Crucell « Terug naar discussie overzicht

Crucell Puts Temporary Hold On Shipments Of Quinvaxem And Hepavax-Gene

135 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
[verwijderd]
0
Dit bericht is teleurstellend maar inderdaad alleen op de korte termijn.
De nieuw fabriek is ok.
De oude staat op een terrein waarbij allerlei graaf en bouwactivitieten plaats vinden voor de aaleg van een metro.

Wel raar dat ze niets concreets zegen over de omgeving.
Crucell beschikt over meer dan genoeg cash om in elk scenario te overleven.

Zo te zien werden inderdaad stop loss orders getriggerd.
Dat effect ebt wel weg.

maxen
0
quote:

yinx schreef:

Maxen ik ben het helemaal met je eens gezien:
...

Ik neem ook aan dat het erg uitvergroot wordt, alleen om de deal te laten doorgaan voor € 24.75. Menig belegger zit niet te wachten op gedoe en verkoopt of biedt aan. Het management kan op 10 december a.s. met droge ogen verklaren dat de aandeelhouders zeer verguld kunnen zijn, dat J&J de deal laat doorgaan, ondanks dit gedoe.

Het gaat J&J natuurlijk om de technologie en de mabs en echt niet om QV.
Ik ben het dan ook weer met jou eens, behalve overigens met de laatste zin over QV. De officiele, initiele reden voor JnJ om in Crucell te stappen is vanwege universal fluMabs en fluvaccin, en wat toekomstig te bepalen gedoe.

Waarschijnlijk is, dat ten tijde van de initiele deal, JnJ al een volledige overname in gedachte had. En ik denk dat JnJ niet alleen (relatief onzekere) toekomstproducten op het oog heeft, maar ook zeker de huidige enige echte omzet- en winstmaker van Crucell.
pardon
0
In de states 2,2 miljoen aandelen en hier dik 4 miljoen,wie heeft ze gekocht.
Zijn het de stromannen van het boevengilde,het strookt toch niet met de kloosterlingen uit Leiden.
Maar zoals je weer kunt zien hebben ze de mt gouden bergen beloofd als ze mee willen werken aan hun duivelse plannen.
harrysnel
0
Ik denk dat het slagen van de overname door J&J juist minder waarschijnlijk is geworden en mocht dit alles een "truc" zijn van het MT dit averechts werkt.

Het meest waarschijnlijke scenario zag er m.i. als volgt uit. J&J gooit visje uit en doet openingsbod van 24,75E. Hierbij houdt J&J er rekening mee dat de uiteindelijke prijs voor Crucell hoger komt te liggen. Zoals verwacht komen er protesten van Crucell aandeelhouders. Vervolgens wordt er gesproken met deze partijen en vastgesteld welke prijs nodig is om voldoende steun te behalen. Als er dan een excuus is om het bod te verhogen (BV Unicef tender) wordt dit gedaan. Later volgt dan bericht dat bv van Herk de aandelen zal aanbieden.

Op J&J webcast nav kwartaalcijfers was er de vraag of er niet teveel betaald wordt voor Crucell en of het bijbehorende risico van de investering niet te groot is voor de J&J aandeelhouders. De problemen die nu spelen bij Crucell maken het verhogen van het bod m.i. onwaarschijnlijk. Hierdoor heb je dus geen onderhandelingsruimte naar boven meer en krijgt het bod een "take it or leave it" karakter. Blijft van Herk dwarsliggen dan komt overname in gevaar.

jmho
Dr. acula
4
Indien J en J om dit akkefietje afhaakt, lach ik me suf. Het zou mooi zijn. Dan kan Crucell mooi zelfstandig verder, zoals de bedoeling was.
Voor Crucell is het een goede leerschool. Crucell is meer dan QV.
En het MT kan mooi opzouten.
Ik ga voor een zelfstandig Crucell.

Grootoorvleermuis.
[verwijderd]
0
Het lijkt mij een mooie gelegenheid om snel even extra in te slaan. Als het inderdaad zo weinig toevallig is als velen hier denken dan moet je vooral dat doen wat je moet doen om vuige shorterstrucs af te straffen: in rap tempo bijkopen, zodat die 20% nog gemakkelijker wordt gehaald. J&J haakt echt niet af, ook niet als het bod naar 30 Euro moet.

Jullie zijn toch niet vergeten dat de proefproductie van Incheon zeer waarschijnlijk gewoon verkocht kan worden, maar dat gaan ze in dit stadium natuurlijk niet melden. Nee, eerst moet de volledige trucendoos open. Waarschijnlijk is het belangrijkste doel om een aanstaande Unicef-order wat in de toekomst te drukken.

Ik zou zeggen: grijp je kans (geldt ook voor wakkere pensioenfondsbeheerders!). Materieel gaat het namelijk om een niet significant akkefietje.
[verwijderd]
0
Trouwens wel zonde dat er nauwelijks bruikbare optieseries zijn om deze ongein af te straffen en dat de margin door de volatiliteit in de afgelopen periode belachelijk hoog is, waardoor het schrijven van november puts te veel kapitaal beslag vergt.

De aandelen zelf vormen nu nog wel de beste "optie".
[verwijderd]
0
Wat ook heel erg opvalt in de berichtenstroom van vandaag is de enorme gretigheid waarmee het MT alvast de jaarverwachting voor 2010 intrekt, terwijl de zaken nog moeten worden uitgezocht.

Als je dit allemaal aan "ongelukkig toeval" wijt, ben je in mijn ogen behoorlijk naïef. Het kan ook gewoon de laatste wanhoopspoging zijn om het bod op 24,75 er door te drukken.

Dus laten we hopen dat van Herk en/of gelijkgezinden een groot deel van de gedumpte 4,3 mln aandelen hebben geabsorbeerd en laten wevbovendien hopen dat die afkomstig waren van de begeleidende bank(en) die de deal er kost wat kost door moeten drukken. Stel dat het collectieve NEE-kamp de posities met 2 miljoen stukken heeft kunnen uitbreiden dan is de doordruk-poging namelijk behoorlijk aan het back-firen.
patient
0
quote:

xynix schreef:

Wat ook heel erg opvalt in de berichtenstroom van vandaag is de enorme gretigheid waarmee het MT alvast de jaarverwachting voor 2010 intrekt, terwijl de zaken nog moeten worden uitgezocht.

Als je dit allemaal aan "ongelukkig toeval" wijt, ben je in mijn ogen behoorlijk naïef. Het kan ook gewoon de laatste wanhoopspoging zijn om het bod op 24,75 er door te drukken.

Dus laten we hopen dat van Herk en/of gelijkgezinden een groot deel van de gedumpte 4,3 mln aandelen hebben geabsorbeerd en laten wevbovendien hopen dat die afkomstig waren van de begeleidende bank(en) die de deal er kost wat kost door moeten drukken. Stel dat het collectieve NEE-kamp de posities met 2 miljoen stukken heeft kunnen uitbreiden dan is de doordruk-poging namelijk behoorlijk aan het back-firen.
10 december wordt een nee tegen het bod van E24,75 en een agenda punt voor de volgende AVa dat de CEO van het MT moet opzouten. Deze trucendoos van Brus toont weinig respect voor de daadwerkelijke eigenaren van Crucell.
:o((
[verwijderd]
0
quote:

patient schreef:

Deze trucendoos van Brus toont weinig respect voor de daadwerkelijke eigenaren van Crucell.
:o((
Ik ben ook nog niet vergeten dat Brus bijna triomfantelijk een "break-up fee" meldde van meer dan 2 maal de jaarwinst als "konijn 1" uit zijn hoed. Dat was bijzonder dubieus en volgens mij juridisch aanvechtbaar. Ik kan mij niet herinneren dat wij als aandeelhouders het ongekend aangaan van dergelijke verplichtingen vooraf hebben gefiatteerd.

Hoe komt het toch dat ik zo'n "Boonstra-gevoel" krijg van dit MT en in het bijzonder bij Brus. Als het allemaal gaat om "nog net toelaatbare" trucs, dan hoop ik dat hij net zo'n persona non grata wordt als Cor. Openbare belediging van je aandeelhouders is iets wat je toch maar beter NIET kunt doen.

Overigens lijkt het mij verstandig dat op de BAVA wordt besloten tot minimaal een half jaar uitstel van het besluit tot wel/niet ingaan op het bod van J&J, gegeven de onduidelijke eenmalige waarderingselementen in de huidige situatie!!!
[verwijderd]
0
Is gewoon slim, dit bericht! eerder kans van slagen van de deal! EN verschepingen pas weer in 2011, dus in de tax-holiday.

Dus mes snijdt van 2 kanten.

succes allen
pardon
0
Ik heb het vermoeden dat de nieuwe tender er aan zat te komen,en dat unicef deze bekend wilde maken.
Nu zullen ze de bekendmaking ook uitstellen,J&J zal nog wel even een flinke donatie doen.
[verwijderd]
0
Wilb, commentaar? Ik begreep dat je sinds kort weer redelijk grootschalig in ons kamp vertoeft?!
[verwijderd]
0
Wat me ook opvalt is het tijdstip van de melding.

Korea lag al lang en breed op 1 oor. Als het nabeurs koreaanse (voorbeurs Euronext) tijd was gemeld, was dat nog geloofwaardig.

De theorie van de verwachtte tender zou meer passen in dit verhaal.

Nogmaals:

Dit stinkt.

Dirk
Mr sponge
0
Dit is wel een mooie gelegenheid voor van Herk om zijn positie uit te breiden en te versterken. De koers zit nu zo'n 5% onder het bod. Dus zelfs als de overname door J&J gewoon door gaat heb je een leuk rendement. 5% in zeg een half jaar. Beter dan bij obligaties of een spaarbankboekje.
[verwijderd]
0
Crucell publiceert agenda bava
29-10-2010 8:21:00





AMSTERDAM (Dow Jones)--Biotechnologiebedrijf Crucell NV (CRXL.AE) heef vrijdag de agenda voor de buitengewone aandeelhoudersvergadering ter toelichting op het bod van Johnson & Johnson (JNJ) bekendgemaakt.

De vergadering zal op 10 december om 14.00 uur worden gehouden in om het Hilton Hotel in Amsterdam. Tijdens de vergadering zal het bod besproken worden en zullen de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen een toelichting geven op het bod.

Crucell geeft met het bijeenroepen van de bava gehoor aan de oproep van grootaandeelhouder Van Herk Groep. Deze investeerder, met een belang van ruim 10% in Crucell, verzocht het bedrijf begin oktober een bava te houden.

J&J en Crucell maakten op 6 oktober bekend een overeenkomst te hebben bereikt over het overnamebod van EUR1,75 miljard op de aandelen Crucell die J&J nog niet in bezit heeft. Dit komt overeen met EUR24,75 per aandeel.

Van Herk vindt het bod te laag en riep het bestuur van Crucell op de steun voor het bod in te trekken. Ook andere aandeelhouders uitten al twijfel over de hoogte van het geplande bod.

Door Robin van Daalen; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715210; robin.vandaalen@dowjones.com




[verwijderd]
0
Idd als t bod doorgaat anders kan hij nog middelen op 10 euro . Neerwaarts risico enorm opwaarts potentieel minimaal naar mijn mening .
Mr sponge
0
quote:

king1 schreef:

Idd als t bod doorgaat anders kan hij nog middelen op 10 euro. Neerwaarts risico enorm opwaarts potentieel minimaal naar mijn mening.
En dat geloof je zelf?
J&J heeft meer inzicht in de stand van zake bij Crucell, dan wij allemaal bij elkaar. Ze gaan echt geen € 24,75 per aandeel betalen als het maar €10,-per aandeel waard is. En een tegenslag van zeg 20 miljoen gaat J&J echt niet doen besluiten af te zien van de overname.
J&J wil Crucell overnemen om hun lange termijn doelstellingen te kunnen verwezelijken.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

xynix schreef:

Trouwens wel zonde dat er nauwelijks bruikbare optieseries zijn om deze ongein af te straffen en dat de margin door de volatiliteit in de afgelopen periode belachelijk hoog is, waardoor het schrijven van november puts te veel kapitaal beslag vergt.

De aandelen zelf vormen nu nog wel de beste "optie".
Na een tip van Aossa ben ik eens in de op nasdaq genoteerde opties gedoken. Uitoefen prijzen bv $30 (eur 21.7 nu) of voor de speculant $35. Bod is in euro dus geen koersrisico $/eur.

Verder lijkt me ook duidelijk hoe de sterile operation has been comprimised. Dit is natuurlijk tijdens bezoek JNJ raiders gebeurd, zie bewijs:
www.youtube.com/watch?v=EXnr-S3gFCU
135 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
887,44  +8,73  +0,99%  03 mei
 Germany40^ 18.017,10 +0,67%
 BEL 20 3.913,37 +0,52%
 Europe50^ 4.930,44 +0,18%
 US30^ 38.691,83 0,00%
 Nasd100^ 17.893,96 0,00%
 US500^ 5.127,53 0,00%
 Japan225^ 38.326,05 0,00%
 Gold spot 2.301,75 0,00%
 EUR/USD 1,0762 0,00%
 WTI 78,11 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  4. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders
  5. Premium

Stijgers

VIVORYON THER... +7,18%
Flow Traders +4,87%
BESI +4,11%
Brunel +3,91%
UMG +3,62%

Dalers

HEIJMANS KON -5,17%
Aperam -4,56%
AMG Critical ... -3,16%
Kendrion -2,75%
CM.COM -2,24%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront