Versatel « Terug naar discussie overzicht

Wat ik niet begrijp...

7 Posts
[verwijderd]
5
Dit wordt voorlopig even mijn laatste posting. Ik heb naar mijn eigen smaak al iets te vaak gejammerd over de koers en de daaruit voortvloeiende persoonlijke ellende en ik heb geen zin daar nog langer een item van te maken (en dat verdent dit forum ook niet).
Afijn, misschien had ik dus wel té veel vertrouwen in VRSA, want anders ga je niet zo dicht tegen je VBR aanzitten op zo'n "tornehoge" koers van 1.77. Maar ja, je wilt die duizenden Euro's verlies, die je je maar amper kunt veroorloven, toch op de een of andere manier terug winnen....?
En ging het niet goed met VRSA? Was het niet een vaststaand feit dat de IB-ers, die eind 2003 VRSA nog massaal dumpten, nu in 2004 hun grote inkopen zouden doen? Zou VRSA niet een uitstekend alternatief zijn voor de meer DOW-gevoelige AEX-fondsen? En werd het niet eens tijd dat na een koersdaling van inmiddels 3 maanden, de koers weer op hetzelfde niveau -hoger durf ik nog eens van te dromen- als voor de Q4-cijfers zou komen?
Niets van dat al dus. Maar wat ik vooral niet begrijp zijn de postings op dit forum over de zogenaamde steunen die VRSA zou hebben. De GTN-koers heeft bijvoorbeeld ook steunen, maar die herken ik dan als koersen waarop veel verschillende aanbieders een behoorlijke berg bijelkaar hebben ingezet.
Hoewel ik besef dat GTN per definitie een hogere omloopsnelheid heeft zie ik dat het bij VRSA toch heel anders werkt. Ik volg nu al tijden het orderboekje en bijvoorbeeld vanochtend zag ik de meest magere bied die je je maar kunt voorstellen: álles onder de 100.000 stuks, ik had er zelf bij wijze van spreken doorheen kunnen boren. Aan het begin van zo'n ochtend (en ook nu) worden dan wat schijn-bedragen aan die magere bied toegevoegd -waarop trouwens dan nauwelijks een reaktie volgt- schijnbied die bijv. vandaag aan het eind van de middag werd teruggetrokken. Ook komt het regelmatig voor dat in de laat bijv. nog 300 stuks te koop zijn en dat die 300 stuks wel een kwartier of twintig minuten blijven staan. Hoe dan ook: 'hoe graag ik 'm zou willen zien, ik zie eigenlijk nergens écht een steun. Ik zie alleen dat gegoochel met die grote bedragen, waar af en toe wat kleine ordertjes van een paar duizend doorheen fietsen.
Ik heb overigens mijn stukken (nog) niet verkocht en wíl ze natuurlijk ook helemaal niet kwijt, maar ik vrees voor morgen toch weer het ergste. Op het forum lees ik alleen van mensen die "lager bij willen kopen" dus die zetten natuurlijk niet in op 1.69.
Ik begrijp dat dit nogal negatief overkomt, dus wil ik tot slot nog even kwijt dat IK OOK overtuigd ben dat het uiteindelijk allemaal goed komt met de koers en dat VRSA in de toekomst uitstekende resultaten zal laten zien..... Alleen heb ik daar op dit moment echt geen enkele boodschap aan. Ik trek me daarom even terug van dit forum en meld me weer als ik in een beter humeur ben.
Nogmaals iedereen succes met VRSA en leg vooral eens een ordertje in!
groeten, Xiut

[verwijderd]
1
aanbevelen xiut ik zit al drie maanden te wachten en zit nu vandaag nog steeds op min 20 procent. Dat is niet mijn bedoeling van beleggen ik dacht goh nu gaan we toch rustig omhoog ik koop nog een keer tegen mijn gevoel in bij op 1,80 en zie direct weer de daling. Ik ben uitgestapt op 1,74 en was weer wakker. De rest houd ik lekker want ik neem geen 20 procent verlies op een aanzienlijk bedrag. Het is jammer dat het aandeel harder in elkaar zakt dan dat het omhoog gaat 2, 3 dagen winst wordt in een dag genekt.

Ik word niet zenuwachtig maar wel een beetje moe van deze irritante dagen.

gr Frank
[verwijderd]
0
ik kan je wel een beetje begrijpen ..

ik ben dan ook zeer negatief voor de korte termijn,ik denk dan ook dat we een nieuwe bodem gaan neerzetten van misschien wel 1,30/1,40.
ik heb hier geen baad bij want ik heb er voor mijn doen al zat en kan dan ook niet zomaar even bijkopen.
oke oke ik kan dit niet onderbouwen maar de beurzen in de VS gaan als een speer de laatste weken en de nasdaq gaat top,maar hier in nederland gebeurt helemaal niks,en als er dan binnekort ook nog eens winstnemingen in de VS worden genomen en wij met de AEX meezakken naar 320 dan zal dat de koers van versatel ook geen goed gaan doen.

er zal echt positief nieuws snel moeten komen om niet te ver te zakken!

nogmaals dit is mijn gevoel,en ik hoop dan ook dat ik er ongelofelijk naast zit!

iedereen succes!

vr. gr. berry
[verwijderd]
0
adem in adem uit mensen....en speel niet met geld dat je niet kunt missen ...maar ja dat hebben jullie vast vaker gehoord...

Versatel gaat wel stijgen maar de vraag is waneer ik denk dat we voor mrt geen sterke stijgingen zullen hebben en dat het aandeel tussen de 1.60 en de 2,00 euro zal bunjeejumpen...kun je ook gebruik van maken maar is wel riskant als toch opeens een explosie komt en je te laat bent dus ik hou ze lekker vast.

Wat er na Mrt gebeurd zal flink afhangen of de AEX door de 245 komt ....

Althans dat is mijn mening (gevoel) dus hecht er niet teveel waarde aan...

Ciao
[verwijderd]
0
Naar mijns inziens is er al genoeg goed nieuws in december geweest voor een verdere stijging, richting, of door de 2 euro. Probleem is alleen dat grote beleggers de koers makkelijk kunnen manipuleren cq winst nemen om op lagere koersen bij te kopen. Dit gebeurt mijns inziens vaak als het met de aex goed gaat!? Ook lijkt het soms of kleine beleggers "bijna" worden gedwongen hun stukken te verkopen door lagere koersen op het bord te zetten waardoor verliezen te ver oplopen mensen, worden nerveus en verkopen doordat het te lang duurt voordat er een aanvaardbare koers op het bord komt. Ik heb me dit laten gebeuren bij getronics op 1.45 1 week terug(gelukkig was dit een kleine positie) Op dat moment wel vrsa gekocht op 1.57 die ik vandaag maar verkocht omdat het er toch op lijkt dat we een nieuwe aanloop gaan nemen, overigens lijkt de uptrend sinds de bodem op 1.50 nog goed intact, het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat er grote blokken in de laat gezet worden, terwijl dezelfde belegers daaronder alles opkopen. Ik laat me met VRSA niet gekmaken omdat fundamenteel het absoluut steeds beter gaat met VRSA. Ik heb nu nog 40% van mijn vermogen in VRSA en dit kan alleen maar meer worden of door hogere koersen of door nog een grote aankoop, alleen twijfel ik nog wat de volgende bodem is, of zitten we daar al op? Lager dan 1.51 gaan we zeker niet
[verwijderd]
0
Ik denk een aantal ,of een grote partij met meer dan 1000k stuks,is verkoper maar ligt ook in de bied en hoopt zo lager
in te kunnen kopen,kan dit niet meer doen als de echte grote jongens
opdracht hebben tot kopen.

Volgens mij is dit al de 6e of 7e keer dat dit gebeurd en dit
zie je ook bij Getronics
[verwijderd]
1
Jammer he.Ik heb de helft van mijn bezit op 1,71 de deur uit gedaan.
En daar had ik best moeite mee.Belachelijk natuurlijk.
Het duurt te lang,ik geloof in Versatel maar ik wil ook rendement.
Versatel gaat goed,ik koop zeker terug.
Onno
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  25 apr
 Germany40^ 17.931,00 +0,08%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.952,68 +0,28%
 US30^ 38.124,13 0,00%
 Nasd100^ 17.428,55 0,00%
 US500^ 5.044,94 0,00%
 Japan225^ 37.725,14 0,00%
 Gold spot 2.333,57 +0,07%
 EUR/USD 1,0722 -0,06%
 WTI 83,75 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront