uniQure « Terug naar discussie overzicht

Wat is de waarde van uniQure?

7.806 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
rationeel
0
quote:

DrMedicalValue schreef op 8 oktober 2015 23:10:

@rationeel: dubbbele boden is toch stevig niet?
Ja, een dubbele bodem geeft vaak de BODEM aan. Dus een omkering van de trend. Het aandeel steunt nu op de onderkant van het neerwaartse kanaal. Kan ook betekenen dat er omhoog gegaan kan worden. Het punt is, dat je met de omkeer van de trend volume verwacht. Dat zie ik nu nog niet.
Als de candle een engulfing positieve wordt, dan ziet het er weer beter uit.
Als ik naar de indicator kijk op de maand grafiek, dan staat die op een steun waar vandaan vaak een omkeer volgt. De maand is natuurlijk nog niet om. Dan gaat de geldigheid pas in. Maar toch;)
rationeel
0
Dag grafiek: Met lager dan gemiddeld volume een positieve candle, bijna een doji. De candle bevindt zich nog buiten de bandbreedte. De indicator staat horizontaal.

Week grafiek: Derde rode candle op rij. Low...18,65...High...22,93. Ook hier de onderkant van het negatieve kanaal bereikt. Ook de onderkant van de bandbreedte. De candles worden korter. Dalings potentieel droogt op.
De indicator staat bijna op een belangrijke steun en bijna op het punt om oversold te raken.
[verwijderd]
0
Dank rationeel. Duidelijk. Geen hoog volume, iets ondergemiddeld. Vrijdag is vaak ondergemiddeld. Range was vandaag klein, dus vrij stabiele koers en koersverloop.

Zoals ik twitterede:
Good day for GT shares. $ONCE up $BLUE and $QURE flat. IMO this week established bottom. Shares 30-50% below 3 mths high. New start points established.

Startpunt voor $QURE vind ik onredelijk laag. De markt geeft geen ENKEL krediet voor de goede SanFilB data. ONCE krijgt nog enige kudos. Dat zijn wel fase 3 data trouwens, dus iets meer betekenis.

Weg omhoog hangt erg van HemoB data af. Sentiment is zeer wantrouwig en afhoudend. Ben blij dat we de nieuwe bodem weten. Vanaf hier kan het alleen maar beter worden, niet slechter, tenzij er slechte data readouts komen!

BLUE en QURE zijn
rationeel
0
DrMedicalValue DrMedicalValue 9 okt 2015 om 22:50: "Ben blij dat we de nieuwe bodem weten".

Als dit inderdaad de bodem is. Dan zouden we naar 45,84 kunnen.
Prof. Dollar
0
Relevante update van ONCE.

Additional Phase 3 and Durability Data - www.nasdaq.com/press-release/spark-th...

Dit moet QURE volgende maand ook doen met Sanfilippo B programma.
[verwijderd]
0
Heeft $ONCE weinig gebracht vandaag. Voorbeurs wel. Tijdens alles weer ingeleverd en meer. Toch ONCE OP GOED NIEUWS van 39 naar 48. QURE OP GOED NIEUWS van 26 naar 19. Is andere koek!
Vandaag een groen dagje en de here nag weten waarom. Het is een tombola...

Een overnane is toch het beste. Geen dom kuddegedrag, maar een partij die zo goed mogeljjk waarde probeert te bepalen.
Ik dacht: een aandeel QURE voor een aandeel Bristol-Myers Squibb. Vinden jullie daarvan?
rationeel
0
Met een lager dan gemiddeld vol een groene candle...Indicator staat omhoog gericht. Kijken of we de 24,93 gaan halen.
[verwijderd]
0
quote:

DrMedicalValue schreef op 12 oktober 2015 22:13:

Een overnane is toch het beste. Geen dom kuddegedrag, maar een partij die zo goed mogeljjk waarde probeert te bepalen.
Ik dacht: een aandeel QURE voor een aandeel Bristol-Myers Squibb. Vinden jullie daarvan?
Das drie keer de huidige koers. Eeeeeeeh.... ja ik doe mee!!
Prof. Dollar
0
quote:

DrMedicalValue schreef op 12 oktober 2015 22:13:

[..]
Een overnane is toch het beste. Geen dom kuddegedrag, maar een partij die zo goed mogeljjk waarde probeert te bepalen.
Ik dacht: een aandeel QURE voor een aandeel Bristol-Myers Squibb. Vinden jullie daarvan?
Toch zie ik liever dat QURE eerst zelf overnames doet...
Hunter300
0
Dit soort beslissingen nooit vanuit stress situaties nemen, tenzij daar een goede reden voor is. Duidelijk voor mij is dat deze club totaal ondergewaardeerd is: omlaag bij goed, geen en slecht nieuws. Erger dan dit kan het niet worden. Ik geloof niet dat het bedrijf door BMS in de steek zal worden gelaten. Als we over een jaar (of misschien al over een maand) terug kijken, denk ik dat dit het beginpunt van de way up markeert. We hebben nu simpelweg te maken met een correctie doordat chauvinisme BLUE heeft opgeblazen. Daar zijn vele Amerikaanse chauvinisten ingetrapt en een paar grote jongens rijker van geworden. Dezelfde grote jongens kopen nu of binnenkort weer goedkoop in en liften straks weer mee met nu hopelijk een beter gefundeerde rit.
[verwijderd]
0
Ik denk dat je de spijker op zijn kop slaat Hunter!

3 patienten waren genoeg om de BLUE koers naar de 200 te jagen en ONCE bij beursgang al te verdubbelen (geloof dat IPO prijs van 23 USD op dezelfde dag al 40 USD werd) en later naar 75USD. Nu zijn waarschijnlijk 3000 patienten nog niet genoeg om de koers te laten stijgen.

Onze frustratie is dat QURE idd door de US markt nooit als one-of-us (of US) is gezien. Schromelijk ondergewaardeerd dus. Als we geluk hebben gaan mensen dat nu doorkrijgen.....

Anders wordt het toch zoiets als een overname door een professionele partij die WEL de waarde ziet. Gilde/Forbion etc moeten ook eens verder en kunnen niet eeuwig in dit aandel blijven zitten. In Bluebird waren zeer veel eerder in en uit.

Hoe denk jij dat Gilde/Forbion etc ermee om zullen gaan? Blijven die zitten?

Hunter300
0
Ik denk niet dat gilde/forbion er uit stappen voordat hemo data voor handen is. Beetje open deur, maar als data = +, en vervolgens koerssprong het doelrendement haalt zal men er (voor een deel) uitstappen. Ik denk dat ze Qure niet laten vallen zolang niet alle successen zijn ingecalculeerd. Wellicht gaat Qure nog een inhaalslag maken na + hemo data en worden SF, hunt, glybera, platform, productie fac. allen ineens wel meegenomen in een (positieve) correctie. Misschien hebben we hier gisteren al een voorteken van gezien. Langzaam groeien tot hemodata en bij + nieuws als een raket omhoog om (terecht) marktleider (markt/verwachtingswaarde) te worden! Blijft koffiedik kijken. Vanmiddag hopelijk een goed vervolg.
[verwijderd]
0
en QURE krijgt hulp bij het intrappen vd koers. Ik kijk amper nog en geloof het wel. Met deze handel ben ik klaar.
[verwijderd]
0
quote:

invoorentegenspoed schreef op 13 oktober 2015 19:54:

en QURE krijgt hulp bij het intrappen vd koers. Ik kijk amper nog en geloof het wel. Met deze handel ben ik klaar.
Alles verkocht? Ik zou de koesten uitzetten en komende jaren niet meer kijken:-)
[verwijderd]
0
@Hunter: wat betekent dat? 5% in handen shorters?

@IVET: Ik deel je gevoel, maar ben toch niet bereid om datgene waar ik rotsvast in geloof op te geven omdat 'de kudde' er minder waarde aan hecht. De onderzoeksresultaten zijn goed. En dan is het goed. De beurskoers zegt vaak weinig over de 'medische waarde' van de therapie. Ik ken je als een volhouder. Laat het even lekker rusten en we waarschuwen je wel als het bijgetrokken is! Echt.

$QURE test vanavond de bodem weer. Denk nu voor de 3e of 4e keer. Meegezogen door BLUE dat maar geen vast bodem vindt. Daar heeft Hunter al het nodige over gezegd.
Hunter300
0
Goede vraag dr. Voor de lange termijn maakt het niets uit voor de beleggers die kunnen blijven zitten. Shorters zullen aan de onzekere beleggers verdienen. Tenzij er georkestreerd gedrukt wordt tbv een beoogde overname. In eerste geval komt de prijs uiteindelijk weer op nivo. In geval twee, wordt Qure goedkoper verkocht dan wij lief hebben.

Bovenstaande uiteraard als het netjes verloopt. Wat er in de wandelgangen wordt gesjoemeld kan ik natuurlijk niet voorzien, maar dat zullen we achteraf wel merken.

Ik hoop alleen maar dat die Citi econoom Buiten en degelijke ego's gewoon eens stoppen met ventilatie van hun zogenaamde expert opinions over de wereldeconomie danwel de biotech. Laat China met rust en laat ze 3% groeien ipv de verwachte 7%, who cares.
RW1963
0
"candles", "indicatoren", "bodem", "steun". Wat heb ik aan al die termen???
Het aandeel moet gewoon eens stijgen, daar gaat het mij om!!!
[verwijderd]
0
ik ben er niet uit, maar de lol van koersje staren is me wel vergaan..erger me groen en geel aan de handel (deed ik 8-9 jaar geleden al en hield het, ook vanwege prive-omstandigheden voor gezien).

De tip van AMT/QURE was een gouden tip en heb vertrouwen in het bedrijf....maar 0,00% in de beurs! Ik heb mijn aandelen omgezet in opties en deel niet 100% het verlies vanaf de top...maar als ik dan zie hoe het gaat, dan ben ik niet voornemens om geld toe te voegen aan dit prijzencircus. Indien de koers verder daalt, dan kan ik nog wat doen en anders moet het flink stijgen...maar als dit blijft dobberen en sudderen, dan ben ik in januari klaar omdat ik geen geld ga toevoegen aan dat onbetrouwbare casino.

Ik heb 300% winst gepakt en dat is op zich niet gek....maar valt tegen als je bedenkt dat ik heel even op 1000% stond!
Met opties kan ik best goochelen en veel kanten uit, maar voorwaarde is ook dat ik kans krijg...met de daling vanaf de top in één week was dat ondoenlijk!

Nog steeds kan ik een grotere winst pakken dan ik ooit stond als QURE weer de 40$ haalt, maar mijn vertrouwen in QURE is oneindig veel groter dan de beurs zelf. Ik zou kunnen overwegen om aandelen terug te kopen als QURE onder de 10$ komt...lijkt onwaarschijnlijk, maar dat leek het huidige nivo na de positieve Sanf.data ook!
7.806 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
878,83  -3,44  -0,39%  30 apr
 Germany40^ 17.905,20 -1,18%
 BEL 20 3.883,26 -0,09%
 Europe50^ 4.901,63 -0,40%
 US30^ 38.043,99 0,00%
 Nasd100^ 17.570,06 0,00%
 US500^ 5.063,57 0,00%
 Japan225^ 38.318,54 0,00%
 Gold spot 2.290,35 -1,95%
 EUR/USD 1,0668 -0,01%
 WTI 81,58 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Corbion +2,70%
B&S Group SA +1,20%
Ahold Delhaize +1,17%
ForFarmers +1,04%
OCI +1,00%

Dalers

VIVORYON THER... -13,94%
EBUSCO HOLDING -5,50%
ACOMO -4,69%
Air France-KLM -4,29%
Arcadis -3,88%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront