Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Alchemie in de olie wat 1500 US-$ een vaatje vermijdt.

269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
[verwijderd]
0
Amerikaanse schuld plafond 'moet' siegheil weer verhoogd worden en we kennen het spel: velen vaten olie als rente om een schuld te serveren. Dus niet afbetalen: fok dat met 'money supply'. Je kan Groningse Aardbeving gas als voorbeeld nemen: veel produceren des ondanks dat je het niet nodig hebt en Saldanah strategische olie voorraad wat werd weggegeven om Zuma's schulden te serveren. Dus we leven in tijdperk rente-serveren en niks afbetalen en der is haast, veel haast.
Hoe lang gaat dat gebeuren? Als wij op een IEX draadje iets hebben uitgepluisd dan naar mijn kennen neemt het twee jaar voordat feek-miediaa dit begint te beseffen. Diamanten verkoop staat hoog en dat is meestal een indicatie van booractiviteiten zal vermeerderen niet dat er een 1of ander Koelie in India zo'n glinsteren steen in der neus zal peuteren voor kapzoonus. Dan weer oil-Mearsk gooit touw op en Total wilt niet voor 200.000 barrels boren! Een beetje tegenstrijdige verhaal van dat geboor gedoe met diamanten, maar kortom de kosten voor ontginnen gaat de pan uit stijgen en een verdubbeling van olie prijs 'moet' binnen twee jaar geschieden anders was het een slechte investering.
In Puorto Rica staan de schuld eigenaren te ruziën over: wie bezit de klanten/democratie/BTW! De gein is: 4 uit 5 klanten zijn zoals kale kippen.
Wat gaan we gokken: benzine 3 euro een liter daar bij jullie en bij ons velen gaten in benzine tanken in twee jaar?
[verwijderd]
0
Wel nuchter blijven in de zee van informatie over de prijs van energie. Mid week ochtenden is het een ge-wel of ge-niet tussen vraag en aanbod van olie en dat is verkeerd. Het is: vraag en aanbod van benzine of diesel dus niet olie. Bij mij kost benzine rond de tachtig cent en bij jullie daar bijna dubbel rond de 1,50 euro per liter. De vraag om goedkoper te rijden wordt belemmert door belasting en zet de vraag naar elektrische autoos omhoog. Enige auto drijft op vet en dat vet wil je niet van een walvis slachten want dan krijg je ruzie met Groenvreden, dus olie mag het vet leveren. Nou heeft een kogellager niet veel vet nodig maar als je 99% van een olie vat moet wegdonderen voordat beetje vet wat je kon afscheiden, dan kan de vraag voor dat beetje vet duurder uitvallen dan een lithium batterijtje, kortom veel gezeik in een belasting verstoorde markt.
[verwijderd]
0
China is verzadigd! Zij hebben nu meer strategische olie voorraad dan die Amerikaanse voorraad wat de FED aan het verpatsen is aan de Chinezen om de rente te betalen over die 3 triljoen Amerikaanse schuldbonnen die China bezit! Wat nu?
Dus rente kan niet betaald worden want de tanken zijn vol! Als ik zeg u bent niks waard dan wordt ik verwijderd, gediscrimineerd en uitgemaakt als een racistische witman die door Zwarten als ubermachtig wordt uitgemaakt, desondanks dat me genetische puurheid drijft tussen een Neandertaller en een Spaanse Hoer, maar rent niks waard dat is iets nieuws!
Rente niks waard daar ga even op zitten kauwen.
[verwijderd]
0
Goud terug halen naar eigen bodem (Duitsland), goud niet delen met de Euro (Brexit), kijken of goud er nog is (Steven Mnuchin), als ik Noord Iraq als voorbeeld kan nemen met de verwachtingen van de olie prijs en nu goud wat daar verhandeld wordt om hypotheken af te betalen dus niet rente, de gedachte achter bitcoin en Amerikaanse congres staat te chaggerijnen dat de aandelen 'moet' siegheil 50% omlaag dan ken men aannemen dat we niet genoeg Moeder Aarde hebben om alle olie en gas die geleverd 'moet' worden als afbetaling gewoon niet weggebrand kan worden. Dus meer verbranden als wat Moeder Aarde bezit aan olie.
Kunnen we bitcoin gebruiken om rente te betalen? Als het ja is dan gaat de prijs van 1 bitcoin misschien wel naar een triljoen als je het ontvangt en je mag ophoepelen als je voor een ijsje wilt betalen dus bijna niks waard want daar is gewoon te weinig van dat spul. Kortom wat is de intrinsieke waarde van rente.
In Puorto Rico staan ze de ruziën over: ik ben meer waard dan jij. Vrouwen (of mensen met een vagina volgens pasport) weten we dat ze min 90% waarde zijn en kort verkocht 'moeten' siegheil worden. Hier in Afrika 28 koeien niet meer of minder.
[verwijderd]
0
Kim-mie joe kolt en aai wil kiep joe dollar stronk. Fok, die engelse taal gebruik raak sommaar baie sterk. Daar was eventjes, toen ik sliep, 62 ton goud verhandeld door spoken en ik geloof in gedaantes, geesten en smerige centrale bank criminelen. Daar zijn niet genoeg benzine tanken om al die rente van fok-wie-weet hoeveel schulden, met olie of aardbeving gas te betalen! Dat 62 ton goud was dat 100 triljoen dollar waard, 3 triljoen of een raket door je flikker waard?
Beste nieuws: Canada mag je nu een pasport hebben zonder declaratie of je een penis of spleetje hebt, dus gerechtelijke 'moet' siegheil centrale banken dat wet wat je in Nederland hebt: vrouwen (mensen met spleetjes)' moeten' kort verkocht worden bij het overlijden, zodat het erven gaat niet door de vagina lijn maar door mannen die zich alleen als koning gedragen, vermijden of te wel transparant democratisch in hun acties.
Dus aandelen en vrouwen mogen niet kort verkocht worden! Nu de volgende stap: Kort verkopen is normaal en serveert de beschaving, maar dan aangepast aan alle gerechtspersonen zonder discriminatie dus bedrijven, penis en spleetjes op gelijke behandeling! U bent toch een lul als je zegt de koning of een bedrijf heeft meer waarde dan jezelf, dus nu wachten of congres in Amerika het grote initiatief neemt om aandelen kort zetten, dus 90% collaps beurzen?
[verwijderd]
0
Koerden taal vind ik makkelijk dus ik denk het is een Europese taal en alles wat met allah, moeslims en geloven die een hekel hebben aan vrouwen, hebben een hekel aan Europianen en volgende maand 26 September kunnen we vrolijk uitzien hoe de Koerden worden afgeslacht. Om 500.000 Amerikanen aan het werkt te houden, dus maak dat direct 4 miljoen die mogelijk naar een gaarkeuken gewezen kan worden, zijn afhankelijk van zware olie die Venezuela aan de Russen geven ter afbetaling van hun 60 biljoen schulden en de Russen gaan leveren aan Amerikaans raffinaderijen, wat via Honk Kong gefinancierd wordt.. Dus twee komende oorlogen velden die gepaard zal gaan met infrastructuur vernietiging om derde olie landen te verzekeren voor minder concurrentie en dus hogere prijs.
Dus Turkije, Iran en Saudi : koo, koo koo en fuck de Koerden en ik kan weer gezellig werken.
De schulden grote van het Westen, misschien weet u het, maar ik ben niet zeker dat het de Koerden kan beschermen?
[verwijderd]
0
De Franze wijn is zo goed want ik koop liever een Chileensje met een beter prijs. Amerikaanse vloot is zo goed want niet-Westerse landen doen diplomatisch beter zonder de dollar.
Competitave disadvantage of te wel concurentie nadeel is de product van belasting op toegevoegde waarde of te wel Europa en Amerika zitten diep in de Laffer Curve waar meer belasting minder produceert behalve gaarkeukens. Gaan ze (treasure department) meer goud verpatsen om de vertrouwen in de dollar te herstellen?
[verwijderd]
0
Goldman Sachs feekt dat de oorzaak is van wervelstorm Harvey en zegt nooit iets over centrale banken. Ik wonder of een loopbaan in pijplijnen opblazen lonend is? 210.000 vaatje Colombia, Yemen nul, Kurdistan naar 20 dollar een vat aan een Turk, Venezuela nou ja en dan Amerikaanse grootste export: sancties en boycots. Daar wordt geopperd voor betere 'diplomatisie' en ik hoop dat het een ziekte wordt want de huidige gekibbel daar waar de zon op komt is niet gezond voor de toekomst markt. Bezit je olie of de toekomst? Tillerson lijkt te scheuren met Trump, gaan we spontane reacties krijgen in de nieuwe wereld orde in plaats van berekende?
[verwijderd]
0
Voilà de eerste berichten zijn binnen: China gaat de olie toekomst markt beloven in Yuan gedekt door goud. Dus niet rente gedekt door volume olie, dus ook niet leningen gedekt door rente. Dat is een zeer tot zeer godsgruwelijke rammifikatie in het keuze menu voor olie producenten. Kortom de aandelen koersen niet gedekt door lage rente met hoge volume olie. Nou weet ik niet welke bedrijven zijn goed met olie leveren en goud ontvangen, maar wat ik wel weet is dat die Venezuela olie bedrijf niet tegelijk een groentepiel kon zijn.
[verwijderd]
0
300.000 barrels pleite tussen de wekelijkse toekomst markt en maandelijks rapport, wat twee maande later uitkomt, op een Amerikaanse productie van 9,3 miljoen vaten per dag. En de slimme toekomst voorspellers geven dank aan de frekkers die kraken blazen onder de grond. Gemiddelde kraak produceert 700 barrels voor 2 jaar, dus men heeft zo'n 430 boortorens nodig om het geouwehoer van de toekomst voorspellers te garanderen. Nee niet morgen maar eergisteren! Dan ook dat 300.000 barrels groeit met 10% per maand. Dus zo'n 43 boortorens mag men per maand bijzetten voor productie behoud. Wat OPEC en de Russen proberen met productie verminderen word even verdrievoudigd door de Amerikanen. Dus 'vrijwillig', 'dom doen' en 'Laffer belasting' zijn de grootste contributies aan volume vermindering, weer dus; niet vraag en aanbod.
[verwijderd]
1
Aardbeving Korea Kim was grofweg gelijk aan 2 miljoen barrels olie opblazen. Dat opblazen is ongeveer gelijk aan de spoed van geld en als bodemonderzoeker laten we even naar de bodem gaan van grafieken.
Even verversen : wereld beurzen zijn ongeveer 70 triljoen waard, leningen bijna 4 keer meer op 270 triljoen en contant 5 triljoen per dag.
70 triljoen (verkoop prijs) kost 1/4 aan leningen (inkoop prijs) dan normale spoed van geld = 14
Berekening = verkoop maal inkoop prijzen gedeeld door contant in omloop. Let wel contant is niet dat hufter gedoe van 'ja pinnen ja graag' cultuur.
Je mag ook zeggen 70 maal 270 gedeeld door 5 = 3780 dus een beetje veel meer dan die 14
Helaas zijn de beurzen minimaal twee keer over gewaardeerd als ik kijk naar de Baltic Index dus dat 70 = 35 waard dus de echte spoed behoord nu 7 te zijn.
Dus een spagaat tussen 7 en 3780 en dat betekent een woede van versnelling is nodig.
Thuis ben ik een communist en buiten de deur een kapitalist en voor een gemiddeld ondernemer is de regel: voor 1 miljoen lening heeft men 3333 contant per dag nodig om een bedrijf 1 miljoen waard te laten blijken.
Dus huis tuin en keuken economie spoed van geld is ongeveer 300. Dan de wereld economie heeft een beetje meer contant nodig van 63 triljoen dus een factor van 12 meer. Dus elke persoon op de aardbol = ongeveer 9000 per dag waard. Laatst zeide ik tegen een man die uit mijn vuilnis bakstond te eten: bon apen tiet en hij antwoorden: nee meneer die kos is droog. Ondankbare hufter dat ie is van iemand die 9000 waard is.
[verwijderd]
0
Dus de toekomst voorspellers met hun 'verwachte, onverwachte, verwachtingen die onverwacht was' cultuur wat gokt dat de spoed van geld 'moet' siegheil zo'n 540 keer meer zijn dan de BBP cultuur van de Baltic Index. De wet is heel duidelijk dat enige hufter president de aanbod van geld en goederen constant houdt en de spoed van geld van bovengenoemde beschavingen hoog uit op 10 keer meer. Nou ja 'fok joe toe' atoombom-lokkers met je : Ja pinnen Ja graag' gedrag.
We zijn hier uniek bezig dat we hebben bewezen dat ' ja pinnen ja graag' de spoed van geld de economieën heeft vernietigt, dan niks zeggen over de Russen die zeide: in 2023 zitten de glasvezel propvol met het controleren, bevestigen en zo van informatie want het 'vertrouwen' is pleite, want men durft niet meer voor geld te vragen.
De vraag ken men stellen: welke landen houden zich wel aan juiste spoed van geld van ongeveer 300? Kan ik daar weer aan zitten sleutelen. Wel weet ik dat landen die concurreren en van bankgeheimen houden hoog aangeschreven staan dus Brexit is goed, Nederland met dat gejank op de TV met biechten zeer laag en Zuid Afrika met kaffer-apartheid nog lager.

[verwijderd]
0
Noordzee olie productie omlaag en Noordzee opslag 40% vol nadat 60% in 3 weken was geleegd. Is het nou weer komkommer tijd of investeerders hebben der even 'nog steeds' geen zin in? Beleggen met wip-genot is de nieuwe normale dus we mogen wachten op de toekomst markt die lenen niet afbetaald willen zien maar wel rente betalen met Groningse aardbeving gas, Amerikaanse strategische olie voorraden en etterbak Zuma die staat te concurreren met Zuid Afrikaanse strategische Saldannah olie voorraden.
Wat zou u willen: rente betaald zien krijgen of je kapitaal terug? De vraag naar rente met dank aan Obama is richting nul, dus u wordt vandaag of morgen verplicht om uw kapitaal terug te krijgen. Stel je gaat je kapitaal verplicht terug krijgen dan Moedie, Standard&Poer en der is nog eend derde hufter schuld beoordelaar gaat je van triple AAA naar Triple ccc afwaarderen en ik word weg gemodereerd als ik observeer dat vrouwen worden met minimaal 90% afgewaardeerd door onder ander jullie hufter koning Willem.
Ik ga net zoal Amerika doen, diplomatie vervangen met bojkots, sanksies en geweld.
[verwijderd]
0
Got dat hebben we dan ook weer gehad: de prijs van papier-olievaten wat de toekomst olie prijs bepaald wordt niet meer gedreven door de Amerikaanse boor activiteiten wat de vraag naar rente niet betalen met Gronings-Aardbeving gas bijvoorbeeld ignoreert maar door het uitschrijven van vergunningen.
Stel je gemeente zit op een potentialen gas of olie bubbel, dan wil je zo snel als mogelijk activiteiten ontwikkelen zodat je gemeente belasting kan vragen. Dus de vraag naar olie&gas is hoog vanwege een tekort aan belasting. Daar werd verleden jaar 5621 gaten geboord en afgemaakt en de productie keldert met 10% per jaar op een groot getal. Dit jaar 3561 dus een tekort aan productie behoud van 27%. Dus die 10% kan je versnellen naar omhoog.
Het lijkt wel een geknok tussen belasting wilt olie&gas hebben en de schatkist kamer die het voor niks wil weggeven als rente.
[verwijderd]
1
Hier een beetje flauwekul: Het valt op dat vrij denken op internet ' ist verboten'. De grootste niet democratische organisatie centrale banken doen hun best om moderatoren te betalen voor het uitknippen van goede informatie met navorsing van concurrerende mensen. Ook doen zij aan verbannen, ignoreren en dus aan doodslag direct of indirect.
[verwijderd]
0
Wauw het is officieel 20, een drie naar China en 100 triljoen schuld heb ik ook. Daar zijn mensen (monsters) in de bankwezen, waaronder ook oud VVD'ers bij jullie daar die zeggen: schulden hoeven niet afbetaald te worden. Trump doet aan een drie maanden rek oefeningen met de hoop: met uitstel krijgt men afstel. Daar moet straf komen: gezondheidszorg is de grootste kwaal en niet militair op gepoft met sanctie en boycot politiek. Niemand praat over winst voor bedrijven en dat die 20 triljoen de rente volume niet genoeg mensen zijn op Moeder Aarde om het te ontvangen, maar der zijn nog investeerders voor nog meer schuld! Rente wel omlaag maar verzekering op wan omhoog. Helaas heb ik geen schuld maar stel morgen gaat u gewoon half van uw hypotheek betalen, wettelijk geen probleem (altijd iets betalen), hoe groot is de domino effect?
Goeie nieuws: meer voetvolk naar winkels ( bijna 50%) die hun prijzen halveren (Amazone.com en Clover melkboer). Dus de andere helft van bedrijven zijn niks waard? Oeps.
[verwijderd]
0
Je bent een toekomstvoorspeller, olie boer of een olie&gas onderhoudsbedrijf. Ben je laatst genoemde en neemt kennis van de precieze toekomst dan kan je jouw zelf een olie&ga bedrijf noemen. Schlumberger gaat concurreren met onderhanden Shell enzo. Dus ontwikkelen kan niet goedkoper voor de grote service bedrijven en dat is een fantastische gat in de markt voor bedrijven die het voor 1/duizenden de zelfde service kan geven! Fugro kan interessanter worden.
[verwijderd]
0
260 biljoen vaten= 2 triljoen waard in Saudi. Wauw en dat in dollars bijna 8 dollars per vat of is het nou nul dollars want Venezuela handelt niet meer in dollars? Stel u gaat met uw zak centjes 2 triljoen aan aandelen kopen en aan de ander kant van de wereld geven ze geen zak om dollar waarde dat lijkt naar mij een heel grote risico. Dan wonder ik: is daar wel 2 triljoen aan contant beschikbaar om even in de kortste tijd van velen rekeningen naar 1 Saudi bankrekening te sturen in een wereld dagelijkse contant stroom tussen de 4 en 5 triljoen. Als dat gaat gebeuren dan ken men rekenen dat de vraag naar contant vervloekt omhoog kan gaan. Wilt de Saudies de macht van International Settlements over nemen?
Van mij mag je geld lenen tegen 15%.
[verwijderd]
0
Jes, GoldmanSachs raakt uitgeput: de markt om met olie rente te betalen is vol en dat voelen zij nu ook is. Elk opkomende land is vol stoom bezig om niet met de dollar te werken uit de altijd mogelijke angst dat je gebojkot of gesankties word en zover onze prognose dat het niet ligt aan te veel olie of gas maar aan te veel dollars. We hebben nu een stieren maand gehad van dollar richting 1500 dollar een vaatje. De vallei tussen de echte economie en de waarde van de aandelen beurzen worden nu flink besproken tussen Yellen en Trump. Ik weet niet wie van die twee laatst genoemde staat te janken en de ander is heftig geschrokken, maar berichten komen binnen dat twee liggen nu samen in bed.
Worden de onderliggende schulden van die rente ook betaald met olie of zal je verzekering bedrijf uit gaan betalen tegen wan betaling? Hoeveel contant hebben die verzekeringen bedrijven wel eigenlijk in hun kluis, 20 of 100 triljoen of 10% daarvan is 2 triljoen en 10 triljoen en Saudi wilt met verkoop van Aramco die 2 triljoen in hun eigen fortknoks ?
Een lokale kroeg gevecht beginnen lijkt mij vriendelijker.
[verwijderd]
0
Dat kraken en breken in Amerika een varkensrug rijden is op de olie majors weten we nu wel en de kosten om te ontginnen lijkt rond de 1500 dollar per vat te blijven steken, der rest is: aanpassen aan de grote opgeblazen getallen. Hoe gaat 25 September verlopen? Totale chaos door olie pijp lijnen op te blazen of belasting betalen voor je onafhankelijkheid. Hufter Erdogan de moeslim der alle moeslims zal lawaai maken dus een beetje van alles zal de werkelijkheid worden, weer dus: Bagdad zal Koerd olie verschepen tegen betaling en niet huidig anders om van Bagdad geeft donaties aan Erbil voor olie verscheept.
Maar!!! het is de fokken hoofdzaken wat gaat tellen: referendums is anti moeslim en anti westers democratie en daar kunnen ze vrolijk uitzien naar s-400 raketten op je flikker.
269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
878,35  +8,08  +0,93%  11:38
 Germany40^ 18.052,50 +0,75%
 BEL 20 3.864,10 +0,16%
 Europe50^ 4.970,09 +0,63%
 US30^ 38.127,66 +0,01%
 Nasd100^ 17.593,28 +0,95%
 US500^ 5.081,30 +0,72%
 Japan225^ 37.845,55 +0,32%
 Gold spot 2.349,71 +0,76%
 EUR/USD 1,0731 +0,02%
 WTI 83,84 +0,11%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

ASMI +6,02%
Alfen N.V. +4,44%
EBUSCO HOLDING +3,84%
NX FILTRATION +3,08%
Corbion +3,06%

Dalers

SIGNIFY NV -7,87%
Wereldhave -7,48%
IMCD -5,91%
BESI -4,49%
ABN AMRO BANK... -4,13%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront