ASMI « Terug naar discussie overzicht

opname van ASMI in Midcap\AMX-index

5 Posts
[verwijderd]
1
Hagemeyer, Vendex en Corus verdwijnen uit de AEX-index en worden opgenomen in de AMX-index. Deze index zal worden verlost van een aantal oude economiefondsen: de bouwbedrijven NBM Amstelland en Volker Wessels Stevin , het industrieel conglomeraat Stork en de 'havenfondsen' Nedlloyd en Internatio Muller. De nieuwe economie, met name de halfgeleiderindustrie, weerspiegelt zich in de opname van de fondsen ASMI, Besi, en Landis. Opmerkelijk nieuwkomers in de midkap-index zijn beide mediabedrijven: Fox Kids, Via Networks en De Telegraaf.
[verwijderd]
0
Het feit dat men zelfs Via Networks een midkapper wil noemen, doet mij ernstig twijfelen aan de waarde van de Deltalloyd lijst. Eerst maar eens de echte AEX-lijst afwachten, die binnenkort verschijnt!
[verwijderd]
0
Ja, en het feit dat een top bedrijf als VWS eruit zou moeten, ik weet het niet. Ik dacht dat de omzet toch wel redelijk was, beter dan die van b.v. Laurus. maar ik weet het niet zeker.
[verwijderd]
0
begin maart Delta Lloyd publiceert indicatieve lijsten AEX/AMX ASM International ASR Verzekeringsgroep BE Semiconductor Industries Boskalis Westminster CMG Corus Group Endemol Entertainment Holding Fortis (NL) Fox Kids Europe Hagemeyer Buhrmann KPNQwest Krasnapolsky Landis Group Nedlloyd PinkRoccade Stork Unit 4 Versatel Volker Wessels Stevin World Online AMSTERDAM (De Financieele Nieuwsdienst) - Het effectenhuis Delta Lloyd heeft een indicatieve lijst gepubliceerd van de fondsen die worden opgenomen in de AEX-index en de Midkap-index begin maart volgend jaar. Nieuw in de AEX-index zijn de fondsen KPNQwest , Versatel en midkapfonds CMG . Buhrmann keert na een uitstapje van een jaar weer terug in de AEX-index. De midkap-index gaat fors op de schop. Van de huidige vijfentwintig fondsen verdwijnen er tien. Bij de berekeningen wordt er van uitgegaan dat World Online wordt overgenomen door Tiscali en dat Endemol uit de notering wordt genomen. Baan is al eerder verdwenen uit de AEX-index. Voor de midkap-index wordt niet meer gerekend op een terugkeer van verzekeraar ASR , overgenomen door Fortis , en Krasnapolsky , overgenomen door het Spaanse Hoteless. Hagemeyer , Vendex en Corus verdwijnen uit de AEX-index en worden opgenomen in de AMX-index. Deze index wordt verlost van een aantal oude economiefondsen: de bouwbedrijven NBM Amstelland en Volker Wessels Stevin , het industrieel conglomeraat Stork en de 'havenfondsen' Nedlloyd en Internatio Muller. De nieuwe economie, met name de halfgeleiderindustrie, weerspiegelt zich in de opname van de fondsen ASMI , Besi , en Landis . Opmerkelijk nieuwkomers in de midkap-index zijn beide mediabedrijven: Fox Kids , Via Networks en De Telegraaf. Onduidelijk is nog of Via Networks, een buitenlands bedrijf, aan de regelgeving voor opname in de midkap voldoet. De opname van dit fonds gaat dan volgens de analisten van Delta Lloyd ten koste van baggeraar Boskalis . Op het vinkentouw voor een opname in de midkap-index zitten een aantal it- fondsen: Exact, Unit 4 en Pinkroccade . -------------------------------------------------------------------------------- 10/24/2000 19:44
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 623,800
Verschil +42,200 (+7,26%)
Hoog 633,000
Laag 589,800
Volume 312.016
Volume gemiddeld 143.096
Volume gisteren 196.604

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront