ING Groep « Terug naar discussie overzicht

ING 13 januari 2012

491 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 » | Laatste
daaromdaarom
0
Beste vrienden,

Is dat wat, van onder de EUR 6,00 naar boven de EUR 6,50 en dan toch een katertje bij de eindstand van EUR 6,197 ?????

Nee, weer een waanzinnige dag, met vrijdag de 13de, altijd een geluksdag voor me aanstaande. US doet het weer lekker, is de kleine tegenvallertjes weer te boven, de Euro bijna 1% hoger, is een goed teken voor ING ( toch Nesteldulleke), dus we gaan vandaag, vrijdag, volgens mij weer de aanval inzetten op EUR 6,50.

Je ziet hoe extreem zo'n aandeel ineens naar boven kan denderen, dat geeft volgens mij aan dat er heel veel enthousiasme zit bij (potentiële) beleggers. Er zijn nu eenmaal wat mensen die het wat te hard vonden gaan, dus logisch dat er even tussentijds een kleine correctie was.

We gaan weer een mooi dagje beleven, de EUR 7 komt sneller bij dan we denken..........hoop dat we lekker doorduwen met elkaar en een beetje terugverdienen van de valpartij van pakweg EUR 9,40. Wat dat betreft is dit slechts een leuk opstapje, maar volgens mij zit er door de EUR 7 ook nog voldoende potentie.

Veel succes weer vandaag!!!!!!

daaromdaarom
0
Was ineens mijn inlogcode kwijt, dan maar nieuw, dus waaromwaarom is nu daaromdaarom. Moet ik ook meer antwoorden voortaan gaan geven dan vragen stellen, met zo'n naam.

Nou, ING gaat stijgen de komende weken, omdat ze in februari met super cijfers gaan komen en voor 2012 weer een paar financiële klappers gaan maken......daaromdaarom
Buitengewoon
0
Gisteren (de 12e) is ING aan de bovenkant van een wedgepatroon uitgebroken, want een verdere opmars naar boven aanduidt.

Aan de andere kant is de koers afgeketst op de vorige weerstand van 6.50 (half december '11) wat een terugval kan aanduiden. Het kunnen natuurlijk ook gewoon winstnemingen zijn, dus als er een beetje mooi nieuws komt en de obligaties van Italië niet al te duur verkocht worden kan het gewoon een mooie dag worden!
daaromdaarom
0
Dus Italiaanse lening......maar vandaag was al een positief voorproefje.....en JP Morgan, eerste echte US bank met Q-cijfers........dus bij 2 x een plus is het weer bingo..............
niche 010
0
Morgen intraday weer een ritje van € 0,50 en het 200 daags gemiddelde aantikken?.

groet,

Niche
Bijlage:
[verwijderd]
0
Investor Day Bank (Amsterdam, the Netherlands)
Thursday, 12 January 2012 and Friday, 13 January 2012

Bovenstaande geplukt van ING's eigen groepssite....
www.ing.com/Our-Company/Investor-rela...

Die bijeenkomst is kennelijk al op donderdag begonnen en is daar dan nieuws vandaan gekomen die de koers deed stijgen? Heb ik iets gemist?

En verder: Kepler belässt ING vor Investorenkonferenz auf 'Buy'
Das Analysehaus Kepler hat die Einstufung für ING auf "Buy" mit einem Kursziel von 7,50 Euro belassen. Meer: www.finanznachrichten.de/nachrichten-...

@henkiepenkie1963,

Je meldde gisteren een nieuwe turbo long van rbs 5.7
staat nu nog lekker laag, ben net ingestapt op 1 euro

Ik handel tot nu toe alleen in Sprinters maar heb deze Turbo eens bekeken. Laatste koers volgens Binck 0,92 (nog lekkerder laag).
Maar Binck vermeldt een uitgiftekoers 17-01-2012 en dat snap ik niet.
[verwijderd]
0
Na het banenbericht uitgestapt op 6,40. Weken geleden gekocht op 6,20 en gelukkig weer uit de kosten.
Tja, wat nu, gaan we weer voor de 10e keer dippen naar de 5,25? Even afwachten maar. Deze markt vraagt niet om haast heb ik de afgelopen maanden geleerd.
Dat Italie verhaal zit me nog niet lekker, gaan shorters zeker nog weer gebruik van maken naar mijn gevoel.

Fijne dag allen! Who knows...
Bosporus
0
Ik heb geen link, maar het goed nieuws show is net begonnen. Zie Market Talk. Als dat geen UP wordt :)
netweblady
0
Terugbetalen staatssteun prioriteit ING AMSTERDAM (AFN) - Bank en verzekeraar ING heeft het terugbetalen van de staatssteun als een van de prioriteiten gemaakt voor de jaren 2012 en 2013. Dat maakte de financiële instelling vrijdag bekend in aanloop naar een investeerdersdag.

[verwijderd]
0
Pbr wat zei ik gisteren ING opent morgen minimaal 10 cent hoger.
Dit word een mooie dag eindstand €6,62
s.lin
0
ING Bank verlaagt rendementsdoel, betaalt staatssteun later af
Gepubliceerd: 08:13
AMSTERDAM (Dow Jones)--ING Groep nv (INGA.AE) neemt meer tijd om de resterende staatssteun af te betalen, en verlaagt de rendementsdoelstelling voor zijn bankdivisie ING Bank, maakt de financiele groep vrijdag bekend.

Daarbij geeft de bank aan in de toekomst te willen groeien als Europese bank, "zonder te balans te vergroten."

Waar ING had aangekondigd de resterende staatssteun uiterlijk in mei 2012 af te betalen, zegt het concern nu dit uiterlijk eind 2013 te zullen doen. Totdat de staat is afbetaald, kunnen aandeelhouders geen dividend verwachten.

Voorafgaand aan een beleggersdag vrijdag stelt de bank te streven naar een rendement op eigen vermogen van 10-13%, onder de Basel III-kapitaaleisen, wat moet worden bereikt door middel van onderscheidende klantgerichtheid en optimalisatie van de balans.

"We willen de resterende core Tier 1 securities zo snel mogelijk terugbetalen, maar gezien de aanhoudende crisis in de eurozone en toenemende kapitaaleisen van toezichthouders, moeten we voorzichtig te werk gaan en speciale aandacht schenken aan liquiditeit, financiering en kapitaal", stelt chief executive Jan Hommen in een verklaring. "De marktomstandigheden in 2011 moeilijker en volatieler en we verwachten dat dat in de nabije toekomst het geval zal zijn."

ING wil vanaf 2013 een core Tier 1 ratio van tenminste 10% aanhouden. Het bedrijf had eind september een ratio van 9,6%, en voldeed daarmee aan de nieuwe eis van de Europese toezichthouder EBA van tenminste 9% kernkapitaal. Omdat ING een bank is die van belang is voor het mondiale financiele systeem, zal die eis echter mogelijk nog hoger uitvallen.

Na afbetaling van de staat en afronding van de reorganisatie - waarbij onder andere de gehele verzekeringstak moet worden afgestoten - zal ING een nieuwe fase ingaan als Europese bank, stelt de bank. Daarin krijgt de bank te maken met een nieuw landschap: huishoudens en overheden moeten hun schulden terugbrengen en banken worden kritischer gevolgd door klanten en moeten voldoen aan hogere eisen van transparantie.

In dat nieuwe landschap wil ING zijn operationele kwaliteiten verbeteren en meer kosten besparen, om de kostenratio te drukken tot 50-53% in 2015. Op het gebied van inkoop kan euro300 mln per jaar worden bespaard, stelt het concern, naar er zullen meer efficiency-verbeteringen en investeringen in IT nodig zijn voor de langetermijndoelstelling van een kostenratio van 50%.

(c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.
[verwijderd]
0
AMSTERDAM - Bank en verzekeraar ING neemt meer tijd om de resterende staatssteun af te betalen.

Dat maakte de financiële instelling vrijdag bekend in aanloop naar een investeerdersdag voor de bankendivisie.
Waar ING had aangekondigd de resterende staatssteun uiterlijk in mei 2012 af te betalen, geeft het concern nu aan dit uiterlijk eind 2013 te doen. Totdat de staat is afbetaald, kunnen aandeelhouders geen dividend verwachten.

wat gaat dit doen met de koers?
Ben
0
Wellicht een paar stukjes extra aanschaffen bij opening om nog een leuk ritje te maken.
Ik kijk het even 1-2 minuten aan bij opening en neem dan een besluit.
Ik denk dat er wel weer een leuke rit in zit en probeer mee te liften voor een paar extra centen.
Succes allen!
[verwijderd]
0
quote:

s.lin schreef op 13 januari 2012 08:43:

ING Bank verlaagt rendementsdoel, betaalt staatssteun later af
Is dit niet gewoon een winstwaarschuwing?
s.lin
0
Vertrouwen geen probleem ING

Door Fleur de Bruijn

13 januari 2012 07:50 | bnr.nl
De problemen in de bankensector zijn nu zo groot dat het herwinnen van het vertrouwen van institutionele beleggers niet de grootste uitdaging voor ING is.

Dit zei Frederic van Daele, analist bij Kempen & Co, vrijdag tegen BNR’s Humberto Tan. ING houdt vrijdag een bijeenkomst met beleggers uit de hele wereld om de koers van de bank voor de komende jaren te bespreken.

Positief beeld
Volgens Van Daele zal het voor ING een uitdaging zijn om een positief beeld te schetsen van de bank: “de uitdaging zal zijn om aantrekkelijke rendementsdoelstellingen neer te zetten op basis van de veel hogere kapitaaleisen die nu gesteld worden.”

Strikte eisen
Van Daele verwacht dat de bank uit zal leggen op welke manier het de komende jaren aan de strikte reguleringseisen zal kunnen voldoen. Volgens de analist is het belangrijk dat ING vandaag met een ‘heel goed verhaal’ naar buiten komt.
[verwijderd]
0
quote:

Kethelbinkie schreef:

Is dit niet gewoon een winstwaarschuwing?
Ik begrijp er echt helemaal niks van. Dit nieuws klinkt mij niet goed in de oren:
Geen dividend in 2012
Verlaagd rendement
Aflossing uitgesteld omdat anders de liquiditeit te ver terugloopt.
Maar de indicatie van de opening staat vrolijk op 6,26.

Ik blijf even buiten staan tot iemand heeft bedacht welke kant dit opgaat.

Jammer genoeg mij short gisteren gesloten op 6,18. En ook jammer, niet opnieuw aangeschaft op 6,47. (bang en buitenshuis)

Succes gewenst voor degenen die een goede rit kunnen maken, welke kan op dan ook. Ik kom af en toe wel even kijken.
Agatan
0
Goedemorgen allen, posts geven al voldoende positieve info echter de terughoudendheid mbt het terugbetalen van de staatsschuld en het achterblijven van een dividenduitkering voor de aandeelhouders kun je niet als goed bestempelen. Deze terughoudendheid kan ook negatief geinterpreteerd worden. Laten we hopen van niet en doorstoten naar de 6.5
De opening ziet er goed uit.
491 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 mei 2024 17:39
Koers 16,440
Verschil -0,008 (-0,05%)
Hoog 16,498
Laag 16,326
Volume 4.686.735
Volume gemiddeld 10.375.344
Volume gisteren 4.235.759

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront