Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

Ed Verbeek
0
quote:

Kees1 schreef op 17 april 2020 11:57:

het lijkt zo te zijn dat beleggers in de VS licht zien aan het einde van de tunnel. Als ze gelijk hebben moet je ook om iets te verdienen in Europa vol instappen. De Europese beurzen lopen hier namelijk bij achter. Vergeet niet dat als Europese beurzen de Amerikaanse volgen de AEX over een of twee weken op 600 punten staat.
Europa voert ongeveer hetzelfde beleid als de VS, een hoop geld inzetten en nu voorzichtig de economie starten.
Nogmaals: daar zou ik de discussie over willen voeren
OK begrepen.
Uit je andere posting begreep ik dat je Trump alleen verdedigt omdat je denkt dat hij nog steeds goed is voor je aandelen.

Vanaf S&P500 2192 zagen beleggers inderdaad licht aan het einde van de Corona-tunnel.
Maar dat zegt niks over of ze het wel goed zien.
"De markt" kan het nu immers net zo fout zien als op 19 februari.

"Vergeet niet dat als Europese beurzen de Amerikaanse volgen de AEX over een of twee weken op 600 punten staat."
Sorry Kees1, maar de AEX is NU al net zo veel procent gestegen vanaf de low van maart als de SP500 vanaf zijn low van maart.
gbakl
0
voorlopig moet de beurs het hebben van twijfelachtige tweets van trump over
massale OPEC productieverlagingen die hij wel even zou regelen.
en van snelle opening van de economie, waar het virus geen boodschap aan heeft.

geen grip meer op de situatie maar onverminderde opportunistische geluiden van trump en de beurs sukkelt hier achteraan.

kan niet eeuwig duren.
gnocchi.
0
Adam Klasfeld ?Geverifieerd account? @ KlasfeldRapporteert ·12 uur en 12 uur geleden

ICYMI: Pro-hydroxychloroquine-industriegroep boekte Trump Hotel DC via @ Z_Everson - de bron om deze evenementen in de gaten te houden

gbakl
0
er chloort GEEN hoop in dat spul, alleen winst en eigenbelang voor trump
maar je hoort er hem niet dagelijks meer over want hij heeft weer andere
stokpaardjes om op te wedden.
gbakl
0
ziek spelletje...als lobbygroep van een grote pharma speler met een discutabel en tegelijk kansloos middel op de plank benader je een corrupte president die daar erg gevoelig voor is en graag wat verdient voor zijn zieltogende hotelketen.
en mogelijk aan de beurskoers maar dat is lastig aantoonbaar.
hij zal ook probleemloos volop propaganda maken voor dat spul want
baat het niet...

nou, het schaadt WEL, maar dat zal hem toch een rotzorg zijn.
luchtschip
1
quote:

Beurs01 schreef op 17 april 2020 13:33:

Wat betekent dat? Wat denken Jullie...?

Dat wanneer je Trump goed betaalt, hij zijn wereldwijde reputatie aanwendt, om jouw product te promoten of gunstig te behandelen middels wetgeving.

Ook al heeft het product nadelige gevolgen voor de bevolking.

Trump laat zijn oor hangen naar de meest betalende.

Kort nadat Trump President werd, betaalde Novartis ruim $ 1 miljoen aan Trump's prive advocaat, om toegang tot de inner circle van Trump te krijgen.

Major Producer of Hydroxychloroquine Once Paid Michael Cohen Hefty Sum for Access to Trump
www.msn.com/en-us/news/politics/major...

Dat de HYDROXYCHLOROQUINE lobby hotels boekt bij Trump hotels, is een aanwijzing dat Trump gevoelig is voor grote steun bedragen die rechtstreeks in zijn eigen zak vloeien.

Dit geldt niet alleen voor bedrijven.

Ook voor landen.
Saudi Arabie, de Verenigde arabische Emiraten en Qatar hebben dit door en boekten hotelkamers bij Trump Hotel en Towers tegen exorbitante prijzen voor kamer, eten en bediening met een overvloed aan personen.

Trump heeft de gruwelijke moord van Kashoggi onder het tapijt geschoven, bevordert de ontwikkeling van nucleaire energie in Saudi Arabie, het risico van ontwikkeling van nucleaire wapens bagatelliserend.

Trump doet alles voor geld en kijkt niet naar de belangen van de US en haar burgers.
Nog minder naar de belangen van de wereld.

luchtschip
0


Tenants Who Can't Afford Rent Because Of The Coronavirus Say Landlords Are Asking For Sex — I spoke to two advocates who said they are seeing a large uptick in complaints of sexual harassment by landlords:

“We’ve received more cases at our office in the last two days than we have in the last two years,” Khara Jabola-Carolus, the executive director of the commission, told BuzzFeed News in a phone interview last week.

Nearly 17 million Americans have filed for unemployment benefits since the forced government shutdowns to combat the coronavirus outbreak began last month. Nearly one-third of Americans did not pay their April rent within the first five days of the month.

And now some landlords are allegedly using the crisis as an opportunity to sexually harass vulnerable tenants struggling to afford rent.

“We have seen an uptick in sexual harassment,” said Sheryl Ring, the legal director at Open Communities, a legal aid and fair housing agency just north of Chicago. Ring said her organization has seen a threefold increase in sexual harassment complaints related to housing in the last month.

“Since this started, they [landlords] have been taking advantage of the financial hardships many of their tenants have in order to coerce their tenants into a sex-for-rent agreement — which is absolutely illegal,” said Ring.

www.buzzfeednews.com/article/amberjam...

[verwijderd]
0
En dan te bedenken dat deze paljas een rolmodel wordt voor toekomstige leiders in de 21e eeuw. Tel uit je winst.... De leugenaar aan het bewind wordt nog eens gewoonte. En we noemen dit "democratie".
Al Kipone
0
quote:

Kees1 schreef op 17 april 2020 12:19:

[...]

Zijn beleggers in Europa dan anders? Wij reageren toch ook op de monetaire verruiming van Lagarde. Ik probeer op de beurs geld te verdienen en zit er niet voor de gezelligheid. Denk je dat de Europese beurzen in navolging van die van de VS doorstijgen.
alles stijgt tot de volgende schok.
Korte termijn gaat het vast prima, iets langer tot lang is, door het beleid van trump cs. een ramp onontkoombaar. Een economische depressie zal onvermijdelijk zijn, veroorzaakt door decennia wanbeleid, het vernietigen van sociale vangnetten onder leiding van de republikeinen, dat doorgaat tijdens deze crisis.

trump is de verpersoonlijking van een perfide visie op de wereld, waarin alleen de sterkste telt, en de maat voor kracht gezien wordt in geld, macht en boertigheid.

Tenzij, zoals altijd, er iets gebeurt dat deze beweging stuit.
En in dit geval hoop ik op een ontwaken van de meerderheid van de Amerikanen, die de GOP zien voor wat het is, en in November korte metten maakt met dit tuig.

In deze draad kun je talloze voorbeelden zien van de schofterigheid van de GOP. Als je slechts geinteresserd bent in een snelle financiele winst, dan is dit wellicht niet de juiste draad voor je.

Lees:

“We built an economy with no shock absorbers,” said Joseph Stiglitz, a Nobel-winning economist. “We made a system that looked like it was maximizing profits but had higher risks and lower resiliency.”

www.nytimes.com/2020/04/16/business/e...
Al Kipone
1
quote:

Bolleboos38 schreef op 17 april 2020 15:00:

En dan te bedenken dat deze paljas een rolmodel wordt voor toekomstige leiders in de 21e eeuw. Tel uit je winst.... De leugenaar aan het bewind wordt nog eens gewoonte. En we noemen dit "democratie".
trump is geen voorbeeld, hij is het (hopelijk) eindresultaat van decennia. Te beginnen bij Reagan, Gingrich, geholpen door Murdoch/Fox, via de Tea Party naar trump.

Laten we hopen dat de koude wind die waait over het barre land de bevolking doet ontwaken.
alexnr75
0
quote:

Al Kipone schreef op 17 april 2020 15:23:

[...]
trump is geen voorbeeld, hij is het (hopelijk) eindresultaat van decennia. Te beginnen bij Reagan, Gingrich, geholpen door Murdoch/Fox, via de Tea Party naar trump.

Laten we hopen dat de koude wind die waait over het barre land de bevolking doet ontwaken.
The best is yet to come!!

Nog meer dan 4 jaar!
Al Kipone
0
nog 4 jaar?

Waarom? Omdat de economie beter draait? Omdat mensen meer geld te besteden hebben? Omdat ze zich veiliger voelen? Omdat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over hun gezondheid en hun gezondheidszorg? Omdat de infrastructuur is verbeterd, bruggen zijn vernieuwd, wegen zijn verbeterd, treine beter rijden? Omdat er een beter milieubeleid is? Omdat de staatschuld niet groter is geworden? Omdat , eh...waarom?

Kees1
1
quote:

alexnr75 schreef op 17 april 2020 15:24:

[...]

The best is yet to come!!

Nog meer dan 4 jaar!
Ja, eens, en daarna nog 8 jaar Ivanka. Het draadje Trump kan dan nog ruim 12 jaar mee. Ivanka is immers ook TRUMP.
luchtschip
0


Republicans for the Rule of Law

Komen met een ad die op Fox News wordt uitgezonden.
Voor de verkiezingen in Michigan kort geleden werd uitstel gevraagd in verband met het Corona virus.
De Hoge Raad van Michigan verbood het uitstel en ook de Supreme Court (5-4 meerderheid van Republikeins aangestelde rechters) oordeelde dat de verkiezing door moest gaan.
De Republikeinen hoopten op een lage opkomst vanwege de angst voor besmetting.
Desondanks gingen de mensen massaal stemmen, wetende de gevaren van het corona virus en ook het feit dat de republikeinen het aantal plaatsen om te stemmen drastisch verminderd had.
De door trump gesteunde rechter verloor zijn zetel voor de hoge raad van Michigan.

video :1:06 minuut
New video from ?Republicans For The Rule Of Law
? featuring Republican voters in WI cautioning, “Don’t let what happened in Wisconsin happen in November.”
twitter.com/SarahLongwell25/status/12...

Will air on Fox this week.

Voor de die hards die denken dat alle Republikeinen achter Trump staan :
Er zijn binnen de Republikeinse partij twee prominente bewegingen :

1 The Lincoln Project
Met Rick Wilson en George Conway oa in de leiding
Twee prominente fihguren in de Republikeinse partij
2 Republicans for the Rule of Law

Beide groeperingen binnen de Republikeinse Partij steunen Trump in geen enkele mate.

De Trump beweging is een Cult en heeft niets met partij politieke inzichten te maken.
Al Kipone
0
De president van alle Amerikanen tweet:

Donald J. Trump
@realDonaldTrump

12m
LIBERATE VIRGINIA, and save your great 2nd Amendment. It is under siege!

LIBERATE MICHIGAN!

LIBERATE MINNESOTA!

Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
1h
Today people started losing their jobs because of Crazy Nancy Pelosi, Cryin’ Chuck Schumer, and the Radical Left, Do Nothing Democrats, who should immediately come back to Washington and approve legislation to help families in America. End your ENDLESS VACATION!
NewKidInTown
0
quote:

Al Kipone schreef op 17 april 2020 17:39:

De president van alle Amerikanen tweet:

Today people started losing their jobs because of Crazy Nancy Pelosi, Cryin’ Chuck Schumer, and the Radical Left, Do Nothing Democrats, who should immediately come back to Washington and approve legislation to help families in America. End your ENDLESS VACATION!
Je zou maar elke dag op prime-time met een speech je mogen/kunnen richten tot de gehele natie, 6 maanden voor de verkiezingen, en je "tegenstander" als je die nog zo mag noemen, zit de hele dag in z'n basement, mag af en toe iets totaal irrelevants stotteren.

Okay dan, nog 4 jaar The Donald en dan eindelijk eens een vrouwelijke president, niet dat dat vrouwelijke mij iets uit maakt, voor een president, als ze maar uit een goede familie stamt.
70.896 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 ... 3541 3542 3543 3544 3545 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
878,71  -0,12  -0,01%  02 mei
 Germany40^ 17.940,90 +0,25%
 BEL 20 3.893,20 +0,26%
 Europe50^ 4.901,43 +0,22%
 US30^ 38.141,33 0,00%
 Nasd100^ 17.512,21 0,00%
 US500^ 5.063,59 0,00%
 Japan225^ 37.812,60 0,00%
 Gold spot 2.302,47 -0,05%
 EUR/USD 1,0727 +0,15%
 WTI 78,95 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers

VIVORYON THER... +9,57%
ForFarmers +7,64%
ING +6,37%
AMG Critical ... +5,88%
Van Lanschot ... +4,05%

Dalers

BAM -10,85%
Alfen N.V. -5,54%
BESI -4,06%
PostNL -3,64%
ASML -2,56%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront