Kiadis Pharma « Terug naar discussie overzicht

KIadis naar de €15,00 in november

2.067 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 100 101 102 103 104 » | Laatste
DWB Happy
0
quote:

Koro schreef op 7 november 2017 12:27:

Oké en wat betekend het dan Mau
Dat betekend 1 poppetje erbij die de weg naar goedkeuring in 2018 verder mee gaat ondersteunen.

Dus echt niet zo spannend, logisch dat ze soms nieuwe mensen nodig hebben...
StandaardVerlies
0
nou DWB, market access is wel key ;) Ik ken ze erg goed, heb een vrij groot netwerk van market access managers in NL. Maar goed, iedere schakel is wel belangrijk, al is market access bij kiadis wrs 1 persoon, daar het bij een abbvie een team is bijv.
maurice 1971
0
7,66 heb ik ze nog gekregen dit gaat mij een behoorlijk pak geld opleveren wat ik mis heb gelopen bij pharming.
[verwijderd]
0
Wat dat betekent?
Dat ze die kennis dus duidelijk niet in huis hebben. Dit leidt tot extra uitgaven, extra cashburn en een vervroegde emissie. Als dat maar goed gaat !?!
-geintje-

Rider
0
[verwijderd]
0
quote:

DWB Happy schreef op 7 november 2017 11:28:

[...]

Kijk naar de grote namen die betrokken zijn bij Kiadis, kijk naar de tot nu toe behaalde resultaten bij de EMA en FDA.

Waar jij en velen anderen beleggers zich door laten (mis)leiden is het vreemde koersverloop.

Kiadis staat er velen malen beter voor dan de meesten hier door hebben.
Rally is wel degelijk ontstaan door het goede nieuws, dat die rally te hard piekte dat zal best.

Het nieuws was zo goed dat IBers ineens zelfs bereid waren om 8 euro te betalen,
terwijl de koers enkele weken daarvoor nog rond de 5,50 noteerde, dat zijn harde feiten, die durfinvesteerders zijn natuurlijk ook niet gek!

Als je het koersverloop van de afgelopen jaar ook bestudeerd en al het (fake) nieuws er omheen, kan je ook vaststellen dat er het een en ander niet klopt niet logisch was/is.

Ik heb nog nooit een beurs genoteerd bedrijf gezien wat zo laag geprijsd stond
zo dicht tegen een goedkeuring aan.

Een lachwekkende 130 miljoen euro, hoe is dit een godsnaam toch mogelijk:)

Ben het met roerend met DWB eens, bedrijf is enorm ondergewaardeerd.

StandaardVerlies
0
Bassie, dat is een vak apart. En die haal je pas in huis als je het nodig hebt, of denkt nodig te hebben.
DWB Happy
0
quote:

StandaardVerlies schreef op 7 november 2017 12:49:

Bassie, dat is een vak apart. En die haal je pas in huis als je het nodig hebt, of denkt nodig te hebben.
En ja die neem je pas aan als er je tamelijk zeker bent dat er een goedkeuring komt, vacature is inmiddels vervuld.

In this role, you will:

· Define the market access strategy, activities and timing for the EU launch of ATIR in 2019

· Select, contract and manage (a network of) market access consultants and service providers

· Be responsible for interactions and negotiations with health reimbursement agencies, payors and providers

· Write, review and approve applicable controlled documentation

The ideal candidate

Holds minimal a MSc. You have at least 12 years of experience in the pharmaceutical industry in market access, including with end responsibility for successfully completed market access projects across the EU. Preferably you have experience with cell-based ATMP’s, orphan drugs and/or oncology. To be successful, you are a strategic thought leader and innovator on the subject. Intelligent and creative. You can work fully independently with minimal guidance. A team player who will bring result-orientedness, integrity, drive, tenacity and communication and collaboration skills.

We offer

A challenging position in an innovative, fast growing, biotechnology company. Working in a fast-paced dynamic environment brings the opportunity to make your own mark within the organization.

You will be rewarded a competitive remuneration package, the opportunity for personal development and to contribute to make a huge difference for patients.
DWB Happy
0
quote:

maurice 1971 schreef op 7 november 2017 12:58:

Donderdag gaat rudiger ons dik verrassen!!!
Wat een simpele gast ben jij!

Manfred Rüdiger is al bijna 1 jaar weg bij Kiadis.

Een van de rebellen van Crucell, Arthur Lahr zit nu aan het roer:)

fd.nl/morgen/1182397/de-rebellen-van-...
DWB Happy
0
quote:

maurice 1971 schreef op 7 november 2017 13:25:

Hij staat bij de iex side nog steeds als CEO.
Vriend, als je die belangrijke informatie nog niet eens helder hebt, dan weet je echt niet waarin je belegt.

MarkvB
4
FD.nl:

Kiadis stuurt compleet nieuwe top het veld in
Het is een beetje alsof een hockeyclub voortaan moet gaan voetballen. Dan is het ook verstandig om een heel nieuw team het veld in te sturen. Met een kopsterke spits, met middenvelders die een sliding kunnen maken en met verdedigers die weten hoe de buitenspelval werkt.
Zoiets overkomt nu Kiadis Pharma, het biotechbedrijf dat ruim twee jaar geleden een beursnotering in Amsterdam kreeg en zich opmaakt voor een volgende levensfase. Als alles goed gaat, ligt de nadruk binnenkort niet meer op het ontwikkelen van nieuwe medicijnen maar op een heel andere tak van sport: het verkopen van een goedgekeurd geneesmiddel.
Kiadis verwacht volgend jaar in Europa toestemming te krijgen voor verkoop van zijn medicijn dat de kans op succes van stamceltransplantaties moet verhogen.
De belangrijkste transfer dateert al weer van april, toen Arthur Lahr bij Kiadis aantrad als ceo. Lahr is een voormalig sleutelfiguur van het succesvolle Leidse biotechberijf Crucell. In zijn kielzog is een hele nieuwe top aangetreden bij het biotechbedrijf uit Duivendrecht, aan de rand van Amsterdam. Onder hen Jan Feijen - een andere oud-Crucell'er - en Karl Hård, afkomstig van AstraZeneca.

Broer is overleden aan leukemie
Nieuwste aanwinst is Andrew Sandler, die de rol van chief medical officer op zich neemt. Zeg maar de centrumspits, om de vergelijking met voetbal nog even door te trekken. Sandler is een 53-jarige Amerikaanse arts, die als tiener al eens een jaar in Nederland verbleef via een uitwisselingsprogramma. En een arts die een lange staat van dienst heeft bij tal van grote en bekende farmabedrijven, waar onder Seattle Genetics, Bayer en Medivation (inmiddels overgenomen door Pfizer).

In het persbericht over zijn benoeming liet Sandler optekenen dat hij een persoonlijke gedrevenheid heeft voor oncologie. Op het kantoor van Kiadis begint hij er vrijwel direct zelf over. 'Ik heb een persoonlijke drijfveer, omdat ik een broer heb die op jonge leeftijd aan leukemie is overleden', zegt hij zonder een spoor van schroom. 'Dat vertel ik er meestal bij. Want het is belangrijk voor me. Ik heb altijd willen terugkeren naar de behandeling van bloedkanker. Ik ben hier voor een doel.'

'Aan Big Pharma is niets leuk'
Trots vertelt Lahr dat Sandler voor het kleine, relatief onbekende biotechbedrijf uit Nederland koos, hoewel hij ook drie aanbiedingen had van grote Amerikaanse farmabedrijven. Een bewering die Sandler beaamt. Van zijn keuze zegt hij allerminst spijt te hebben. 'Ik heb Big Pharma gedaan. En ik kan nu veilig zeggen: daar is niets leuk aan. Het is een beproeving als je echt iets wilt betekenen. Zelfs bij een Amerikaanse biotechbedrijf is het moeilijk om echt je stempel te drukken.'

Nee, dan Kiadis uit Duivendrecht. 'Het is een waar genoegen hier te werken.'
Het enthousiasme van Sandler lijkt niet alleen ingegeven door een Amerikaans geloof in onbegrensde mogelijkheden, maar door een sterk vertrouwen in het belangrijkste kandidaatsmedicijn van Kiadis. 'Ik denk dat het middel enorm potentieel heeft.'
Sandler heeft tot taak een nieuw onderzoek uit te voeren dat ook de Amerikaanse toezichthouders moet overtuigen van de effectiviteit van het medicijn Atir101. Tegelijkertijd onderstreept de Amerikaanse arts het belang van de data die al beschikbaar zijn en die waarschijnlijk al voldoende zijn om de Europese toezichthouders te overtuigen.
MarkvB
2
Artsen overtuigen
De resultaten van de bestaande onderzoeken zijn volgens Sandler nog onvoldoende bestudeerd en zouden na diepgaande analyse ook in wetenschappelijke tijdschriften moeten worden gepubliceerd. Dat laatste kan van groot belang zijn, omdat artsen op basis van wetenschappelijke publicaties beslissen of ze een nieuwe middel ook echt gaan gebruiken.

Aangeschoven in de vergaderzaal in Duivendrecht zijn inmiddels ook de eerder genoemde Karl Hård en een andere nieuwkomer, Otto Schwarz. Over Schwarz zo meteen meer. Hård is een Fin, zoals gezegd afkomstig van AstraZeneca, die behoorlijk Nederlands spreekt doordat hij in een verder verleden biochemie aan de Universiteit Leiden doceerde.
Sinds enkele maanden is Hård terug in Nederland. Bij Kiadis is hij verantwoordelijk voor een nieuwe portefeuille: Investor Relations en Communicatie. Hij kon meteen aan de bak. Hård moest samen met Arthur Lahr op zoek naar nieuwe financiering., omdat Kiadis krap bij kas zat. De twee zijn geslaagd in hun missie. Het biotechbedrijf haalde €30 mln aan nieuw geld op, niet helemaal tot vreugde van de zittende aandeelhouders die hun belang hebben zien verwateren. Maar Hård is tevreden over wat hij tot nu toe heeft kunnen betekenen. 'We hebben nu een bredere basis van aandeelhouders. Dat kan in de toekomst meer stabiliteit geven.'

Commissaris en coach
Waar Lahr, Hård, Sandler en Feijen de dagelijkse leiding op zich hebben genomen, heeft Otto Schwarz eerder een rol als coach. Schwarz is voorgedragen als nieuwe commissaris. Kiadis hoopt te profiteren van de schat aan ervaring die Schwarz opdeed bij Actelion, het Zwitserse bedrijf dat eerder dit jaar voor €28 mrd werd overgenomen door Johnson & Johnson.
'Kiadis heeft me gevraagd omdat ik veel ervaring heb met het introduceren van medicijnen, wel voor 25 verschillende medicijnen', zegt Schwarz. 'Ik ken het verleden van Kiadis niet echt, maar ik zie nu een significante inspanning om het bedrijf te professionaliseren, om het gereed te maken voor de volgende fase: productverkoop in Europa. Het kan zeker lukken, but it needs work.'
DWB Happy
0


MarkvB, bedankt voor het plaatsten van dit geweldig mooie interview.

Arthur Lahr doet het geweldig goed..

Wie nu nog steeds twijfelt aan Kiadis:)
DWB Happy
0

Dit is ook een veel zeggende boodschap van Andrew Sandler :

Tegelijkertijd onderstreept de Amerikaanse arts het belang van de data die al beschikbaar zijn en die waarschijnlijk al voldoende zijn om de Europese toezichthouders te overtuigen.

2.067 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 100 101 102 103 104 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  0,00  0,00%  25 apr
 Germany40^ 17.931,00 +0,08%
 BEL 20 3.857,94 0,00%
 Europe50^ 4.952,68 +0,28%
 US30^ 38.124,13 0,00%
 Nasd100^ 17.428,55 0,00%
 US500^ 5.044,94 0,00%
 Japan225^ 37.725,14 0,00%
 Gold spot 2.335,14 +0,13%
 EUR/USD 1,0726 -0,03%
 WTI 83,75 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront