Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.793 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 3536 3537 3538 3539 3540 » | Laatste
Belegde boterham
0
quote:

henk38 schreef op 18 maart 2017 22:49:

[...]

Mijn stem op Wilders is een protest stem omdat ik me zwaar irriteer aan mensen die problemen negeren omdat ze zo nodig politiek correct willen overkomen en daarmee de problemen verdoezelen, waar heel veel mensen last van hebben.

En de bende waar we nu in zitten is wel veroorzaakt door mensen die jij hoog hebt zitten, de zogenaamde politiek correcte mensen. Als deze mensen toch echt zo goed waren als jij beweerd dan waren er toch nooit zoveel gefrustreerde en boze mensen. Ergens is er dus iets goed fout gegaan!!!

Dat een Wilders een Trump of een Brexit de zaak alleen maar kunnen verergeren, zou zo maar kunnen, maar dat neemt niet weg dat ik wel begrip heb voor de mensen die op ze hebben gestemd. Jij hebt dat begrip niet omdat je alleen maar begrip hebt voor je eigen situatie. Door dat laatste is het volgens mij ook fout gegaan.





Een bestuurder/politicus die doet wat het personeel/volk wil, is geen bestuurder/politicus.
[verwijderd]
0
quote:

plof® schreef op 18 maart 2017 23:15:

[...]
mensen die volgens mij hun kiezers heel erg gaan teleurstellen en alleen maar voor meer frustratie en boosheid gaan zorgen.
Clinton of Trump kunnen het totaal plaatje niet zomaar even veranderen, de schade die hun voorgangers hebben veroorzaakt zijn hier te groot voor.

Tijdens het uitbreken van de crises las ik een artikel waarvan ik nooit had gedacht dat het zo dicht tegen de werkelijkheid aan zou komen te liggen.

De schrijver van dit artikel gaf aan dat de pijn van de crises het eerste gevoeld zal gaan worden in de armere landen en dat daar ook als eerste een opstand zou komen. Dit zou de Arabische lente kunnen zijn.

Vervolgens schreef hij, dat de economische pijn zal overlaan naar een groot deel van het westen en voor veel verdeeldheid gaat zorgen. Dat kunnen we zien met de komst van Trump.

Vervolgens zal er protectionisme uitbreken onder de rijke landen waardoor de spanningen flink zullen oplopen. Dat protectionisme zie je Trump nu veroorzaken.

Volgens deze man zal dit uitmonden in een oorlog, tenzij er een zeer grote technologische uitvinding wordt gedaan, zoals de uitvinding van oneindig gratis energie.

Ik geloof niet zo in oorlog theorieen, maar het is wel verbijsterend om te zien hoe dicht dit artikel tegen de werkelijkheid aan zit.
DeZwarteRidder
0
quote:

izdp schreef op 18 maart 2017 19:39:

Neem zijn woorden serieus en er ligt een ernstig probleem.
Waar de andere landen beloven hun defensie-uitgaven te verhogen richting de afgesproken (debiele, mijn persoonlijke mening) 2%, blijft Donaldje herhalen wat hij ook tijdens zijn campagne riep: ze moeten de US betalen voor al die jaren van hun te lage bijdrage.
Dat zijn heel, heel veel miljarden.
Een navo-nexit krijgt onmiddellijk mijn steun ;-)
Je hebt het verkeerd begrepen: Trump wil geen geld van de NAVO-landen; hij wil dat ze hun defensie-uitgaven vergroten.
DeZwarteRidder
0
Kritiek op ongefundeerde afluisterclaim van Trump groeit

Gepubliceerd: 19 maart 2017 19:35 Laatste update: 19 maart 2017 20:06

Diverse Republikeinen willen dat president Donald Trump excuses aanbiedt aan zijn voorganger Barack Obama voor de ongefundeerde claim dat Obama de Trump Tower voor de verkiezingen heeft laten afluisteren.

Trump deed de beschuldiging twee weken geleden op Twitter en heeft zijn woorden sindsdien niet ingetrokken.

Diverse verantwoordelijken hebben al gesteld dat de harde beschuldiging nergens op gebaseerd is. Obama zelf noemde de claim onzin en ook FBI-directeur James Comey beklemtoonde dat er geen enkele reden is voor de uitlatingen.

Ook de Senaatscommissie die de claim de afgelopen twee weken onderzocht stelt geen enkel bewijs te kunnen vinden dat de woorden van Trump staaft.
Britse geheime dienst

De beschuldigingen van Trump hebben ook spanning veroorzaakt in de verhoudingen met bondgenoten. Het Witte Huis suggereerde eerder deze week dat de Britse geheime dienst Obama geholpen zou hebben bij het afluisteren. De Britten reageerden zeer geïrriteerd op deze, wederom ongefundeerde, beschuldiging.

FBI-directeur Comey wordt maandag tijdens een publieke hoorzitting ondervraagd over de Russische hackers die de Amerikaanse verkiezingen beïnvloed zouden hebben. In dit gesprek komen ook de beschuldigingen van Trump aan het adres van Obama aan bod.
@iPlof
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 19 maart 2017 08:24:

[...]
Je hebt het verkeerd begrepen: Trump wil geen geld van de NAVO-landen; hij wil dat ze hun defensie-uitgaven vergroten.
Nou Trump wil volgens zijn tweet dat Duitsland Navo en Usa betaald zo lijkt het.

' Germany owes vast sums of money to NATO & the United States must be paid more for the powerful, and very expensive, defense it provides to Germany!'
@iPlof
0
DeZwarteRidder
0
Trump verliest 1 miljard dollar
24 min geleden

De rijkdom van president Donald Trump is met 1 miljard dollar gedaald. Dat blijkt uit de jaarlijkse rijkenlijst van magazine Forbes.

De Amerikaanse president moest genoegen nemen met de 544e plaats met zo'n 3,5 miljard dollar.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 20 maart 2017 17:32:

544e plaats met zo'n 3,5 miljard dollar.
Slechts op de 544e plaats met 3.5 miljard dollar
Zet mij dan maar op de 1000e plaats, dan ben ik dik tevreden :-)
DeZwarteRidder
0
Het meeste vermogen van Trump schijnt in zijn (merk)naam te zitten, maar die waarde is natuurlijk flink gedaald door zijn rare capriolen van de laatste tijd en het feit dat hij nu als president z'n naam niet meer kan verhuren.
DeZwarteRidder
0
Schwarzenegger pareert kritiek Donald Trump
1 uur geleden

Arnold Schwarzenegger heeft Donald Trump maar weer eens op zijn nummer gezet. Waar de Amerikaanse president hem de laatste tijd meermalen laatdunkend bekritiseerde voor de slechte kijkcijfers van The Celebrity Apprentice, betaalt de acteur en presentator hem nu met gelijke munt terug met de laatste populariteitscijfers van Trump.

"Oh Donald, de cijfers zijn binnen en je wordt weggevaagd", bespot Schwarzenegger Trump in een filmpje op Twitter. Afgelopen weekend werd uit een peiling van Gallup duidelijk dat nog maar 37 procent van de Amerikanen achter Trump staat. Kort na zijn inauguratie was dat nog 45 procent.

"Wauw. Je zit nog maar in de dertig. Maar wat had je anders verwacht?", vraagt Schwarzenegger zich af. "Ik bedoel met het wegnemen van naschoolse activiteiten voor kinderen en tafeltje-dekje-maaltijden voor de armen maak je Amerika niet echt 'great again'."

Schwarzenegger en Trump bekvechten al weken via sociale media. De voormalig bodybuilder en Republikeins politicus was de opvolger van Trump als presentator van The Apprentice. Ze gaven elkaar de schuld van de tegenvallende kijkcijfers. Trump beweerde na het aangekondigde vertrek van Schwarzenegger dat hij ontslagen zou zijn, maar dat ontkende de presentator vervolgens weer.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 21 maart 2017 19:19:

"Oh Donald, de cijfers zijn binnen en je wordt weggevaagd"
And we would all go down together
We said we'd all go down together
Yes we would all go down together

Trump is done.!
Now how we'll fixit without the elite politicians burdon ?
DeZwarteRidder
0
Trump waarschuwt afgevaardigden over zorgwet
Gisteren, 21:50

WASHINGTON - Het vervangen van 'Obamacare' door een ander zorgverzekeringssysteem is nog zeker geen gelopen race voor de Amerikaanse president Donald Trump. Om politici van zijn eigen Republikeinse Partij over de streep te trekken, had hij dinsdag een ontmoeting achter gesloten deuren met leden van het Huis van Afgevaardigden. De kern van zijn boodschap was dat Republikeinen die tegen stemmen ,,politieke problemen'' zullen krijgen.

Daarmee bedoelde hij volgens diverse afgevaardigden dat ze met een tegenstem hun zetel op het spel zetten bij tussentijdse verkiezingen eind 2018. ,,We hebben een belofte gedaan. Als we ons daar niet aan houden, zal het heel moeilijk zijn om met de consequenties om te gaan'', verwoordde voorzitter van het Huis Paul Ryan het later. Zelf heeft Trump niets bekendgemaakt over de bijeenkomst.

Het ontmantelen van de zorgverzekeringswet van zijn voorganger, die miljoenen Amerikanen aan een verzekering hielp, is een van Trumps verkiezingsbeloften. Maar volgens een inventarisatie van CNBC zijn momenteel 26 Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden tegen. Samen met de Democraten vormen zij een meerderheid.
NewKidInTown
0
Had Trump gelijk en werden hij en zijn omgeving afgeluisterd door Obama c.s. ?

"As we detailed earlier, it appears Trump may have been right, again.

Two days after FBI director Comey shot down Trump's allegation that Trump was being wiretapped by president Obama before the election, it appears that president Trump may have been on to something because moments ago, the House Intelligence Chairman, Devin Nunes, told reporters that the U.S. intelligence community incidentally collected information on members of President Trump's transition team, possibly including Trump himself, and the information was "widely disseminated" in intelligence reports."

Lees het gehele verhaal, nuances en comments.

www.zerohedge.com/news/2017-03-22/nun...

Ik moet zeggen dat het me verbaast als Trump in dezen gelijk zou krijgen, het zou de allereerste keer zijn. En bovendien zou het de allereerste keer zijn dat de veiligheidsdiensten van de US, zeg maar even de FBI en de sie aai ee, vuil spel speelden. Vooral dat laatste had ik nooit gedacht en verbaast me het meest......
izdp
0
Je bedoelt te zeggen dat onze gekuifde vogel blijft spartelen in zijn eigen geknoopte net tot werelds leedvermaak?
DeZwarteRidder
0
Stemming over gezondheidszorg VS uitgesteld
13 min geleden

WASHINGTON - Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt donderdagavond niet over wetgeving die de Obamacare, de verzekering voor gezondheidskosten, moet ontmantelen en vervangen. Meerdere bronnen in Washington zeggen dat de stemming naar maandag is verschoven.

Een woordvoerder van het Witte Huis hield het er echter op dat de stemming nu vrijdag zal plaatsvinden. Algemeen wordt aangenomen dat het Republikeinse wetsontwerp op dit moment op te weinig stemmen kan rekenen. Dat zou een gevoelige politieke nederlaag voor president Trump zijn.

Het vervangen van Obamacare door een eigen wetsontwerp was namelijk een van de speerpunten van Donald Trump in de aanloop naar zijn verkiezing tot president.
70.793 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 3536 3537 3538 3539 3540 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
882,63  +12,36  +1,42%  18:05
 Germany40^ 18.183,60 +1,49%
 BEL 20 3.874,87 +0,44%
 Europe50^ 5.014,39 +1,53%
 US30^ 38.271,07 +0,39%
 Nasd100^ 17.715,46 +1,65%
 US500^ 5.102,78 +1,15%
 Japan225^ 38.248,05 +1,39%
 Gold spot 2.339,06 +0,30%
 EUR/USD 1,0699 -0,28%
 WTI 83,85 +0,12%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +9,33%
NX FILTRATION +8,77%
ASMI +7,26%
Alfen N.V. +5,89%
PostNL +3,82%

Dalers

SIGNIFY NV -11,28%
Wereldhave -7,62%
AMG Critical ... -5,77%
IMCD -4,90%
ABN AMRO BANK... -4,19%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront