Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Gazprom

3.033 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 » | Laatste
ffff
1
TWEE opmerkingen:

1: Bestemd voor de Moderator: Ik moest nog altijd eerst inloggen op de Beurs.nl om deze posting te kunnen doen, zodat hij in de KK ook komt. SERVICE mijnerzijds, Henk, voor de geweldige service die jullie vandaag in de PROSUS draad gegeven hebben. Maar " het probleem" van volgende pagina is dus nog steeds NIET opgelost. Wat een heisa om iets van ECHT belang te plaatsen in de KK

2: BELNGRIJK:

Bij de Bundesbank in Duitsland gaat men iets ondernemen om de aandeelhouders in Russische aandelen toch tegemoet te komen. Alleen om precies de details te weten moet je een abonnement op Handelsblatt nemen. Nu lees ik Het Handelsblatt regelmatig dus ik zal er ooit wel achter komen wat zij voorstellen. En anders eens zoeken bij de Bundesbank zelf.

Wie Sie bei den Russland-Papieren den Totalverlust vermeiden
Wer in russische Unternehmen wie Gazprom, Lukoil oder Sberbank über ADRs investiert ist, dem droht im schlimmsten Fall ein Totalverlust. Die Bundesbank hat nun einen möglichen Ausweg aufgezeigt.
Andreas Neuhaus
14.09.2023 - 11:
Russische ADR an der Moscow Exchange Quelle: AFP/Getty Images
Moscow Exchange
Der Handel mit ADR-Hinterlegungsscheinen russischer Aktien ist seit März 2022 nicht mehr möglich.

(Foto: AFP/Getty Images)
Düsseldorf Anlegerinnen und Anleger, die an der Börse Anteile an russischen Unternehmen wie Gazprom, Lukoil oder Sberbank gekauft haben, stecken seit über einem Jahr in diesem Investment fest. Nun hat die Bundesbank bekannt gegeben, wie diese Russlandinvestoren doch noch an ihr Geld kommen können.

Konkret geht es um Hinterlegungsscheine auf russische Aktien, sogenannte ADRs. Diese werden stellvertretend für die Aktien an der Börse gehandelt. Herausgegeben werden sie von US-Banken, die dafür die Originalaktien in einem Depot bei einer russischen Bank gelagert haben. Das ist nicht unüblich, wenn Unternehmen an der inländischen Börse nicht notiert sind.

Infolge des Ukrainekriegs und der damit verbundenen Sanktionen hat Russland aber viele dieser ADR-Programme für westliche Investoren beendet. Wollen diese einen Zwangsverkauf verhindern, müssen sie die ADRs in tatsächliche Stammaktien umwandeln. Das war für deutsche Anleger allerdings lange kaum möglich.

Gazprom, Lukoil, Sberbank: Anlegern drohen bei russischen ADRs Verluste

Wie Sie bei den Russland-Papieren den Totalverlust vermeiden
Wer in russische Unternehmen wie Gazprom, Lukoil oder Sberbank über ADRs investiert ist, dem droht im schlimmsten Fall ein Totalverlust. Die Bundesbank hat nun einen möglichen Ausweg aufgezeigt.
Andreas Neuhaus
14.09.2023 - 11:30 Uhr.

Nog een opmerking: De "bevriende buurlanden van Rusland" maken wel degelijk misbruik van de ontstane situatie. Na ontzettend veel heisa kon je daar je ADR's omgezet in gewone aandelen plaatsen, maar aan de kostgenstructuur kun je simpel afleiden dat er misbruik gemaakt wordt.

Ik ben heel benieuwd wat de Bundesbank voorstelt en of andere Europese Overheden OOk met een intitaitief voor HUN burgers ondernemen. Typisch nu eens een zaak voor "Europa in Brussel". Vind ik.

Peter
luchtschip
1
Russische aandelen: hoe u uw geld kunt redden van de crash!

Iedereen die via ADR’s in Russische bedrijven belegt, wordt in het ergste geval geconfronteerd met een totaal verlies

Beleggers die via ADR's in Russische bedrijven als Gazprom, Lukoil of Sberbank hebben belegd, zitten al bijna een jaar in een dilemma.

De Bundesbank heeft nu een mogelijke uitweg getoond. Magali Kolleck-Feser, advocaat bij zakenadvocatenkantoor Goldenstein, legt uit: "In het ergste geval wordt u geconfronteerd met grote verliezen omdat de gedwongen verkoop kosten met zich meebrengt die kunnen leiden tot een totaal verlies van de investering."

De reden voor de moeilijke situatie ligt in de onderlinge sancties die de omzetting van de ADR’s in gewone aandelen verhinderen.

In juni verlaagde de EU echter de hindernissen voor de uitwisseling als onderdeel van haar elfde sanctiepakket. Hiermee kunnen makelaars, financiële instellingen en bewaarders een vergunning aanvragen, zolang de certificaten vóór 3 juni 2022 zijn gekocht en er geen entiteiten bij betrokken zijn waaraan sancties zijn opgelegd. Deze goedkeuringsaanvragen moeten uiterlijk 25 september 2023 door de Bundesbank zijn ontvangen, waarna de aanvragen uiterlijk 25 december 2023 worden verwerkt.

Daniel Bauer, voorzitter van de beleggersbeschermingsvereniging, stelt echter: "Je hebt een depot in Rusland nodig, en zelfs als je de aandelen verkoopt, is het niet mogelijk om het geld uit Rusland te krijgen

." Het helpt beleggers daarom niet als makelaars of banken en bewaarders tijdig een aanvraag tot goedkeuring naar de Bundesbank sturen zonder dat ze over een overeenkomstige rekening en effectenrekening in Rusland beschikken. Het openen van een van deze barrières brengt nog meer bureaucratische hindernissen met zich mee en vergt veel inspanning vanwege de geopolitieke situatie. Om deze reden accepteert advocatenkantoor Goldenstein bijvoorbeeld alleen mandaten met een inlegwaarde van meer dan 75.000 euro.

www.klamm.de/news/russland-aktien-so-...
Ron Kerstens
0
Een vervelend aspect aan deze kwestie is ook nog eens dat beleggers met grote posities er al uit zijn of in elk geval hun ADR's hebben omgezet in aandelen die in een depot van een "bevriend" land ondergebracht zijn terwijl "kleine" beleggers tot nu toe geheel kansloos zijn. Het is buitengewoon storend, ik ben het een keer met Peter eens, dat brokers/banken en bijv. DNB helemaal niets van zich laten horen in deze zaak.
ffff
0
Daniel Bauer, voorzitter van de beleggersbeschermingsvereniging, stelt echter: "Je hebt een depot in Rusland nodig, en zelfs als je de aandelen verkoopt, is het niet mogelijk om het geld uit Rusland te krijgen............

DAT is ook maar een opvatting, een mening van Daniel Bauer. Na anderhalf jaar gruwelijke oorlog en wederzijds elkaar financieel het leven zuur maken......gaat de Bundesbank eindelijk iets doen voor al die aandeelhouders die in Russische aandelen zitten. Concreet dus de vele pensioenfondsen, de fondsen die door banken zijn opgericht om in Oost-Europa te beleggen en als laatste groep de kleine privébeleggers.
Op zich de moeite waard om eens vast te stellen hoeveel Russische kapitaal in Russische aandelen daar muurvast zit.

En nu kan ik mij NIET voorstellen dat de Bundesbank iets gaat ondernemen met de minste kans op een regeling. Uiteindelijk hebben ALLE Westerse landen totaal NIETS van zich laten horen over dit wrange onderwerp. Eindelijk komt de Bundesbank te voorschijn en gezien er naast een echte oorlog ook een financiële oorlog gaande is, heb ik het vermoeden dat deze actie van de Bundesbank een onderdeel gaat worden van een financiële strijd, en wellicht een regeling. Maar daarvoor moet de Bundesbank natuurlijk wel weten WAAR en HOEVEEL Russische ADR's er in Duitsland vastzitten.
Daniel Bauer hierboven meent dat je een depot in Rusland nodig hebt. DAT is echt nonsens: Een orgaan als de Duitse Bundesbank kan wel degelijk regelen dat het op een andere manier wordt uitbetaald. Een individuële aandeelhouder kan op dit moment eigenlijk niks. Verder zegt Bauer van het advocatenkantoor, dat uitbetaling NIET gaat, maar dan weer wel bij hun advocatenkantoor met de zeer toepasselijke naam GOLDENSTEIN. En alleen voor megabedragen. Hierf klopt iets niet: Bij kleine beleggers zou de Bundesbank niets kunnen regelen eventueel met de tijd, maar bij de golden boys van Goldenstein kan het dan weer wel.......

Peter
ffff
0
Sehr geehrter Herr,
zu Ihrer Anfrage vom 14.09.2023 können wir Ihnen Folgendes mitteilen:

Die Deutsche Bundesbank hat auf Ihrer Homepage Hinweise zur Umwandlung von ADRs oder ähnlichen Zertifikaten und zu einer etwaigen Antragstellung nach Art. 6b Abs. 5aa der VO (EU) Nr. 269/2014 veröffentlicht. Diese Hinweise finden Sie unter nachfolgendem Link: Umwandlung von American Depositary Receipts (ADR) oder ähnlicher Zertifikate – Antragstellung nach Artikel 6b Absatz 5aa der Verordnung (EU) Nr. 269/2014 | Deutsche Bundesbank
Die Deutsche Bundesbank empfiehlt, dass die jeweilige nationale Depotbank für ihre Kunden, die beabsichtigen eine Genehmigung auf Basis von Artikel 6b Absatz 5aa der Verordnung (EU) Nr. 269/2014 zu erhalten, gesammelt den jeweiligen Antrag stellt.

Anträge können formlos gestellt werden, einen Vordruck, Formular o.Ä. können wir Ihnen nicht zur Verfügung stellen. Sollten Sie selbst einen Antrag bei uns stellen, empfiehlt es sich aber eine Nummerierung der Unterlagen und eingereichten Informationen entsprechend Punkt III der o.g. Hinweise vorzunehmen.

Einen konkreten Genehmigungsantrag können wir Ihrem Schreiben nicht entnehmen. Bitte beachten Sie, dass die Deutsche Bundesbank nur für in Deutschland belegene Gelder zuständig ist.

Wir hoffen Ihnen mit diesen Angaben geholfen zu haben und gehen davon aus, dass sich Ihre Anfrage vom 14.09.2023 hiermit erledigt hat.

Mit freundlichen Grüßen
Deutsche Bundesbank
Hauptverwaltung in Bayern
Rosenberger Kriwanek

Deutsche Bundesbank, Servicezentrum Finanzsanktionen, Ludwigstraße 13, 80539 München
Telefon: 089 2889-3800, Fax: 069 709097-3800
E-Mail: sz.finanzsanktionen@bundesbank.de
Homepage: www.bundesbank.de
ffff
0
Anfrage..... war um weitere Auskunft! Interessiert was in Europa passiert.

Dus nu ook eens ANDERE Overheden en zou met name BRUSSEL namens Europeanen eens iets kunnen ondernemen en niet alleen de Bundesbank voor Duitse ingezetenen.
Zo leer je alweer: UITEINDELIJK doet ieder land alleen maar voor zijn eigen inwoners en laat Brussel verder de boel escaleren, verrotten. Toch best goed dat Bundesbank Duitsland iets voor zijn burgers onderneemt. Zal dit blijven volgen want blijft opmerkelijk initiatief van de Duitsers.

Peter
DeZwarteRidder
0
Aanvragen kunnen informeel worden ingediend; wij kunnen u geen formulier, formulier of iets dergelijks verstrekken. Indien u zelf een aanvraag bij ons indient, raden wij u aan de documenten en aangeleverde gegevens te nummeren conform punt III van bovenstaande instructies.

In uw brief kunnen wij geen specifieke aanvraag tot goedkeuring terugvinden. Houd er rekening mee dat de Deutsche Bundesbank alleen verantwoordelijk is voor fondsen die zich in Duitsland bevinden.
Met betrekking tot uw verzoek vanaf 14 september 2023 kunnen wij u het volgende mededelen:

De Deutsche Bundesbank heeft op haar homepage informatie gepubliceerd over de conversie van ADR's of soortgelijke certificaten en eventuele toepassingen in overeenstemming met artikel 6b (5aa) van Verordening (EU) nr. 269/2014. Deze informatie vindt u onder de volgende link: Conversie van American Depositary Receipts (ADR) of soortgelijke certificaten - aanvraag conform artikel 6b lid 5aa van Verordening (EU) nr. 269/2014 | Duitse Bundesbank

De Deutsche Bundesbank beveelt aan dat de respectieve nationale bewaarbank de respectieve aanvraag collectief indient voor haar klanten die voornemens zijn goedkeuring te verkrijgen op basis van artikel 6b lid 5aa van Verordening (EU) nr. 269/2014

Wij hopen u met deze informatie geholpen te hebben en gaan ervan uit dat uw verzoek van 14 september 2023 is afgehandeld.
De amateur
0
quote:

ffff schreef op 15 september 2023 12:14:

Daniel Bauer, voorzitter van de beleggersbeschermingsvereniging, stelt echter: "Je hebt een depot in Rusland nodig, en zelfs als je de aandelen verkoopt, is het niet mogelijk om het geld uit Rusland te krijgen............

DAT is ook maar een opvatting, een mening van Daniel Bauer. Na anderhalf jaar gruwelijke oorlog en wederzijds elkaar financieel het leven zuur maken......gaat de Bundesbank eindelijk iets doen voor al die aandeelhouders die in Russische aandelen zitten. Concreet dus de vele pensioenfondsen, de fondsen die door banken zijn opgericht om in Oost-Europa te beleggen en als laatste groep de kleine privébeleggers.
Op zich de moeite waard om eens vast te stellen hoeveel Russische kapitaal in Russische aandelen daar muurvast zit.

En nu kan ik mij NIET voorstellen dat de Bundesbank iets gaat ondernemen met de minste kans op een regeling. Uiteindelijk hebben ALLE Westerse landen totaal NIETS van zich laten horen over dit wrange onderwerp. Eindelijk komt de Bundesbank te voorschijn en gezien er naast een echte oorlog ook een financiële oorlog gaande is, heb ik het vermoeden dat deze actie van de Bundesbank een onderdeel gaat worden van een financiële strijd, en wellicht een regeling. Maar daarvoor moet de Bundesbank natuurlijk wel weten WAAR en HOEVEEL Russische ADR's er in Duitsland vastzitten.
Daniel Bauer hierboven meent dat je een depot in Rusland nodig hebt. DAT is echt nonsens: Een orgaan als de Duitse Bundesbank kan wel degelijk regelen dat het op een andere manier wordt uitbetaald. Een individuële aandeelhouder kan op dit moment eigenlijk niks. Verder zegt Bauer van het advocatenkantoor, dat uitbetaling NIET gaat, maar dan weer wel bij hun advocatenkantoor met de zeer toepasselijke naam GOLDENSTEIN. En alleen voor megabedragen. Hierf klopt iets niet: Bij kleine beleggers zou de Bundesbank niets kunnen regelen eventueel met de tijd, maar bij de golden boys van Goldenstein kan het dan weer wel.......

Peter
Hoort dat niet gewoon bij het risico wat beleggers zelf genomen hebben?
ffff
0
Ron,

Op zaterdagmorgen altijd wat meer tijd en ik ga, denk ik, zo regelmatig een interessant en een flauwekulbericht in deze draad plaatsen om te voorkomen dat ik iedere keer naar Beurs.nl moet gaan om iets te posten.
Eerst jouw vraag, Ron: Ik heb GEEN ADR's meer, maar omgewisseld in 40000 Gazprom aandelen en die staan dus in het buitenland. Met echt heel veel moeite, heisa en gedoe, naast toch best wat kosten is dat gelukt.

Dus eigenlijk moet ik "alles" aan mijn laars lappen. Maar ik bijt mij toch wat vast in Gazprom ADR's en andere Russische aandelen om totaal andere redenen: Er is een gruwelijke strijd gaande die veel schuldige en onschuldige slachtoffers eist, die ontzettend veel miljarden vernietigt, verbrandt en ALS ONDERDEEL van deze oorlog is er ook een financiële oorlog losgebarsten. Het Westen houdt vele miljarden geblokkeerd bij Euroclear van Russen en omgekeerd krijgen de Russen voor een habbekrats afdelingen van Westerse bedrijven in Rusland. Denk aan Heineken, Danone, etc. etc. Men maakt elkaar ook financieel kleiner.

Zoals ik al vaker heb gepost volg ik nauwkeurig wat het Westen nu precies met al die miljarden van de Russen doet. Want puur juridisch zijn daar grote vraagtekens bij te plaatsen. Heel wat oligarchen zijn dan ook ondertussen processen gestart. Ben heel benieuwd wat Westerse rechtbanken gaan beslissen.

Het initiatief van de Bundesbank vind ik....GEWELDIG! Omdat het best de moeite waard is om eens te weten hoeveel Russisch kapitaal er op dit moment bij Westerse pensioenfondsen, Westerse banken met een OOst-Europa portefeuille en bij particulieren eigenlijk muurvast zit, geblokkeerd. Het Westen krijgt van Moskou een koekje van eigen deeg.

Ik vind Ron, dat eigenlijk BRUSSEL ( dus Europa) en dus ook de beursautoriteiten van Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk best wel eens wat zouden kunnen doen voor hun pensioenfondsen, Westerse banken en burgers. Ik vind dat zij bijvoorbeeld het initiatief van de Bundesbank gewoon zouden kunnen overnemen, eventueel daarbij aansluiten, en op die manier eens tot duidelijke cijfers komen in deze financiële oorlog: Hoeveel houdt het Westen van de Russen vast en hoeveel geld gestoken in Russische activa worden er eigenlijk geblokkeerd door die oorlog door Moskou. .

MOMENTEEL zwijgen de Westerse Beursautoriteiten als verlamd.
Alsof ze doodsbang voor hun politici zijn, die gepresenteerd krijgen hoeveel WESTERS kapitaal die politici eigenlijk in de waagschaal hebben gebracht. Betekent dus minder pensioen , minder bezit voor de Westerling.

Vandaar dat het mij zo opvalt dat "Brussel", Mevrouw Ursula von der Leyen wel volop bezig is met sancties en "maatregelen", maar DOODSTIL is wat hun sanctiemaatregelen de pensioenfondsen, de banken en de burgers kosten.
NOOIT lees je er iets over. En dat wil ik wat doorbreken, vandaar mijn lange brief naar de Bundesbank met hun fantastische reactie. En alweer geleerd: Ieder voor zich en God voor ons allen: De Bundesbank doet al die moeite alleen voor Duitse pensioenfondsen, banken en burgers.

Zo nu en dan kun je hier een posting van mij verwachten als er reacties komen, Ron. En ondertussen maar hopen dat de IT-mensen van IEX die bug van "Volgende pagina" dat dus nog steeds niet werkt, opgelost krijgen.

Peter
Sjuultje
1
Het grappige is dat het helemaal niet mogelijk was om na november 2022 adrs te converteren, alle boeken zijn gesloten door bank of new york m en er was gewoon geen mogelijkheid, ik geloof niks van dat een hollanders dan even alle regels omzeilt en het hem lukt. Dat is gewoon bluf. Op het forum in duitsland en overige plekken zijn nog tientallen mensen op zoek naar conversie mogelijkheden en geen een lukt het. Maar peter wel. Bewijs leveren gaat hij niet.
Kees de jongen is de enige hier op het forum die het wel gelukt was, die postte ook een foto van de gazprombank zelf in rusland waar die was. Dapper van hem, maar chapeau voor hem, hij is een held.
DeZwarteRidder
0
quote:

Sjuultje schreef op 16 september 2023 14:27:

Het grappige is dat het helemaak niet mogelijk was om na november 2022 adrs te converteren, alle boeken zijn gesloten door bank of new york m en er was gewoon geen mogelijkheid, ik geloof niks van dat een hollanders dan even alle regels omzeilt en het hem lukt. Dat is gewoon bluf. Op het forum in duitsland en overige plekken zijn nog tientallen mensen op zoek naar conversie mogelijkheden en geen een lukt het. Maar peter wel. Bewijs leveren gaat hij niet.
Kees de jongen is de enige hier op het forum die het wel gelukt was, die postte ook een foto van de gazprombank zelf in rusland waar die was. Dapper van hem, maar chapeau voor hem, hij is een held.
Zou de peperdure advocaat Peter voor de gek gehouden hebben.......???

Kees heeft trouwens geen enkel echt bewijs geleverd: een foto van de Gazprombank zegt helemaal niks.
Sjuultje
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 16 september 2023 14:31:

[...]

Zou de peperdure advocaat Peter voor de gek gehouden hebben.......???

Kees heeft trouwens geen enkel echt bewijs geleverd: een foto van de Gazprombank zegt helemaal niks.
Ik heb contact gehad met Kees en zijn bewijs gezien. Hij heeft dus al die tienduizenden gazprom aandelen op zijn account staan en ook zijn dividend.
Werkelijk knap van hem dat hij in oorlogstijd gewoon naar Moskou ging en het hem gelukt is. Chapeau!
luchtschip
0
quote:

ffff schreef op 16 september 2023 12:48:

Ron,

Op zaterdagmorgen altijd wat meer tijd en ik ga, denk ik, zo regelmatig een interessant en een flauwekulbericht in deze draad plaatsen om te voorkomen dat ik iedere keer naar Beurs.nl moet gaan om iets te posten.

Peter
Het kan gewoon via IEX met een handigheidje

Je gaat bovenin van de IEX pagina klikken op "forum" en dan niet bij de rubrieken op "koffiekamer" drukken maar je drukt op "Forumoverzicht"

www.iex.nl/Forum/Default.aspx

op het forum overzicht zie je in het rechterkader bovenin "direct naar forum"--die moet je niet hebben --ga iets lager en je ziet staan "Zoeken"

Bij dat zoeken tik je "Rusland" en druk rechts ervan op "zoeken"

dan krijg je deze pagina "zoeken op forum" --"gevonden discussies"

www.iex.nl/Zoeken/Forum.aspx?q=Rusland

Klik dan onder onderwerp op "Rusland"

dan krijg je pagina 1 van Rusland draadje en dan klik je op de laatste pagina nummer en dan naar beneden scrollen voor de laatste posting
Sjuultje
0
@dzr , ik kreeg bewijs van kees binnen , voor de ongelovige thomas zei hij erbij , zijn depot rekening in moskou

ibb.co/5L7Ly3n
DeZwarteRidder
0
quote:

Sjuultje schreef op 16 september 2023 15:15:

[...]Ik heb contact gehad met Kees en zijn bewijs gezien. Hij heeft dus al die tienduizenden gazprom aandelen op zijn account staan en ook zijn dividend.
Werkelijk knap van hem dat hij in oorlogstijd gewoon naar Moskou ging en het hem gelukt is. Chapeau!
Kees was een zeer onsympathiek Poetinvriendje.

Laten we hopen dat hij z'n Gazpromgeld nooit meer terug krijgt.
Sjuultje
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 16 september 2023 16:40:

[...]
Kees was een zeer onsympathiek Poetinvriendje.

Laten we hopen dat hij z'n Gazpromgeld nooit meer terug krijgt.
Oh ik heb regelmatig contact met hem, hele vriendelijke gast, erg behulpzaam. Hij mist juliie zei die nog tegen me van de week
DeZwarteRidder
0
quote:

Sjuultje schreef op 16 september 2023 18:05:

[...]Oh ik heb regelmatig contact met hem, hele vriendelijke gast, erg behulpzaam. Hij mist juliie zei die nog tegen me van de week
Dit waren z'n laatste woorden:

Gazprom draadje:

Door: Keesdejongen Forum: Koffiekamer

@de moderator : KRIJG VIEZE AIDS KANKER TYFUS HERPES ANUS JEUK MET CHLAMYDIA EN GHONORROE EN GORDELROOS JE HELE LEVEN LANG JIJ FOKKING TERUPING FASCISTISCHE KANKERNAZI !!!!!
Sjuultje
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 16 september 2023 18:57:

[...]

Dit waren z'n laatste woorden:

Gazprom draadje:

Door: Keesdejongen Forum: Koffiekamer

@de moderator : KRIJG VIEZE AIDS KANKER TYFUS HERPES ANUS JEUK MET CHLAMYDIA EN GHONORROE EN GORDELROOS JE HELE LEVEN LANG JIJ FOKKING TERUPING FASCISTISCHE KANKERNAZI !!!!!
hahaha, ja., dat is mijn vriend kees de jongen. Zo ken ik hem , zijn hart op zijn tong. maar dan zai ie wel getriggerd zijn door een itritant forumlid.
ik ben nieuw hier dus ik heb geen idee wie kees zo getriggered kan hebben hahha
3.033 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
880,36  +1,53  +0,17%  16:36
 Germany40^ 17.927,40 -0,03%
 BEL 20 3.898,08 +0,38%
 Europe50^ 4.901,09 -0,41%
 US30^ 38.100,42 +0,15%
 Nasd100^ 17.446,78 -0,70%
 US500^ 5.051,90 -0,23%
 Japan225^ 38.137,59 -0,47%
 Gold spot 2.298,47 +0,56%
 EUR/USD 1,0688 -0,21%
 WTI 79,07 -3,08%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers

VIVORYON THER... +9,57%
ForFarmers +8,68%
ING +6,94%
AMG Critical ... +5,33%
Van Lanschot ... +3,60%

Dalers

BAM -12,05%
Alfen N.V. -6,11%
BESI -4,70%
PostNL -3,08%
Avantium -2,52%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront