Borstlap(whats in a name:) commissie: wil de hele arbeidsbestel in NL veranderen: dat wordt dan hele klus met al die toeslagen,regelingen aftrekmogelijkheden en steeds meer falende overheidsadministraties.......
ÉN de VELE andere projekten die andere commissies adviseren
NL is het land van commissies geworden.:)

Reorganiseren ? Én dat bij 'n ernstig tekort van werknemers in vele sektoren.
=====================================================================

Het adviesrapport van Borstlap deed gisteren behoorlijk wat stof opwaaien. Hoewel de reacties op zijn zachtst gezegd gemengd zijn, is Borstlap blij. "Ik heb een goede week," reageert hij op de kritiek in Spraakmakers.

Borstlap is voorzitter van de commissie Regulering van Werk, die gisteren met een rapport kwam over de toekomst van de arbeidsmarkt, waar zowel politici, vakbonden als zzp'ers zich direct kritisch over uitlieten. "Als commissie kan je heel grijs adviseren waarbij iedereen het eens is, maar dan hadden we er niet hoeven zijn."

Hans Borstlap over toekomst van de arbeidsmarkt
Arbeidsmarkt van de toekomst
Met het rapport doet Borstlap een oproep "kijk naar de toekomst". Die arbeidsmarkt zou vier kenmerken moeten bevatten. "Iedereen en alles moet wendbaarder, weerbaar worden, wederkerig zijn en de arbeidsmarkt moet duidelijk zijn."

Want aan duidelijkheid op de arbeidsmarkt ontbreekt het volgens Borstlap, door alle verschillende arbeidsvormen. "Hier kun je geen chocola van maken."

lees meer:
www.nporadio1.nl/politiek/21233-hans-...