BE Semiconductor « Terug naar discussie overzicht

Beursblik enorm herstel bij Besi

4 Posts
[verwijderd]
0

25 juli 2012

- BE Semiconductor ziet de omzet in het tweede kwartaal met meer dan 50 procent stijgen. Analisten zijn daarmee iets positiever dan Besi zelf die na het eerste kwartaal zei te mikken op een omzetstijging van circa 50 procent.

Resultaten
De omzet van Besi komt volgens twee door ABM Financial News geraadpleegde analisten uit op 84,8 miljoen euro. Dit is flink meer dan de 55,8 miljoen euro uit het eerste kwartaal, toen een afname op kwartaalbasis van ruim een vijfde. De marge komt uit tussen de 39 en 41 procent volgens zowel de onderneming als analisten. Het operationeel resultaat dikt volgens de verwachting aan van 2,4 naar 10,9 miljoen euro. Onder de streep voorziet Victor Bareno van SNS Securities een nettowinst van 8,7 miljoen euro waar vorig kwartaal een break-even resultaat restte. Besi liet al weten een "substantiële" toename te voorzien. De orderinstroom bedraagt 82 miljoen euro, licht lager dan de ruime 84 miljoen euro vorig kwartaal. Bareno is beducht voor een tijdelijke correctie tegen het einde van dit jaar en mogelijk begin volgend jaar. Voor heel 2013 is de analist positief en rekent op een herstel van de winstgevendheid. Besi komt donderdag voorbeurs met cijfers. Het fonds handelt woensdag 0,8 procent hoger
LeonVo
0
Mooi nieuws beeldscherm, je bent zowaar de trouwe stockwatcher Voda voor geweest!
Ben benieuwd of ING en SNS hun koersdoelen komende dagen verhogen.
[verwijderd]
0
Geweldig hoe dit bedrijf presteert, ze hebben toch een aantal goede beslissingen gemaakt, maar het veld is natuurlijk verdeeld. LAat ze nu de vruchten plukken en hopelijk zaaien ze ook iets voor de volgende oogst. De waarde van Besi wordt bepaald bij de overgang. Raakt het haar grote klanten kwijt ( waar het 50% van haar omzet mee verdient) en krijg je deze nooit meer terug? Ik hoop toch dat ze Op naar de 6,66 voor diegene die geloven in Besi.
groet Freek
[verwijderd]
0
Persoonlijk hoop ik dat ze Qualcomm/microsoft gaan volgen. De potentie van een telefoon die met je huidige software goed werkt, is ernorm.
Qualcommm moet over op de 450mm....
voor nu maar even slapen en soms moet je ook kunnen genieten van het succes. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe problemen oplossingen.
Slaapze Freek
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 jun 2024 17:17
Koers 133,450
Verschil -1,550 (-1,15%)
Hoog 137,250
Laag 131,950
Volume 363.458
Volume gemiddeld 491.869
Volume gisteren 581.348

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront