Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

AVANQUEST ondergewaardeerd, rit naar 2-2,50 ?! 15 Januari openheid van zaken online verkoopdoelen

273 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

braam_1 schreef op 15 januari 2013 12:24:

Spannend, dank je.
Ja zeker spannend, alles wijst op een positief patroon; consoldatie fase vrijdag maandag en vandaag; uitstappers; genoegen nemers.. Vanmiddag nieuws over de te volgen koers tot 2016; ik hoop dat we morgen een hele harde pump krijgen gevolgd door een iets mindere dump; en vanaf dat punt het aandeel weer in rustig vaarwater komt; 2,50-3,20..
[verwijderd]
0
Eenmaal andermaal ?!.. 2 euro eruit vandaag, ben benieuwd hoe we morgen erin komen rond 9 uur..
Biedt het verhaal van de CEO over een drie kwartier veel perspectief, dan komt er morgen net zo een run op het aandeel als donderdag het geval was na aankondiging nieuwe samenwerking..
[verwijderd]
0
quote:

Niks is wat het lijkt schreef op 15 januari 2013 16:44:

Eenmaal andermaal ?!.. 2 euro eruit vandaag, ben benieuwd hoe we morgen erin komen rond 9 uur..
Biedt het verhaal van de CEO over een drie kwartier veel perspectief, dan komt er morgen net zo een run op het aandeel als donderdag het geval was na aankondiging nieuwe samenwerking..
Kunnen we ergens met die man meeleven gedurende zijn presentatie?
[verwijderd]
0
quote:

Klaa§ schreef op 15 januari 2013 16:58:

[...]

Kunnen we ergens met die man meeleven gedurende zijn presentatie?
Ik denk dat je daarvoor de verschillende fora moet gaan bezoeken en de vertaal machine er tegen aan moet gooien.. Heel misschien een clipje op avanquest website. Ik geloof dat hij nog niet de status heeft voor een live verslag op een internationale zender, dus echt even afwachten..

Mochten de cijfers beter zijn dan 2008 en richting ebit 2006 gaan binnen nu en 2016; zie ik voldoende rede voor een flinke opwaartse sprong van het aandeel de komende periode..
[verwijderd]
0
quote:

Niks is wat het lijkt schreef op 15 januari 2013 17:37:

[...]

Ik denk dat je daarvoor de verschillende fora moet gaan bezoeken en de vertaal machine er tegen aan moet gooien.. Heel misschien een clipje op avanquest website. Ik geloof dat hij nog niet de status heeft voor een live verslag op een internationale zender, dus echt even afwachten..

Mochten de cijfers beter zijn dan 2008 en richting ebit 2006 gaan binnen nu en 2016; zie ik voldoende rede voor een flinke opwaartse sprong van het aandeel de komende periode..

Of je kan gewoon frans lol.
[verwijderd]
0
Avanquest presenteert haar online 2013-2016 strategie: versnelt de overdracht de digitale revolutie op het gebied van de krant industrie of muziek komt volledig verstoren de softwaresector. Dit resulteert in een daling van de verkoop van traditionele software in de vorm van vakken, maar ook door de noodzaak te voorzien voor de consument van de nieuwe vormen van goederen: downloaden via websites, apps, gedematerialiseerd diensten...

In dit verband presenteert Avanquest Software vandaag haar strategie om te versnellen online onderzoek voor de periode 2013-2016.
"Deze strategie is een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Avanquest, die 29 jaar van bestaan nu een van de 10 Franse software-uitgevers de belangrijkste is." zei Bruno Vanryb, Voorzitter en Chief Executive bij die gelegenheid. "Met een wereldwijde omzet van 100 M€, die nog steeds in deze periode wijzigen scharnier, we willen vandaag richten op de huidige groei Relais die onze toekomstige rentabiliteit vectoren zullen" voegde hij toe.

Een mutatie op de online heeft reeds is ingeleid met succes

Het aandeel van de omzet aan online activiteiten, die goed voor slechts 14% van de totale verkoop in 2008 gerelateerde wordt vandaag doorgegeven aan slechts 40% in de periode 2011-2012 (40.4 M€). Het wordt verhoogd met 2.8 in 4 jaar. In het eerste kwartaal in 2012-2013 (juli tot September 2012), is er nog deze evolutie bevestigd met een omzet van online 47% vertegenwoordigen meer dan 42% van de verkoop van de periode. Deze voorstelling maakte gebruik van de diversificatie van de geografische positie van de groep, met in het bijzonder 61% van online verkoop in de Verenigde Staten en 80% buiten Frankrijk.

Met deze vooruitgang, wordt de groep vandaag bepaald om te versnellen deze overdracht aan de online met een strategie gericht op drie belangrijke gebieden:-de autonome groei versterken door te profiteren van de mogelijkheden van de transformatie in de diepte van de markt van de consumentensoftware (dematerialisatie, wolk, smartphones, tabletten...);
-Het vinden van een duurzame dynamiek van waardering van de marges;
-Implementeren van een nieuwe organisatie, gestructureerd rond onafhankelijke, gespecialiseerde en behendig divisies die kan vinden geest start-up in het hart van de historische ontwikkeling van de groep.
Een doel van een verdubbeling van de online verkoop aan horizon 2015-2016 als onderdeel van de uitvoering van deze strategie, Avanquest Software heeft ingesteld als doelstellingen de verdubbeling van de omzet online aan horizon 2015-2016 maximaal 80 M€, met een niveau van operationele winstgevendheid van deze online activiteiten die hoger is dan 15% van de totale omzet.
Om over te steken deze cap van 80 M€ van de omzet, de groep identificeerde drie vectoren van de potentiële groei:-downloads van software en toepassingen op 4 schermen (computer, smartphone, Tablet, aangesloten TV);
-web-naar-afdrukken, services waarmee de consument te ontwerpen, aanpassen en afdrukken van uitnodigingen, aankondigingen, canvas doek...;
-de Saas en hosting diensten, zodat specifieke diensten voorbehouden aan professionals in gebieden zoals de realisatie van websites of het optimaliseren van de prestaties van computers tot nu toe.

Voor elk van deze markten, heeft Avanquest Software ingesteld een divisie speciale met een holistische aanpak:

-Softcity "downloads en apps": door middel van de drie locaties (Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Canada) en een catalogus van 1.500 verwijzingen meer dan 20 platformen, deze divisie, die meer dan 25 M€ van de omzet heeft, is zowel een online marketing deskundige en een product ontwikkeling laboratorium. Door het uitbreiden van de dekking op de geografische markten in fort potentiële (Japan, China, Rusland, Zuid-Amerika) en door het inzetten van haar strategie voor de apps winkels, wil Softcity een belangrijke speler in de software te downloaden. Vandaag, 500.000 producten worden verkocht per jaar in de wereld door deze deling door autonome groei van de omzet met 10%.
-PlanetArt voor diensten "web-to-print": via een galerij van sites voor het ontwerpen van uitnodigingen, groeten kaarten en uitnodiging of haar foto's afdrukken op oorspronkelijke media (smartphone of canvas doek rompen), deze divisie, dat meer dan 7 miljoen EUR van de jaarlijkse omzet is, profiteren van een volledig beheerde technologische expertise intern. Haar niche-marketing, tegenover de grote algemene sites beleid, in staat stelt meer dan 200.000 bestellingen vandaag per jaar wereldwijd. Toekomstige uitdagingen: handhaving van de huidige organische groei van 40% door de ontwikkeling van haar activiteiten in Europa en door verder te verhogen van de penetratie van haar producten via nieuwe formaten.
[verwijderd]
0
VCOM voor Saas en hosting-diensten (vandaag verkopen van 3 M€): de kwestie van de verdeling, met inbegrip van de jaarlijkse omzet van meer dan 3 miljoen euro is momenteel ondersteund door een groei van 60%, is om te schakelen software beste verkopers in de werkgroep van de dienstverlening van de wolk. Bijvoorbeeld, Fix - wordt het dat de prestaties van uw PC optimaliseert een Saas-dienst waarmee een maandelijkse check-up via een abonnement. Ook is WebEasy die het mogelijk het ontwerp van websites maakt nu uitgebreid door een aanbod van accommodatie. Met 150.000 abonnees aan de eerste service zal cloud en 60.000 voor de webhosting VCOM blijven de uitbreiding van haar productaanbod en ontwikkelen van de herhaling van de inkomsten.

Deze drie nieuwe divisies, verankerd internationaal, worden beheerd door managers - ondernemers en vertrouwen voor hun succes op 4 kerncompetenties geworteld binnen de groep:

-controle van platformen en internetmarketing;
-solide ervaring in de ontwikkeling van producten rondom de print en grafische ontwerp;
-expertise en aanzienlijke marktaandeel op het gebied van gebruiksmodellen;
-een capaciteit voor innovatie in de mobiliteit in het hart van de historische activiteit van Avanquest.
Avanquest Software is nu klaar om te nemen een nieuwe cursus in zijn ontwikkeling. "Het is een ambitieus en boeiende ondernemingsproject voor onze huidige 530 medewerkers in de wereld, uit San Francisco naar Shanghai. Via deze mutatie, vinden we de opstart in de geest groep machtigen van onze divisies van groei en innovatie, "gesloten Bruno Vanryb.

Naast de tenuitvoerlegging van deze offensieve strategie voor deze drie nieuwe divisies, de groep zal zich de komende maanden om haar strategie op haar historische activiteiten af te handelen, activiteiten nu stabiel of daalt (BtoB, off line) met nog steeds in de lijn van het zicht vindt een pad van duurzame prestaties in winstgevendheid en kasstroom generatie.

Over Avanquest Software Avanquest Software is een wereldleider in de ontwikkeling en publiceren van software-applicaties op PC's, tabletten, Smartphones, TV en sociale netwerken. De passie die drijft teams, de technologische toegevoegde waarde van de software en de oprichting van de groep in Noord-Amerika, Europa en Azië waren van Avanquest Software een van de eerste 10 world redacteuren van consumentensoftware. Sinds haar oprichting in 1984 plaatst het bedrijf innovatie de kern van haar werkzaamheden, door zich te baseren op de techniekteams verspreid tussen de Frankrijk en de Verenigde Staten, China, die werken elke dag om te maken de beste software van vandaag en morgen. Avanquest Software is genoteerd op NYSE Euronext sinds 1996 (gewone ISIN code). Voor meer informatie, bezoek de website: www.avanquest.com en vind de institutionele informatie van de groep op groupe.avanquest.com.
[verwijderd]
0
quote:

dalwinnie schreef op 15 januari 2013 19:11:

en goed nieuws?
Biedt mijn inziens behoorlijk perspectief, er vanuit gaande ze een verdubbeling van huidige online verkoop voorzien rond 2015, en gezien uitbreiding andere divisies. Een aardig offensief beleid.
Hoe de markt er op korte termijn op reageert durf ik niet te voorspellen, wel lijkt Anavquest aardig aan de weg te gaan timmeren en is 2 euro per aandeel een te lage waardering.. Ik denk dat de 3 euro wel in het vizier komt op korte termijn..
[verwijderd]
0
quote:

braam_1 schreef op 15 januari 2013 19:16:

Ben benieuwd wat dat morgen met de koers doet.
een pump en dan sluit 2,20-2,30.. eind van de week 2,50 is mijn voorspelling..
[verwijderd]
0
"Avanquest Software hecht als doelstellingen de verdubbeling van de omzet online aan horizon 2015-2016 maximaal 80 miljoen euro, met een hoger niveau van de huidige operationele efficiëntie van deze online activiteiten tot 15% van de totale omzet."

Mij lijkt daarbij de marktkapitalisatie van het bedrijf in zijn geheel van rond de 37 miljoen euro (18.570.000 uitstaande aandelen) op dit moment, veel te laag gewaardeerd..
[verwijderd]
0
Ze zijn op fora in Frankrijk overwegend pessimistisch, ik snap echt niet wat deze mensen dan hadden verwacht..
Lijkt mij dat het aandeel op termijn minimaal verdubbelt. Onder de 1,90 morgen zou echt lachwekkend zijn, en betekent voor mij bijkopen! Onder de 2,70 gaan ze er niet uit!
BekSide
0
Sorry dit hier te zeggen, maar ben erg blij geweest met mijn verkoop op vorige week donderdag bij die mooie stijging!

Zat erg te twijfelen erin te blijven zitten maar dit is geen fijn verloop...
[verwijderd]
0
quote:

BekSide schreef op 16 januari 2013 19:26:

Sorry dit hier te zeggen, maar ben erg blij geweest met mijn verkoop op vorige week donderdag bij die mooie stijging!

Zat erg te twijfelen erin te blijven zitten maar dit is geen fijn verloop...
Snap ik heel goed, mag je ook zijn; alleen denk niet dat het hier bij blijft; ik verwacht de komende tijd wel weer in zo een stijging als afgelopen donderdag.. Ik denk dat de volgende consolidatie boven de 2 euro zal zijn..
[verwijderd]
0
De fundamenten zijn veel sterker geworden bedrijfstechnisch; het aandeel is even over gekocht geweest; gaat vanzelf weer richting 2-2,20 op korte termijn..
[verwijderd]
0
Zoals aangegeven door Vanryb zal er de komende maanden het 1 en ander veranderen; mogelijk zien we dat dmv een nieuwe samenwerking; donderdag hebben we gezien wat dat met het aandeel kan doen. Omzet van 30% van totale uitstaande aandelen, een plus van 30%.
[verwijderd]
0
NEWS 2717: Prises de bénéfice sur Avanquest

16 janvier 2013 | Eric Lewin | Catégorie: News

La présentation de la stratégie online d’Avanquest (FR0004026714), sur laquelle je reviendrais au cours des prochaines semaines, ne semble pas convaincre pour l’instant. L’action perd en effet 4,5% à 1,91 euro.

L’éditeur de logiciels, confronté à une baisse du offline, se doit de réagir et envisage de doubler sa part dans le online d’ici 2015-2016 pour la porter de 40 millions d’euros à 80 millions d’euros. Le tout accompagné d’une nette amélioration des marges car Avanquest se fixe comme objectif de réaliser une marge opérationnelle supérieure à 15% dans cette activité en forte croissance.

Un pari intéressant qui, s’il se concrétise, devrait entraîner une envolée du titre…

korte samenvatting:
Presentatie van gister werd slecht ontvangen voor dit moment; mede door afname offline verkopen..
Online verwachtingen bieden zeker perspectief, gezien mogelijk aanzienlijk verbeterende marges en kunnen leiden tot een significante stijging van de koers..
273 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
882,63  +12,36  +1,42%  26 apr
 Germany40^ 18.177,90 +1,45%
 BEL 20 3.874,87 +0,44%
 Europe50^ 5.011,70 +0,10%
 US30^ 38.211,61 0,00%
 Nasd100^ 17.698,09 0,00%
 US500^ 5.095,29 0,00%
 Japan225^ 38.345,55 0,00%
 Gold spot 2.337,95 0,00%
 EUR/USD 1,0693 -0,34%
 WTI 83,64 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +9,33%
NX FILTRATION +8,77%
ASMI +7,26%
Alfen N.V. +5,89%
PostNL +3,82%

Dalers

SIGNIFY NV -11,28%
Wereldhave -7,62%
AMG Critical ... -5,77%
IMCD -4,90%
ABN AMRO BANK... -4,19%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront