Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.774 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... 3535 3536 3537 3538 3539 » | Laatste
[verwijderd]
1
Op basis van een aanname [er is nog geen bewijs], een grootscheepse aanval doen op syrisch grondgebied. Het onderzoek moest nog beginnen.
Het is ook volslagen onlogisch dat Assad opdracht zou hebben gegeven aan zo`n aanval. Isis is bijna verslagen in Syrie, het zou de VS aanleiding geven om in te grijpen, en z`n aanhangers zouden van hem weglopen.

Ik ben dan ook zeer teleurgesteld in Trump, en met mij al diegenen die hoopten op verstandig beleid mbt het MO.
Trump heeft z`n hoofd op het hakblok gezet en lijkt nu voor het karretje gespannen van de zgn. "hawks". Ik heb J.mc.Cain nog nooit zo blij gezien...., die zich ineens achter Trump opstelde.

Het is de vraag wat Rusland nu gaat doen, gaan ze hun luchtafweer [in Syrie] nu daadwerkelijk op scherp zetten en houden?!

groet
Zheng He
0
Ondertussen heeft zakenman Trump de grote chinese baas Xi Jin Ping wel even lelijk voor schut gezet. En chinezen houden niet van gezicht verliezen, dus of dat zo handig was...
[verwijderd]
0
quote:

terrible jones schreef op 8 april 2017 14:25:

Ondertussen heeft zakenman Trump de grote chinese baas Xi Jin Ping wel even lelijk voor schut gezet. En chinezen houden niet van gezicht verliezen, dus of dat zo handig was...
Owja?
NewKidInTown
1
Die door gifgas vermoorde babies, wie het ook maar op z'n geweten heeft, zijn GOUD waard voor het Amerikaanse militair industriele complex.

Nog even afgezien of door gifgas vermoord worden of door bommen uiteindelijk enig verschil maakt, maar het "bekt wel lekker".

Killary heeft ook een mening en die wil ze graag uiten om "de wereld beter te maken".

edition.cnn.com/2017/04/07/middleeast...
DeZwarteRidder
0
VS ziet afzetten Syrische president Assad als een van de prioriteiten

Gepubliceerd: 09 april 2017 07:33 Laatste update: 09 april 2017 07:32

Het verdrijven van president Bashar al-Assad is door de recente gebeurtenissen alsnog een belangrijke doelstelling geworden voor de Verenigde Staten. De Amerikaanse VN-ambassadeur Nikki Haley heeft dat zondag gezegd tegenover CNN.

"Er zijn meerdere prioriteiten. Het wegkrijgen van Assad is niet de enige prioriteit", is haar antwoord op de vraag of de komst van een nieuw regime in Syrië een officieel beleid van de VS is geworden.

Ook geeft ze te verstaan dat een politieke oplossing met Assad geen optie is. Haley noemt het verslaan van Islamitische Staat en het verwijderen van Iraanse invloed in Syrië als andere belangrijke doelstellingen.

De ambassadeur lijkt daarmee terug te komen op eerdere uitlatingen. Enkele dagen voordat de aanval met gifgas had plaatsgevonden, gaf ze te kennen dat het verdrijven van de Syrische president niet meer de belangrijkste doelstelling is.
Door: ANP
Ed Verbeek
3
Jongens jongens, die zgn. Syrische gifgasaanval (en ook die uit 2013) is gewoon fake news.
Wanneer houden we nu eens op die V.S. warmongers te geloven?

Bijv. consortiumnews.com/2017/04/06/nyt-ret...
josti5
2
'het verwijderen van Iraanse invloed in Syrië'

Dit is dus de wérkelijke reden: géén Sjiitische as naar de Middellandse Zee...

En dus óók het vernietigen van het Sjiitische Hezbollah (Syrië + Libanon), dat na de vernietiging van het Soennitische IS 'aan de beurt' is, en gedemoniseerd zal worden...
Waarbij men er blijkbaar van uit gaat, dat de Sjiitische meerderheid in Iran wel onder de duim kan worden gehouden...

Ik kan mij zo voorstellen, dat Israël het roerend ééns is met deze plannen...

'De communist van der Lubbe, die de Rijksdag in brand stak', de Polen, die een inval deden op Duits grondgebied', 'de Gülen-beweging, die een opstand tegen de democratisch gekozen Erdogan in gang zette', 'een gifgasaanval' en nog véél meer 'aanleidingen' tot radicale ingrepen en koerswijzigingen...

pietje-2005
2
Ja, de USA hebben nu eenmaal de beste chantage-middelen en een grote stem bij uitdelen van pluche baantjes.
Dan heb je al gauw meelopers, en dus de pers in vele landen met je om te zeggen dat het de waarheid is.
En het beste voor ons, haha.
[verwijderd]
0
Now we are talking:

Rusland en Iran dreigen VS over Syrië

MOSKOU - Rusland en Iran hebben zondag gewaarschuwd dat ze samen met de sjiitische militie Hezbollah hard terug zullen slaan als de VS hun bondgenoot Syrië opnieuw aanvallen. De VS bestookten vrijdag de Syrische luchtmachtbasis al-Shayrat met kruisraketten.

www.telegraaf.nl/buitenland/27966701/...

Ik zou zeggen, beleg een conferentie met alle betrokkenen, behalve uiteraard de terroristen voordat dit uit de hand loopt.
Maar ja dat wil waarschijnlijk de VS weer niet, is mijn inschatting.

NewKidInTown
0
Waar het werkelijk om draait in Syrie:

"HET VUILE SPEL VAN DE VS IN SYRIË"

"De oorlog in Syrië gaat niet over waarden maar over belangen. En bepalend zijn vooral de Amerikaanse belangen, die samen gaan met de belangen van Saoedi-Arabië en de Golfstaten. Dat stelt de vroegere Midden Oosten correspondent voor het weekblad Die Zeit, Michael Lüders. Lüders is met enige regelmaat te zien op de Duitse televisie. Zo zette hij enkele dagen terug bij ZDF uiteen hoe we de mogelijke gifaanval moeten duiden. Hij doet dit rustig, en afgewogen, door telkens te duiden op de internationale belangen die het conflict in Syrië doen voortduren. Vroeger verschenen op de Nederlandse televisie ook analisten die deze grote belangen konden afwegen en zo internationale conflicten inzichtelijk maakten. Op dat niveau wordt helaas niet meer in de Nederlandse media gesproken."

Lees verder in het Nederlands en met kaarten en commentaren.

joostniemoller.nl/2017/04/vuile-spel-...

en nog eentje:

"De Amerikaanse pers ondersteunde Obama door iedereen te laten geloven dat Obama de onschuldige burgers belangrijk vindt die vergast worden. Niets was meer bezijden de waarheid, veelmeer leverden de VS wapens aan “rebellen”, die daarna burgers afslachtten en hen in massagraven gooiden. Obama keek weg, omdat de pijpleiding belangrijker was dan het Syrische volk."

ejbron.wordpress.com/2017/04/08/de-sy...
NewKidInTown
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
josti5
0
[verwijderd]
0
quote:

josti5 schreef op 10 april 2017 08:35:

Vooralsnog heeft die gifgas-aanval een hoog inval-in-Irak-motivatie-gehalte.
VS leunen op hun technische voorsprong maar de 'Rus is toch een echte 'War Warrior en die roots liggen bij die mio'en oorlogslachtoffers WW II.
G.S.
DeZwarteRidder
0
quote:

NewKidInTown schreef op 10 april 2017 07:18:

"Hillary Approved Sending Libya’s Sarin to Syrian Rebels"
www.strategic-culture.org/news/2016/0...
wel heel erg naief te denken dat er in de USA ook maar iemand wakker ligt van een paar kinderen aan het "gifgas", zeker niet Killary.
Je bent een ongelooflijke leugenaar en verspreider van fake-news.
NewKidInTown
0
quote:

josti5 schreef op 10 april 2017 08:35:

Vooralsnog heeft die gifgas-aanval een hoog inval-in-Irak-motivatie-gehalte.
Er is tot nu toe geen enkel bewijs wie er de aanval met gifgas heeft gepleegd.

Fals flag: YES of NO ?

Ik zet m'n geld op YES.

"53 ADMITTED False Flag Attacks"

www.washingtonsblog.com/2015/02/x-adm...
josti5
4
quote:

DeZwarteRidder schreef op 10 april 2017 09:05:

[...]
Je bent een ongelooflijke leugenaar en verspreider van fake-news.
Dit is de zoveelste keer dat je een forumgenoot beticht als 'leugenaar' en brenger van 'fake nieuws'. 'Onzin' verkondig je óók regelmatig, zonder ook maar enige onderbouwing.
Daarentegen plaats je zelf veel onzin-berichten, en heb je de draad van Dream'On naar de knoppen geholpen.

[verwijderd]
0
Internationale coalitie voert geen luchtaanvallen meer uit boven Syrië
Rusland zegde het bestand op nadat de VS vrijdag een Syrische luchtmachtbasis hadden gebombardeerd. In Syrië staat moderne Russische luchtafweer opgesteld.
www.nu.nl/syrie/4605471/international...

Rusland en Iran vergroten steun aan Syrische leger in reactie op aanval VS
De coalitie van Rusland en Iran heeft het Syrische leger meer steun toegezegd. De landen deden dat in een gezamenlijke verklaring.
www.nu.nl/syrie/4607121/rusland-en-ir...

=====================

Rusland wil geen Europees gas-concurrent erbij vanuit Qatar. Iran heeft belang bij zijn eigen pijplijn vanuit Iran naar Europa en daarnaast maken Rusland en Iran afspraken over de gas quota tav Europese leveranties.
Turkije heeft weer belang bij de Qatar pijplijn omdat die over Turks grondgebied staat gepland (pressiemiddel naar Europa, wanneer het Erdogan zo uitkomt als die pijplijn er eenmaal ligt).

Europa ziet niks in die Iraanse pijpleiding omdat de Russen zich er tegenaan bemoeien en de Amerikanen zien er ook niks in, omdat hun bondgenoot Saudi Arabië groot voorstander is voor de Qatar pijplijn.

De aan Al Qaida gelieerde Jabhat al-Nusra verzetsgroep, wordt voor de bühne als slecht en zeer onbetrouwbaar weggezet door de V.S. en Europa, maar het is juist al-Nusra dat door de Turken bij hun grens is tegengehouden met vrachtwagens vol met chemische wapens, die ze deels in ruil voor wapenleveranties van ISIS hebben verkregen. Het is OOK Jabhat al-Nusra, dat telkens filmpjes op het internet zet, wanneer Russen en Syriërs rebellen gebombardeerd hebben, waarna blijkt dat er gifgas is vrijgekomen.

-------------------------------

DAN wordt plots het zeer onbetrouwbare Jabhat al-Nusra geloofd als strijders roepen dat Assad en Putin gifgas inzetten (terwijl bombardementen met gifgas zeer inefficiënt zijn omdat dikwijls bommen gebruikt worden die vlak boven de grond ontploffen zodat grotere schade wordt veroorzaakt, maar dan juist het gas verwaait ... en de Amerikanen uit hun Vietnam periode donders goed weten dat juist fosforbombardementen efficiënt zijn, maar die gebruikt Assad niet)

Een opstand tegen Assad, die deels gefinancierd/uitgelokt is door CIA bemoeienis (net zoals dit in Lybië is gebeurd) is op deze manier uitgegroeid tot een Armageddon voor de Syrische bevolking, waarin grootmachten strijden over de manier waarop Europa zijn gas toegeleverd krijgt.

Vooralsnog hebben de Russen & Iraniërs de touwtjes in handen, want 'het Westen' beseft thans dat OOK de Russen eventueel bereid zijn om westerse vliegtuigen uit de lucht te schieten, zeker wanneer de Amerikanen 'per ongeluk' een Russisch vliegtuig boven Syrië uit de lucht schieten en zelfs Trump (hoop ik) beseft dat hij daarmee een wereldoorlog kan uitlokken ....
Bijlage:
Gevelboer
0
tja, en ondertussen heftige taal over aanvallen o Syrië en hard terugslaan als dat gebeurd...
Zeiden ze ooit dat als Clinton de verkiezingen zou winnen WO III dichter bij zou zijn gekomen. Mister T heeft het bijna voor elkaar
70.774 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... 3535 3536 3537 3538 3539 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
879,80  +9,53  +1,10%  13:32
 Germany40^ 18.061,00 +0,80%
 BEL 20 3.867,35 +0,24%
 Europe50^ 4.978,95 +0,81%
 US30^ 38.118,66 -0,01%
 Nasd100^ 17.615,52 +1,07%
 US500^ 5.085,79 +0,81%
 Japan225^ 37.925,55 +0,53%
 Gold spot 2.346,87 +0,64%
 EUR/USD 1,0729 -0,01%
 WTI 84,16 +0,49%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

ASMI +7,39%
NX FILTRATION +5,85%
EBUSCO HOLDING +5,80%
Corbion +4,24%
Alfen N.V. +3,70%

Dalers

IMCD -8,69%
SIGNIFY NV -8,23%
Wereldhave -7,76%
ABN AMRO BANK... -3,97%
BESI -3,86%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront