Beursupdate: AEX vlak van start gegaan

Door ABM Financial News op 4 mei 2021 09:08 | Views: 2.832

Beursupdate: AEX vlak van start gegaan
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De AEX index koerste dinsdag kort na de beursgong vrijwel onveranderd op 713,18 punten, terwijl de Midkap 0,3 procent won.

Onder de hoofdaandelen ging ArcelorMittal aan kop met 2 procent. Royal Dutch Shell won ruim 1 procent. Besi noteerde na een ex-dividend notering onderaan met een daling van 2,6 procent. 

In de AMX won PostNL opnieuw 1,7 procent. Alfen verloor 1 procent.

In de AScX klom B&S Group 2,5 procent. Kendrion won na rapporteren van kwartaalcijfers 0,8 procent. 

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
pietje-2005
0
Patrick1212
0
De tickers worden simpelweg niet of veel te langzaam bijgewerkt. Heb je nu werkelijk niets aan. Ik moet de pagina constant verversen om de nieuwste info te krijgen. Waardeloos
RonaldK
0
Wat een verschrikkelijke update van de site. Reductie van overzichten zoals stijgers/dalers en waar wordt het door vervangen? Juist: witregels! Ik zou snel een backup terugzetten en terug naar de tekentafel ;-)
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.