Via Net.Works « Terug naar discussie overzicht

Aandelen op naam

21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
[verwijderd]
0
Goedemorgen allen ,

Onze aandelen worden vanavond in een depot gestort ( vermoedelijk bij Fortis ). Dit betekend dus dat onze aandelen op naam komen te staan. Hoe weet men anders van wie de aandelen zijn ?

Betekend gewoon dat we tijdelijk aandelen van een BV krijgen , een besloten vennootschap.

Interoute is ook een BV. Het is dan een kleine moeite om er weer een NV van te maken.

Gewoon even een ingeving .....
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Hoi Yellow,

Als er Ned. aandelen omgezet gaan worden naar US aandelen, moeten dan deze door de brokers aangekocht worden? Of gaat die omzetting anders in het werk. In het 1ste geval dan zou de US koers aardig op kunnen lopen of niet?

[verwijderd]
0
quote:

Yellowww. schreef:

Hoop doet leven.

Gewoon logisch nadenken dan kom je een heel eind ...
Ik hoop het voor jullie!!!! Zal wel een stunt zijn!!

suc6

gr hans791
[verwijderd]
0
quote:

gjb001 schreef:

Hoi Yellow,

Als er Ned. aandelen omgezet gaan worden naar US aandelen, moeten dan deze door de brokers aangekocht worden? Of gaat die omzetting anders in het werk. In het 1ste geval dan zou de US koers aardig op kunnen lopen of niet?

Nee , ik denk niet dat de brokers moeten gaan aankopen. Echter ik voorzie wel een probleem met de omwisseling omdat VIA geen transacties meer toelaat.
Daarom gaat er iets anders gebeuren. De uitvoering van de Y. theorie dus ....

Een andere mogelijkheid is dat onze aandelen in depot blijven staan en de koers in amerika op gaat lopen. Omdat je alleen op slot en begin koersen mag handelen zou je dat als een soort bod op je aandelen kunnen gaan zien. Ben je tevreden met de koers in amerika dan kun je je aandelen verkopen tegen die koers.

Ook voorzie ik dat de handel vanavond in amerika stopt. Zo kunnen alle aandelen weer tesamen komen in het depot. Ze kunnen dan als pre-ipo aandelen weer worden verhandeld op euronext en/of de Nasdaq.
[verwijderd]
0
Ik kreeg vanmorgen deze mail van Alex, alleen begrijp ik niet goed of je ze zelf moet overboeken naar Nasdaq of dat hun dat automatisch doen als je zelf niets doet. Ik heb al een mail gestuurd.

"""""""
U heeft ....... aand. Via Net.Works (fondscode 47078) in portefeuille. Met ingang van 18 december 2006 wordt de notering van dit fonds aan Euronext Amsterdam beëindigd. Voorlopig zal het fonds wel interbancair beschikbaar blijven.

Er zal in verband met deze doorhaling van de notering geen uitkering in contanten plaatsvinden. Sinds 10 november 2005 zijn aandelen Via Net.Works genoteerd in de rubriek "aandelen met noteringsmaatregel". De duur van de maatregel beperkt zich tot maximaal 12 maanden. Dit betekent dat u op 15 december 2006 voor het laatst kunt handelen in dit fonds.

Aansluitend op het bovenstaande bieden wij u de mogelijkheid om uw positie over te boeken naar de notering van Nasdaq (fondsnaam: Via Net.works Inc. -OTC-, fondscode: 122112). Het fonds is verhandelbaar op het pinksheet segment van Nasdaq. Dit betekent dat er slechts sluitingsorders kunnen worden opgegeven voor deze notering. Tevens willen wij u waarschuwen voor de slechte informatie voorziening van dit handelssegment.

Vanaf 18 december 2006 zal uw positie in Via Net.Works worden overgeboekt naar de notering van Nasdaq. Mocht u geen gebruik willen maken van deze service, dan kunt u tot en met 22:00 uur, 17 december 2006 contact opnemen met een medewerker van de servicedesk.

De exacte valutadatum voor de overboeking is op dit moment nog niet bekend. Indien de overboeking is verwerkt, ontvangt u de aandelen genoteerd op Nasdaq.

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de Servicedesk. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur via info@alex.nl of 020 - 521 81 80.
- toets eerst ter identificatie uw rekeningnummer en VRS-pincode in;
- kies vervolgens *8 om doorverbonden te worden naar de Servicedesk;
- beschikt u niet over uw VRS-pincode toets dan direct *8 in. Houd in dat geval wel uw sofi-nummer bij de hand.

Met vriendelijke groet,
Alex Beleggersbank
""""""""""""

Yellow, kun je me helpen, heb niet zo'n ervaring hiermee. Dank,
[verwijderd]
0
Het lijkt mij okay dat de aandelen automatisch overgeboekt gaan worden. Maar dit moet dan voor alle aandelen gelden. Blijf het vreemd vinden dat er een keuzemogelijkheid is. Net of ze je willen lokken om je aandelen naar de Nasdaq te verplaatsen. Kan positief zijn maar wat voor de een geldt moet ook voor de anderen gelden.
[verwijderd]
0
Chrisje

Het wordt mij allemaal steeds onduidelijker.Omdat ik twijfelde ze wel of niet te verkopen, heb ik ze afgelopen maandag toch maar voor € 0,02 in de verkoop gezet.Komt natuurlijk niets meer van terecht.Dus houd ik ze maar.
Maar nu het volgende: diverse banken bieden aan, of boeken naar wat ik heb begrepen de aandelen automatisch over naar de Nasdag.Binck zegt hier geen informatie over te hebben. Maar Yellowww, is het nu wel of niet verstandig die overboeking naar de Nasdag.
[verwijderd]
0
" Vanaf 18 december 2006 zal uw positie in Via Net.Works worden overgeboekt naar de notering van Nasdaq " .

Laat ze maar automatisch overboeken. Mocht het toch anders lopen dan hou je je bank verantwoordelijk voor geleden schade. Zij moeten jullie immers juist informeren.
treignac
0
Ik heb net de rabobank ( 12.08 uur ) gebeld en kreeg daar te horen om ze vandaag nog te verkopen.
Over het overbrengen naar de USA kon hij niets zeggen en mocht daar geen info over verstrekken.
Van de bank zelf nog geen enkel bericht ontvangen hoe het verder gaat.
Dit laatste komt denkelijk begin volgende week.
Vreemde opstelleing van de bank.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Tsja , hier zitten we dan met onze diamantjes. De banken sluiten de rijen. Kooporders kunnen niet meer uitgevoerd worden en er wordt geadviseerd om te verkopen op 0,01 ct.

De WORLD-ONLINE soap lijkt er niets bij. Ik word altijd een beetje opstandig als er zo eensgezind over gedacht wordt. Zou er geen andere mogelijkheid zijn waar de banken niet aan denken ? Het zijn wel onze aandelen waarover zo gedacht wordt.
treignac
0
Het enige dat we kunnen doen is achterover gaan zitten en afwachten
wat er gaat gebeuren. Het zij zo.
Ik verkoop helemaal niets en blijf zitten waar ik zit
maar theoretisch heb ik er al afstand van genomen.
treignac
0
12.57 uur
Er is weer 2 cent betaald voor VIA. ( Rabo beleggers site. )
Dus de voorgaande vehalen dat er niet gekocht zou kunnen worden voor
2 cent is dus schijnbaar ook BANK-AFHANKELJK.

[verwijderd]
0
quote:

treignac schreef:

maar theoretisch heb ik er al afstand van genomen.

Jammer , heb er zo'n mooie reverse take-over theorie over. Beleggen mag in ieder geval niets met emoties te doen hebben. Toch begin het nu wel een beetje in mijn maag te voelen. Net of er een kindje geboren moet worden ....

[verwijderd]
1
om te testen heb ik net 5k gekocht, bij de sns gewoon te kopen.

ten aanzien van het omzetten, bij upc was het destijds automatisch aangemeld, als je niets liet horen ( sns ) heb ze toen op het laatst weer terug laten zetten en alsnog verkocht.

bij de rabo hebben mensen destijds bericht gehad, voor het overzetten dit was niet automatisch, bij geen gehoor naar de bank toe, werden je stukken bestens aangeboden op de beurs.

mvg daan
21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
882,63  +12,36  +1,42%  26 apr
 Germany40^ 18.177,90 +1,45%
 BEL 20 3.874,87 +0,44%
 Europe50^ 5.011,70 +0,10%
 US30^ 38.211,61 0,00%
 Nasd100^ 17.698,09 0,00%
 US500^ 5.095,29 0,00%
 Japan225^ 38.345,55 0,00%
 Gold spot 2.337,95 0,00%
 EUR/USD 1,0694 -0,33%
 WTI 83,64 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +9,33%
NX FILTRATION +8,77%
ASMI +7,26%
Alfen N.V. +5,89%
PostNL +3,82%

Dalers

SIGNIFY NV -11,28%
Wereldhave -7,62%
AMG Critical ... -5,77%
IMCD -4,90%
ABN AMRO BANK... -4,19%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront