Logica « Terug naar discussie overzicht

logicacmg...strong buy!!!

28 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
[verwijderd]
1
De stevige omzet van bijna 4 miljoen stukken en een stijging van 4,71% (op een cent na de door mij voorspelde 5%)geeft aan dat we morgen weer een stevige stap vooruit gaan zetten.
Morgen kan de € 4,70 gehaald worden.
Komt er morgen echter nieuws... dan gaan we zelfs door de € 4,80.
Groeten Rutger
[verwijderd]
0
Ja, er valt nieuws te verwachten uiteraard, bij logicacmg zit men natuurlijk niet stil.
Maar dit hoeft niet specifiek morgen te zijn,dat er nieuws naar buiten komt....groeten Rutger
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Er is in ieder geval iets aan de hand, normaal is de handel nog geen 1 miljoen stukken, en daar zitten we nu al 2 dagen dik(heel dik vandaag) boven.
En dat is niet omdat LOG naar de midkap gaat denk ik zo!!

[verwijderd]
0
ik hoop dat jullie gelijk hebben en we die rit naar boven eindelijk door kunnen zetten. Ik heb heel veel vertrouwen in dit aandeel en verwacht er ook veel van . Ik ga dan ook voor LT en wil ook nog bijkopen.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Er zal nog wel een redelijke daling komen, zie je wel vaker, in de aanloop van cijfers dat een aandeel redelijk stijgt, en als het moment nadert, dat er weer een stuk gezakt gaat worden, net alsof iedereen even de adem inhoudt...
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Dat verhaal gaat niet altijd op, heb ik gemerkt, als de koers 2 a 3 dagen van te voren begint op te lopen, kun je er donder op zeggen dat de cijfers goed zijn, alleen weten sukkels zoals wij dat nog niet, maar de vriendenkring van degene die de cijfers opstelde weet het echt wel!!!
Zakt de koers echter, doe ze dan maar weg, want dat doet de vriendenkring ook, vandaar dat de koers zakt!
Overigewns wil dit niet zeggen dat ik geloof/verwacht dat Logica niet eerst nog een keer zal zakken, ik heb zelf ook een stoploss uiteraard, bovenstaande gaat uitsluitend over 2 a 3 dagen voordat de cijfers bekend worden.
[verwijderd]
0
Jazeker gewoon heel simpel, als de dollar meezit en dat gaat gebeuren + nog een order en in maart goede cijfers tikken we de 6 euro al vrij snel aan.
[verwijderd]
0
Ach, kijk maar naar afgelopen zomer, meer dan een maand voor de cijfers, begon de koers ook redelijk op te lopen, met rare elementen als dat de koers intra-dag flink opliep, om tegen het eind in de slot veiling met vele procenten te zakken. De Koers liep toen tot ruim een week voor de cijfers nog op, om dan weer redelijk te zakken, tot de barriere rond 2,90/2,92 daar bleef hij, tot het moment van de cijfers (Van te voren dus een flinke stijging, om een week voor de cijfers weer flink te zakken, en daar te blijven)
Toen de cijfers bekengemaakt werden, begon de grote stijging weer, die in ik meen twee dagen de koers van rond de 2,92 naar 3,8 voerde, en die uiteindelijk rond de 4,82 ophield.

Dus een daling vlak voor de cijfers zegt dus niets... historisch gezien.
[verwijderd]
0
Dacht ik eindelijk een betrouwbare indicator gevonden te hebben, maar nee hoor!
Bedankt voor je posting, ik ben nooit te oud om iets te leren!
Poggy
1
absolutely agree. be patient. go to your nearest sports shop and buy your climbing boots - you will not be disappointed ..........
[verwijderd]
0
Ik kan je nog precies de momenten op een grafiek laten zien. En het is in mij n geheugen gegrift, ik had namelijk een week van tevoren, toen de koers opliep ingekocht, om daarna de koers flink te zien zakken, 'k heb toen een week een beetje in de piepzak gezeten, om vervolgens met een flinke winst te eindigen. Was sowieso grappig toen, omdat je nog wel redelijk kon daytraden, 's middags tegen het eind kopen, om 's ochtends gelijk te verkopen vanwege een gap-up. Waarna de koers weer terugliep op het nivo van de dag ervoor. Zodat je weer kon kopen. Dit ging zo dagen door.
[verwijderd]
0
Ik blijf het een heerlijk aandeel vinden, ik zat eerst in KPN maar dat is doodvervelend met een range van 25 cent
En hier kan ik er lekker veel van kopen, dus dan zet een koersstijging tenminste zoden aan de dijk, een dijk van een winst zeg maar :))))
smith&jones
0
Dat is bij bijv. Hagemeyer een paar keer al precies omgekeerd geweest: overspannen verwachtingen, een paar geruchten en vooral de gedachte zoals jij die formuleert doen dan hun werk: 'het stijgt, dus het zal wel goed zijn'...maar zo werkt het dus niet: steeds klapte de koers in elkaar als de waarheid naar boven kwam ( lees: slechte cijfers cq gebrek aan ontwikkelingen )Kijk ook maar even bij Pharming; Het zou vandaag wel eens even door het dak gaan...nou mooi niet dus. Wat overigens niets zegt over de langere termijn.
De moraal : 'buy on the rumour, sell on the news' is een klassieke beginnersfout. blijf vooral zelf nadenken en oordelen. dan vind je je eigen stijl als belegger en stijg je uit boven de kudde die dag in dag uit gemolken wordt door adviseurs, banken, effectenmakelaars en noem al die profiteurs maar op.
P.S. LOG is naar mijn mening een uitstekend aandeel met groot stijgingspotentieel omdat het bedrijf zich goed ontwikkelt in een aansterkende markt.

veel succes allen,
S & J
[verwijderd]
0
Bedankt voor je wijze woorden,ik hou ze in gedachte.
Overigens is de reden dat ik in LOG ben gestapt een hele simpele, en heeft niets met analisten adviseurs, of andere profiteurs te maken.
Als je ergens 100 aandelen van hebt die 50 cent stijgen heb je 50 euro brutowinst en na aftrek van aan en verkoop kosten een dik verlies
Dus als je wat wilt verdienen( dus niet beleggen), moet je veel van 1 aandeel kopen om bij een paar cent koerswinst toch al een leuk bedrag te verdienen, ik kocht dus 10000 logica, omdat in 10000 koninklijke olie nog ff niet kan betalen, en van alle aandelen waarvan ik er 10000 kan kopen, stak Logica met kop en schouders boven de rest uit, met bijv Hagemeyer had ik dit nooit gedurfd!!!

succes

tom
smith&jones
0
good for you Tomchik.... Ik heb er 5000 maar denk die wat langer vast te houden ( staan al ruim in de plus).
Beleggen is voor mij overigens weloverwogen je opimale rendement zien te halen, dwz, VEEL te verdienen en niet in-en uitwaaien bij elke 10 ct. koersbeweging. Heeft me geen windeieren gelegd bij KLM, BUHR, corus, HGM en GTN.
Bij CKSI helaas, helaas net de stoploss geraakt but that's all in the game.
28 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
900,06  +8,93  +1,00%  18:05
 Germany40^ 18.444,40 +1,48%
 BEL 20 3.996,52 +1,72%
 Europe50^ 5.011,28 +1,10%
 US30^ 38.854,63 +0,03%
 Nasd100^ 18.096,28 +0,04%
 US500^ 5.188,03 +0,19%
 Japan225^ 38.711,22 -0,39%
 Gold spot 2.315,51 -0,35%
 EUR/USD 1,0755 -0,13%
 WTI 78,46 -0,18%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +9,74%
Van Lanschot ... +8,04%
HEIJMANS KON +5,14%
Kendrion +4,08%
SIGNIFY NV +3,63%

Dalers

JUST EAT TAKE... -3,05%
INPOST -1,58%
ArcelorMittal -1,56%
NX FILTRATION -1,42%
EBUSCO HOLDING -1,41%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront