30^ 38.300,55 +0,23%
 Nasd100^ 17.767,21 +0,39%
 US500^ 5.109,28 +0,27%
 Japan225^ 38.388,17 +0,11%
 Gold spot 2.342,23 +0,18%
 EUR/USD 1,0724 +0,26%
 WTI 83,82 +0,22%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Philips Konin... +40,24%
Alfen N.V. +13,73%
FASTNED +4,34%
EXOR NV +4,06%
Accsys +3,74%

Dalers

Vastned -6,87%
VIVORYON THER... -4,25%
ADYEN NV -3,36%
ASMI -3,08%
BESI -1,92%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront