Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

DeZwarteRidder
0
quote:

gnocchi. schreef op 23 december 2023 15:24:

[...]

Hahahaha.
Hoe noemen ze dat als je het niet meer ruikt terwijl hij toch een uur in de wind stinkt, geur doof???????????????

'Luier Don': Internet viert 'Trump ruikt' trending op sociale media
Kathleen CullitonDavid McAfee
22 december 2023 7:32PM ET.

Link Engels.
www.rawstory.com/trump-smells-trends/

Wie zich zorgen maakt over de staat van het Amerikaanse discours hoefde vrijdag alleen maar de politieke trends op sociale media te raadplegen om zijn angsten weg te nemen: Het was #TrumpSmells.

Het Meidas Touch Network meldde als eerste deze belangrijke ontwikkeling over de olfactorische ervaring van degenen die het dichtst bij de belangrijkste conservatieve kandidaat in de presidentsrace van 2024 staan.

Hun onderzoeksteam koppelde het crowdsourced onderzoek naar de geur van de "oranje man" aan voormalig GOP-wetgever en huidig CNN Senior Political Commentator Adam Kinzinger.

"Ik ben echt verbaasd hoe mensen dicht bij Trump niet over de geur hebben gesproken," meldde de CNN-commentator. "Het is echt iets om te zien."

Gebruikers van sociale media struinden al snel het internet af op zoek naar visueel bewijs ter ondersteuning van Kinzingers plakkerige zinger.

Filmregisseur Morgan J. Freeman, niet te verwarren met de acteur met een vergelijkbare naam, zei dat de geur afkomstig is van de luier van Trump.

"Blijkbaar stinkt #Trump omdat hij zijn volwassen luiers zelden verschoont! F--king gross!!!" schreef hij en voegde een foto toe van Trump die bobbels in zijn broek lijkt te hebben.

Een ander populair account schreef dat het verrassend was dat "mensen zich nu pas realiseren dat" Trump stinkt.
"Omdat ik dat al een tijdje weet. Zelfs Kevin McCarthy weet dat [Trump stinkt], daarom haatte hij het om achter hem te staan en de wind te ruiken aan zijn vochtige luiers. Het zou jammer zijn als [Trump ruikt] de rest van de dag trended op nummer één, dat zou Trump waarschijnlijk superverdrietig maken. Wat je ook doet, niet RT-en en antwoorden met de hashtag #TrumpSmells," schreef hij. Hij voegde een afbeelding toe van McCarthy die iets stinkends lijkt te ruiken terwijl hij achter de voormalige president staat.

Een ander account schreef simpelweg: "Luier Don #TrumpSmells."

Iemand wees Kinzinger er zelfs op dat sommige foto's individuen in de buurt van Trump tonen die de voormalige president lijken te ruiken.

"Je kunt echt de reacties van mensen zien op hoe Trump ruikt," schreven ze, inclusief foto's van McCarthy en ex-V.P. Mike Pence.

De onverschrokken journalisten van de Independent vroegen het Trump-team om commentaar en kregen dat verrassend genoeg ook.

"Adam Kinzinger liet een scheet op live TV en is een werkloze fraudeur," zei de woordvoerder naar verluidt. "Hij heeft zijn land te schande gemaakt en heeft geen respect voor iedereen om hem heen omdat hij een triest individu is dat boos is over hoe zijn miserabele leven is verlopen."

Kinzinger gaf op zijn beurt een waarschuwing aan degenen die zich in Trumps baan begeven.

"Draag een masker als je kunt."
Is dit luierverhaal een grap of is dit serieus bedoeld.....???
gnocchi.
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 23 december 2023 18:15:

[...]

Is dit luierverhaal een grap of is dit serieus bedoeld.....???
I denk dat het waar is, ik weet niet of het een lijflucht van nature is, of door zijn make-up.

Je zal ook wel gelezen hebben dat er een Engelse film cineast maandenlang van Donald hem moest volgen en filmen voor een documentaire. De cineast vertelde dat het meest vreemde en vervelende was dat Donald elke ochtend meer als een uur aan zijn uiterlijk bestede dmv gel voor zijn haar en, rommel voor zijn make-up. Volgens de cineast had hij altijd spuitbussen bij zich.
gnocchi.
2
Moms For Liberty heeft een heel nieuw schandaal
Bill Palmer | 14:45 uur EST 23 december 2023

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/moms-fo...

Moms For Liberty, de extreem rechtse groep die probeert schoolbesturen over te nemen en te voorkomen dat studenten iets leren over de echte wereld, had een vreselijke verkiezingscyclus in 2023. Sindsdien is de groep ook opgeschrikt door schandalen. Die schandalen zijn zojuist nog erger geworden.

Moms For Liberty medeoprichtster Bridget Ziegler wordt er nu van beschuldigd een tweede sekstape met een vrouw te hebben gefilmd. Normaal gesproken gaat dit niemand iets aan. Maar dit gebeurt zelfs terwijl Moms For Liberty alles wat LGBT is op openbare scholen probeert te onderdrukken.

En dat terwijl Bridget Ziegler's man Christian Ziegler - de voorzitter van de Republikeinse Partij van Florida - wordt onderzocht wegens vermeende verkrachting en onlangs de meeste bevoegdheden van zijn ambt is ontnomen. Zoals gewoonlijk blijven extreemrechtse mensen ons eraan herinneren dat er iets heel erg mis is met hen.
closer
0
quote:

closer schreef op 23 december 2023 11:44:

Opsteker voor Trump: hooggerechtshof doet geen uitspraak over immuniteitsclaim van ex-president

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft vrijdag geweigerd direct uitspraak te doen over de immuniteitsclaim van Donald Trump. Daarmee is het verzoek van aanklager Jack Smith aan het hof om zich onmiddellijk te buigen over de vervolging van de ex-president afgewezen.

Redactie, 23 december 2023, 10:47

Tijdens een rechtszaak had de rechter bepaald dat Trump zich niet als ex-president op strafrechtelijke immuniteit kan beroepen en daartegen gingen zijn advocaten in beroep bij een hogere rechtbank. Om tijd te winnen stapte speciale aanklager Jack Smit direct naar het hof om deze stap over te slaan. Maar het hof wijst zijn verzoek af, waarmee de kwestie toch door een rechtbank in hoger beroep behandeld moet worden.

Dit hoger beroep heeft een opschortende werking voor het proces dat op 4 maart volgend jaar moet aanvangen. Dan zou hij voor een jury moeten verschijnen voor de beschuldigingen dat hij de spil was in een samenzwering om de verkiezingsuitslag te dwarsbomen.

De zaak draait om de laatste maanden dat Trump aan de macht was en de bestorming van het Amerikaanse parlementsgebouw op 6 januari 2021 door duizenden van zijn aanhangers. Die wilden zo voorkomen dat de overwinning van president Joe Biden zou worden bevestigd.

www.volkskrant.nl/cs-bf96d70e
Trump vraagt federaal hof om immuniteit in zaak over kiesfraude

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft een federaal hof van beroep in Washington D.C. gevraagd om hem immuun te verklaren voor vervolging voor verkiezingsfraude. Die stap volgt nadat het Hooggerechtshof weigerde een uitspraak te doen over immuniteit voor de oud-president.

Redactie, 24 december 2023, 08:35

De advocaten van Trump beargumenteren dat hij destijds handelde binnen zijn mandaat als president en alleen maar de integriteit van de verkiezingen wilde waarborgen. Om die reden vinden ze dat hij niet vervolgd kan worden voor kiesfraude.

Speciaal aanklager Jack Smith wil aantonen dat Trump zich wel degelijk schuldig heeft gemaakt aan een samenzwering om zo de verkiezingsuitslag te dwarsbomen. Zo zou Trump hebben willen voorkomen dat de overwinning van Joe Biden werd bevestigd.

Het was Smith zelf die het Hooggerechtshof had gevraagd een snelle uitspraak te doen over eventuele immuniteit voor Trump, zodat die kwestie van de baan was en het eigenlijke proces kon plaatsvinden.

De zaak over de verkiezingsfraude zou op 4 maart volgend jaar van start moeten gaan. Doordat nu eerst een lagere rechtbank zich buigt over de immuniteitskwestie, waarna nog beroep mogelijk is, lijkt het er sterk op dat ze vertraging zal oplopen.

Het federale hof van beroep in Washington gaat op 9 januari de argumenten van Trump met betrekking tot de immuniteit aanhoren.

www.volkskrant.nl/cs-b1ef3994
DeZwarteRidder
0
Als Trump nog een keer president wordt, zal hij zich niet bezighouden met het besturen van het land, maar met wraak nemen op z'n eindeloze hoeveelheid vijanden.

fd.nl/samenleving/1500076/wraakzuchti...
gnocchi.
1

Meer goed nieuws voor Joe Biden
Bocha Blue.

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/more-go...

Het is zo interessant wat de media willen om te behandelen en wat ze niet doen. Bijvoorbeeld: er is een nieuwe poll uit. Heb je er al van gehoord? Waarschijnlijk niet, want het is goed nieuws voor president Biden.

Deze peiling, gehouden door The Economist en YouGov, ondervraagt jonge kiezers naar hun politieke voorkeuren. Jonge kiezers steunen president Joe Biden. Deze peiling. genomen op 16-18 december, toont kiezers onder de 30; sterk de voorkeur geven aan president Biden boven Donald Trump.

Ze ondervroegen 1.336 geregistreerde kiezers. De foutmarge is plus of min 3,2 procentpunten. Deze jonge kiezers geven de voorkeur aan Biden met bijna 55 procent. Daarentegen zou minder dan een kwart van de respondenten voor Trump kiezen.

Nu, peilingen zo vroeg betekenen echt niet veel, zoals ik heb gezegd. Maar ik denk dat het van vitaal belang is voor mensen om te weten dat er peilingen zijn die goed nieuws laten zien voor Biden - zelfs als velen in de media ze niet vaak genoeg noemen. Naarmate de tijd verstrijkt, zullen er meer peilingen zijn, en sommige zullen goed zijn voor Biden, en sommige zullen dat niet zijn. Wat ik zal blijven doen, is peilingen benadrukken die zoveel media-experts niet eens willen noemen.
GakGak
2
quote:
.
Sterke beeldvorming is iets wat blijkbaar altijd goed aanslaat, zelfs bij deplorables zonder enige visie.
Wanneer je maar dagelijks erop focust dat the Donald stinkt uit zijn eendenbek, dan blijft er iets van hangen.

De voortdurend denigrerende opmerkingen van trump over al zijn tegenstanders schreeuwen om een gelijksoortig
antwoord en dat kwartje lijkt eindelijk gevallen.

Niet alleen over zijn opvallende kuif maar iets veel kwetsbaarders.
Het werd tijd.
gnocchi.
0

'We werden ingelicht': Ex-GOP wetgever blaast populaire rechtse samenzweringstheorie op

David McAfee
23 december 2023 4:59PM ET

Link Engels.
www.rawstory.com/kinzinger-blows-up-s...

Voormalig
Republikeins congreslid Adam Kinzinger (R-IL) heeft zaterdag een populaire rechtse samenzweringstheorie opgeblazen.
populaire rechtse samenzweringstheorie op door te zeggen dat sommigen die de
onjuiste informatie samen met hem over de feiten waren geïnformeerd.
Kinzinger, die onlangs in het nieuws kwam omdat hij een meme verspreidde over hoe slecht "Trump stinkt", ging naar sociale media om de "Seth Rich" theorie te vernietigen. De samenzweringstheorie, die volgens sommigen heeft geholpen om Donald Trump
naar het Witte Huis heeft geholpen, beweert dat de vermoorde medewerker van de Democratische Nationale
Comité medewerker werd vermoord omdat hij op de een of andere manier betrokken was bij het lekken van
gestolen e-mails naar WikiLeaks tijdens de verkiezingscampagne van 2016.

Maar zoals Kinzinger het vertelt, zijn sommigen die deze theorie verspreiden "bewust aan het liegen".
"Elke
Republikeinse politicus die geloof hecht aan [Seth Rich] samenzweringen
liegt bewust," schreef Kinzinger. "We zijn geïnformeerd over hoe Rusland
DNC e-mails kreeg. Als het ze iets kan schelen."
De voormalige wetgever voegde er vervolgens aan toe dat er "altijd wel een slachtofferverhaal is om van te profiteren" en noemde ze "wakkere mensen".

In een vervolgpost op Substack ging Kinzinger nog verder over het "slachtofferverhaal".

"De zeurende, zwakke, broze, breekbare, delicate, zwakke, nietige, slachtoffer
mentaliteit van de MAGA-beweging is een van de meest transparant trieste,
sneeuwvlokkige en zielige bewegingen in de Amerikaanse geschiedenis", schreef hij.
"Het onophoudelijke gezeur gevolgd door de gebruikelijke afbuiging van een of andere harde
aanval die redelijke volwassenen zouden schuwen heeft echt een kookpunt bereikt
punt bereikt in mijn tolerantie voor een typische en normale politieke dialoog."
Hij
voegde eraan toe dat hij zich aanvankelijk aangetrokken voelde tot het republikeinse gedachtegoed vanwege zijn
"geloof dat een man zijn eigen lot kan bepalen, zijn eigen familie kan verdedigen,
zijn eigen leven kan leiden en anderen met rust kan laten om hun eigen leven te leiden.

"De MAGA-beweging is een besmettelijke ziekte geworden van hulpeloosheid en
slachtofferschap zoals ik me geen enkele kan herinneren. Donald Trump is zelf een meester
slachtoffer, klaagt iedereen en alles aan, schreeuwt luidkeels over hoe hij een
arm slachtoffer is van de 'diepe staat', de casino's, DOJ, FBI, China, Duitsland, Mars,
de zon en elke andere mogelijke natuurkracht," voegde hij eraan toe. "Maar zijn
slachtoffermentaliteit heeft zich verspreid naar de GOP in het algemeen, en het is de meest
irritante en destructieve kracht in de natie. Serieus. Deze infectie
heeft de GOP vernietigd."


Lees het volledige bericht hier.
adamkinzinger.substack.com/p/the-perp...
het zwaard
0
De voormalige gouverneur van South Carolina Nikki Haley heeft binnen vier procentpunten van koploper Donald Trump getrokken in de Republikeinse presidentiële voorverkiezingen van 2024 in New Hampshire, een wedstrijd die dichterbij zou kunnen komen dan verwacht voor de ex-president, volgens een nieuwe poll.

Nikki Haley als eerste vrouwelijke Amerikaanse president? Onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk

In een American Research Group Inc peiling uitgebracht op donderdag, die kiezers had gevraagd van wie ze de voorkeur hadden in de voorverkiezingen in New Hampshire die gepland waren voor 23 januari, Haley verdiende 29% steun aan de 33% van Trump%. Dat betekende dat de kloof tussen Haley en Trump binnen de enquête van 4% lag% foutmarge nadat de voormalige president al lang dominante opiniepeilingen had gehouden in de race voor de nominatie van het Republikeinse Witte Huis in 2024.

Haley's sterke vertoning in de American Research Group Inc-enquête kwam een dag erna een poll van het Saint Anselm College New Hampshire Institute of Politics ontdekte dat ze haar steun in de staat sinds september had verdubbeld, wat haar schijnbaar versterkte als een duidelijke alternatieve keuze voor Trump voor conservatieve kiezers. De bevindingen van de Saint Anselm-enquête waren echter gunstiger voor Trump, wat hem een voorsprong van 44% tot 30% op Haley liet zien.

Maar hoewel Haley nog steeds terrein heeft om de leiding te nemen in de staat, komt Trump met minder dan 50% steun “ laat zien dat hij serieuze concurrentie heeft in de partij ”, de directeur van het onderzoekscentrum van de Universiteit van New Hampshire, Andrew Smith, heeft eerder verteld USA Today.

Haley's sterke opiniepeilingen lijken een gemengde reactie te hebben getrokken van Trump, die afzonderlijk met meer dan 90 strafrechtelijke vervolging kampt terwijl hij een tweede presidentschap zoekt.

Aan de ene kant ging hij vrijdag op zijn Truth Social-site en beledigde Haley met zijn favoriete bijnaam voor haar, en schreef: “ Fake New Hampshire poll werd uitgebracht op Birdbrain. Gewoon weer een zwendel! ” Hij sprak ook vrijdag met de rechtse radioshowpresentator Hugh Hewitt en verwierp de peilingen waaruit bleek dat Haley goed tegen hem presteerde als “ nep ” en stond erop dat hij door haar niet als een potentieel werd beschouwd primaire kanshebber.

Maar onder verwijzing naar twee bronnen die bekend zijn met de gesprekken, CBS News gerapporteerd op vrijdag dat Trump zijn team ook tegelijkertijd had gevraagd om Haley aan te tikken om als vice-presidentskandidaat te dienen als hij uiteindelijk de Republikeinse voorverkiezingen wint om de 2024 Oval Office-genomineerde te worden, wat, indien nauwkeurig, een teken zou zijn dat hij begeert om te profiteren van haar steun. CBS zei dat de bronnen hadden aangegeven dat de extreemrechtse reactie op een Trump-Haley-ticket echter negatief was.

Haley prees voorlopig haar recente opiniepeilingen.

“ Donald Trump is me begonnen aan te vallen, ” zei Haley woensdag in een campagnestadhuis in Iowa, waar de caucussen die gewoonlijk de presidentsverkiezingen beginnen, gepland staan op 15 januari. “ Hij zei: ‘ Ik weet niet waar deze Nikki Haley-golf over gaat. ’ Wil je dat ik je vertel waar het over gaat? … We stijgen. ”

Haley was de Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties nadat Trump het presidentschap in 2016 had gewonnen, maar ze nam ontslag in 2018. Daarvoor was ze van 2011 tot 2017 gouverneur van South Carolina.

Een van haar meer prominente handelingen als gouverneur van South Carolina was het ondertekenen van een abortusverbod dat geen uitzonderingen op verkrachting of incest bevatte. Dat verbod werd van kracht, samen met soortgelijke in andere staten, nadat het Amerikaanse hooggerechtshof vorig jaar het federale recht op abortus had afgeschaft, dat was vastgelegd in het historische Roe v Wade-besluit.

Trump van zijn kant wordt geconfronteerd met 91 strafrechtelijke aanklachten die hem ervan beschuldigen dat hij zijn nederlaag tegen Joe Biden bij de presidentsverkiezingen van 2020 met geweld heeft teruggedraaid, illegaal overheidsgeheimen bewaren nadat hij het Oval Office had verlaten en illegale betalingen voor zwijggeld aan de volwassen filmacteur Stormy Daniels.

Hij worstelde ook met civiele geschillen over zijn zakelijke praktijken en een beschuldiging van verkrachting die door een rechter als “ substantieel waar wordt beschouwd ”.

(vertaald uit het Engels)
The Guardian
gnocchi.
0
Ik noem dit 2 honden vechten om een been en de derde gaat er mee van door. Donald heeft zijn kruit verschoten om Ron DeSantis uit te schakelen. Het is allemaal niet zo geweldig voor Donald. Een paar jaar terug had hij bijna 100% republikeinen achter zich met polls. Hij begint nu zoete broodjes te bakken met Haley, en voorstellen te doen om haar als vicevoorzitter aan te nemen. Hij kan natuurlijk proberen om haar ook net zo'n behandeling te geven als Ron DeSantis. Maar dat zal averechts werken.
gnocchi.
0
'Ik heb niets verkeerd gedaan': Trump snauwt naar berichten over meer geknoei bij de verkiezingen
Tom Boggioni
24 december 2023 10:22AM ET.

Link Engels.
www.rawstory.com/trump-phone-call-mic...

Na een bombericht dat onthulde dat er audio-opnames zijn van Donald Trump en RNC-hoofd Ronna McDaniel die verkiezingsfunctionarissen in Michigan aansporen om de resultaten van de presidentsverkiezingen van 2020 in hun staat niet te certificeren, ging de voormalige president zondag naar zijn sociale media om vol te houden dat hij gewoon zijn werk deed.

Op vrijdag verscheen verslaggever Craig Mauger van Detroit News op CNN om meer details te geven over zijn verslag en vertelde hij gastheer Poppy Harlow: "Er is een klokkenluider die de audio van deze opnames bezit. En de timing van het vrijgeven en de uiteindelijke beslissing of deze opnames publiekelijk worden vrijgegeven is aan die persoon. Weet je, we waren in staat om zo ver te gaan als we mogelijk konden gaan door met deze persoon en een ander individu te werken voor dit verhaal en de beslissing of de opnames zullen worden vrijgegeven zal later komen."

Zondagochtend sloeg Trump terug door te verkondigen: "IK DEED NIKS VERKEERD. Stop de heksenjacht NU!"

In zijn geheel schreef hij: "Ik voerde geen campagne, de verkiezingen waren voorbij. Ik deed mijn plicht als president om een vervalste en gestolen verkiezing aan het licht te brengen en verder te onderzoeken. Het was mijn plicht om dat te doen en het gevonden bewijs is omvangrijk en onweerlegbaar. Daarom, onder andere, heb ik natuurlijk recht op IMMUNITEIT. BOVENDIEN HEB IK NIETS VERKEERD GEDAAN. Stop de heksenjacht NU!"
ischav2
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 24 december 2023 09:46:

Als Trump nog een keer president wordt, zal hij zich niet bezighouden met het besturen van het land, maar met wraak nemen op z'n eindeloze hoeveelheid vijanden.

fd.nl/samenleving/1500076/wraakzuchti...
Rampzalig indien deze idioot weer wordt herkozen.
luchtschip
0
gnocchi.
0
'Verrader': MAGA-fans flippen op Lindsey Graham na verkiezingsbekentenis 2020
Tom Boggioni
24 december 2023 1:49PM ET>

Link Engels.
www.rawstory.com/lindsey-graham-trump...

Een poging om Donald Trump te steunen door Sen. Lindsey Graham ging zondag gruwelijk mis voor de Republikein uit South Carolina omdat hij toegaf dat hij stemde om de overwinning van President Joe Biden te certificeren ondanks dat hij geloofde dat er "problemen" waren met de presidentsverkiezing van 2020.

Op Truth Social schreef Trump zondagochtend: "Ik voerde geen campagne, de verkiezing was voorbij. Ik deed mijn plicht als president om een gemanipuleerde en gestolen verkiezing aan het licht te brengen en verder te onderzoeken. Het was mijn plicht om dat te doen en het gevonden bewijs is omvangrijk en onweerlegbaar. Daarom, onder andere, heb ik natuurlijk recht op IMMUNITEIT. BOVENDIEN HEB IK NIETS VERKEERD GEDAAN. Stop de heksenjacht NU!"

Op X, vroeger bekend als Twitter in betere dagen, reposte Graham een screenshot van de verklaring van Trump en voegde eraan toe: "Er waren talloze juridische en feitelijke zorgen over de presidentsverkiezingen van 2020. Als voorzitter van de Senaatscommissie voor Justitie heb ik, samen met vele anderen, mijn zorgen geuit en verschillende beschuldigingen onderzocht. De president heeft het recht en de plicht, net als anderen die betrokken zijn bij het proces, om de resultaten aan te vechten. Hoewel ik voor de certificering van de verkiezingen van 2020 heb gestemd, waren er problemen. Het is erg verontrustend om te zien hoe justitie een president probeert te criminaliseren omdat hij een verkiezing in twijfel trekt en aanvecht."
Hoewel Graham duidelijk probeerde ondersteunend te zijn, veroorzaakte zijn bekentenis "Terwijl ik stemde om de verkiezingen van 2020 te certificeren, waren er problemen," een lawine van woede bij fans van de voormalige president, waarbij één Graham uitmaakte voor "verrader!".

Volgens David Giglio, die zich kandidaat stelt om de zetel van Rep. Kevin McCarthy in te nemen nu de Republikein uit Californië een stap opzij zet, "Waarom zou je stemmen om een verkiezing te certificeren als je gelooft dat er 'problemen waren? Kijk naar de schade die een gestolen verkiezing heeft veroorzaakt voor onze natie en de wereld. Dat is je eigen schuld."

"Lindsey Graham dames en heren, een flip-flopping toren van jello. Walgelijk," zei Jack Grodeska.

Trump-aanhanger Liz Churchill ging tekeer: "GTFO Lindsey. Je bent een klootzak en een verrader voor het certificeren van frauduleuze verkiezingen. Jij en Judas Pence wisten precies wat jullie deden."

"Terwijl ik stemde om de verkiezing van 2020 te certificeren, waren er problemen. Wat voor soort 'vertegenwoordiger' ben jij? Je zou voorrang moeten krijgen en je zou onderzocht moeten worden voor het certificeren van een verkiezing waarvan je begreep dat er problemen waren! Allemachtig," beschuldigde PA VOTER (Marla).

Perry Joslin schreef: "Je bent de meest tweezijdige persoon die er bestaat.

"Hij stemde voor certificering omdat hij een kleine lafaard is die nergens in gelooft," beschuldigde de Libertarische Extremist.

Pamela schreef: "Jullie deden allemaal helemaal niets!!! Waar waren jullie toen waarnemers werden buitengesloten? Wat deden jullie aan de tonnen video's waarop valsspelen te zien was?"

Joao Thomazini voegde eraan toe: "Jullie zijn een schande.

Daniel, die @MiamiFarmer heet, zag Grahams stem als onderdeel van een groter complot door te schrijven: "Dit gaat in je gezicht ontploffen, vooral nu we weten dat er DNC-senate sex tapes zijn die jou erbij betrekken. Chantage om te certificeren? Ik weet niet zeker of je het moedig vond om te zeggen dat je een frauduleuze verkiezing hebt gecertificeerd terwijl je wist dat er problemen waren... maar wow."
Lepre Chaun
3
Niemand gaat hem verslaan': Donald Trump rijdt hoog in Iowa.

Donald Trump stond deze week tussen twee kerstbomen met rode ‘Make America Great Again’-petten en vertelde een menigte van honderden supporters in Waterloo, Iowa, dat zijn opiniepeilingen ‘beangstigend waren omdat we zo ver voorop lopen’.

“We staan ??denk ik 30 tot 40 punten voor, maar we moeten winnen, misschien kunnen we met meer dan dat winnen”, zei de voormalige Amerikaanse president. “Want weet je, als we met een groot aantal winnen, maar het is iets minder dan dat, zullen ze zeggen: oh, hij voldeed niet aan de verwachtingen. . . omdat het nepnieuws is. . . zij zijn de grootste vervalsers ter wereld.”

Met nog minder dan een maand te gaan tot de caucuses in Iowa, blijft Trump de onbetwiste koploper in een steeds kleiner wordend aantal Republikeinen die strijden om de presidentskandidaat van de partij in 2024 .

Maar Trump probeert ook steeds meer de verwachtingen onder controle te houden nu de officiële start van het primaire proces dichterbij komt – en zijn uitdagers cruciale vroege stemstaten bestormen en hun aanvallen aanscherpen in een laatste wanhopige poging om zijn schijnbaar onstuitbare opkomst een halt toe te roepen.

Zijn steun onder de Republikeinse kiezers is alleen maar toegenomen nu hij wordt geconfronteerd met toenemende juridische problemen , waaronder 91 strafrechtelijke aanklachten in vier verschillende lopende processen.

Mary Lee Geist, 63, die samen met haar man John de bijeenkomst in Waterloo bijwoonde, zei dat de uitspraak in Colorado een ander voorbeeld was van hoe het democratische establishment achter Trump aan gaat.
De voormalige president, die blijft zeggen dat de verkiezingen van 2020 “gemanipuleerd” waren, beweert nu dat president Joe Biden en de Democraten de rechterlijke macht tegen hem bewapenen.

'Ze willen een plek bereiken waar hij niet kan vluchten.
Ze zijn bang dat hij wegrent, dat is wat het is, omdat hij zoveel steun krijgt”, zei Mary Lee.

Op de vraag of Trump Biden kon verslaan bij de algemene verkiezingen in 2024, antwoordde ze lachend: “Hij versloeg Joe Biden de vorige keer! Nee, dat deed hij echt.”

En dan komt hij in de problemen omdat hij het aanvecht,’ voegde John er hoofdschuddend aan toe.

De andere kandidaten hebben bijna geen tijd meer, en het ziet er niet naar uit dat er veel potentieel is voor Iowans om van gedachten te veranderen in januari”, zegt Dave Peterson, hoogleraar politieke wetenschappen aan de staat Iowa die toezicht houdt op de peiling van de universiteit. .

Trump-aanhangers tijdens de bijeenkomst in Waterloo waren optimistisch over zijn kansen.

“Waarom zou je het B-team willen als je het A-team nog beschikbaar hebt?” vroeg Bobby Kaufmann, een wetgever van de staat Iowa die Trump heeft gesteund.

Hij heeft Washington veranderd. Dat is waarom ze hem haten”, zei een kiezer die een zelfgemaakt “trots betreurenswaardig” bordje op zijn rode jasje had geplakt, in een verwijzing naar Hillary Clintons beschrijving van Trump-aanhangers in 2016.

De man, die weigerde zijn naam te geven, beschreef de komende caucuses als ‘zinloos’ en voegde eraan toe: ‘Niemand zal hem verslaan.’

Bron:FT

Wat een fijne kerst zal Trump hebben .
Sterveling
0
quote:

GakGak schreef op 24 december 2023 11:53:

[...]

De voortdurend denigrerende opmerkingen van trump over al zijn tegenstanders schreeuwen om een gelijksoortig
antwoord en dat kwartje lijkt eindelijk gevallen.

Niet alleen over zijn opvallende kuif maar iets veel kwetsbaarders.
Het werd tijd.
Eens. Overigens hoor ik van steeds meer kanten dat Trump enorm schijnt te stinken.
closer
0
quote:

gnocchi. schreef op 24 december 2023 22:44:

Volgens David Giglio, die zich kandidaat stelt om de zetel van Rep. Kevin McCarthy in te nemen nu de Republikein uit Californië een stap opzij zet, "Waarom zou je stemmen om een verkiezing te certificeren als je gelooft dat er 'problemen waren? Kijk naar de schade die een gestolen verkiezing heeft veroorzaakt voor onze natie en de wereld. Dat is je eigen schuld."
De opvolger is dus niet anders dan zijn voorganger.
gnocchi.
0
Donald Trump brengt op kerstavond een volstrekt krankzinnige boodschap over "psychiatrische instellingen".
Bill Palmer | 9:38 pm EST december 24, 2023

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/donald-...

Mentaal stabiele mensen, zelfs als ze erg gespannen zijn, hebben de neiging om wat zachter te worden op feestdagen. Dan is er Donald Trump, een kwaadaardige narcistische psychopaat die ellendiger en ongecontroleerder wordt dan ooit wanneer er een feestdag aankomt.

Trump plaatste een bericht op kerstavond waarin hij verhalen verzon over "MILJOENEN MENSEN" uit "GEVANGENIS & ZIEKENINSTELLINGEN" die de Verenigde Staten binnenvielen. Trump ging verder met tieren over "MISFITS & THUGS" en "DERANGED" mensen, voordat hij er "MERRY CHRISTMAS!" aan toevoegde.

Donald Trump lijkt tegenwoordig wel geobsedeerd door het tieren over psychiatrische inrichtingen en gevangenissen. Misschien is hij zich er op een bepaald niveau van bewust dat het beetje rationaliteit dat hij heeft aan het wegglijden is en dat hij inderdaad in een psychiatrische gevangenis zou kunnen belanden nadat hij veroordeeld is en hij klaar is met snauwen. Trump achter de tralies zou voor de rest van ons inderdaad een prettige kerst zijn.
gnocchi.
0

Donald Trump heeft compleet losgeslagen "zieke puppy's" meltdown
Bocha Blue | 9:00 pm EST december 24, 2023

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/donald-...

Puppy's en Donald Trump zouden nooit in dezelfde zin genoemd mogen worden. Dat komt omdat puppy's lief en schattig zijn, de ultieme beste vriend van de mens, terwijl Trump slecht en lelijk is, de ultieme vijand van de mens.

Toch ben ik bang dat ik het vandaag over Trump en puppy's moet hebben. Trump had een inzinking en begon te blaffen over onze hondenvrienden. Dit gebeurde op - waar anders - Truth Social. "Zieke puppy's!!!" Ach ja, het zou de aanloop naar Kerstmis niet zijn zonder een paar meltdowns van onze oranje verrader. Beschouw dit als een van hen.

"Lowlifes en radicaal links tuig!" Kan de man niet iets origineels vinden om te zeggen? Wat dan ook? Nee. Ik neem aan dat zijn woordenschat dat niet toelaat. Het gebeurde zaterdagochtend vroeg. Ik vraag me af of hij de avond ervoor ketchupflessen kapot heeft gegooid.

Trump begon zijn krankzinnige aanval door op te scheppen over hoe dol het Hooggerechtshof op hem is, waarmee hij bewees dat hij echt zo gek is, want het enige waar dit Hooggerechtshof van houdt zijn gratis vakanties en het verkeerd lezen van de Amerikaanse grondwet. That's IT.

Trump gebruikte toen de "zieke puppy" zin: "Dit zieke puppy-team van lowlifes en radicaal links tuig had deze zaak drie jaar geleden al aanhangig kunnen maken." Juist. Toen J-6TH nog niet gebeurd was. Zeg het hem, Trump.

Vervolgens beschuldigde Trump Jack Smith ervan de echte opstandeling te zijn. Dat heb je goed gelezen. Hij eindigde zijn wartaal met: "Maga. Jij ook een vrolijk kerstfeest, verrader.

Ik kan me voorstellen dat dit Trumps laatste kerst als vrij man kan zijn. Misschien is DAT waar hij echt boos over is. Ik zou wel eens willen weten wat er deze kerst voor Trump op het menu staat. Laten we eens nadenken over deze vraag. Misschien krijgt hij wel een bord gefrituurde onzin, met een portie kletskoek en een lekkere fles onzin. Dat lijkt me de perfecte Trump-maaltijd.
70.802 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 3412 3413 3414 3415 3416 3417 3418 3419 3420 3421 3422 ... 3537 3538 3539 3540 3541 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
882,63  +12,36  +1,42%  26 apr
 Germany40^ 18.177,90 +1,45%
 BEL 20 3.874,87 +0,44%
 Europe50^ 5.011,70 +0,10%
 US30^ 38.211,61 0,00%
 Nasd100^ 17.698,09 0,00%
 US500^ 5.095,29 0,00%
 Japan225^ 38.345,55 0,00%
 Gold spot 2.337,95 0,00%
 EUR/USD 1,0693 0,00%
 WTI 83,64 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +9,33%
NX FILTRATION +8,77%
ASMI +7,26%
Alfen N.V. +5,89%
PostNL +3,82%

Dalers

SIGNIFY NV -11,28%
Wereldhave -7,62%
AMG Critical ... -5,77%
IMCD -4,90%
ABN AMRO BANK... -4,19%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront