ABN AMRO « Terug naar discussie overzicht

CEO Robert Swaak herstel het dividend terstond aub!

13 Posts
Hancock
1
Er moet nu gewoon snel duidelijkheid over het dividend komen. Dit is momenteel het belangrijkste issue van ABN AMRO. Het zou CEO Robert Swaak(Ex- PwC) gewoon sieren als hij nu naar deze enorme klotetijd ook eens aan de aandeelhouders dacht.. Gewoon dat slotdividend € 0.68 van 2019 snel uitkeren, liefst nog in dec. Rabo geeft ook weer een stock rente dividend terug 9 dec. aan haar aandeelhouders. Zijn ABN AMRO aandeelhouders dan minder als RABO-Bank aandeelhouders..?

En dan snel overgaan tot bekendmaken hoogte interim en slot dividend 2021, als ze echt 2020 in zijn geheel voor de getroffen aandeelhouders willen passeren. Wat ik overgings een ENORM zwaktebod zou vinden van het (oude) managment. En ik vind adaar dan ook weinig gevoel uitspreken. Het was al fors verlaagd in 2019 en nu compleet overslaan?

Wie is is de nieuwe CEO Robert Swaak? een keiharde, gevoeloze boekhouder, een keiharde cijferman die het geen reet interesseert wat hij de aandeelhouders aandoet of hoe de aandeelhouders over hem denken?

Of laat hij toch als een goede CEO een bepaalde compassie blijken voor aandeelhouders in deze door in rampjaar 2020 fraudezaken zakelijke tak, witwas boete, en een corona crisis getroffen bank? Allemaal gebeurtenissen waar de aandeelhouders niets aan konden doen en 0 invloed op hadden.. Maar waar we nu wel voor de volle 100% aansprakelijk zijn gemaakt.. De (zakelijke) klanten, de werknemers, alle andere stakeholders van de bank zijn allemaal door de bank en door de overheid(dit is zo ongeveer 1 met nog steeds 56% belang van Wobke in De Bank) gecompenseerd en hoeven maximaal ten dele de financiële schade van alle blunders van het management van de bank en de Corona crisis te pakken..

terwijl de aandeelhouders een schrapen van het dividend 2019 ten dele, volle schrapen 2020 en een verlaagd? dividend en een 80% lagere koers hebben mogen vreten hierdoor. De shorters en de hedgers zijn compleet in de kaart gespeeld door het (oude) infantiel opererend management van ABN AMRO.. En nog steeds moeten ze vele en vele malen duidelijker kiezen voor hun aandeelhouders.. Een beetje kostenreductie en en filialen verkopen, beetje de niet-scherpe en fraude toelatende zakentak opdoeken.. Tot nu toe lijkt het typisch fantasieloos boekhoud gedrag.. Om eerlijk te zijn levert het wel wat op op korte termijn en de koersval van vandaag lijkt mij buiten proporties(komt waarschijnlijk door fondsmanagers die laatste dag ban de maan schoon schip maken in hun porto's., ik verwacht morgen wel een licht herstel te zien door koopjesjagers, maar dat terzijde..)

Er moet een duidelijker en winstgevender koers ingeslagen worden.. Gaan ze keihard voor de hypotheken bij ABN? Of zetten ze in op verzekeringen en/of leningen? Of worden ze weer een goede online broker met scherpe prijzen die zich kan meten met een De Giro qua tarieven? Of worden ze een goede scherpe online bank gelijk KNAB van Aegon? Of alles van dit tegelijk.. Je kunt als bank op zoveel verschillende manieren geld verdienen.. We noteren met die € 8.6 van vandaag op de helft van de boekwaarde.. Dat zegt toch wel iets over het vertrouwen in het huidige te passieve management en haar ingeslagen veel te voorzichtige koers..

Dus Swaak! Maak nou aub geen schwalbe! En regel gewoon een goede winstgevende bank. Ram dan maar in 1x alle skeletten uit die ABN-AMRO kluis. Ram die witwas boete er ook door op zeer korte termijn. En neem alle pijn dan maar in 1 keer in 1 rampjaar 2020 Dring aan bij de officier van justitie aan of de openbaar aanklager dat dat witwas gezeik nog dit jaar wordt afgehandeld. Je kunt dit niet als een Zwaard van Damocles zo lang boven de koers laten hangen!! Het frustreert de bank in haar goede naam in haar kredietwaardigheid, de onzekerheid van de boete kan er voor zorgen dat ABN haar kredietverleners een hoger rentepercentage gaan verlangen. Ergo ABN kan haar obligaties niet meer kwijt zonder een hogere rente te moeten dokken.. en het is uberhaupt overall slecht in de algemene beeldvorming en koersvorming en in haar winstgevendheid. Dus.. Sla dan maar 2020 over en zie dit jaar als Het Grote Schoonmaak Jaar. Maar geef wel duidelijkheid en liefst zo snel mogelijk en met name over het Dividend, Beste Swaak- knaap!

En maak weer van ABN weer de Trotse Bank van Vroeger. Dé Bank! Toonaangevend op gebied van beleggen en vermogensbeheer en vooral met technologische vooruitgang. En boor weer nieuwe, winstgevende takken van sport aan.Er liggen altijd kansen in de markt.. Wordt bijvoorbeeld de eerste Bitcoin Trader van de 4 systeembanken in nederland.. Die bitcoins zijn toch een blijvertje, ook weer kijkende naar de hard oplopende koers van het ding..! Zorg dat jullie de Beste Online banker zijn van alle 4 Grootbanken! Ik ben klant bij jullie en ook bij de RABO met de En/of rek. En ik vind dat jullie het op dat vlak uitstekend doen. Beter als de Rabo! Maar er is altijd ruimte voor verbetering

CEO Robert Swaak herstel het dividend terstond aub! Sla 2020 over. keer slotdividend 0.68 van 2019 wel uit in voorjaar 2021, hebben we tenminste nog íets gehad voor onze sores. En ga dan weer verder op het nivo van weleer: Dus Interim: 0.65 en slot 0.80 = € 1.45 op jaarbasis en ga in 2023 naar een hoger rendement. Je moet wel iets blijven groeien en je aandeelhouders perspectief blijven geven..

Gerbeurt dit nou niet, voorzie ik onder leiding van de grotere aandeelhouders wel protesten gelijk een Unibail Rodamco Westfield. Bij 5% bezit kunnen de grotere institutionele beleggers dan agendapunten inbrengen zoals een stemming over het huidige management, hoogte van het dividend. Of een opbreken van ABN AMRO omdat de som der delen groter is als de huidige waarde.. Waar hebben we dat toch eerder gezien..? Hoe dan ook; Gelazer zal er dan toch komen, missschien door een VEB, een Ondernemerskamer of zelfs de AFM. Je kunt niet altijd de heletijd maar 1 partij, de aandeelhouders blijven benadelen..

En ken je aandeelhouder: verruit de meesten zijn value beleggers die juíst voor ABN AMRO gekozen hebben als veilige, dividend uitkerende haven.. Belazer die nou niet, als argeloze belegger heb je als instapper op € 17.00 in januari 2020 wel al heel veel op je lazer gehad van ABN.. Leg nou niet onder het mom van de Corona crisis alle shit(fraude schade zakentak, witwasboete) van ABN AMRO op ons bordje. Want:

A- Zo erg zijn die impairments niet hiervoor: Max 400 mil + 200 mil.= 600 mil.
B- Normaal gesproken hebben jullie een jaarwinst van 1.8 miljard euro, zo'n 450 á 500 miljoen euro kwartaalwinst. Dus er wordt nog genoeg verdient..!
C-TIER-ONE Ratio is veruit de hoogste met een ratio van 17.3 % Je hoeft niet altijd het braafste jongentje van de klas te zijn! Ook al heb je vadertje staat nog wel grootaandeelhouder 56% er ongewild jaren geleden in 2008 bijgekregen..
D- ABN AMRO, RvB.RvC Laat weer eens Ballen zien! Stelletje poesjes!, Grow a pair!


Dus.. Knallen met dat dividend!(en snel een beetje.. :-)

www.dividendnieuws.nl/2020/02/aandeel...

PS. En ohja, regel nou snel even in 2020 een nieuwe CFO!

Boekjaar Type dividend Per aandeel (EUR) Ex-dividend datum Registratiedatum Betaaldatum

2019 Interimdividend 00.60 (cash) 9 augustus 2019 12 augustus 2019 2 september 2019
2018 Slotdividend 00.80 (cash) 26 april 2019 29 april 2019 20 mei 2019
2018 Interimdividend 00.65 (cash) 10 augustus 2018 13 augustus 2018 3 september 2018
2017 Slotdividend 00.80 (cash) 31 mei 2018 1 juni 2018 25 juni 2018
2017 Interimdividend 00.65 (cash) 16 augustus 2017 17 augustus 2017 8 september
2016 Slotdividend 00.44 (cash) 1 juni 2017 2 juni 2017 23 juni 2017
Bijlage:
Hancock
0
ps. het moge duidelijk zijn dat de auteur van bovenstaande posting in positie houdt in ABN AMRO(en hooggespannen verwachtingen heeft..)
;-)
Hancock
0
Nog wat meer achtergrond info:

Het FD met naslagwerk over de overname van de staat van de Bank en de kosten per burger..
destaatsbank.fd.nl/?_ga=2.165901822.1...

De laatste video update van de investor day met de strategie update..
www.abnamro.com/nl/investor-relations...

PS. Wat een diffuus gezever over circulair werken en energieneutraal zijn, keywords waren sustainability, climate change en social impact.. Ik weet niet bij wat voor een halfwas financiële goeroe deze board op de linksdraaiende, biologisch geteelde kruidenthee is geweest..
En wat hebben ze daar in godsnaam gerookt of geslikt.. Mijn God wat een gelul. En wat een bulllsit dat ze dan even op een dak van Wereldhave gaan staan.. De wereld staat in brand en die gekken gaan lopen zeveren op een dak van Wereldhave(prima vastgoedbedrijf verder, zij kunnen er ook niets aan doen..) over 'groen en circulair werken Eigenlijk hiermee zeggend tegen de aandeelhouder dat wij het dak op kunnen.. LOL!

Ook werden er zo veel mogelijk leipe afkortingen doorheen gemixed om één en ander zo ondoorgrondelijk mogelijk te houden voor de toevallig ingelogde value belegger. Man man Wat een jargon werd er gebruikt. Denk eens aan jullie toehoorders! Dat zijn niet alleen maar van die halve analisten van zakenbanken die een beetje non-kritische vragen stellen 1 vraag per keer anders kregen ze billenkoek Hahaha... manman!

Ook de Q&A was matig met matige vragen.. Concrete data en harde cijfers wilde men niet geven.
Alleen een eigen aandelen inkoopprogramma en de toezegging minimaal 50% van de winst uit te keren over pas 2021 was er.. Maar concreet hoe hoog het dividend wordt gemaakt en de hoogte(ja, paar miljard) en de exacte start van het eigen aandeleninkoopprogramma werd niet gegeven.. Ja ergens eind 2021 een keer.. En daarbij heb ik dan nog steeds liever harde dividend..
Money talks, Bullshit walks!
Ook wanneer we dan dat 2019 slot divi. gaan zien werd in het ongewisse gelaten..

Stelletje zwevers daar bij ABN.. Kom van die ecologisch verantwoorde groene wolk af, je bent een commerciele bank! Godbetert! En laat ze maar eens concreet worden. Ik wil als waarde investor in ABN graag zo snel mogelijk antwoorden over het dividend. Dát zal de Grote Koers katalysator zijn en voorlopig niets anders.. Want je kunt niet zeggen dat ABN nou een Groeiparel van formaat zal gaan zijn.. Hoeft van mij ook niet, maar kom dan wel met dat gedegen dividend over de brug. En maak het weer goed met je aandeelhouders.. Dividend is gewoon zeer belangrijk voor beleggers in ABN AMRO. Zo niet hét belangrijkste.. Make a mence ABN AMRO..!

Verder gebazel over Basel 4.. Waarom nou weer volgende allerzwaarste regels je TIER-1 (CET-1) kapitaal aanhouden? Deze nieuwe regels gaan nog lang niet in ook..
Maar ik snap het wel, het spelletje dat dit Bestuur speelt. Zij willen nu het braafste jongetje van de klas uithangen, laten zien dat ze de aandeelhouders goed kunnen kastijden middels later en langzamer en misschien ook lager tot dividenduitkering over gaan..

Waarom? Omdat de Staat Dé Bank bij haar ballen heeft. 56% grootaandeelhouder. Een dreigende rechtszaak aangaande witwas boetes ook nog van Vadertje Staat, die lieve aardige vader die zo lekker in haar eigen 56% vlees wil gaan snijden.. Nouja, is in feite voor vaer dan Vestzak-Broekzak, maar voor de andere aandeelhouders..

Dit bestuur denkt.. Als we nou een hééél Groen Links en klimaat vriendelijk en braaf beleid loslaten op Dé Bank en vooral niets doen met aandeelhouders belangen. Dan laten we zien dat we brave lapdogs zijn van Wobke en van Mark Rutjes en dan laten ze ons ook gewoon mooi met rust en zal misschien die witwas boete ook wel meevallen.. Want die is in feite voor niemand goed..

Daarintegen, zouden ze bijvoorbeeld nu al het scenario geschetst hebben op de investors day dat ze net als de RABO al in 2020 divi zouden uitkeren en ook divi over 2020 zouden doen.. Dan kan de grootaandeelhouder Vadertje Staat 56% wel eens moeilijk gaan doen op de AVA's en ons als Bestuur wegjagen, of korten in salaris.. Snap nu ook ineens waarom die CFO weer terug naar London wil..

Geen gezonde situatie lijkt mij dit. Hoe kan een RvB nu zo een gezond een objectief beleid voeren..
Daarintegen is het wel zo dat de Staat in de vorm van het NLFI, beheert door onze grote vriend Wobke dropke wel een keertje van ABN af wil.. Om dit soort gezeur te voorkomen..
Maar op deze lage koersen kan dat dus niet. Moeten ze de belastingbetaler gaan uitleggen waarom er € 700 per burger verlies is gepakt op de investering in ABN AMRO, als nu het 56% belang in ABN verkocht gaat worden tegen de huidige koers.. Dit is tenslotte wat meneer Hoekstra vandaag nog riep in de media bij het wekelijkse gesprek met de minister van financiële zaken..

Dit gegeven is eigenlijk in feite ook gunstig voor ons, die andere 44% van de ABN AMRO aandeelhouders. Want eigenlijk moet de koers voor Wobke naar ongeveer € 23 om er zonder kleerscheuren van af te komen. En dit bedrag wordt alleen maar lager als er dividend wordt uitgekeerd.. Zo riep Wobke zelf nog ter verdediging in het interview.. Dus aan de andere kant is de NLFI en indirect de belastingbetaler juist wel gebaat bij een zo prudent mogelijk dividendbeleid van onze Grote Vrienden van ABN AMRO.. Dit gegeven geeft mij dan wel weer hoop!

Dus beste Mangament van ABN, 1+1 =3 en maak iedereen blij. Jezelf, de aandeelhouder en de belastingbetaler en..! You know what to do now!(and start paying the damm dividend!)
Rowi62
0
Half december gaat de ECB zeggen of de banken weer dividend mogen uitkeren of niet. Verwachting is dat het weer mag en dan gaat de koers wellicht weer omhoog doordat dividend fondsen bijkopen weer. Zaak is om op tijd in te stappen voor de meute komt.
optiejunky
0
Zodra dividend weer mag , gaan we sowieso naar de 12 EU , dan ga ik uit van een uitkering van 0,6 EU

en dividend rendement van 5%.

Hancock
0
quote:

Rowi62 schreef op 4 december 2020 10:05:

Half december gaat de ECB zeggen of de banken weer dividend mogen uitkeren of niet. Verwachting is dat het weer mag en dan gaat de koers wellicht weer omhoog doordat dividend fondsen bijkopen weer. Zaak is om op tijd in te stappen voor de meute komt.
Dat sowieso, uiteraard heb ik mij er wel tijdig zo ongeveer zwanger in gekocht..
Die banken kijken toch allemaal naar elkaar. Herstel zal spoedig en krachtig zijn..
Hancock
0
quote:

optiejunky schreef op 4 december 2020 13:18:

Zodra dividend weer mag , gaan we sowieso naar de 12 EU , dan ga ik uit van een uitkering van 0,6 EU

en dividend rendement van 5%.

Yup, ze hebben al wel aangeven dat als eerste het slot dividend van 0.60 euro wordt uitgekeerd in Q1 2021.. Ik denk dat ze daarna spoedig het dividend weer hervatten. In die zin wordt 2021 een leuk jaar met een pay out ratio van 50%.. 3x dividend in 2021:Slot divi 2019 Q1 € 0.60 + interim divi 2021 Q3 2021: € 0.60(schatting bij payout ratio 50%) + slot divi 2021 0.80 betaalbaar in Q1 2022 Dus in een dik jaar krijg je dan 3x dividend bij elkaar opgeteld : 0.60 + 0.60 + 0.80 = € 2.0..

lekker toch: Bij een koers van 8.7 van vandaag heb je toch een K/W verhouding van: 8.7:2=4.35!!
Superlaag. Zelfs als men het 2021 dividend het eerste jaar na corona lager houdt, bij 50% heb je nog 0.60(want slot divi komt gewoon dit is al toegezegd door abn.. 0.60+0.30+0.40=€ 1.30 in een dik jaar.. heb je nog steeds een k/w verhouding van 6.7.. Dit is echt super en super laag. Een normale k/W verhouding voor een waarde bedrijf zou zijn voor ABN en vergelijkbare banken: een K/W van 12.5 á 15.. En dan heeft ABN ook nog toegezegd op de laatste investor day dat ze ook een eigen aandeleninkoopprogramma te lanceren..

En ervan uitgaande dat er geen Covid20 uitbreekt in 2021(een pandemie zoals C19 vind gemiddeld maar 1X per eeuw plaats, voor C19 was de Spaanse griep in 1916 de laatste) kun je er gevoeglijk van uitgaan dat dan die witwas boete is afgewikkeld(ABN heeft daar al een impairment van 200 miljoen klaar staan)

Kun je er vanuit gaan dat we in 2022 gewoon weer op het oude nivo gaan zitten van interim 0.60€ en een slot divi van 0.80€..

Moet je nagaan: heb je in een dikke 2 jaar in een optimale situatie aan divi voor ABN €0.60+ €2.0 + €1.40= € 4 aan divi.. Gewoon bijna de helft van het aandeel in 2 jaar terug aan dividenden..!!$!

Mein Gott! $$$

Mollet49
0
Interessante posts hierboven. Maar waar staat dat ABNAMRO het slotdividend 2019 echt gaat uitkeren? Ik heb het nergens kunnen terugvinden.
Rowi62
0
The term dividend as used in the ECB’s recommendation refers to cash pay-outs. However, payment of dividends in the form of shares is not within its scope, provided this does not reduce the quantity or quality of own funds.
Hancock
0

Ook hier sta nog steeds achter mijn woorden van deze beginpost
www.iex.nl/Forum/Topic/1377239/ABN-AM...
F*ck de ECB met zijn 9 maanden en zijn lafhartige dividend restricties..
Zoveel tijd is er helemaal niet meer nodig. Als die oelewapper van een Hugo de Jonge nu eens wil beginnen met vaccineren en niet langer naar de shorters luistert. Dan is echt wel duidelijk in Q1- 2021 hoe de zeilen er bij staan voor 99,9% van alle NL-bedrijven..! Daar heb je niet nog eens een extra 6 maanden voor nodig.. En dat gaat met dat Nederlandse bedrijfsleven, dankzij Wobke's diepe zakken veel en veel minder erg zijn als in ergste scenario's. Zoveel is nu wel duidelijk geworden..!

Ontzettende ECB, stop nou eens met het frustreren en in het diskrediet brengen van onze banken.. Dit is ook heel duidelijk concurrentievervalsing tov de banken buiten de EU zoals de VS banken bijv. Die kunnen veel makkelijker krediet ophalen en inzetten ten faveure van de winstgevendheid als onze zielige bankjes, die er gecastreerd bijliggen met die gedwongen torenhoge TIER-one capitals..
Nog maar te zwijgen van de imagoschade die onze banken lijden bij hun investoren.. Je denkt toch niet grote clubs zoals pensioenfondsen ed ook nog maar één cent in onbetrouwbare clubs willen investeren zoals onze banken, die alleen maar gewillig als slaven hun oren laten hangen naar de grote boze ECB, die hoogstwaarschijnlijk er ook een dubbele (politieke) agenda op na houdt..

ECB, je speelt in- en in verrotte zakenbanken in de kaart, zoals een Goldmans Sachs die zich helemaal de moeder in onze banken, onze nationale trots zoals Dé bank zoals ABN AMRO en ING shorten.. Gratis geld voor deze diefachtige, smerige financiele ratten, alsof die al niet in de miljarden zwemmen, daar in de VS! Waarom moeten die financiële varkens daar buiten Europa ons geld krijgen.. Soms omdat jullie er als ECB-medewerkers na jullie zielige ECB-carrière daar een dik en dikbetaalde positie in RvC of zelfs in de RvB is belooft?! Ik doe maar eens een gooi..


ECB, je doet aan koopkracht vernietiging en kapitaalvernietiging en je brengt onze pensioenfondsen indirect in groot gevaar
, door het alsmaar willen verlagen en opshoten van ons dividend. ING loopt nu 0-%'s obligaties terug te kopen. Leningen die letterlijk ING niets kosten. Omdat ze nergens anders met het geld dat bestemd was voor het dividend naar toe kunnen..
En wat dacht je van onze nationale pensioenfondsen zoals ABP? Dacht je dat die niet belegt waren in banken zoals ING en ABN AMRO? En afhankelijk zijn van het dividend van deze grootbanken voor de pensioenuitkeringen!? De ECB pakt gewoon pecunie, pensioengelden af van onze werkenden.. AL die dividenden en pensioenen die gekort gaan worden door dit waardeloze, kortzichtige en domme beleid van de ECB leidt ook tot koopkrachtverlies en minder snel herstel van de economie. Want reken er maar op dat een hoop van die pecunie was aangewend voor vakantie's, aanschaf nieuwe voitures, en andere leuke consumentengoederen. Nog maar te zwijgen over de horeca bezoek aan de restaurants en kroegen.. Ook namens onze winkeliers en de reisbranche en de horeca zeg ik dus wederom. Bedankt ECB!

ECB, Flikker nu eens gewoon lekker op met je restrictieve dividendbeleid!

Banken in Nederland: Grow a pair!! Alle seinen staan op groen! Wopke heeft met zijn diepe zakken het NL-bedrijfsleven in het zadel gehouden, Ergo bijna 0% faillissementen, nog minder als de mediaan de afgelopen 2 kwartalen. Er is een Brexit deal. de goede POTUS is gekozen in de VS. Het vaccin wordt momenteel uitgerold over Europa, (sneller als verwacht ook meer vaccin beschikbaar, ook nog eens) Alle seinen staan op groen! Stop met het frustreren van je investeerders, je aandeelhouders. De feitelijke eigenaren van de banken. En begin gewoon weer met het uitkeren van dividend. En ook dat van 2019, want daar hebben we ook gewoon recht op! En gauw een beetje!
optiejunky
0
Ik schreef eerder dat we 0,6 Eu ontvangen, maar volgens mij wordt dat niet meer dan een lousy 0,09 EU t/m september.....wanneer ? ik denk dat ABN tijdens de q1 cijfers wat gaat vertellen hierover.

uhm
kijk ook eens naar alternatieven: Shell krijg je elke q 4%.
alber H is ook toevoegbaar, kan nog stijgen , geeft dividend uit, veilig.

Wil niet zeggen dat ik op de verkoop knop druk bij ABN...

[verwijderd]
0
quote:

Mr.J.bonds schreef op 28 december 2020 23:59:

ECB, Flikker nu eens gewoon lekker op met je restrictieve dividendbeleid!

Banken in Nederland: Grow a pair!! Alle seinen staan op groen! Wopke heeft met zijn diepe zakken het NL-bedrijfsleven in het zadel gehouden, Ergo bijna 0% faillissementen, nog minder als de mediaan de afgelopen 2 kwartalen. Er is een Brexit deal. de goede POTUS is gekozen in de VS. Het vaccin wordt momenteel uitgerold over Europa, (sneller als verwacht ook meer vaccin beschikbaar, ook nog eens) Alle seinen staan op groen! Stop met het frustreren van je investeerders, je aandeelhouders. De feitelijke eigenaren van de banken. En begin gewoon weer met het uitkeren van dividend. En ook dat van 2019, want daar hebben we ook gewoon recht op! En gauw een beetje!

a. Rente marge blijft krimpen
b. Faillissementsgolf moet misschien nog komen
c. Wat de Brexit deal gaat betekenen moet nog blijken
d. Als de republikeinen hun meerderheid in de senaat vasthouden gaan ze POTUS frustreren net als destijds met Obama. Trump mocht met geld smijten maar met Biden als president zul je zien dat ze willen bezuiningen.
e. De grootaandeelhouder van AAB maakt zich echt niet druk om het dividend laat staan aandeelhouders.

Dus hoe groen jouw groen is .... who knows ?!
Hancock
0
Jongens, wanneer krijgen we nou eens een dividend update? Iedereen wordt gesteund in de crisis, alleen de kleine pensioenbelegger, piet particulier kan de tering krijgen en 50% gehalveerde koers vreten voor jaren en geen dividend. Lekker en ook heel eerlijk... man man! Wanneer krijgt het laffe ECB dankende RvB en RvC van ABN nou een setje kloten en gaan ze voor de eigenaren van Dé Bank staan!?

Er mag wel wat gebeuren nu..!
13 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 jun 2024 17:35
Koers 15,580
Verschil +0,140 (+0,91%)
Hoog 15,635
Laag 15,385
Volume 2.232.462
Volume gemiddeld 3.027.909
Volume gisteren 4.111.381

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront