PostNL « Terug naar discussie overzicht

PostNL 4e kwartaal oktober/november en december

5.636 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 ... 278 279 280 281 282 » | Laatste
prinszicht
0
Poppenkast morgen. De deur moet voor Mona op slot. Dikke nee / nee sticker op de deur.

Nee, hier geen slavenarbeid / Nee, wij bezorgen de brieven van de belastingdienst niet.

Of. Nee, niet meer aandeelhouderswaarde / Nee, niet op eigen kracht.
Henry_Chinaski
0
Als prinszicht, blijkbaar poep in zn ogen, geen vertrouwen heeft dan toch gewoon alles verkopen en verlies nemen. Het wordt alleen maar eger. Gokken op een overname is volgens mij het stomste wat je kan doen.
prinszicht
0
quote:

prinszicht schreef op 26 november 2017 16:40:

De volgorde van velen is verkeerd. Eerst Herna en vervolgens Den Haag of wie dan ook. Of hebben jullie iets gehoord wat ik niet hoorde bijna een jaar terug. De exacte woorden waren “meer aandeelhouderswaarde op, daar komt ie, EIGEN KRACHT. Wat een gelul over UPD, Sandd, ACM.... 1 jaar verder en 500 miljoen aan beurswaarde minder. Ik voel me ondertussen het zwakkere broertje zoveel excuses. Het is DO or RETIRE!
Speciaal voor Henry!
Lector
0
Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar de vervolgstappen van Mona Keijzer nadat ze beide bedrijven bezocht heeft morgen. Sandd heeft tot nu toe zijn gang kunnen gaan, regels en boetes leken alleen voor PostNL te zijn, hopelijk maakt Mona keihard een einde aan die willekeur. Zo niet, dan weten we gelijk wat we aan Mona hebben...
analyse_A3CD
0
Persoonlijk denk ik dat het onderonsje Mona/Herna meer op gaat leveren dan met die hark van Sandd!@
[verwijderd]
0
DGA van SANDD is naar de achtergrond verdwenen om zijn deal te doen. Hij heeft een trekpop CEO gevonden die zijn verhaaltjes wil napapagaaien. Zoals 'er is geen verplichting om aan de 80%-eis te voldoen'. En wie pakt de bestuurdersaansprakelijkkheid van deze uitspraken? Juist de kersverse CEO. Best sneu eigenlijk.
aandeelofoptie
0
Als iedereen nu eens begint om de Sandd-post, die in je brievenbus valt, terug te sturen
Lector
0
quote:

aandeelofoptie schreef op 26 november 2017 22:09:

Als iedereen nu eens begint om de Sandd-post, die in je brievenbus valt, terug te sturen
Ik krijg volgens mij alleen maar reclamefolders via Sandd en die gingen toch al direct de kliko in. Maar eh......, wel de papier kliko he :-)
[verwijderd]
0
quote:

Accuboor schreef op 26 november 2017 12:17:

Spiekbrief voor Mona Keizer
-Stel je zelf allereerst eens de vraag op welke wijze SANDD met ouderwetse sorteermachines goedkoper zegt te kunnen werken dan PostNL
-Allereerst werkt SANDD voornamelijk met zzp-schijnconstructies, de rest krijgt een soort stukloon
-Daarnaast bezorgt SANDD maar 2 dagen per week ipv 5 dagen per week
-Stel maar eens vast wat SANDD per postzegel zou moeten vragen indien het de CAO (hoger loon) en 80%-eis (werkgeverslasten) zou uitvoeren. Hiermee wordt dan snel duidelijk of SANDD technisch failliet is of dat daar harder gewerkt wordt...
-Daarnaast is het ook goed om een visie op de markt te hebben, gaat de briefpost in volume toenemen? Waarschijnlijk niet..
-Wat is dan het beste om te doen voor de NL burger? Het is ten slotte een basisvoorziening voor de NL burgers.
-Gezien de verwachte daling kun je dan beter door met 1 partij die het kostenefficiënt doet en de ervaring en de benodigde ICT heeft (PostNL)
-simultaan vraag je de EU om aanpassing van de postwet zodat over 3-5 jaar PostNL een duaal systeem kan invoeren met 2 en 5-Daagse post
-en bij het weggaan zeg je met de hand aan de deurknop, o ja ik hoorde van de ACM dat zij de 80%-eis gaan controlleren...

Jammer, past helaas niet in een tweet.
Cerburus
0
wellicht oud nieuws maar ik had het hier nog niet gelezen; Weer een partij die zich short heeft gemeld...

23 Nov 2017 WorldQuant 0,51%
31 Okt 2017 AXA Investment Managers Chorus 0,60%

Verklaard in ieder geval de 'muur'op 3,6 van afgelopen dagen. Toch jammer om te zien, dat de meesten van ons denken dat op dit niveau de koers welhaast alleen noordwaarts kan gaan. Terwijl de shorts juist uitbreiden en niet afbouwen. Enfin kan ook beide kanten opvliegen, sentiment en korte/midden termijn koers ligt even compleet in handen van de politiek en op nog kortere termijn de ACM. Maand is bijna voorbij ACM? Ik weet dat jullie niet per direct gaan handhaven, maar ben wel benieuwd wat voor argumentatie jullie nu weer fabriceren.

Cerburus
0
ah...onze dossierman is weg...

"Johan Keetelaar, directeur Telecom, Vervoer en Post bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) stapt over naar Facebook"

Ah ok...logische stap...nu nog Schulz naar Schiphol en Kampie naar de NAM en de cirkel is weer rond.
Nouja het oog nog erger gekund. Johan had ook naar SANDD kunnen gaan :P

Cerburus
0
John de Mol ziet E-Commerce als belangrijke tak in zijn NL media bedrijf? (https://www.sprout.nl/artikel/e-commerce/4-vragen-aan-de-ceo-van-emesa-de-nieuwe-e-commerce-motor-van-talpa)

Wie weet worden we wel door een NL partij opgekocht op termijn..:) John kennende moet het aandeel dan wel eerst rond de 1 schommelen.....
[verwijderd]
0
De kernvraag voor Mona Keijzer: wil ze de fijnmazige fysieke distributie in Nederland groot maken of klein houden? Kneuterig ouderwets denken of nadenken over een soepele overgang van ouderwetsigheid in een gezonde toekomstbestendige oplossing. Met offensieve kansen.

Of lekker door blijven zeuren vanuit defensieve bedreigingen?

Zo moeilijk is het allemaal niet. De snel groeiende fijnmazige pakketdistributie gaat een meer dan prima alternatief bieden voor achterhaalde briefpost. Hopen dat Mark Rutte over de schouder meekijkt en mee duwt richting modern. Die Mona lijkt mij ook een reële vrouw en dit is een mooie kans om te laten zien uit wat voor hout zij is gesneden als het er op aan komt.
[verwijderd]
0
Heel dat briefpost gedoetje kun je feitelijk gewoon afschrijven want alles gaat meer en meer digitaal en rest is App/facebook/skypen etc. en de laatste der Mohikanen die nog iets per post bezorgt is de gerechtsdeurwaarder om beslag te leggen op je bezit als je in gebreke blijft dus "the postman always rings twice";-)

G. v/d/ Post
5.636 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 ... 278 279 280 281 282 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 6 mei 2024 17:39
Koers 1,194
Verschil -0,048 (-3,86%)
Hoog 1,220
Laag 1,175
Volume 7.621.396
Volume gemiddeld 2.171.933
Volume gisteren 2.044.944

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront