ABN AMRO JUNI 2016

133 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
ff_relativeren
0
Alrik_B.
0
Het zou mijn verbazen als we morgen niet een paar procenten gaan stijgen (en dan heb ik spijt dat ik niet forser durfde in te stappen), als we gaan dalen (wat ik niet verwacht gezien de futures) dan koop ik weer wat plukjes bij op 14,50, 14,30, 14,00. Kan me niet voorstellen dat ABNAMRO veel last gaan hebben van de gevolgen van een eventuele Brexit.
glit4388
0
Ook ABN Amro blijft met 1,4% verlies achter bij ING. Bank of America heeft zijn advies voor ABN Amro verlaagd. NN Group won bij de financials 3,8%.

Zou de daling van gisteren komen door de Bank of America ???????

Enig idee iemand ?
Jan70 de kleine belegger
0
Heb er nog geen antwoord op gevonden.
Lijkt erop dat iemand meer weet dan wij en zijn stukken dumpt of zo.
Zou zo zijn geweest als de stress test was mislukt.
MaarABN staat niet in het lijstje waar de Douche Bank in staat.
Ik verwacht een correctie op deze koersval.
DirkDeNeu
0
Ik kan er geen vinger achter krijgen. Ik ga er nog steeds vanuit dat er relatief weinig mis kan gaan met de staat als groot aandeelhouder. Ik ga ervan uit dat ze de bank niet kunnen laten ploffen en zeggen dat het mis management is (SNS-achtige omstandigheid) aangezien de staat de laatste jaren de controle uitvoerde.

het enige wat ik kan bedenken is dat grote partijen uit de financials willen en dan vooral uit kleine banken.
[verwijderd]
0
Ik wil wat ABN's maar de 14,50 lijkt wel steunpunt en iemand die dit anders ziet en even uit mijn droom helpt maar we zitten nu zelfs onder de introductie koers toch?

grt. sjaak
4finance
0

Voor- als- nog lijkt technische herstel het te winnen van de daling..... Let wel op dat de markt flink heen en weer aan het bewegen is.... Bij een AEX van 410 zal ook ABN flink mee naar beneden lopen.... De kans hier op is fors..... Voor een ABN koers van 16-18 euro moet er een structureel herstel zijn van de AEX..... In deze onrustige markt is dat lastig...
de rotterdammer
0
De financials en met name ABNAMRO liggen er de laatste dagen matig bij. Ook het bericht m.b.t. de Deutsche Bank doet geen goed. Toch lijkt me ABNAMRO erg goedkoop op € 14,75.
torro
0

ABN AMRO en KBC blijven favoriet.
Morgan Stanley heeft de koersdoelen voor Europese banken verlaagd, na de Brexit-aardschok. Dit schreef de Amerikaanse zakenbank donderdag.
Deze aardschok was volgens de analisten weliswaar hevig, maar geen systeemschok.
Als het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU een langdradig en kostbaar proces blijkt, zal dit de winsten van banken wel onder druk zetten, vooral door de lagere rente en leningenvolumes, stellen de marktvorsers.
Morgan Stanley verwacht echter dat de voorzieningen voor slechte leningen beperkt blijven, omdat de economie blijft groeien en de lagere rente steun biedt aan de klanten die geld van de banken hebben geleend.
De Amerikaanse zakenbank blijft een voorkeur houden voor Europese banken met een sterke kapitaalbasis en veerkrachtige winst, met name ABN AMRO, KBC en de Britse bank Lloyds.
De analisten tekenden daarbij aan dat zowel Nederland als België sterke exportbanden hebben met de Britse economie. Ook kunnen de Franse presidentsverkiezingen en Tweede Kamer-verkiezingen volgend voorjaar voor onzekerheid zorgen, gezien de sterke positie in de peilingen van de Eurosceptische partijen Front National en PVV.
De kans dat andere landen de EU zullen verlaten in navolging van het Verenigd Koninkrijk achten de analisten van Morgan Stanley echter zeer klein.
Voor ABN AMRO en KBC worden de winstramingen voor de komende jaren verlaagd met 10 tot 15 procent, gezien de verwachte tragere groei van het leningenboek, druk op de rentemarge en lagere fee-inkomsten.
Dit zijn echter volgens Morgan Stanley de enige twee banken in de Benelux en Frankrijk die toch kunnen verrassen met hun dividendgroei, dankzij hun sterke kapitaalbuffers en kapitaalopbouw.
De analisten rekenen bij ABN AMRO op een uitkering van 75 procent van de winst in 2017 en 2018, en 80 procent bij KBC, waarmee beide banken een dividendrendement van 8 tot 9 procent zouden laten zien.
Het koersdoel voor ABN AMRO is verlaagd van 23,70 tot 21,10 euro, wat een opwaarts koerspotentieel oplevert van 42 procent. KBC ziet het koersdoel verlaagd van 65,10 euro tot 57,50, wat 34 procent opwaartse ruimte biedt. Beide banken houden hun Overwogen-advies.
Voor ING wordt het koersdoel verlaagd van 12,00 euro naar 10,20 euro, wat 16 procent opwaartse ruimte oplevert. Het advies blijft Onderwogen.
Het aandeel ABN AMRO noteerde donderdag rond het middaguur op een overwegend groen Damrak 1 procent hoger op 14,80.
ING won 2,0 procent tot 9,18 euro. KBC stond 0,3 procent hoger op 43,97 in Brussel.
voda
0
Beursblik: Kepler Cheuvreux verlaagt koersdoelen ABN AMRO en ING

Koopadviezen blijven van kracht na Brexit-crash.

Kepler Cheuvreux heeft de koersdoelen voor ING Groep en ABN AMRO met ongeveer 5 procent verlaagd, na de koersval op de aandelenmarkten in reactie op de uitslag van het Britse referendum van vorige week.

Het koersdoel voor ABN AMRO werd verlaagd met 4,5 procent, van 22,00 euro naar 21,00 euro. ING kreeg een koersdoelverlaging van 5,6 procent om de oren met een aanpassing van 12,50 naar 11,80 euro. Voor beide fondsen handhaafde Kepler Cheuvreux de koopaanbeveling.

Daarmee is de impact van Brexit op de koersdoelen van Nederlandse banken lager dan de gemiddelde verlaging van 12,6 procent die Kepler Cheuvreux voor de Europese bankaandelen doorvoerde. Vooral een paar Italiaanse en Franse banken, waaronder Banco Popolare, Montepaschi en Crédit Agricole, werden juist relatief hard geraakt.

De analisten van Kepler Cheuvreux handhaven alle adviezen voor Europese banken en blijven neutraal over de sector, omdat zij de waarderingen "constructief" noemen en de onderliggende fundamenten sterk. Het operationele klimaat is volgens de marktvorsers daarentegen "extreem moeilijk" en het politieke risico in Europa groot.

De analisten denken dat op 27 juni de bodem werd bereikt voor de aandelenkoersen van de Europese banken. De Euro Stoxx Banken-index noteerde toen circa 10 procent lager dan de dieptepunten uit 2008 en 2009, wat volgens Kepler Cheuvreux niet erg logisch is, gezien de ontwikkelingen die de sector heeft doorgemaakt sinds het begin van de financiële crisis.

Het aandeel ABN AMRO noteerde donderdag op een overwegend groen Damrak 1 procent hoger op 14,79 euro. ING Groep noteerde ongewijzigd op 9,01 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
quote:

de rotterdammer schreef op 23 juni 2016 20:20:


Mooie dag, + 4,5%!!! En daar bovenvop komt morgen nog de uitslag van het referendum.


De onzin detector heeft een bericht met hoge mate van onjuistheid en onzin gedetecteerd!
133 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 mei 2020 17:38
Koers 7,210
Verschil -0,226 (-3,04%)
Hoog 7,640
Laag 7,204
Volume 12.420.214
Volume gemiddeld 7.085.218
Volume gisteren 7.235.588